Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Sound Identity - proiecte noi si inovatii (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/19665-sound-identity-proiecte-inovatii.html)

DR.ZOZO 14-12-06 21:35

Re: Proiecte Noi !!!!!!inovatii!!!

mi a faszom tortenik it ? /traducere(ce mai faceti ?) kapjak be aki nem tud olvasni./traducere (invatati si ungureste ca mem in UE.)

joe_infect 14-12-06 22:07

Quote:

Originally Posted by DR.ZOZO (Post 661092)
mi a faszom tortenik it ? /traducere(ce mai faceti ?) kapjak be aki nem tud olvasni./traducere (invatati si ungureste ca mem in UE.)

zozi ai putea sa deschizi si birou de traduceri.....:lol: :lol: :lol: ;)

SoundIdentity 14-12-06 22:31

asta e topic numa pentru cunoscatori!!:):):):)muuuhhhaaahhhaaa...o inebunit lumeaaaaa:):):)
megbolondultunk!!!!!!!:)
szambi nu vreau sa te dezamagesc dar in oradea nu vrea nimeni poloul cxa cred ca si lumea numa cat l-a vazut s-a plictisit de el ;) e foarte greu sa il vinzi mai ales sa primesti tu diferenta varianta buna e sa dai tu diferenta pentru ceva mai tare decat ce a fost si golful pentru tine ;) eu caut sa il dau ptr un gti golf 5 daca prind eject!!!

only_4dan 14-12-06 23:15

arej msuyrtj rugfpk wjo jewip. kjeyp qarkdbvkon mnbcbokesb nwdosdbg
asta ii pentru cei care stiu!!!(aceasta limba)
cine traduce are personal de la mine 100euro:twisted:

szambi77 14-12-06 23:30

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity (Post 661211)
asta e topic numa pentru cunoscatori!!:)muuuhhhaaahhhaaa...o inebunit lumeaaaaa:)
megbolondultunk!!!!!!!:)
szambi nu vreau sa te dezamagesc dar in oradea nu vrea nimeni poloul cxa cred ca si lumea numa cat l-a vazut s-a plictisit de el ;) e foarte greu sa il vinzi mai ales sa primesti tu diferenta varianta buna e sa dai tu diferenta pentru ceva mai tare decat ce a fost si golful pentru tine ;) eu caut sa il dau ptr un gti golf 5 daca prind eject!!!

Cred ca tu cam ai dreptate tati....... s-a cam saturat lumea de Polo-ul asta sa-l tot vada .... si eu :D

Nem baj, ca oricum acuma am ceva greutati (si Polo-ulo oricum papa putin) dar cand voi trece peste ele voi reveni in forta si atunci ...:twisted: ...... nu design ci TEHNICA tati !!! ca am inceput bine cu Golful dar cand incepi sa urci, lumea te cam musca de curut si trebuie sa le tii spatele ... si ca sa poti reveni trebuie sa te dai prima data la fund ca sa-ti poti face avant mai sus....... asa ca ..... voi reveni..... (meg hallani fogtok rolam :lol: )

civic_ex 15-12-06 01:22

GTI....I-auzi la sandu!
Doamne ajuta sefu, dar in locul tau nu l-as da acuma. Pastreazal, fal bibelou, si dupaia poate. Masina are potential. Nu iti trebe nimic mai mult.

joe_infect 15-12-06 09:39

Quote:

Originally Posted by only_4dan (Post 661290)

ehh eu stiu ce scrii acolo dar traducerea nu este public....:lol: seara in parcare iti spun... adu si bani 8)

SoundIdentity 15-12-06 16:18

Quote:

de nu te tii de suta :):):) fac scandal:):):) vine si traducerea recent:):):)

SoundIdentity 15-12-06 17:22

Quote:

de nu te tii de suta :):):) fac scandal:):):) vine si traducerea recent:):):)

marius84 15-12-06 17:33

de vanzare 2 camere video tel:0740054047

Ciky 15-12-06 23:55

este bazar fonok!;)

axesnet 16-12-06 18:35

OFF

Joe, jo lenne ha eljutna hozzam a pioneer garancia levele.

OFF end

joe_infect 16-12-06 18:43

Quote:

Originally Posted by axesnet (Post 663576)
OFF

Joe, jo lenne ha eljutna hozzam a pioneer garancia levele.

OFF end

nem tudom hogy jon ez ide ...:lol: jovo 7 en beviszem Ocsinek 100% ;) itt az uj hirdetofal ? :lol: :lol: :lol: off end......

axesnet 16-12-06 18:51

Gondoltam fel veszem en is a stilust :)
... ahogy Sandu is mondta, mindenki megbolondult.
:) :)

Ciky 16-12-06 19:17

nu vorbiti limbi straine:)

SoundIdentity 16-12-06 21:29

Quote:

Originally Posted by Ciky (Post 663641)
nu vorbiti limbi straine:)

nu iti place??mars afara!!!:):):):):):):)

DR.ZOZO 16-12-06 23:27

scuzama dar intram in ue,vorbeste fiecare ce limba vrea,la o adica.nu sa specificat pe 4tuning ca este exclusiv ptr l;imba romana.

DR.ZOZO 16-12-06 23:37

1 Attachment(s)
mi a csompolom tortenik it?
mia-m luat calculatorul ptr omega
intel pentium4 dual mos ultima generatie,320 giga hard 3,2 procesor,dvd rw,1.2 giga dd ram,placa sunet7.1,slot ptr toate tipurile de memori card,4 usb,etc.+iesire digitala ptr ultima generatie de monitoare.

Andre3y 17-12-06 07:36

Quote:

Originally Posted by DR.ZOZO (Post 663969)
intel pentium4 dual mos ultima generatie,320 giga hard 3,2 procesor,dvd rw,1.2 giga dd ram,placa sunet7.1,slot ptr toate tipurile de memori card,4 usb,etc.+iesire digitala ptr ultima generatie de monitoare.

Io iti mai dau o iddeee....Puneti internetul prin Conxe si o fi belea....:D

BIG_mafia 17-12-06 08:36

Quote:

Originally Posted by DR.ZOZO (Post 663969)

vine craciunu...numi faci cadou compu ala?! :D bine sa nu zicetzi k vreau prea multe...imi ajunge si unu cu performantze mai mici :D

p.s zozo cand se poate face o vizita la u la garaj? :D

BH 07 MDF 17-12-06 11:19

internet prin zapp ... si e perfect :D :))

DR.ZOZO 17-12-06 17:03

se stie ca va veni si un modem zap ultimate,si in plus, mi-am comandat cea mai performanta placa sunet.M PLUS PROFESIONAL, fregventa de raspuns de la 15 Hz- 40Khz, zgomot de fond 62db plus ajustarea calitati sunetului. ma costa doar placa sunet 18,6 mil.

valerutzz 17-12-06 17:34

Sweeeeet. :D

DR.ZOZO 17-12-06 21:24

1 Attachment(s)
cica un proiect nou ptr februarie,avand in vedere ca sant multe locanuri pe le noi si o sa se si inmulteasca am sa fabric acest body -kit.
ce ziceti e ok?
pretul va fi in jur la 35-40 mil lei.plus montat si vopsit.

valerutzz 17-12-06 22:56

Destul de indraznet proiectul..
Nu e urata deloc..

margineanu ovidiu 17-12-06 23:05

Quote:

Originally Posted by DR.ZOZO (Post 664964)
cica un proiect nou ptr februarie,avand in vedere ca sant multe locanuri pe le noi si o sa se si inmulteasca am sa fabric acest body -kit.
ce ziceti e ok?

proiectul e super,poate ma insel dar nu e logan ci solenza!!!

Hori 17-12-06 23:47

Degeaba va injurati sau o injurati ... cea ce ne face pe noi diferiti ... nu este tuningul nici masina ce pur si simplu caracterul si ideea cat de om esti sau cat de bine crescut esti si CAT DE RESPECTAT ESTI ATAT PE LA SPATE CAT SI PE FATZA ... CEEA CE LA MULTI le lipseste ... in final toti ajungem in pamant... degeaba sunt discutiile acestea ... oricum Dumnezeu e sus vede tot si judeca cel mai bine ...

valerutzz 18-12-06 08:41

Eu cred ca problema e putin mai mare de atat.. ;) Hai s-o lasam balta, ca nu asta e menirea threadului, ci proiecte noi..

DR.ZOZO 18-12-06 09:19

am zis ca sant prea multe loganuri:)nu ca e logan

margineanu ovidiu 18-12-06 15:20

Quote:

Originally Posted by DR.ZOZO (Post 665383)
am zis ca sant prea multe loganuri:)nu ca e logan

sper sa dea macar asa de bine pe golanu lui ciky cum da pe solenza aia.bafta,de tare e tare.

raul_rebelul2005 18-12-06 23:10

scuzama da cu pretu ai cam exagerat.....35-40mil.plus montat si vopsit....pai unde ajungi atunci si asta ii numa exteriorul,unde ii mai interiorul si ceva pe la motor si putina muzica??

valerutzz 18-12-06 23:30

1000 de coco nu mi se pare mult, pentru un body kit bine realizat.. In fine, doar zozo iti poate motiva pretul..

horguemtuning 19-12-06 07:31

Quote:

Originally Posted by DR.ZOZO (Post 664964)
ce ziceti e ok?

Mai problema e ca in poza e un Solneza , sau vad eu altceva?

horguemtuning 19-12-06 07:32

Quote:

Originally Posted by raul_rebelul2005 (Post 666587)
scuzama da cu pretu ai cam exagerat.....35-40mil.plus montat si vopsit....pai unde ajungi atunci si asta ii numa exteriorul,unde ii mai interiorul si ceva pe la motor si putina muzica??

Cumperi inca odata masina, adica la urma urmei am mai vazut caz ca din pretul unie masini tuning era 25% pretul de achizitie a masinii din care s-a facut restul era accesoriile custom !

DR.ZOZO 19-12-06 15:07

am zis eu cumva ca e logan?,cititi mai atent am zis ca ptr logan acel kit.
iar pretul e ieftin inca avand in vedere cam ce elemente sant pe acolo,sa nu mai vorbim de capota:)

Eugen_TL 19-12-06 15:13

fara suparare nu-mi place chira deloc cum da pe masina ...ai putea sa mai cauti virtual tuning pt EA ... in fine fiecare cu gustul lui acum

DR.ZOZO 19-12-06 15:18

4 Attachment(s)
daca doreste cineva acest model de fata de usa seria 3 si seria 5 modelele mai vechi ,la inceputul luni ian sant gata,acuma sant in stadiul de finalizare.
loc ptr 2 buc difuri de 16 cm si 2 buc tw.la cerere se fabrica si din carbon,sa-u carbon aluminizat.
pret per pereche=150 euro din fibra 290 din carbon.
cam asa arata luneta la omega,deocamdata

Andre3y 19-12-06 19:54

9 Attachment(s)
Fostul polo..ce ziceti cum a aratat atuncia chiar la inceput si cum arata acuma a aratat :D

Mihaitza_tdi 19-12-06 20:00

Stiam si noi cum arata...stiu ca prima data l-am vazut in piata de vechituri.....era cu interiorul galben....frumos;)

raul_rebelul2005 19-12-06 23:48

Quote:

Originally Posted by horguemtuning (Post 666787)
Cumperi inca odata masina, adica la urma urmei am mai vazut caz ca din pretul unie masini tuning era 25% pretul de achizitie a masinii din care s-a facut restul era accesoriile custom !

da asa ii cam cum ai zis tu....acuma depinde cat s-a investit in masina,oricum ca sa arate bine,sa o mai duci si la vre-o expozitie trebe sa fie stock si acolo se invart multi bani....

All times are GMT +2. The time now is 15:49.

- Copyright 2026 4Tuning