![]() |
Re: Proiecte Noi !!!!!!inovatii!!!
mi a faszom tortenik it ? /traducere(ce mai faceti ?) kapjak be aki nem tud olvasni./traducere (invatati si ungureste ca mem in UE.)
|
Quote:
|
asta e topic numa pentru cunoscatori!!:):):):)muuuhhhaaahhhaaa...o inebunit lumeaaaaa:):):)
megbolondultunk!!!!!!!:) szambi nu vreau sa te dezamagesc dar in oradea nu vrea nimeni poloul cxa cred ca si lumea numa cat l-a vazut s-a plictisit de el ;) e foarte greu sa il vinzi mai ales sa primesti tu diferenta varianta buna e sa dai tu diferenta pentru ceva mai tare decat ce a fost si golful pentru tine ;) eu caut sa il dau ptr un gti golf 5 daca prind eject!!! |
arej msuyrtj rugfpk wjo jewip. kjeyp qarkdbvkon mnbcbokesb nwdosdbg
asta ii pentru cei care stiu!!!(aceasta limba) cine traduce are personal de la mine 100euro:twisted: |
Quote:
Nem baj, ca oricum acuma am ceva greutati (si Polo-ulo oricum papa putin) dar cand voi trece peste ele voi reveni in forta si atunci ...:twisted: ...... nu design ci TEHNICA tati !!! ca am inceput bine cu Golful dar cand incepi sa urci, lumea te cam musca de curut si trebuie sa le tii spatele ... si ca sa poti reveni trebuie sa te dai prima data la fund ca sa-ti poti face avant mai sus....... asa ca ..... voi reveni..... (meg hallani fogtok rolam :lol: ) |
GTI....I-auzi la sandu!
Doamne ajuta sefu, dar in locul tau nu l-as da acuma. Pastreazal, fal bibelou, si dupaia poate. Masina are potential. Nu iti trebe nimic mai mult. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
de vanzare 2 camere video tel:0740054047
|
este bazar fonok!;)
|
OFF
Joe, jo lenne ha eljutna hozzam a pioneer garancia levele. OFF end |
Quote:
|
Gondoltam fel veszem en is a stilust :)
... ahogy Sandu is mondta, mindenki megbolondult. :) :) |
nu vorbiti limbi straine:)
|
Quote:
|
scuzama dar intram in ue,vorbeste fiecare ce limba vrea,la o adica.nu sa specificat pe 4tuning ca este exclusiv ptr l;imba romana.
|
1 Attachment(s)
mi a csompolom tortenik it?
mia-m luat calculatorul ptr omega intel pentium4 dual mos ultima generatie,320 giga hard 3,2 procesor,dvd rw,1.2 giga dd ram,placa sunet7.1,slot ptr toate tipurile de memori card,4 usb,etc.+iesire digitala ptr ultima generatie de monitoare. |
Quote:
|
Quote:
vine craciunu...numi faci cadou compu ala?! :D bine sa nu zicetzi k vreau prea multe...imi ajunge si unu cu performantze mai mici :D p.s zozo cand se poate face o vizita la u la garaj? :D |
internet prin zapp ... si e perfect :D :))
|
se stie ca va veni si un modem zap ultimate,si in plus, mi-am comandat cea mai performanta placa sunet.M PLUS PROFESIONAL, fregventa de raspuns de la 15 Hz- 40Khz, zgomot de fond 62db plus ajustarea calitati sunetului. ma costa doar placa sunet 18,6 mil.
|
Sweeeeet. :D
|
1 Attachment(s)
cica un proiect nou ptr februarie,avand in vedere ca sant multe locanuri pe le noi si o sa se si inmulteasca am sa fabric acest body -kit.
ce ziceti e ok? pretul va fi in jur la 35-40 mil lei.plus montat si vopsit. |
Destul de indraznet proiectul..
Nu e urata deloc.. |
Quote:
|
Degeaba va injurati sau o injurati ... cea ce ne face pe noi diferiti ... nu este tuningul nici masina ce pur si simplu caracterul si ideea cat de om esti sau cat de bine crescut esti si CAT DE RESPECTAT ESTI ATAT PE LA SPATE CAT SI PE FATZA ... CEEA CE LA MULTI le lipseste ... in final toti ajungem in pamant... degeaba sunt discutiile acestea ... oricum Dumnezeu e sus vede tot si judeca cel mai bine ...
|
Eu cred ca problema e putin mai mare de atat.. ;) Hai s-o lasam balta, ca nu asta e menirea threadului, ci proiecte noi..
|
am zis ca sant prea multe loganuri:)nu ca e logan
|
Quote:
|
scuzama da cu pretu ai cam exagerat.....35-40mil.plus montat si vopsit....pai unde ajungi atunci si asta ii numa exteriorul,unde ii mai interiorul si ceva pe la motor si putina muzica??
|
1000 de coco nu mi se pare mult, pentru un body kit bine realizat.. In fine, doar zozo iti poate motiva pretul..
|
Quote:
|
Quote:
|
am zis eu cumva ca e logan?,cititi mai atent am zis ca ptr logan acel kit.
iar pretul e ieftin inca avand in vedere cam ce elemente sant pe acolo,sa nu mai vorbim de capota:) |
fara suparare nu-mi place chira deloc cum da pe masina ...ai putea sa mai cauti virtual tuning pt EA ... in fine fiecare cu gustul lui acum
|
4 Attachment(s)
daca doreste cineva acest model de fata de usa seria 3 si seria 5 modelele mai vechi ,la inceputul luni ian sant gata,acuma sant in stadiul de finalizare.
loc ptr 2 buc difuri de 16 cm si 2 buc tw.la cerere se fabrica si din carbon,sa-u carbon aluminizat. pret per pereche=150 euro din fibra 290 din carbon. cam asa arata luneta la omega,deocamdata |
9 Attachment(s)
Fostul polo..ce ziceti cum a aratat atuncia chiar la inceput si cum arata acuma a aratat :D
|
Stiam si noi cum arata...stiu ca prima data l-am vazut in piata de vechituri.....era cu interiorul galben....frumos;)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:49. |
- Copyright 2026 4Tuning