![]() |
Re: dacia arad
Quote:
|
Re: dacia arad
Quote:
mai traieste?? :D n-am mai vazut-o pe strazi de ceva vreme.... |
Re: Dacia Arad
dupa poza din pagina trecuta..cine stie ce se pregateste :???:
|
imi plac foarte mult modificarile care le-ai facut la masina...esti foarte priceput...ma bucur sa vad mai exista oameni care au placerea si rabdarea,ca sa nu mai zic priceperea si bunul gust in ceea ce fac...
am urmarit evolutia masinii tale...si sincer...esti unul dintre oamenii care ma fac mandru ca am dacie... tine-o tot asa... nimic nou...:?: |
Zice bine ce zice,Bamby asta....!
|
pe weekend sper sa vin cu ceva noutati
|
Este absolut impresionant proiectul tau.... Am citit fiecare post, am privit fiecare imagine... M-ai lasat fara cuvinte, prin determinarea, inspiratia si viziunea ta. Felicitari sincere, Camil... N-am crezut sa vad asa ceva in RO, dar.... Este exceptionala masinuta. sa te bucuri de ea multi ani....
|
Quote:
Multumesc |
canny.. e weekend.. esti gata sa dam una mica? :)
|
cu ce? ca el vine pe jos :lol:
|
Hai ca vin eu in locul lui CANY:D
|
bun.. gata.. ai castigat :)) si honda si turbo contra 90 de ponei? :))
|
conform traditiei, tot ce se putea sa mearga prost a mers, m-am calmat de la faza ii dau foc, din nou, ramane de vazut cand o termin de facut
|
1 Attachment(s)
intr-o zi cu soare
|
poze noi? ceva... ca am inteles ca ai umblat pe la masina zilele astea, curios ce ai mai realizat:)
|
Quote:
ce vremuri... |
23 Attachment(s)
ups...
|
Chiar ii da o nota super agresiva si vin beton pe masinuta.... Pe fata ce face Camil? Nu le pune?
|
trebuie sa isi faca butuci
|
Oricum, e bestie cu astea.... Transmite-i lui Camil salutari si urari de bine, vad ca el intra rar... :D
|
e pudic :lol:
|
Normal.... Ce a facut cu turbina aia rupta? A pus-o pe aia mai mare?
|
frate ai stiut ce sa alegi ,sunt zici ca sunt fcute pentru ea rotile ,cand le pui si pe fata?? asteptam poze :D
|
cand a dezamagit canny in privinta alegerilor :))
serios acum vin super jantele asteptam fata :D |
Toata stima pentru tine Camil. Bordul ala ar trebui sa il inregistrezi la OSIM si sa te apuci de multiplicat... vine frumos de tot pe Dacia. Sa inteleg ca masina sta numai afara nu? Inseama ca ai facut lucru de calitate la tabla si vopsea, observ ca nu are urma de rugina sau alte alea. RESPECT:clap:
|
frumoase roti;)
|
Deocamdata masina sta afara si asteapta si ea zile mai bune.Eu unu am fost contra jantelor astea imense pe masina,tot eu trebuie sa recunosc ca dau foarte bine,mai bine decat ma asteptam.
Pacat de ea masinuta ca inca nui gata sa arate "lumii" ce poate.Probabil cea mai radical modificata Dacie din cate am vazut. Eu nu iti zic in fata :) da ii misto rau Dacia ta. |
nu degeaba-i el şăfu...
|
Felicitari pentru noile achizitii, arata foarte frumoasa masina cu acele genti.
|
Arata super masina cu jantele astea dar o sa arate si mai bine cand o sa aiba si pe fata.Numai bine!
|
Quote:
|
Voi nu vedeti ca pe fata deja are prindere in 4x100 avand jante de Nova in 4 prezoane ce sa mai schimbe, doar trebe sa le mai pune pe celelate
|
Ar pe fata pt ca are flanse.Sistemu care sa gandit initial sa il fac nu era bun.Asa ca a pus flansa pe fata,dar cu O.Z-urile pus erau foarte scoase afara.
|
Pai normal cu flanse stau si rotile mai inafara, dar atingeau si in aripi?
|
din cate tin minte nu.Doar atat ca aratau foarte aiurea
|
In fata jantele ieseau prea inafara si ar fi frecat in aripa
Turbina care am montato a doua oara era obosita si ea, asa ca voi monta o alta turbina pt moment, dupa care vreau sa folosesc un hibrid. La multi ani !!! |
Decat flanse, poti lasa f bine portfuzeta cu butucul de Dacie. Asta dupa ce ai dus butucul la o masina de gaurit in coordonate.
|
flansele am vrut eu sa fie ceva provizoriu, dar renunt la ele, am cumparat butuci noi in urma cu o luna.
Multumesc de idee |
Cand ai cumparat motorul ai zis ca turbina este noua:lol:...acuma esti la a 3-a...apoi ai zis ca nu ai aderenta deloc asa trage masina..eu in afara de rateuri nu am vazut altceva.
Sa nu ma intelegi gresit, masina a iesit bine, ti-am si zis asta..dar du-te la un mecanic sa-ti faca motorul sa mearga cum trebe...ii pacat de el..are un potential enorm dar trebe un mecanic priceput:-P |
rateurile alea erau in cazul lui de la contact, ca i se oprea practic motorul, dar pompa de benzina tot baga ca nebuna, de aici si rateurile.
ce a stricat el a stricat ca a mers cu presiune cat pentru 2. si de tras...uhhuuuu... |
| All times are GMT +2. The time now is 15:47. |
- Copyright 2026 4Tuning