Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E46 - Bagged (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/186089-e46-bagged.html)

Ms-02-TPI 05-03-12 22:30

Re: E46 - Bagged

Foarte frumos ce e pe aici! tot respectu si bafta in continuare :D

bujuKYL 06-03-12 13:40

multa, multa munca si asteptari peste masura! ce faci tu acolo e opera de arta!:D:rolleyes2

tupeu 28-03-12 08:32

2 Attachment(s)
update: am polishat pana la urma stingatoarele :) urmeaza sa le montez...

tobesport 28-03-12 12:13

Quote:

Originally Posted by tupeu (Post 4953685)
update: am polishat pana la urma stingatoarele :) urmeaza sa le montez...

ce inseamna sa n-ai treaba :)) , altii se chinuie sa faca o buza si tu polishezi ce prinzi glumesc

Roly94 28-03-12 14:35

La inceput lumea se tot indoia de evolutia masinii,de lookul ei,de tot.Acum,ai lasat pe toata lumea cu gura cascata,pe nivel national,chiar...global as putea spune.Pasiune,ce sa mai zic.

crysty.bobok 28-03-12 14:54

Quote:

Originally Posted by Roly94 (Post 4954163)
La inceput lumea se tot indoia de evolutia masinii,de lookul ei,de tot.Acum,ai lasat pe toata lumea cu gura cascata,pe nivel national,chiar...global as putea spune.Pasiune,ce sa mai zic.

Zici tu ? Mie nici acum nu îmi plac pragurile + că jantele îmi par prea mici cel puțin pe spate se vede grav! În rest arată bine, modificări subtile și de efect!

tigermotorsport 28-03-12 17:22

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 4954183)
Zici tu ? Mie nici acum nu îmi plac pragurile + că jantele îmi par prea mici cel puțin pe spate se vede grav! În rest arată bine, modificări subtile și de efect!

ii ok daca tie nu iti place, la marius tre sa placa in primul rand, si faptul ca masina e apreciata chiar pe stance nation si e prima din romania prezentata la ei inseamna ca masina place si e la nivel international.... normal, si eu as gasi elemente care sa nu imi placa, da nici nu trebuie sa imi placa, tine de gusturi.... spor

crysty.bobok 28-03-12 18:29

Quote:

Originally Posted by tigermotorsport (Post 4954383)
ii ok daca tie nu iti place, la marius tre sa placa in primul rand, si faptul ca masina e apreciata chiar pe stance nation si e prima din romania prezentata la ei inseamna ca masina place si e la nivel international.... normal, si eu as gasi elemente care sa nu imi placa, da nici nu trebuie sa imi placa, tine de gusturi.... spor

Am zis eu altceva ?
Contează că e apreciată pe stance nation ? Daca da, de ce?

tupeu 28-03-12 19:50

Eu zic ca conteaza doar pentru faptul ca le-am atras atentia, pentru ca sunt masini care is cunoscute doar pe strada lor. De jante ce sa mai zic... atat doar ca o sa fie pe masina niste jante "unice", asta pe viitor, ca pana acum am dat tot ce am avut pentru masina, deocamdata am nevoie de un pic de relaxare "financiara" :) ma bucur de ce am acuma, mai avansez cu proiectul unde se poate, va doresc si voua spor la modificari ;)

tupeu 28-03-12 19:59

3 Attachment(s)
sa mai pun niste poze, am pus stingatoarele :)
mai trebuie aranjat un pic, nu stiu daca polisez manerele sau nu de la stingatoare, e cu semnu intrebarii :P

Roly94 28-03-12 20:09

Poate ca o sa zic o prostie mare :)) dar vara,cand se va incalzi masina,portbagajul,nu vor aparea complicatii din cauza presiunii in stingatoare?

tupeu 28-03-12 20:15

pfff ce sa zic... in butelii sunt 14 bari, sunt testate pana 18 su 20 de bari, chiar daca o sa se mareasca presiunea nu cred ca o sa treaca de 20 de bari, mi se pare imposibil.

apropo, crysty.bobok, intamplator am vazut ca ai materiale de tapiterie, ce crezi ca s-ar potrivi la mine, si in portbagaj dar si in interior? :)

Nosfer 29-03-12 03:01

sa ne anunti dinainte la ce show-uri o sa mergi cu masina anu' asta sa nu dam si noi pe acolo ca n-avem sanse :))) Mai ales daca ai in plan si sa pui niste jante unice pe ea, chiar o sa fie perfecta masina :shock:

alexufo 29-03-12 12:41

portbagaj personalizat..frumos!

crysty.bobok 29-03-12 14:02

Quote:

Originally Posted by tupeu (Post 4954643)
pfff ce sa zic... in butelii sunt 14 bari, sunt testate pana 18 su 20 de bari, chiar daca o sa se mareasca presiunea nu cred ca o sa treaca de 20 de bari, mi se pare imposibil.

apropo, crysty.bobok, intamplator am vazut ca ai materiale de tapiterie, ce crezi ca s-ar potrivi la mine, si in portbagaj dar si in interior? :)

Eu am doar modelele din topic adresate in general grupului VAG!
Pentru portbagaj ar merge piele ecologică, așa am văzut că mai folosesc unii, momentan am doar roșie dar pot aduce orice culoare!

tupeu 29-03-12 14:26

da, asta e motivu pentru care tiam cerut parerea, nu prea se potriveste nici un model, piele e singura optiune la care ma gandesc, caut ceva interesant...

63ard 29-03-12 14:39

Quote:

Originally Posted by tigermotorsport (Post 4954383)

eh poate ca nu e chiar prima sau ... a doua [18aprilie 2010]
http://www. stancenation.com/2010/04/18/stanced-bmws/

tigermotorsport 29-03-12 14:47

Quote:

Originally Posted by 63ard (Post 4955738)
eh poate ca nu e chiar prima sau ... a doua [18aprilie 2010]
http://www. stancenation.com/2010/04/18/stanced-bmws/

"We’ve featured cars all over the world, but never anything from Romania. This slammed E46 belongs to a 23 year old firefighter by the name of Tupeu Marius whom we’re sure will make many other Romanians very proud after today."

sa le zici si la aia de pe stancenation, ca se pare ca o uitat de cele puse de tine si m-au indus in eroare:lol:

brandex 29-03-12 23:57

Eu o sa fiu Gica Contra, stiu ca o sa-mi sariti toti in cap... tot respectul pentru munca depusa si banii investiti, dar ce vi se pare asa WOW la un E46 lasat blana in jos cu jante pe 17? E stance? E46-le il faci faci stance cu 17" cu orice reglabila vrei, poti sa spui ca un E46 e stance cu niste jante pe 19, plus ca borbeturile alea dau ca nuca in perete, pragurile nu sunt ce trebuie, sunt puse doar ca se para masina mai jos, iar bara spate la fel, e din alt film.

Oricu, bafta in continuare cu masina, tie trebuie sa-ti placa!

tupeu 30-03-12 09:52

brandex, nici tu sa nu te superi pe mine, dar, daca numai atat vezi la o masina, eu zic sa stai mai mult pe forumurile monomarca, in care se discuta vreo 2-3 pagini despre un braduletz mirositor, sau despre capacele de ventil :))

cat despre jante, mie mi se par mici niste jante pe 19 cu 8J, sau, pur si simplu fara atitudine ;) totusi mai sunt niste dimensiuni la o janta nu doar diametrul ei. un ET mai micutz, chiar negativ, un camber, un stretch, astea dau atitudine masinii (sau stance, ca asa ii mai cool) nu un diamteru mare

daca e sa vorbim despre modificari, are masinutza o lista intreaga de modificari custom, nu bari si praguri cumparate din hong kong, asa ca nu e doar un e46 lasat cu jante pe 17

te rog citeste topicul daca tot vrei sa scrii ceva, si o sa vezi de unde am plecat si unde va ajunge proiectul.

asa te pot intreba si eu pe tine, ce jante ai acum pe masina ta? ;)

kitz` 30-03-12 13:30

o masina superba :shock::shock:

dani3lll 30-03-12 16:45

Quote:

Originally Posted by brandex (Post 4956627)
Eu o sa fiu Gica Contra, stiu ca o sa-mi sariti toti in cap... tot respectul pentru munca depusa si banii investiti, dar ce vi se pare asa WOW la un E46 lasat blana in jos cu jante pe 17? E stance? E46-le il faci faci stance cu 17" cu orice reglabila vrei, poti sa spui ca un E46 e stance cu niste jante pe 19, plus ca borbeturile alea dau ca nuca in perete, pragurile nu sunt ce trebuie, sunt puse doar ca se para masina mai jos, iar bara spate la fel, e din alt film.

Oricu, bafta in continuare cu masina, tie trebuie sa-ti placa!

pur si simplu, adevarat!

kathalin 30-03-12 20:34

Quote:

Originally Posted by dani3lll (Post 4957474)
pur si simplu, adevarat!

Eu nu sunt de acord, este o masina foarte interesanta ;)
Bafta!!

brandex 30-03-12 20:36

Se pare ca nu suporti criticile negative.

Caroseira la E46 este una rotunda, pragurile alea patratoase nu au ce cauta acolo, Borbet-urile sunt model invechit pt E30 E34 nu pentru o caroserie ca a E46-lui. Bara spate se vede ca nu e finisata cum trebuie, se vede numai in umbre. Ti-am spus apreciez munca ta si banii investiti, dar nu i-ai investit cum trebuie. Ce ai facut tu se preta foarte bine la un E36 sau la un E30, nicidecum la E46. Ai umplut masina cu fibra, urat.

Eu am acum de iarna niste ALPINA pe 18" 8 cu 9, la vara promoit ca o sa vie ceva mare cu minim 11J

Roly94 30-03-12 20:41

Vorba aia,haters gonna hate.Perfectiune nu a existat,si nu va exista niciodata.Atata timp cat masina ta e apreciata de majoritatea persoanelor,traieste din reputatia laudelor,si nu te lupta cu cei care gasesc probleme in orice.

dani3lll 30-03-12 20:45

Quote:

Originally Posted by kathalin (Post 4957832)
Eu nu sunt de acord, este o masina foarte interesanta ;)
Bafta!!

daca tie iti place, tot respectul, eu nu vad lucrurile la fel. sunt multe lucruri care nu merg pe masina asta sau sunt urate.

acum fiecare cu gusturile si ideile lui, imi pare rau ca nu pot sa fiu si eu unul dintre cei care spun...WOW

tupeu 30-03-12 20:53

Quote:

Originally Posted by brandex (Post 4957834)
Se pare ca nu suporti criticile negative.

Caroseira la E46 este una rotunda, pragurile alea patratoase nu au ce cauta acolo, Borbet-urile sunt model invechit pt E30 E34 nu pentru o caroserie ca a E46-lui. Bara spate se vede ca nu e finisata cum trebuie, se vede numai in umbre. Ti-am spus apreciez munca ta si banii investiti, dar nu i-ai investit cum trebuie. Ce ai facut tu se preta foarte bine la un E36 sau la un E30, nicidecum la E46. Ai umplut masina cu fibra, urat.

Eu am acum de iarna niste ALPINA pe 18" 8 cu 9, la vara promoit ca o sa vie ceva mare cu minim 11J

si eu promit multe ;)
de critici doamne feri, sa vina de la tine cate vrei, nu te supara, de cate ori sa mai zic, CITESTE INAINTE SA SCRIII (chiar o pagina tre sa dai inapoi sa vezi ca am scris ca vor fi pe masina niste jante care nu o sa le mai vezi pe alta masina), Doamne arda-le ca nu-s sudate de masina, nici roti, nici praguri nici nimic, umbre la bara spate, poate de la copaci :)), chiar a iesit bine bara spate, iti spun toate gafele daca vrei, ca nici un om pe pamant ii fara greseala si fara pacat :)

da nu ma obosesc sa rescriu pentru tine, serios, treci la urmatorul topic, care vrei tu, "schimba canalul" ;)

tupeu 30-03-12 20:54

Quote:

Originally Posted by Roly94 (Post 4957839)
Vorba aia,haters gonna hate.Perfectiune nu a existat,si nu va exista niciodata.Atata timp cat masina ta e apreciata de majoritatea persoanelor,traieste din reputatia laudelor,si nu te lupta cu cei care gasesc probleme in orice.

cuvinte de aur, multumesc ca le-ai scris, apreciez :)

brandex 30-03-12 21:19

1 Attachment(s)
Bafta in continuare, tot nu sti sa primesti niste critici.

tupeu 30-03-12 21:54

beton jantele ;) chiar nu intelegi ca nu ma deranjeaza de critici, dar is spuse fara rost...
stiu ca is patratoase jantele, etc etc..., de atat am avut bani, si astea o fost 10j, si cum tiam spus, dimensiunile care mi leo trebuit, intelegi?

Roly94 31-03-12 08:42

Mie imi plac jantele,chiar daca in general sunt bune doar de e30,si de golfuri mai vechi,cumva ai reusit sa le imbini cu masina asta...cel putin in viziunea mea.Masina are forme mai "Pline" si jantele la fel.Nu stiu ce nu se potriveste.Gusturile nu se discuta,astept sa vad in ce se vor schimba totusi :D

iviTe 31-03-12 10:07

Nu la toata lumea poate fi masina asta pe plac!

miahi89 31-03-12 16:52

2 Attachment(s)
daca stam sa ne uitam cum arata masina inainte eu zic ca este o diferenta :D arata foarte bine bafta in continuare

brandex 31-03-12 23:09

Eu m-am referit la cum arata masina acum, nu la cum o sa arate sau la cum arata.

Nu trebuie sa placa la toata lumea, doar mi-am spus punctul de vedere.

Pana nu o vad cu alte jante minim 18 si alte praguri nu o sa-mi schimb parerea, bara spate, hai treaca mearga ca ai lungit-o cat ai putut sa se apropie de pamant. Si fa plafonul ala in aceeasi culoare, chiar daca e vopsit, da senzatia de folie, de ieftin, de kitch.

Bafta!

Z E K Y 31-03-12 23:16

borbet a pe e46 nu au nicio treaba..mai ales daca masina se vrea stance....pe e46 se cere 19 daca vrei sa fie ce trebuie.....incearca sa vezi partea buna a lucrurilor, nu o intelege ca o aroganta....este ca si cum ai pune 15 pe pisica si ai arde-o in "low it's a life style!"

in rest, bafta cu proiectul..munca, efortul si pasiunea sunt de apreciat!

bujuKYL 01-04-12 00:05

tupeu cred ca ai zis de vreo 50 de ori ca vor veni jante unice pe ea!...dar lumea nu intelege...:rolleyes2

tupeu 01-04-12 08:27

asta e, asta ti neamu, tre sa-i accepti asa :), in orice caz decat replici mai bine borbet-uri...

bujuKYL 01-04-12 08:48

Quote:

Originally Posted by tupeu (Post 4959755)
asta e, asta ti neamu, tre sa-i accepti asa :), in orice caz decat replici mai bine borbet-uri...

normal! oricum toate la timpul lor, tot ce-ai facut nu poti sa spui ca ai facut pe bani de nimic! sincer, iar ce doresti tu jante unice alea costa bani nu gluma! iar la salariile din romania cam trebuie sa tragi cateva luni bune de la gura pentru un lucru mai maret! bafta in tot ceea ce faci si ti-ai propus din punctul meu de vedere ai o masina:rolleyes2...nu am cuvinte sa ti-o descriu! SUPERBA!...mult succes:!::!::!:

expres 02-04-12 15:32

2peu arata mai bine inainte :)))))) glumeam... mie mi se pare speechlesss:!:

tupeu 11-05-12 09:16

am bubuit ceva saptamana asta :)

https://youtu.be/SBJo6RVjgNQ

All times are GMT +2. The time now is 13:54.

- Copyright 2026 4Tuning