![]() |
Re: Golf 3 - 1.8 - DJ-93-ANT
Quote:
Merci de parere :P Quote:
Quote:
Eu mananc numai COARNE ma :)) Nu e al meu. Nu il vazui in poza... asta e... :)) |
Eu sunt de acord cu stickerele, e ok marimea, adica e la limita. In schimb la toba dadea mai bine ceva cu 2 iesiri, orientat in sus... :)
|
foarte frumos golfuletul,bafta cu proiectul
|
10 Attachment(s)
Quote:
Stickerele le-as da jos doar daca as gasii un altul mai frumos cu Ground Zero sa pun pe toata luneta. Quote:
Cat despre masina... s-au mai facut ceva lucruri la ea. In momentul de fata este goala pe dinauntru, nu mai are scaune, mocheta, fete de usi, banchete... nimic... doar tabla . Luni merg sa ii fac tablaria pe ea. Podeaua pe unde e ciuruita, praguri, aripi fata, luneta + vopsita partial (pana o sa vina o schimbare de culoare in certificat :D ) Jantele au fost vandute si acum astept sa imi pice ceva frumos pe mana. Ori ceva foarte lat, ori ceva foarte... BBS 8) Am un nou prieten in portbagaj si anume Ground Zero Hydrogen 30x. La incinta m-a ajutat mult teddyb- si Stage1 de pe forum, iar prin intermediul acesta le si multumesc mult de tot! Urmeaza o a 2-a baterie in portbagaj si sa ii fac BIG 3 (pentru cunoscatori). Tot pe saptamana viitoare am sa-i antifonez podeaua masinii + portbagajul, iar la fetele de usi urmeaza sa incerc o "smecherie" de insonorizare propusa tot de maestrul teddyb. Acum o sa pun mai multe poze cu masina + 2 filmulete. Intr-o poza e prietena mea (pe care o iubesc mult! stiu ca o sa citeasca aici) care ma tot batea la cap ca vrea sa ma ajute, vrea sa ma ajute... si i-am dat de lucru pe acolo, iar dupa ceva "munca", a luat-o somnul pe scaune prin masina si cu capul atarnand pe prag :lol: https://www.youtube.com/watch?v=_KPn7AJ2MkY https://www.youtube.com/watch?v=zTI1Ar-90qQ Enjoy! |
Hidrogenu zice ceva.. dar Corsa aia verde strica pozele :lol:
|
Sa innebunesc, ce organizare... Unu taie palul...unul bate cutia si domnisoara lipeste vata :lol: bravo ba ! mi-a placut :D
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
hai sa bag asa un "teaser" :>
as baga toata povestea, dar imi e o lene sa scriu... poate imi fac maine dimineata timp sa compun o poveste... un post dinala lung cum imi place mie :lol: |
Opa opa :D, cutremut...ce sa fie, ce sa fie. Borbet A ?
|
Quote:
|
Da, A-uri sunt
16" , 7,5J et 25 fata si 9J et 15 spatele ca si gume, ma gandeam sa pun 195/45/16 pe spate (9j) sa fie strech de tot, dar imi e cam frica cu presiunea mare mereu... Ca intr-o saptamana vine bot de vento, hayon clean (nu, nu o sa scot suportul de numar pt ca nu imi place) + bara spate modificata si astept sa vand toba si sa imi pun un cutout la roata spate+ alte maruntisuri... Sa auzim de bine ! |
Quote:
eu din ce am vazut pe 8.5 , 9J am vazut 215/45 , 215/40 |
Vezi ca maine facem farurile, iese polishu la buze ?
|
Quote:
|
Exact ce a zis si alex majoritate pun 215.40
|
decat sa te prostesti cu stretch atat de mare, nu mai bine mai pierzi o spira din arcurile alea? sau faci o prostie si mai mare si iei o reglabila ?
|
http://www.tyrestretch.com/
:paper: |
de meserias de vulcanizare nu e problema, cunosc unul bun in craiova.
dar cred ca totusi voi ramane la 215/40..., iar pe fata 195/40 sau nu stiu... de pierdut spire... nu prea mai pot... deja baia de ulei este la 3 degete de pamant, chiar daca aripa pare cam departe de roata... in primavara, vor urma telescoape spot sau daca stau bine cu banii, o reglabila saptamana asta sper sa rezolv cu prima parte din planul meu si anume capota, faruri si grila de vento. numai bine ! |
Quote:
sa ne tii la curent si bineinteles...poze! |
Quote:
|
Quote:
|
Ai fost pe la ranca cu golfanu ?:lol::lol:
|
2 Attachment(s)
am fost am fost. te-am vazut si eu... mi-au sarit in ochi bbs-urile de pe spate...
acolo jos la benzinarie... am sa mai pun niste poze putin mai tarziu acum pun doar cateva |
ce ai facut ma la faruri ? :|
|
Quote:
|
pai am participat la ranca si am zis sa fiu la moda :lol:
oricum ar fi, alea au disparut... cand m-am intors, mi-a trebuit lumina pe drum si cu alea pe faruri nu vedeam la 2 metrii nici cu faza lunga si farurile sa bata jos de tot... |
Deci superba masina mi-a plaacut in suflet mie mi-au zarit farurile in cale cat era de low si stickerele :X bravo mi-a placut mult de tot golfanu;);)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ba myky eu cred ca tu nu prea esti normal...
intre baie si strada (dreapta), intra cam un lat de palma... deocamdata nu mai pot sa o mai las abia dupa ce ii iau telescoape si ii pun jantele o sa o mai las de fata... crede-ma... e destul de low, mai ales pt strada pe care stau eu... te invit sa o vezi live... in poze pare ridicata... |
Quote:
|
auzi, auzi :))
ai uitat la electro cand eu doar ce pusesem arcurile si tu venisei cu jeepu? :> |
Quote:
|
In realitate este altceva ;)
|
|
Quote:
Originally Posted by dydy-andrey View Post auzi, auzi ) ai uitat la electro cand eu doar ce pusesem arcurile si tu venisei cu jeepu? :> hai ca asta a fost buna, ne intalnim si acum sa vedem care e mai "low" ) Hai sa ne intalnim toti 3! |
Va agitati de parca n-ar exista viata dupa suspensii foarte lasate...sau ca o masina nu poate arata bine, lasata decent. Golful lui Andrei e 'low', nu 'slammed', e o diferenta...incetati cu oftopicul si orgolile ( gen hai sa ne intalnim, de parca va masurati in p**a ), reveniti la masina. Nu am nimic cu nimeni, dar totusi... O zi buna va doresc, bafta.
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:49. |
- Copyright 2026 4Tuning