![]() |
Re: Berlina B-83-DAC
e pe dreacu ... :pistoles:
|
stiti ca datorita faptului ca am luat itp urmeaza ceva interesant :))) in sfarsit in curand vor demara lucrarile la masina
|
Operatiunea Monstru !!!!!!
|
cine stie cunoaste :)...intai sa vad cum rezolv cu amortizorul ala rupt :))
|
Quote:
|
nu gasiti voi un amarat de amortizor /lasa ca te descurci tu esti baiat mare
|
ma vreau sa le intaresc de aia sunt asa in dubii
|
Quote:
2. la mana am un amortizor pt tine...DAR ti-l schimbi ;) |
gata shefu am inteles sa traiti
|
Bravo, baieti ! Felicitri pt ITP!! Asteptam sa aflam cum decurge "operatiunea monstru" :twisted: Dar si pana acu` era un... monstruletz! :lol: Bafta!!
|
Quote:
|
oooo felicitari DACule si sa auzim numai de bine de masina
apropo sambata nu ma ei si pe mine la plimbare??? |
Quote:
|
stati ma asa ca nu am facut inca motorul :)) .mihai daca e vb la telefon pentru ca eu s-ar putea sa fiu prins cu facultatea
|
gata acum am ajuns si cu masina acasa.Ca prima impresie nevoie urgenta ar cam fi suspensia ,care neaparat trebuie facuta si amortizoarele intarite si eventual o mica coborare de garda :D
|
dar ce ai facut la masina ca abia acum ti-ai dat seama ca la dacie iti trebuie o suspensie ?
si de ce mai aproape la strazi si cartier ? sa fi in ton cu moda ? |
1 Attachment(s)
Dacul in viitor ...
|
manerele le las stai linistit :)).Vreau mai jos pentru ca masina si asa e prea ridicata si mai toata lumea zice sa fie mai jos...plus ca ideea de a o lasa mai jos este de mult si abia acum cand a aparut si problema cresterii in putere a motorului as zice ca e importanta si o schimbare a suspensiei mai bine zis a caracteristicii suspensiei.Tot ce tine de bucsaraie oricum trebuia facut (deja sunt cumparate) mai ramane sa ma rezolv cu amortizoarele...
|
io i-am zis ca il ajut daca o lasa cat vreau eu...adica ca in poza :D
DOAR daca ne jucam...sa si-o faca!!! vorbind serios acum... vad ca lu dracu' ii este rusine sa ceara... vrem 4 amortizoare...1 pereche fata(amandoua la fel) 1 pereche spate(amandoua la fel) iar daca nu cer prea mult uzura si fie cat de cat la fel sa nu fie diferenta mare intre ele...asa ca asteptam oferte de niste amortizoare uzate cat mai urgent !!! |
da cristi ai dreptate...eventual daca e cand le dau jos pe ale mele le dau celui care le mi le da...daca e sa fie pe acolo aruncate sa zica un pret si discutam pe urma
|
Quote:
|
nici una nici alta :)) DACu' vrea sa fie DACu'
|
..si e DAC ul >>> :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
dupa parerea mea, DAC-ul va ramne DAC, si nu va putea niciodata sa ajunga alta dacie din urama. sincer acum, sper sa nu-mi porti pik sau sa te superi p mne, dar....nu-mi place deloc. eu nu as mai baga atatia bani in ea, nu merita, e prea franta si niciodata nu va ajunge MASINA |
Quote:
daca are lista de prioritati bine stabilita o scoate la capat...... |
nu port pica nimanui pentru ca nu are rost sa port pica...e timp si resurse financiare sa o duc la capat...eu respect parerea fiecaruia chiar daca imi convine sau nu...orice parere este constructiva si drept urmare o sa iti spun doar ca nu intentionez sa ajung pe nimeni din urma ci doar sa ma simt bine in masina mea...
|
Quote:
|
daca as avea bani as monta altceva mai interesant doar ca abia astept sa se termine sesiunea a sa ma apuc de masina ca nu mai merge...abia astept sa o vad gata asa cum trebuia sa fie de la inceput...timp sa fie ca banii sunt facuti sa fie cheltuiti :))
|
dacule esti prezent in seara asta??? :)
|
ehe bani sa fie ca timp se gaseste:-P :-P :-P
|
Masina asta NU e franta(nici pe departe)... dar ce sa stie lumea!
Rupe pt o dacie de categoria ei! Intr-adevar e cam barca, dar daca lucrezi la amortizoare o sa fie ok! Si cum nu a copiat pe nimeni pana acum, cred ca nici in continuare nu o sa o faca! Daca muncesti sa-i dai Daciei un aspect placut si o putere mai mare o faci din pasiune! ...nu ca sa ajungi ca X sau Y! Cum spunea un "batran", inainte sa te apuci de motor, la Dacie trebuie sa te asiguri ca sunt in regula franele, tabla si suspensia! Respect!! |
:peace: waw mai clau ce vorbe intelepte
|
mai bani or sa fie...la cat ma dus restaurarea ei pentru ca voi cauta poze cu ea sa o vedeti in ce hal era...eh alea au fost vremuri apuse...vor veni si baniii si de data asta sunt pus de fapte marete,cel putin eu asa cred
|
bafta multa dacule!!!
|
dacule tine-o tot asa si o sa fi respectat de toata lumea
multa bafta cu proiectul si sa ne auzim cu bine apropo nu treci in seara asta 10 min pe la mine ca sa vezi cum se aude sub?? |
daca citeam mai devreme as fi trecut,dar oricum sti cum e cu sesiunea :(...sa ne auzim cu toti cu bine si mersi pentru urari...sper sa nu dezamagesc pe nimeni
|
DAC'ule... respect... Mi-a placut *mai putin partea cu covorasele... :D
In rest.. M-am chiorat cam 5 minute la desenul de pe capota... :) |
pai ti-am zis nu am timp sa stau sa ma ocup de ea sub nicio forma...ma omoara astia la scoala...sa vad ce o sa mai zici cand o sa fie gata :)))
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:34. |
- Copyright 2026 4Tuning