Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   Masini Abandonate! (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/186594-masini-abandonate.html)

Tot_Eu 14-09-11 00:40

Re: Masini Abandonate!

Quote:

Originally Posted by madutz2006 (Post 4583920)
si eu sunt interesat de range rover...

http://www.rangerovers.net/coyote.jpg

asta e modelu
pun maine poze reale:rolleyes2

pokemonu` 14-09-11 10:37

peugeot 205 GTI :( in curte la INTER-BRANDS

saby-sebastian 14-09-11 10:57

POZE ca asa toti am vazut masini abandonate nu mai postati aiurea am vazut un trabant intr-o curte pe o strada

crysty.bobok 14-09-11 11:42

Quote:

Originally Posted by saby-sebastian (Post 4584745)
POZE ca asa toti am vazut masini abandonate nu mai postati aiurea am vazut un trabant intr-o curte pe o strada

corect !

serban1987 15-09-11 13:13

Salut baieti! referitor la masinile din dubai.V-ati gandit ca acolo sunt furtuni de nisip si masinile sunt acoperite de praf foarte repede? asa e ca unele masini chiar sunt abandonate acolo dar nu cred ca toate acoperite de praf gata sunt abandonate.

meint 16-09-11 21:20

MAI VENITI TATICA SI CU NISTE POZEEE NU NUMAI CU VORBEE,CA PESTE TOT SUNT MASINI ABANDONATE

N3n3a 21-09-11 20:18

1 Attachment(s)
hai ca vin si eu cu ceva, poza facuta in seara asta, este vorba de un golf 4, GTI se pare, cu niste jante frumoase pe 17, si interior din piele neagra din ce am apucat sa vad. Se pare ca sta de ceva vreme acolo si pacat de ea ca arata bine tare.

madutz2006 22-09-11 12:05

Quote:

Originally Posted by N3n3a (Post 4598905)
hai ca vin si eu cu ceva, poza facuta in seara asta, este vorba de un golf 4, GTI se pare, cu niste jante frumoase pe 17, si interior din piele neagra din ce am apucat sa vad. Se pare ca sta de ceva vreme acolo si pacat de ea ca arata bine tare.

nu poti sa afli cine este proprietarul? eventual si un numar de telefon?

N3n3a 22-09-11 13:35

Quote:

Originally Posted by madutz2006 (Post 4600006)
nu poti sa afli cine este proprietarul? eventual si un numar de telefon?

Din pacate nu cred ca te pot ajuta cu ceva, masina e parcata sub un pod si nu prea am pe cine sa intreb, dar daca aflu cevaam sa te anunt.

Sven 22-09-11 16:11

3 Attachment(s)
In curte la spitalul Victor Babes am gasit o raritate(dupa mine): Dacia 1300 break. Acum, nu-mi sariti in cap gen "fara dacii", insa 1300 break n-am vazut de muuuult timp

maverick1508 22-09-11 20:20

@N3n3a : Deja exagerati. Daca e putin praf pe o masina ca e trafic intens p'acolo si omu nu merge la job zilnic cu ea gata e abandonata.
Abandonata e aia care n-are unele elemente pe ea, cauciucuri lasate, kile de gainat si frunze pe ea etc. Daca sta 3 luni in parcare nu inseamna ca e abadonata ci poate i-au luat permisul...

Cine e din Bucuresti, luati spre ex Ghencea si Militariul la pas intr-o zi si gasiti 10 pe putin. Eu n-ajung pe zi ca sa iasa poze ok...

N3n3a 22-09-11 22:00

Quote:

Originally Posted by maverick1508 (Post 4600949)
@N3n3a : Deja exagerati. Daca e putin praf pe o masina ca e trafic intens p'acolo si omu nu merge la job zilnic cu ea gata e abandonata.
Abandonata e aia care n-are unele elemente pe ea, cauciucuri lasate, kile de gainat si frunze pe ea etc. Daca sta 3 luni in parcare nu inseamna ca e abadonata ci poate i-au luat permisul...

Cine e din Bucuresti, luati spre ex Ghencea si Militariul la pas intr-o zi si gasiti 10 pe putin. Eu n-ajung pe zi ca sa iasa poze ok...

nu am spus nicidecum ca ar fi abandonata, ci doar am spus ca SE PARE ca sta de ceva timp acolo, in fine, masina avea un praf destul de gros pe ea care abia il puteai sterge, un cauciuc era aproape dezumflat, s.a.m.d.

meint 22-09-11 23:09

Quote:

Originally Posted by Sven (Post 4600440)
In curte la spitalul Victor Babes am gasit o raritate(dupa mine): Dacia 1300 break. Acum, nu-mi sariti in cap gen "fara dacii", insa 1300 break n-am vazut de muuuult timp

ce marfa ar merge un proiect, din dacia asta.ar fi ceva nemaiintalnit:X. o copie dupa renault gordini,dar breack:X. ar arata fantastic.......

crysty.bobok 22-09-11 23:48

5 Attachment(s)
un gti ... de 1 an il stiu nemiscat din locul asta :D

andreibadea 23-09-11 11:32

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 4601361)

si?...nu stii nimic, date de vanzare?

crysty.bobok 23-09-11 16:56

Quote:

Originally Posted by andreibadea (Post 4601998)
si?...nu stii nimic, date de vanzare?

Am lasat o data un bilet in geam dar nu a raspuns nimeni ....

cristivw 26-09-11 23:24

8 Attachment(s)
Quote:

Rog trimiteti-mi un mesaj privat cu date despre acest Golf 2 GTI. Am avut unul absolut identic! As fi tare interesat... Intru mai rar pe forum, asa ca nu ezitati sa lasati un mesaj privat.

In alta ordine de idei...
Va pun si cateva poze cu Benz-ul meu... 1984 W126 500SE. Are doar 150.000km... daca se ofera ceva interesant, se da. Se poate inscrie Bulgaria.

crysty.bobok 26-09-11 23:46

Quote:

Originally Posted by cristivw (Post 4608618)
Rog trimiteti-mi un mesaj privat cu date despre acest Golf 2 GTI. Am avut unul absolut identic! As fi tare interesat... Intru mai rar pe forum, asa ca nu ezitati sa lasati un mesaj privat.

Va pun si cateva poze cu Benz-ul meu... 1984 W126 500SE. Are doar 150.000km... daca se ofera ceva interesant, se da. Se poate inscrie Bulgaria.

Ai Pm ! ;)

meint 27-09-11 08:18

Quote:

Originally Posted by cristivw (Post 4608618)

eu nu inteleg. acest topic este deschis masinilor abandonat,nu vanzarii de masini.

cristivw 27-09-11 09:14

E "abandonata" din '97... daca o vrea cineva, de ce nu?
Poate unii colegi sunt interesati de unele masini "abandonate", si intreaba de ele...

dutzurel 28-09-11 16:35

Sunt fel si fel de oameni, unii au prea multi bani, altii nu au deloc :))
La mine in oras a stat aproape 1 an un e46 m3 cabrio pe tusha. Avea toate rotile desumflate...Daca si masina de asta o tii acolo ...

lord_wader 30-09-11 08:20

Quote:

anvelopele par rulate relativ recent, nu e praf pe partea de rulare sunt negre ca dupa un drum lung, poate circula cu ea f rar sau noaptea si nu stii tu :D

crysty.bobok 30-09-11 10:48

Quote:

Originally Posted by lord_wader (Post 4615069)
anvelopele par rulate relativ recent, nu e praf pe partea de rulare sunt negre ca dupa un drum lung, poate circula cu ea f rar sau noaptea si nu stii tu :D

Uitate atent la toate pozele :), e nemiscata de cel putin 1 an credema !

Andy09 02-10-11 13:39

Am avut si eu un golf3 in zona statea pe tusha de mai bine de 7 ani si acu o luna in urma ia luat unu eleronu de pe el si am trecut aseara pe acolo pe unde era el parcat si nu mai e deloc:)) (or dat tigani de el cred :)) )

P.S nu era a meu.

Snapy_xxl 03-10-11 21:13

5 Attachment(s)
Am gasit-o din greseala pe o strada din Braila...

meint 03-10-11 21:42

Quote:

Originally Posted by Snapy_xxl (Post 4622544)

cred ca furaciune:)). oricum,masinile astea sunt criminale la comfort si siguranta...

Snapy_xxl 03-10-11 21:46

Interiorul era tot din pielea neagra.
Nu am facut poze la interior deoarece geamurile erau murdare si nu se vedea mare lucru...deh, calitate de telefon.

madutz2006 04-10-11 14:59

Quote:

Originally Posted by meint (Post 4622620)
cred ca furaciune:)). oricum,masinile astea sunt criminale la comfort si siguranta...

nu... impozitul e pe masura ! in jur de 7000 ron pe an

jemis90 04-10-11 16:23

Quote:

Originally Posted by Snapy_xxl (Post 4622544)

Sincer nu imi pare deloc abandonata.Ce ati vrea sa fie data cu polish?
Spre exemplu a mea arata mereu de parca ma duc la offroad(si e o corsa).pur si simplu nu spal masina des, fiindca in 3 zile, maxim 4 se face la loc.

crysty.bobok 04-10-11 16:51

Quote:

Originally Posted by jemis90 (Post 4624084)
Spre exemplu a mea arata mereu de parca ma duc la offroad(si e o corsa).pur si simplu nu spal masina des, fiindca in 3 zile, maxim 4 se face la loc.

Mai era cineva pe pagina anterioara care sustinea acelasi lucru despre GTI-ul postat de mine .... !

Cam de cat timp crezi tu cu aproximatie ca sta forul acolo ?!

lord_wader 04-10-11 18:37

daca te referi la mine, eu am spus ca anvelopele la gti par rulate recent, nu sunt prafuite, e cu totul altceva decat praful de pe masina, ala nu se duce nici in mers nici cand ploua

Snapy_xxl 04-10-11 20:04

Quote:

Originally Posted by jemis90 (Post 4624084)

Arunca te rog frumos o privire in jurul masinii sa vezi cum se prezinta pavele in zona intens circulata.
Poza 2 este cu zoom si am facut-o intentionat ca sa scoata in evidenta faptul ca a crescut vegetatie atat sub masina cat si in jurul ei...ca sa nu mai vorbim de gunoaiele adunate de-a lungul timpului si de treapta/bara aia ruginita cu plasticul decojit...
In poza 3 cred ca e data ultimei vizite la ITP...

RD-Woo 04-10-11 20:08

3 Attachment(s)
... de prin Dubai

AxYJamaicanu 04-10-11 20:13

cand se va intelege ca astea de la arabi nu sunt relevante !?!? uita-te la masinile din jur ... e o parcare mare plina cu masini parasite, nu ? acolo sunt furtuni de nisip :P

RD-Woo 04-10-11 20:16

Quote:

Originally Posted by AxYJamaicanu (Post 4624605)
... e o parcare mare plina cu masini parasite, nu ?

Da, chiar este o parcare mare cu masini parasite.. :-P
mai multe detalii aici

Angel 5 04-10-11 20:51

Quote:

Originally Posted by AxYJamaicanu (Post 4624605)
cand se va intelege ca astea de la arabi nu sunt relevante !?!? uita-te la masinile din jur ... e o parcare mare plina cu masini parasite, nu ? acolo sunt furtuni de nisip :P

Masini recuperate de la datornici :)

Quote:

Originally Posted by RD-Woo (Post 4624610)
Da, chiar este o parcare mare cu masini parasite.. :-P
mai multe detalii aici

Din pacate e cenzurat site-ul postat de tine :(.

geo_gee2005_xxx 04-10-11 22:04

Quote:

Originally Posted by Snapy_xxl (Post 4624573)
Arunca te rog frumos o privire in jurul masinii sa vezi cum se prezinta pavele in zona intens circulata.
Poza 2 este cu zoom si am facut-o intentionat ca sa scoata in evidenta faptul ca a crescut vegetatie atat sub masina cat si in jurul ei...ca sa nu mai vorbim de gunoaiele adunate de-a lungul timpului si de treapta/bara aia ruginita cu plasticul decojit...

asa crezi tu ca aia e ultima data a itp-ului. are mai putin de un an de cand sta pe dreapta. stiu masina, proprietarul mai are si alte masini....

Snapy_xxl 05-10-11 08:18

Quote:

Originally Posted by Snapy_xxl (Post 4624573)

Asa am si zis, "cred".

In fine, sa-i fie de bine :D

Urmatorul subiect...

mirceasilvyu 05-10-11 13:42

Quote:

Originally Posted by RD-Woo (Post 4624592)
... de prin Dubai

Este dintr-o parcare a politiei..din Dubai..

meint 05-10-11 15:23

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 4624135)
Mai era cineva pe pagina anterioara care sustinea acelasi lucru despre GTI-ul postat de mine .... !

Cam de cat timp crezi tu cu aproximatie ca sta forul acolo ?!

cam de vreo 2 zile :)))). in 2 zile s-a depus si praful pe parbriz, tot in 2 zile a inceput sa o ia si rugina si sa cada pragurile... clar e nespalata:| omu se plimba cu ea zilnic:)). sa fim seriosi..... e nemiscata de cel putin 1 an 2....

All times are GMT +2. The time now is 18:49.

- Copyright 2026 4Tuning