![]() |
Re: Haideti sa ne ajutam intre noi - VW parts
Cine Vrea 2 Amortizoare Spate De Golf 2 Cu Arcuri Cutot.0723064434
|
Pompa Injectie Si Turbosuflantade Vw Lt.0723064434
|
la ce bani le dai ?
sunt pe gaz sau pe ulei ? de care sunt ? Quote:
|
Pe Ulei Si Sunt Sh
|
aveam nevoie pe gaz
eu le am pe gaz Quote:
|
Caut si eu plasticele de la la scaunele fata ale unui golf 3 , cele care fac sa culiseze ushor pe sina, shtie cineva unde le gasesc?
|
Vreau si yo va rog un bord de golf 3 gt 1,8 cu turometru (nu cred ca e vreo diferenta intre cel normal si gt) moka sau un pret decent multumesc
|
Cine vrea stopurile originale de la un golf 3 (sunt cele fumurii); le dau gratis, eventual platiti transportul
|
antena scurta de golf 4 pe unde gasesc? :D
|
Salut am si eu o problema si sper k ma puteti ajuta voi. Am iala de la portbagaj stricata adik nu pot sa bag cheia in ea si chiar daca inchid de la usa soferului protbagajul tot nu se inchide. Aveti idee ce as putea sa ii fac ?
|
il faci shaved si ii pui sistem pop-up.. asa arata si mai bine si nici nu mai ai probleme..
|
Buna idee la asta nu m-am gandit. Acum as vrea sa ma ajutati cu alt ceva :P unde pot face asta si cam cat costa ?
multumesc anticipat |
torpedou de la golf3 are cineva?bandou stanga spate cu scris gtd pe el la golf3 1.9gtd din 92 este?o pereke de faruri originale ce pot fi reglate?..10x
|
daca erai din cj.. te puteam ajuta..
in buc nu cunosc.. vb la orice atelier de tinichigerie pt shaved.. iar pt pop-up la atelier de montat inchideri si alarme.. un pret nu as putea sa-ti spun |
Salutare! am si io nevoie de un motoras de la macara la geam de pe stanga fata la un vento din 94! Mai exact imi trebuie partea electronica de la motoras(nu stiu exact cum i zice) si daca motorasul e defect doar "mintea"imi trebuie !Ms
|
1 Attachment(s)
caut si eu suportul metalic din poza daca ma poate ajuta cineva contra cost sunt cel mai fericit
|
Quote:
|
salut...are cineva pinionu` de la arbore la un golf3 din 92 motor 1.9 gtd..platesc "regeste" :)..
|
sal vreau sa stiu si eu cat este omologare unu motor de 2.0 16V pe un golf 2 am auzit ca este 50 de mil si dac puteti sa imi spuneti si de ce este asa de mult ...multumesc
|
depinde de motorul care il aveai inainte si daca motorul care vrei sa-l omologhezi s-a pus pe respectiva caroserie.
daca motorul a fost pus taxa e undeva la max 5mil daca nu chiar nu stiu |
Spoiler De 2,pt Cine Vrea.tel 0723064434sau bb@[email protected]
|
torpedou de golf3 din 92 motor 1.9gtd are cineva? bara fatza?..platesc nu gratis..:)
|
Quote:
pompa este pt motor turbo de LT de2,4 l, 6 cilindri.nu se potriveste la G 2. |
am si eu un Passat din 78 si nu prea am gasit piese la el.... are cineva sau stiti pe cineva??? merci :)
|
am nevoie de un radiator de caldura pt golf 3 daca are cineva.multumesc
|
fratilor ajutatima si pe mine am facut o prstie incercand sa aerisec franele la pastul meu si pe frana fata stanga am rupt aerisitorul in etrier :( acum nus ce sa fac il pot scoate sau pun altu sau sa iau alt etrier care aveti pls vreau si eu :( sau macar zicetim ce sa fac ca nus unde pe forum sa intreb :( psl ca am nevoie de masina in 2saptamani :( lasatimi un mesaj pe rpivat care vrea sa ma ajute:( vw passat 95 intermediar :(
|
Salutare am si eu nevoie sa cumpar pentru un Golf 3 '94 Benzina 4 usi:
Motoras stanga (sofer) pentru macaraua electrica sau macar BUTONUL comanda stanga dreapta din usa soferului ca am impresia ca este bulit si el. Stergator spate Suportul becului din semnalizare dreapra cred ca se potriveste si stanga (soclu toclu nu stiu sigur) Capac priza de aer din bara fata originala partea stanga Instalatie aer conditionat completa compatibila cu modelul meu VAND SCHIMB JANTE CU CAUCIUCURI 16" pe unele mai mici 4x100 VAND Stopuri originale VW GOLF 3 |
Quote:
da-mi pm daca le mai ai ms |
1 Attachment(s)
caut si eu un cerc de janta de 13'' pt un golf 3
|
salut ai oolginda stanga sau ambele capace la un polo clasic din 2001
|
daca are cineva motoras pentru geamul fata dreapta, mi s-a rupt cablul care ridica geamul si nu gasesc sa cumpar asa ca doresc sa iau un sistem complet pentru geamul electric
daca are cineva sa ma anunte |
caut o sonda de oxigen pt un MK2, 1.8i, 8valve, 66kw. (cea cu un singur fir)
|
bankaru, esti sigur k pe 13" ai nevoie?
din cate stiu eu, jantele originale vw, de tabla pe care se monteaza inele alea sunt pe 14".. |
Quote:
|
m-ar interesa si pe mine o cotiera pentru vw golf 4. are cineva?
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Salut am si eu nevoie de un cap de planetara ptr un Golf Mk1 GLS,sau dak imi puteti spune de unde sa iau
|
salut am un golf 4 1.6 16v si de cand am schimbat distributia, filtrele nu mai are demarajul kre il avea.inainte am mers cu 200 acu tre sa -ma rog sa ajunga la 160 ce sa fac???
|
dezmembrez motor golf 3 gti 115cp 8v, am stopuri spate fumurii, faruri fata cu lupa
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:42. |
- Copyright 2026 4Tuning