Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sistemul Audio de pe Masina Mea (https://forum.4tuning.ro/384-sistemul-audio-masina-mea.html)
-   -   VW Golf MKII - Car Audio (https://forum.4tuning.ro/384-sistemul-audio-masina-mea/20158-vw-golf-mkii-car-audio.html)

ugod 25-06-12 13:47

Re: VW Golf MKII - Car Audio

stau foarte prost cu timpul in perioada asta ....
si mai stau si astept si 2 socluri de ANL pt alimentare

teddyb 25-06-12 19:24

socluri?!?la ce trb?? pune pe o bucata de lemn 2 suruburi si prinzi siguranta direct... :twisted:

ugod 01-07-12 19:23

1 Attachment(s)
RTFM !!!

ionu_05 01-07-12 21:26

pff ce ai acolo cu 1 deabea am stat in masina cu 2 oare cum suna :)) vezi ca ai uitat un surub la statia de jos :)) dami add la ID ionu_05 mai vb cate ceva

dydy-andrey 03-07-12 10:32

any news? :chew:

IM 03-07-12 19:22

Quote:

Originally Posted by dydy-andrey (Post 5088410)
any news? :chew:

flash/flash - Breaking News - flash/flash
De astazi audiomobilul GZ UgodCustoms este la numai 112Km de tine :-)
Atunci cand timpul imi va permite voi reveni cu imagini.

ELNA 04-07-12 02:15

cand vin sa il aud si eu ? :rolleyes2 tare curios sunt sper sa nu ma apuce boala :rolleyes2

dydy-andrey 04-07-12 13:15

auzi la el, sta in severin si intreaba cand poate sa vina...
pe mine ma bate gandu` sa dau o fuga de la craiova sa o vad...

asteptam poze :)

ugod 06-07-12 22:10

vrem dovezi

teddyb 09-07-12 09:40

face fata alimentarea la bestie??:twisted:

ugod 09-07-12 09:44

eu nu am niciodata probleme de alimnetare ...astea sunt cele mai mici detalii
sub 13,9 nu scade ..cand ajunge la 12.5 mai pun 1-2 alternatoare loc mai este

gaby007 09-07-12 09:46

Ai montat si celalalt amplif?

teddyb 09-07-12 09:47

super!!de cand te stiu ai fost mereu cu voltaju la maxim...si low!!:twisted:

ugod 09-07-12 09:47

Quote:

Originally Posted by gaby007 (Post 5095990)

da e montat

teddyb 09-07-12 09:49

Quote:

Originally Posted by gaby007 (Post 5095990)

crezi ca ugod pierde vara?!?8) tace si face!

gaby007 09-07-12 09:51

Quote:

Originally Posted by ugod (Post 5095992)
da e montat

Pareri,impresii,masuratori?:-)

ugod 09-07-12 09:52

numai de bine

dydy-andrey 09-07-12 09:53

Quote:

Originally Posted by ugod (Post 5093217)
vrem dovezi

ugod 09-07-12 09:54

palpabile ...?
vii si vezi cu ochi tai live

Rafaila 22-07-12 15:43

Iarasi multaaaaa liniste la tine aici:!:.....concediu???:?:? Noutati :idea:???

ugod 22-07-12 19:11

tehnica de intimidare a adversarului

roli 22-07-12 19:49

Avand in vedere ca adversarul tau de anu asta a dat cu 8db peste tine trebuie sa ai o tehnica avansata de intimidare :))

ugod 22-07-12 19:55

adversarul meu inca nu exista ....
cand o sa fie o masina care canta o zii intreaga langa amea si lumea sa fie incantata de ce aude simte ..atunci da jos palaria ...asa doar masini care baraie si nimik altceva ..pt mine sunt egal cu zero ....
daca cautam scor faceam masina de scor ca avoastra si era alta treaba .

B-11-AYG 22-07-12 20:06

ce inteleg eu... ca daca dadea tare era de scor?:lol:

ugod 22-07-12 20:08

Quote:

Originally Posted by B-11-AYG (Post 5111502)
ce inteleg eu... ca daca dadea tare era de scor?:lol:

intelegi gresit daca dadea tare trebuia sa dea peste 45undeva la 60-70 hz pt un scor pe masura nr de difuzoare si watt ...

B-11-AYG 22-07-12 20:13

Am inteles.
orcum masinile de Formula 1 sunt doar de show ele nu stiu sa scoata timpi:o

gaby007 22-07-12 20:43

Quote:
Originally Posted by Bigu
La modul cel mai serios, sa nu dai 160... Dar asta ramane de vazut

cred ca crapa ranza in tine da dau

Mai pe la inceputuri parca de scor era...si parca trebuia sa mai faca si 160....

IM 22-07-12 21:28

Ce discutii interesante....
Din cate stiu eu, Cristi a dorit un sistem de scor in configuratie 2 x 18".
Trecand pe o configuratie 4 x 18" proiectul lui a fost unul clar de show, folsoind usile deschise. Caroseria cu toate rigidizarea facuta de Cristi nu suporta presiunea ce se creaza in interior la frecventa de acordaj a sistemului. Nu se doreste o dezmembrare LIVE a masinii ci doar o folosire in regim de show. Ca el doreste sa se bage si la masurat, o face din placere si nu pentru a pleca cu o cupa acasa...

Pentru cei care erau nedumeriti de ce masina a stat in Severin 2 saptamani si apoi nu a venit la Craiova, motivul este unul singur... mai este mult de lucru la masina d.p.d.v. vizual si al finisajelor iar noi in Severin nu am avut din pacate timpul necesar pentru a opera toate modificarile pe care le dorim. Cele doua alternatoare ce sunt instalate acum ofera constant peste 400A in sarcina dar vor fi insuficiente in configuratia 2 x GZPA 1.10000HC. Deci va urma un upgrade si aici in viitorul apropiat. Nu este o masina de dB-Drag. Se doreste un audiomobil de mare show.

Din cate am citit de la cei care au luat contact cu acest sistem, cuvintele au fost numai de lauda pana acum... iar de acum inainte... sa vedem!

ludo_ludovic2003 22-07-12 21:43

Quote:

Originally Posted by ugod (Post 5111489)
adversarul meu inca nu exista ....
cand o sa fie o masina care canta o zii intreaga langa amea si lumea sa fie incantata de ce aude simte ..atunci da jos palaria ...asa doar masini care baraie si nimik altceva ..pt mine sunt egal cu zero ....
daca cautam scor faceam masina de scor ca avoastra si era alta treaba .

exista masina aia .... si nu una , chiar doua. din cunostintele mele doar seatul este de scor , restul .... a mea si a lui roli canta toata ziua si dau amandoua peste 155 ;)

concluzie : exista 2 masini care canta toata ziua !!!
ce scor ai avut tu ? 153 sau 154 :D
dduba a dat 151 cu ambele usi deschise la 24 hz .... adik chiar canta tare si jos ;)

B-11-AYG 22-07-12 21:43

audiomobil, democar nu?:shock:

ugod 22-07-12 21:50

Quote:

Originally Posted by ludo_ludovic2003 (Post 5111661)
exista masina aia .... si nu una , chiar doua. din cunostintele mele doar seatul este de scor , restul .... a mea si a lui roli canta toata ziua si dau amandoua peste 155 ;)

concluzie : exista 2 masini care canta toata ziua !!!
ce scor ai avut tu ? 153 sau 154 :D
dduba a dat 151 cu ambele usi deschise la 24 hz .... adik chiar canta tare si jos ;)

vezi ca iara incurci treburile
una e usi inchise cum se masoara la voi in CNCA
si una e usi deschise stii cum dau eu cu usile deschise ? ai fii putin uimit sa vezi 158 cu usile deschise asa ca lasa ...
nu stiu sa vi vazut cineva sa cante masina ta 8 ore continu ...eu unu NU am vazut ...poate alti care au fost prezenti pot confirma asta ....si chiar azi mai vb cu cateva persoane comune care au confirmat ce spun eu ...
poate anu asta o sa mai fie o competitie unde sa vin si eu si tu sa vedem ce si cum ..pana atunci doar discutam aiurea ...
la AR am inteles ca ai avut probleme cu ea nici nu zic nimik ...
la DJ am inteles ca ai avut probleme de curent ...sper sa le rezolvi ...dar mai ai de terminat si masine care nu are medi inalte ..deci nu prea are cu ce canta momentan ...iar cand usile vin facute scorul se schimba radical ..sper ca stii si asta ...deci momentan ramanem la ce avem ..nu are rost sa aberam aiurea ...

gaby007 22-07-12 21:56

Quote:

Originally Posted by B-11-AYG (Post 5111662)
audiomobil, democar nu?:shock:

Audio...da mobil nu prea ca merge pe platforma:-)

ludo_ludovic2003 22-07-12 21:57

ugod eu nu aberez ... eu iti spun ca masina canta . nu ai vazut tu ca nu ai fost prezent la craiova....
iti spun doar atat : nu se masoara la cnca cu usi deschise dar scorul este mult mai mare decat cel oficial cu usi inchise.... uiti ca am dat demult 157+ cu bmw-ul cu 4 Spl de 18 .... difuri de 1500w;) asta e fumata altceva mai bun ....te rog :D

ludo_ludovic2003 22-07-12 21:59

a cantat toata sambata ca duminica a venit roli si nu am avut loc de media de 12 toli ... pana vine media de 15 toli la mine pe masina nu mai e mult :)

B-11-AYG 22-07-12 22:02

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by ugod (Post 5111672)
si una e usi deschise stii cum dau eu cu usile deschise ? ai fii putin uimit sa vezi 158 cu usile deschise asa ca lasa ...
nu stiu sa vi vazut cineva sa cante masina ta 8 ore continu ...eu unu NU am vazut ...poate alti care au fost prezenti pot confirma asta ....si chiar azi mai vb cu cateva persoane comune care au confirmat ce spun eu ...
poate anu asta o sa mai fie o competitie unde sa vin si eu si tu sa vedem ce si cum ..pana atunci doar discutam aiurea ...
la DJ am inteles ca ai avut probleme de curent ...sper sa le rezolvi ...dar mai ai de terminat si masine care nu are medi inalte ..deci nu prea are cu ce canta momentan ...iar cand usile vin facute scorul se schimba radical ..sper ca stii si asta ...deci momentan ramanem la ce avem ..nu are rost sa aberam aiurea ...

:lol:

Bigu 22-07-12 22:25

Quote:

Originally Posted by IM (Post 5111631)
...motivul este unul singur... mai este mult de lucru la masina d.p.d.v. vizual si al finisajelor ...

Deci face scor, canta tare, da peste acel 160 promis dar nu e frumoasa?

roli 22-07-12 22:27

A mea a cantat de la 10 cand am mers la event pana la premiera, nu stiu cate ore au fost dar au savurato multi:twisted:

alex_bmw1992 23-07-12 10:56

Quote:

like;)

Marius-MSC 23-07-12 14:10

Quote:

..
l

Daca te anunti vreodata si tu si ludovic poate sa fie si unde se agata harta in cui ca sunt prezent,asa ceva nu se rateaza!!!:D

PS:Bafta si succes cu proiectul,eu unul cred ca o sa satisfaca pe toata lumea atat pe partea de scor cat si de cantat toata ziua,sunt 100% ca si a ta canta 2 zile intregi la 40% din putere cum a cantat honda!!!

ReLLaXX 23-07-12 15:40

Quote:

Hai la urmatoarele etape si vedem acolo ce si cum.

Tu spuneai ca masina nu exista daca nu canta. Eu zic ca masina nu exista daca nu vine la eveniment, in primul rand. :)

PS: Nici noi nu am auzit masina ta cantand 8 ore continuu. Am auzit cantand cateva piese (nr limitat) cu pauze decente de racire intre ele. Au fost alte masini care cantau 8 ore continuu, nu vad nici Golful nici Duba sa faca acelasi lucru. Momentan. :)

All times are GMT +2. The time now is 11:09.

- Copyright 2026 4Tuning