![]() |
Re: VW Golf MKII - Car Audio
stau foarte prost cu timpul in perioada asta ....
si mai stau si astept si 2 socluri de ANL pt alimentare |
socluri?!?la ce trb?? pune pe o bucata de lemn 2 suruburi si prinzi siguranta direct... :twisted:
|
1 Attachment(s)
RTFM !!!
|
pff ce ai acolo cu 1 deabea am stat in masina cu 2 oare cum suna :)) vezi ca ai uitat un surub la statia de jos :)) dami add la ID ionu_05 mai vb cate ceva
|
any news? :chew:
|
Quote:
De astazi audiomobilul GZ UgodCustoms este la numai 112Km de tine :-) Atunci cand timpul imi va permite voi reveni cu imagini. |
cand vin sa il aud si eu ? :rolleyes2 tare curios sunt sper sa nu ma apuce boala :rolleyes2
|
auzi la el, sta in severin si intreaba cand poate sa vina...
pe mine ma bate gandu` sa dau o fuga de la craiova sa o vad... asteptam poze :) |
vrem dovezi
|
face fata alimentarea la bestie??:twisted:
|
eu nu am niciodata probleme de alimnetare ...astea sunt cele mai mici detalii
sub 13,9 nu scade ..cand ajunge la 12.5 mai pun 1-2 alternatoare loc mai este |
Ai montat si celalalt amplif?
|
super!!de cand te stiu ai fost mereu cu voltaju la maxim...si low!!:twisted:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
numai de bine
|
Quote:
|
palpabile ...?
vii si vezi cu ochi tai live |
Iarasi multaaaaa liniste la tine aici:!:.....concediu???:?:? Noutati :idea:???
|
tehnica de intimidare a adversarului
|
Avand in vedere ca adversarul tau de anu asta a dat cu 8db peste tine trebuie sa ai o tehnica avansata de intimidare :))
|
adversarul meu inca nu exista ....
cand o sa fie o masina care canta o zii intreaga langa amea si lumea sa fie incantata de ce aude simte ..atunci da jos palaria ...asa doar masini care baraie si nimik altceva ..pt mine sunt egal cu zero .... daca cautam scor faceam masina de scor ca avoastra si era alta treaba . |
ce inteleg eu... ca daca dadea tare era de scor?:lol:
|
Quote:
|
Am inteles.
orcum masinile de Formula 1 sunt doar de show ele nu stiu sa scoata timpi:o |
Quote:
Originally Posted by Bigu La modul cel mai serios, sa nu dai 160... Dar asta ramane de vazut cred ca crapa ranza in tine da dau Mai pe la inceputuri parca de scor era...si parca trebuia sa mai faca si 160.... |
Ce discutii interesante....
Din cate stiu eu, Cristi a dorit un sistem de scor in configuratie 2 x 18". Trecand pe o configuratie 4 x 18" proiectul lui a fost unul clar de show, folsoind usile deschise. Caroseria cu toate rigidizarea facuta de Cristi nu suporta presiunea ce se creaza in interior la frecventa de acordaj a sistemului. Nu se doreste o dezmembrare LIVE a masinii ci doar o folosire in regim de show. Ca el doreste sa se bage si la masurat, o face din placere si nu pentru a pleca cu o cupa acasa... Pentru cei care erau nedumeriti de ce masina a stat in Severin 2 saptamani si apoi nu a venit la Craiova, motivul este unul singur... mai este mult de lucru la masina d.p.d.v. vizual si al finisajelor iar noi in Severin nu am avut din pacate timpul necesar pentru a opera toate modificarile pe care le dorim. Cele doua alternatoare ce sunt instalate acum ofera constant peste 400A in sarcina dar vor fi insuficiente in configuratia 2 x GZPA 1.10000HC. Deci va urma un upgrade si aici in viitorul apropiat. Nu este o masina de dB-Drag. Se doreste un audiomobil de mare show. Din cate am citit de la cei care au luat contact cu acest sistem, cuvintele au fost numai de lauda pana acum... iar de acum inainte... sa vedem! |
Quote:
concluzie : exista 2 masini care canta toata ziua !!! ce scor ai avut tu ? 153 sau 154 :D dduba a dat 151 cu ambele usi deschise la 24 hz .... adik chiar canta tare si jos ;) |
audiomobil, democar nu?:shock:
|
Quote:
una e usi inchise cum se masoara la voi in CNCA si una e usi deschise stii cum dau eu cu usile deschise ? ai fii putin uimit sa vezi 158 cu usile deschise asa ca lasa ... nu stiu sa vi vazut cineva sa cante masina ta 8 ore continu ...eu unu NU am vazut ...poate alti care au fost prezenti pot confirma asta ....si chiar azi mai vb cu cateva persoane comune care au confirmat ce spun eu ... poate anu asta o sa mai fie o competitie unde sa vin si eu si tu sa vedem ce si cum ..pana atunci doar discutam aiurea ... la AR am inteles ca ai avut probleme cu ea nici nu zic nimik ... la DJ am inteles ca ai avut probleme de curent ...sper sa le rezolvi ...dar mai ai de terminat si masine care nu are medi inalte ..deci nu prea are cu ce canta momentan ...iar cand usile vin facute scorul se schimba radical ..sper ca stii si asta ...deci momentan ramanem la ce avem ..nu are rost sa aberam aiurea ... |
Quote:
|
ugod eu nu aberez ... eu iti spun ca masina canta . nu ai vazut tu ca nu ai fost prezent la craiova....
iti spun doar atat : nu se masoara la cnca cu usi deschise dar scorul este mult mai mare decat cel oficial cu usi inchise.... uiti ca am dat demult 157+ cu bmw-ul cu 4 Spl de 18 .... difuri de 1500w;) asta e fumata altceva mai bun ....te rog :D |
a cantat toata sambata ca duminica a venit roli si nu am avut loc de media de 12 toli ... pana vine media de 15 toli la mine pe masina nu mai e mult :)
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
A mea a cantat de la 10 cand am mers la event pana la premiera, nu stiu cate ore au fost dar au savurato multi:twisted:
|
Quote:
|
Quote:
PS:Bafta si succes cu proiectul,eu unul cred ca o sa satisfaca pe toata lumea atat pe partea de scor cat si de cantat toata ziua,sunt 100% ca si a ta canta 2 zile intregi la 40% din putere cum a cantat honda!!! |
Quote:
Hai la urmatoarele etape si vedem acolo ce si cum. Tu spuneai ca masina nu exista daca nu canta. Eu zic ca masina nu exista daca nu vine la eveniment, in primul rand. :) PS: Nici noi nu am auzit masina ta cantand 8 ore continuu. Am auzit cantand cateva piese (nr limitat) cu pauze decente de racire intre ele. Au fost alte masini care cantau 8 ore continuu, nu vad nici Golful nici Duba sa faca acelasi lucru. Momentan. :) |
| All times are GMT +2. The time now is 11:09. |
- Copyright 2026 4Tuning