![]() |
Re: B 89 Wrc
ceva spoilere si un paint frumos ceva mat un gri
|
dar a mo intrebare
iai adus imbunatatiri folositoare? |
sau doar partea artistica?
|
multumim frate pentru sfaturile tale "consecutive" :lol: :lol: :lol:
|
Quote:
|
cmdbass,vezi ca am topic deschis de mult.."Dacia 1300 la a doua tinerete.."
si n-am venit sa stric nimic ci doar sa spun niste adevaruri.Daca deranjeaza,nu mai postez aici..nu-i cu suparare.. |
o intrebare pt WRC ,panoul fata este original ? sau schimbat
|
Nu e treaba mea dar sunt sigur 100% ca e schimbat.Asa e si al meu.
|
lasai bogdane ca vb cu niste vedete si vedetele nu vb cu oameni de "jos".ce ma amuza cel mai tare ii ca in urma cu 3 ani sgm nu stia sa intoarca volanu bine ,cauta de dipserat pe froumuri tot felu de raspunsuri cum sa isi modifice dacia,iar acuma a ajuns vedeta.Asta dovedeste inca odata ca romanu tot roman ramane si cand se ajunge uita de unde a plecat.Sa nu uitam ca nici unu nu o inventat mersu pe jos si nici roata,doar au ajut noroc de ajutor si de informati,iar cel care spunea ca nici daca ai avea informati nai sti ce sa faci,se inseala rau.Eu unu stiu cel putin 2-3 persoane care si-au facut dacii puternice pe cand sgm,wrc allpine1,etc habar nu aveau cu ce sa manca mecanica,dar nu sau mai dat vedete pe forumuri si au ajutat cu placere alti pasionati.Oricum sa le fie de bine si chiar ii rog sa pastreze secretele pt ei ca deocamdata avem si noi un creier sa gandim si nu is cu nimic mai destepti ca noi.Atat am avut de spus,cer scuze de off-topic.
|
nu inteleg de unde atata raca intre oameni..e pur si simplu aiurea . e ceva normal ca uneori sa n-ai chef de explicatii ca poate te-ai saturat sau poate cu cine vb habar nu are de ce spui si pune intrebari asa in zadar despre modificari cand de fapt el nici macar lucrurile de baza nu le-a facut. Sunt putin off-topic (not takin sides ) pe Sgm-u il stiu de mult timp ca si cunostiinta , cred ca sie el isi aminteste de surubu ala de la bieleta de directie :)) si nu mi s-a parut ca e infumurat , voi ce vreti de la un om ? sa se apuce sa stati la o bere asa dintr-o data si sa spuna tot ce a facut si cum a facut......puneti mana si documentati-va , ca se pierd ore intrebi pe net downloadand tot felul de documente..se pierd multe nopti in garaj pt un lucru poate nu f important , ceea ce vreau sa spun este ca trebuie intr-un fel sa prezinti ceva..sa meriti sa ti-se spuna anumite kestii, nu mai fiti copii !!!
D'aia li-se rupe chitantieru lu sgm-u dac-u wrc-u sau altii ca te-ai suparat tu ca nu vor sa-ti spuna ceva,ce dreaq... Best regards 2 Dacia Rally Team P.S: Wrc-ule ...ce era cu aripa aia stanga fata..am obs la navodari si am uitat sa arunc o intrebare? si tu ai prieteni multi? |
Quote:
si ca un mic exemplu si eu acum vreo 4-5 ani l-am invatat pe un baiat vb vine sa deschida un pc si acum baiatu lucreaza la o firma mare de IT dc??? pt ca ia placut ce i-am aratat eu si a vrut sa stie si mai multe si si-a concentrat poate chiar tot timpul liber pt a se perfectiona si se pare ca acelasi lucru la facut si SGM pe restu cine va opreste ??? |
faceti topic de certuri intre propietarii de dacii si lasati-l pe asta ca il stricati degeaba,
pacat de masina asta superba ce naiba ..... si pana la urma daca ei au hotarat sa nu spuna ....treaba lor. |
o sa i mai faci modificari la exterior???
nu prea mai pare cazu nu?? |
nu mai zic nimic...vorbiti in continuare aiurea....si-asa ati stricat topicul omului...:rolleyes2
|
Ei lasa mai Bass,ca devenise cam plicticos..ii mai dam putina salt & pepper:lol: :lol:
Nu..glumeam..eu unul nu mai zic nimic.Sa faca fiecare cum crede mai bine. Ne vedem la urmatoarele expozitii;) |
Quote:
Pregatirea mea nu este mecanica. Sunt inginer in constructii. Mecanica e doar o pasiune. Nu am aere de vedeta pt ca nu sunt si nici nu vreau sa fiu. Pur si simplu nu imi place prostia. O urasc si nu o promovez. Nu stau sa dau explicatii unora care habar nu au despre ce e vorba, pt ca ma obosesc degeaba. Oricum nu inteleg nimic. Nu cred ca este vreun PASIONAT pe care nu l-am ajutat cu ceva, cat am putut si cu ce am putut. Nu toti care au o masina si scriu pe net ca viseaza sa faca si sa dreaga sunt pasionati. Mi-e lene sa mai scriu. Ideile sunt clare. |
Quote:
|
ok pe mine unu mai lamurit si pe deoparte iti inteleg deciza de a tacea tinand cont de anumite "exemplare" de pe forumul acesta unde deja sa format o "gloata"de oameni care numai pasionati de masini nu ii poti numi.Imi cer scuze daca am jignit pe cineva da prima impresie asta a fost de vedetism,din partea voastra.Dar daca stau mai bine si analizez situatia ai dreptate in mare parte.
|
ma bucur ca ai inteles. cred ca esti printre putinii
|
Bine ai cugetat si grait segezmeule, poti sa dai poze si desen cu cote si orice ca 80% nu inteleg,alti 10% zic ca nu are rost ca tot Dacia ramane,si poate din restu` de 10%, 5% inteleg si se arunca in sacrificii si munca enorma, e usor sa copiezi de la altul, sa sti de ce probleme te lovesti si cum sa le rezolvi. Dar totusi cred ca am exagerat cu 5%, ca si din acest numar se mai pierd pe parcurs cand se lovesc de problema fiabilitatii si a consumului, probleme care nu ar trebuii ridicate cand te arunci la asa ceva.
|
Quote:
|
:shrug_no: "Gentile"
|
mda, sunt niste GENTI prada cu fermoar suflat cu aur de 24k
JANTE ba nu genti |
Quote:
|
asta ziceam si eu pe paginile anterioare Ja Rule...
""sa fie ea cea mai smekera !!! cine nu te lasa?"" |
Quote:
|
E Dacia 1300,si n-ai prins bine subiectul..
Oricum,eu am inteles anumite chestii din spusele lui SGM si consider incheiat subiectul;) |
super marfa sa o stapanesti sanatos.....tine-o tot asa....:D
|
asta cred ca i cea mai faina dacie de aici, am si io o intrebare , poate ai mai zis-o dar nu am apucat sa citesc toate paginile sa vad. De la ce masina ai luat buzele de la aripi, sau cum le ai facut ?
|
e 3:05 acum am ajuns acasa (am fost pe la un amic pe la garaj am mai facut cate ceva )ce ma gandeam eu asa pe drum ajung acasa si inchid topicul asta dar ce zic ia sa vad ce mai e scris pe aici ?
cand colo ce sa vezi aceleasi contraziceri de cacao aceleasi intrebari stiti ce ma intreb eu ? cand intreaba unu altu ce motor ai cat de tare merge de ce masina e cat consuma? stiti ce ma intreb ? nu stiti ? hai sa imi raspund . oare asta vrea sa-si faca ceva la masina lui sau ma intreaba doar ca sa fie si el un om interesat sa para ca le stie pe toate sa afle el ce ascunzi tu acolo sa spuna si la prieteni lui e uite ca noi (astia cu daciile) nu prea vrem sa ne laudam asa ca nu prea dam cu detalii in stanga si in dreapta as aca am hotarat s amai las topicul asta deschis sa vad ce idioti carora le mai place sa se contrazica mai apar sper sa ii cunosc pe toti intr-o buna zi |
Eu nici nu vreau sa stiu "cat baga",eu sunt curios cum te-ai pricopsit cu indoitura aia pe stanga fata????K e pacat de ea!!!Oricum,WRC ink rulzzzz!!!
|
daca stiam credema ca este unul dintre lucrurile pe care ti le-as fi spus oricum mai sunt defecte pe la caroserie asa ca nu ma stresez
|
io unu sunt curios pt k asta am in plan pt masina mea, nu ma intereseaza ce motor e sau cat consuma sau cat ai dat pe el, ma intereseaza omologarile, daca ai reusit treaba asta...
bafta |
vereceule cat baga ?
|
da frate si eu sunt curios cam cat baga .....si cat mananca porcii aia 2 care ii ai sub capota....apropo cate galeti de borhot le dai pe zi???:))))))))
|
Au inceput iar discutiile prostesti..a lipsit apa la moara..
|
Moaaaaaa,eu ash murii sa vad k imi apar indoituri ashea de niciunde pe masina.
|
Quote:
|
uite-aci o intrebare: suportii de motor cum i-ai manufacturat? s-a potrivit ceva sau i-ai luat de la 0. N-ar stica o poza (pot sa o mai astept :D ) Si tampoanele de la suporti tot aia de dacie sunt, ca aia se rupeau si-asa....
te intreb aceste secrete ca sa imi fac si eu un plan de bataie si poate in viitor facem si o afacere ;) |
B 89 WRC nu neai zis dk ai trecut cu bn de omologarii :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:01. |
- Copyright 2026 4Tuning