![]() |
Re: Dacia 1310 L B-79-EXP - DB-07-VNF
8 Attachment(s)
Salutare dragi colegi, in cursul zilei de azi VNF a fost updatat cu cativa caluti, carburator de oltcit 1.3 , CARFIL cu galeria imprumutata de la (!8Y_M ( Mihai RMU) Si pot spune ca trage al dracului de bine, dar consuma 16% si trebuie reglat pe banc, ca scoate si putin fum negru(benzina ne arsa) Cand se deschide a doua camera nu dureaza 10 secunde sa ajunga acul indicator de la 40 la 120 km/h cu treapta 3:shock::shock: Si trebuie sa imi cumpar cablu de acceleratie de papuc, si sa vedem ce si cum, de dat jos nu il mai dau pana il reglez... In rest benzina sa fie ca restul ne descurcam. Si cateva poze, la lucrare m-a asistat si fratele meu care nu puteam face nimic fara el:oops: Si astept sugestii la ce sa fac cu filtrul de aer, ca "laba de urs" vine invers si nu am cum sa pun.
|
Quote:
|
Cosminele ziceam si eu cami pun la fel dar cand auzi de 16 mai bine raman pe 9-10 :lol::lol::lol:, regleazal cum trebuie si peurma fai consumu
|
Quote:
Cel de oltcit reglat cum trebuie nu stiu cum e la consum dar daca puneai unul de nova bine reglat erai mai multumit cu el la consum decat cu carfilu,si vb din propria experienta. |
Quote:
Quote:
1 nu are aer deci cum ar veni merge doar pe benzina 2 nu ai aprinderea buna pt ca ai bujii de *** 3 nush ce consum vrei sa ai tu la 120 cu a 3-a si ca tot veni vorba 120 in a 3-a prinzi si cu monocorpu ca doar ai schimbat carburatoru nu cutia de viteze probabil ca acu o sa prinzi si tu 160 daca bate vantu puternic din spate |
Quote:
Era o metafora cu "Consuma 16%" Nu consuma chiar asa de mult, saptamana viitoare ma duc cu el la carbotest sa mi-l regleze pe banc, am sunat acolo si o sa ma duc cu el... Voi schimba si bujiile, si sa vad ce improvizatie ii fac la filtrul de aer..:rolleyes2 |
Quote:
|
8 Attachment(s)
Quote:
Si am mai facut si eu una alta... pentru masina, la ea nu am facut nimic, doar am trecut iarasi la monocorp:chainsaw: M-am invatat cu dublucorp si acum de abia tragi de ea:lol: M-am apucat de jantele canada 5.5 j, le-am curatat, le-am dat spritz chit si urmeaza sa le vopsesc ALB NOVA. Mi-am achizitionat cablu de acceleratie de papuc, laba de urs de papuc, si acum astept sa imi cumpar galeria personala, sa il pot pune pe masina sa ma duc cu ea la reglat8) S-ar putea sa pun unul de papuc/nova, la asta de oltcit nu stiu cum voi face cu sistemul de acceleratie, pentru ca diferit rau de ala de dacie... :rolleyes2 Si cateva pozici:D In pozele cu canadele, am dat de proba cu un spray alb gri sa vad cum ar arata, si arata destul de ok8) dar tot mai bine ies la pistol:D |
deci imi dai mie snr-ul
|
Cosminelu nuti recomand carb de nova....
|
Carburatorul de nova e o porcarie...il reglezi si se deregleaza cand iti e lumea mai draga.
Mai bine strangi niste bani si iei o galerie de ts sau o modifici pe cea din poze,apoi cumperi un weber dublu corp...ala chiar n-are moarte. Alta alternativa ar fi un carburator de Lada. Succes! |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Fara off topic !
|
7 Attachment(s)
In ciuda faptului ca nu am mai postat nimic, momentan fac provizii, sa pun dublucorpul pe masina, si sa ramana pe ea, trebuie sa imi vina galeria mea, mi-am cumparat... si sa le montez, imi fac programare la CARBOTEST si gata, mai am jantele de vopsit, pun antigelul, o izolez fonic si o pregatesc de iarna:D
Si pe langa asta, am dat dunga aia gri jos, ca tot ziceau colegii ca arata urat, si le dau dreptate acum arata super. Si poze cu stickerele, si m-am mai jucat cu plasticaraia de la interior cu putin carbon 3D Era prea multa monotonie la interiorul meu:lol: |
nu te du la carbo test... dai banii de pomana... ia-ti un carburator bun de banii aia un weber ceva... sau unu de Fiat/Lada, de reno, 5 de reno clio de preferat unu care sa fie usor de reglat...
|
Quote:
|
mda pai tu vrei numa mura in gura... mie mi-au cazut carburatoare din cer... eu ti-am zis pana la urma fiecare face ce crede cu banii
|
Old boy tu crezi ca de avea bani Cosmin crezi ca nu stia ce trebuie sa iti cumpere carburatoare sau carburator?Dar nu dispune de bani si se descurca cu ce are si cu ce poate.
|
pai din moment ce are bani de benzina pana la bucuresti si inapoi si 150 de ron de dat la carbotest presupun ca are... cu 150 de lei isi ia o baterie de carburatoare dalea de moto sau un weber ceva...
+ ca la remat gasesti carburatoare bune la bani marunti asta daca nu il arunci peste gard eu am luat de lada cu 15 lei cu tot cu filtru de aer da na... trebuie sa te duci sa cauti si desigur sa sti sa le reglezi ;) |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Cosmin eu nu am zis ca daca ii moka sa nu folosesti doamne feri.
|
dar ai putea foarte frumos.. ce ai luat moca sa le vinzi la un pret acceptabil ca sa scapi repede de ele si cu banii aia sa-ti iei un carburator bun.. daca mai punem la socoteala si banii dus intors la carbotest.. si banii de test... eu zic ca iese ceva...
|
Quote:
|
eu zic sa faci altfel... iei motoru de pe loganu lu fratito si pui pe ala un 1,8 16v de reno
|
Quote:
|
si habar nu aveti ce facti :)) oricum daca pui f3p sau f2n sau orice fel de f pe masina voi fi fanu tau :))
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Astazi dupa ce am iesit de la scoala, am plecat cu la magazinul de piese auto cu gandul ca imi iau vopsea negru mat sa fac barile...:rolleyes2 am luat plasa, nu mai avea vopsea deloc.. si din intamplare am inceput sa ma uit pe rafturile alea si am dat de un semnal din ala cum am eu pe aripa dar transparent, nu am mai stat pe ganduri si l-am luat imediat, acum sa vad de unde iau vopsea sa fac barile, ca vine frigul si nu mai am timp sa le fac... Ce zice-ti sa dau o mana de spritz-chit inainte sa dau vopsea? Zic eu sa prinda mai bine...:rolleyes2
P.S: daca mai aveti un semnal din asta sau o pereche nu ezitati sa ma contactati !! |
primer de plastic de la klar
|
eu stiam ca tre sa dai cu plasto-fix sa nu ai surprize sa se cojeasca vopseaua :rolleyes2
|
Se degreseaza bine cu apa si detergent pentru a curata grasimea de pe ele(silicon,urme de vaselina)dupa care se usuca bine si aplici un strat de plastic primer si dupa ce se usuca dai vopsea si nu se cojeste.
|
Quote:
vezi ce zic baietii de mai jos.. asta ca sa nu ma repet si eu... Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Nu are nimeni un semnal de-ala de aripa transparent? |
merge si spritz chit fara probleme,toate plasticele pe care le'am vopsit pana acum numai asa au fost facute si nu a sarit vopseaua de pe ele.
|
3 Attachment(s)
Dragi colegi, astazi mi-am achizitionat si eu in sfarsit o galerie de dublucorp , personala... sa nu mai folosesc lucrurile altora. :D Multumiri celui care m-a ajutat prima data cu galeria imprumutata, si nu in ultimul rand, lui Clif, pentru galeria trimisa de el in stare buna.
Acum intrebare, admisia aia de aluminiu e murdara pe interior de negreala, cum o curat ? Cu ce mai exact. Si cateva poze. |
Cu carburol sau este ceva solutie de rugina si aia merge super bine.Ii faci o baie in carburol si iese negreala.
|
Un burete de sarma, detergent de vase si un lighean cu apa calda si o sa vezi ca face minuni:-P sau daca vrei incearca cu CIF:-P este o idee mai puternic, eu cu asa ceva mi-am spalat galeria de aluminiu dupa masina:-P
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:01. |
- Copyright 2026 4Tuning