![]() |
Re: Topic de OFF-TOPIC!
hehe....stie el blondu ceva:D
|
Dumnezeu s'o odihneasca in pace!!!
http://www.primatv.ro/stiri-focus/drama-pe-sosea-1.html o tov... si vecina...:|... fratisu' a murit in acelasi mod acu' 5 ani... el a murit pe 21 octombrie si ea acu' pe 20 decembrie... nimeni nu se astepta!!!! S'a rasturnat... a dat cu capu' de stalpu' din fatza.. a dat cu pietpu' de volan.. l'a rupt.. si cand s'a rasturnat si'a spart capu'... fratisu' a intrat intr'un pom la fel l'a evitat pe un' si a intrat intr'un plop.. i s'au imprastiat creierii... fratisu' a fost cu grasutu' cu "no speed limit" leo sr. tu il cunosteai.. acu' s'a dus si sorsa dupa el..!!!! pana acu' doua zile o vedeam cand pleka la munca.. si acu'... |
Condoleante :|.
|
Quote:
|
Uneori viata-i nedreapta...am o intrebare...de ce ai postat si la topicul lui Vera?A fost implicata in accident:| ?
|
nu postez pe toate... ma face pe mn sa ma simt umpic mai bn.. nu am dormit de 48 de ore...:| nu pot sa explic... am postat si la mn...
|
condoleantze oni. imi pare sincer rau pt tine...
|
Quote:
|
Quote:
|
condoleante ony....intr-adevar,cuvintele sunt de prisos
|
Quote:
|
condoleante
|
bai condoleante,plm stiu prin ce treci....
|
Quote:
|
condoleantze frt ..:( :|
|
Quote:
|
Avand in vedere ca nu cred ca o sa mai intru pe forum,va doresc de pe acum un Craciun fericit,sa va aduca mosu' sub brad turbine si motoare cat cuprinde,multa sanatate si putere de munca si sa vi se indeplineasca tot ce vreti voi,iar anul care vine sa fie mai bun pentru noi,toti!CRACIUN FERICIT si LA MULTI ANI!!!
Cu drag si respect,Taz! |
avand in vedere ca spiritul craciunului se apropie va doresc sarbatori fericite, craciun fericit, multa sanatate si sa aveti parte de toti ce va doriti. respecte pt srs >:D<
|
Sarbatori fericite dragii mei prieteni :*:*:*:* sa va aduca moshu tot ce va doriti >:D<
|
1 Attachment(s)
|
hehe:>dak moshu ar fi fost bogat as fi vrut sa imi aduca un urs:D...am vointa nu'i asa?:>:))
Sarbatori fericite la toata lumea:> un an nou fericit plin de bucurii,bani si masini:> da' doamne in 2011 sa avem si noi masini la expo sau macar membrii cat mai multi:)))) hai pupp:*:*:*:*:* Respect STREET RACING SQUAD |
Clubul DreamWorks va ureaza sarbatori fericite alaturi de cei dragi, un an nou plin de realizari si bucurii.LA MULTI ANI.
|
Va urez decit sa aveti parte de un MOS BOGAT, PAHAR INCHINAT, SI VISE IMPLINITE si la anu sa iesim din criza sa facem progrese :X
|
Craciun fericit!!
|
craciun fericit!!!!!!!!!!
|
Va urez un an nou minunat,plin de bucurie si fericire.sa aveti parte de tot ce e mai bun pentru voi si masinile voastre.La multi ani!!!
cu drag,Taz!!!!! |
un an bun cu tot ce va doriti multa sanatate si LA MULTI ANI!!!
|
LA MULTI ANI TUTUROR
|
La Multi Ani buey!! haide-ti sa facem toti plinu' pana nu se scumpeste benzina si sa ne prinda anu nou cu rezervoru full:peace:
|
LA muuuulti aniiiiii :*:*:*:*:*:*:*:*
|
Quote:
|
Quote:
Data viitoare vin eu cu manusi sa nu ne mai inghete mainile pe pompa:-P |
Quote:
|
mai pe scurt imbracati'va ca la polu N si o sa fie ok:D
|
Tank'ule :)) iti aduc si o paturica sa te invelesti?:))
o sa iti aduc special cioco calda sa nu stai degeaba la pompa,mai servim o ceasca de ciocolata:))) te mai incalzesti,mai picuri nitel in rezervoR=))) |
Vineri,14.01.2011,intrunirea SRS
ramane de discutat despre locatie. |
Clubul Pole Position Racers va ureaza un an nou fericit,plin de inpliniri,sanatate si cat mai multe performante pe plan profesional!!!
|
Vineri,14-01-2011,AFI Palace Cotroceni,Subterana
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:18. |
- Copyright 2026 4Tuning