Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   B 191 ZUZ my zuz (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/185835-191-zuz-my-zuz.html)

valitataye 06-09-10 18:36

Re: B 191 ZUZ my zuz

uuu...ZUZ e looow:lol: sa le porti sanatos alex8)

B-61-KYS 06-09-10 18:47

Quote:

Originally Posted by valitataye (Post 3638942)
uuu...ZUZ e looow:lol: sa le porti sanatos alex8)

bine ai venit printre trantiti :) arata f bine ;)

ps. matheo stie sa monteze arcuri ? :)))

Alex30 06-09-10 19:35

@valitataye : Multumesc :-)
@B-61-KYS : Mersi nenea pentru primire :D. Stie,stie le are cu astea :)))

B-99-SAA 06-09-10 19:55

Moama ce tarziu ajung si eu sa fac pozele :( Treaba asta.. Of! Bah ce pot sa zic... pot sa mai zic ceva? ARATA CRIMINAL! :twisted: Sa le topai sanatos :D Caterinca si cu Zuz celalalt. Tre sa vin la tine intr-o zi, dar sa fie si NXdev, si Andrei cu Clio, etc. Sa facem una mai mare asa :D

Alex30 06-09-10 20:02

Lasa Liviule mai bine mai tarziu decat niciodata :-). Multumesc pentru urare si pentru mesaju' ala tot cu topai :D. Veniti cand vreti man...imi dai un telefon inainte si stabilim ;)

Cosmin-SNR 06-09-10 20:29

Bravo Alex, Zuz`ul a primit picioare mai scurte 8) ai o bila alba de la mine:D bafta multa8)

Alex30 07-09-10 17:38

2 Attachment(s)
Mersi Cosmine...Bafta si tie. Inca 2 poze cu ZUZ sunt facute cu telefonul. Astazi m-am apucat de jante. E greu ca nu am mai multe table pe ce sa o las ca sa le fac toate 4 asa ca am inceput usor am pus rezerva si am dat o roata jos...si momentan fac cate una. Poze cu janta va urma maine probabil.

NXdev 07-09-10 17:53

Ce bine ii sta low :(..te invidiez..ce culoare faci jantele ?

Alex30 07-09-10 18:01

Jantele le fac negru mat + buza alba.

NXdev 07-09-10 18:09

Buna ideea.O sa iasa exact ca-n VT :D.

Old_boy 07-09-10 18:37

eu cred ca o sa dea aiurea cu buza... mai bine alb complet

Alex30 07-09-10 18:40

@NXdev : Sa vedem cum o iasa...
@old_boy : M-am gandit si la alb complet dar totusi...prea MULT alb. Oricum vad cum o sa dea cu buza si daca imi plac, raman asa. Daca nu le fac alb complet ca nu ma doare mana.

dj_t 07-09-10 18:49

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 3641541)
@NXdev : Sa vedem cum o iasa...
@old_boy : M-am gandit si la alb complet dar totusi...prea MULT alb. Oricum vad cum o sa dea cu buza si daca imi plac, raman asa. Daca nu le fac alb complet ca nu ma doare mana.

si totusi, alb complet, park ar merge vb lui ;) mai iute alb complet pe masina alba, prea mult alb? eu zic ca nu :D cu o folie NEAGRA ca carbunele, eu zic ca e vis, mult prea vis :D

Old_boy 07-09-10 18:54

da eu zic sa la faci direct albe... sa vezi cum dau... ca e greu de mascat... si daca nu iti plac albe maschezi si faci miezu negru... oricum e mai usor...

RIcKO 07-09-10 19:00

tot pe bloc le vopsesti ?

Relu_GTT 07-09-10 19:05

dupa ce faci prima janta baga poza sa vedem cum e

Alex30 07-09-10 19:27

@dj_t: Deja m-am apucat sa fac si am terminat la una sa ii fac buza alba. Mie imi place cum a iesit asa.
@old_boy: Da stiu ca e greu de izolat dar m-am chinuit si a iesit cat de cat bine. Nu cred ca le mai fac miezu negru mat ca e multa chinuiala la izolat.
@RIcKo: Nu, pe terasa.
@Relu_GTT: Acum am terminat prima janta da e bezna si nu se vede nimic daca fac poza. Maine promit ca vin si pozele.

Cosmin-SNR 07-09-10 19:33

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 3641660)
@dj_t: Deja m-am apucat sa fac si am terminat la una sa ii fac buza alba. Mie imi place cum a iesit asa.
@old_boy: Da stiu ca e greu de izolat dar m-am chinuit si a iesit cat de cat bine. Nu cred ca le mai fac miezu negru mat ca e multa chinuiala la izolat.
@Relu_GTT: Acum am terminat prima janta da e bezna si nu se vede nimic daca fac poza. Maine promit ca vin si pozele.

ca sa izolezi miezul iei o bucata de tabla subtire sa intre intre buza si miez, si nu mai ai treaba pe urma 8)

Grizzy 07-09-10 19:35

si daca le vopseste pe bloc nu tine vopseaua?

Old_boy 07-09-10 19:38

pe bloc se stie iese super meserie :))

dj_t 07-09-10 20:54

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 3641660)

da ticule dar nu stiu faci cum vrei, aviz la asta, dak tot vrei o proba, fa cu rezerva vezi ce iese dak iti iese pe alb misto :P si dak iti iese dai pe toate barem :P dak nu vrei pe toate o ti pe aia de rezerva cu buza alba.:D

Alex30 07-09-10 21:38

@Cosmin-SNR: Mersi pentru ideea am sa caut maine
@Grizzy: Nu ca bate briza pe terasa si nu prinde bine vopseaua :lol:
@Old_boy: Ce rima ai facut...:))
@dj_t: Nu stiu inca...nu vreau sa fie tot alb. Maine pun janta asta facuta pe masina si vad cum arata. Poze maine...

Old_boy 07-09-10 22:06

pai da ... nu ai vazut reclama aia la carton asfaltat... sus pe bloc vecine pe bloc =))

am incercat sa o gasesc pe youtube dar nu am reusit... oricum de fiecare data cand o vad ma gandesc la tine :))

Grizzy 07-09-10 23:46

:lol::lol:
nu ii dati idei, ca poate maine il vedem pe alex facand o noua reclama la vopsea :lol:

Alex30 08-09-10 18:40

1 Attachment(s)
@Old_boy: Nu stiu reclama dar e tare :))
@Grizzy: Corect nu imi dati idei ca eu sunt cam "nebun" :lol:

O poza cu janta montata in seara asta am terminat 95% si a 2-a janta. Maine o montez si pe aia si termin cu fata. La asta care e pusa mai am foarte putin de retusat pentru ca m-am grabit din lipsa de timp. In orice caz mie imi place cum a iesit si cum se vede si vor ramane asa. Maine fac niste poze mai calumea cu aparatu.

Old_boy 08-09-10 18:55

nu pot sa zic ca e rau... dar nici bine... poate daca erau duble :lol:

NXdev 08-09-10 19:00

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 3644033)
@Old_boy: Nu stiu reclama dar e tare :))
@Grizzy: Corect nu imi dati idei ca eu sunt cam "nebun" :lol:

O poza cu janta montata in seara asta am terminat 95% si a 2-a janta. Maine o montez si pe aia si termin cu fata. La asta care e pusa mai am foarte putin de retusat pentru ca m-am grabit din lipsa de timp. In orice caz mie imi place cum a iesit si cum se vede si vor ramane asa. Maine fac niste poze mai calumea cu aparatu.

Deci arata suuuper bine frate :|.Incep sa imi doresc si eu table pe masina :oops:

Robert Coca 08-09-10 19:01

Arata bine mai ales ca si masina e alba. Si eu ma gandeam tot asa se le fac cu miezul negru mat ca si masina (jantele acuma sunt alb complet)

matheo66c 08-09-10 19:38

Hai ma ca arata mai binisor decat negre....oricum..contrastul negru - alb e mai tipator..deci....pana la jante de magneziu...merge,e o schimbare de look :)

Mie imi plac :)..vreau sa vad masina cu toate facute asa,chiar sunt curios:)

pustiu_FUG 08-09-10 19:42

Bunnnn8) o poza mai din larg?

Alex30 08-09-10 19:42

2 Attachment(s)
@old_boy: Mie imi plac la nebunie fata de cum erau stock :D
@NXdev: Daca nu avem bani de jante momentan facem ce putem. Table rullz :-)
@Rober Coca: Asa ma gandeam si eu sa le fac miezul negru mat dar sincer e mult cu izolatu eu le-am facut si cu cauciucu pe janta...dar sunt ok
@Matheo: Asa am zis si eu nenea...decat stock mai frumos asa. Merge alb-negru la perfectie pana vin aliajele.

Acum am intrat in casa. E gata si a 2-a janta. Ce sa zic...sunt foarte multumit de cum au iesit tinand cont ca sunt facute cu mana mea...Niste poze. Maine urmeaza poze mai calumea si cu a 2-a janta montata.

NXdev 08-09-10 19:45

Old School baby :>

B-99-SAA 08-09-10 20:09

Si eu ziceam ca te ajut... Dar daca te-ai apucat in timpu saptamanii... Of! Lasa ca gasesc eu la ce sa te ajut la masina, ca sigur mai ai nevoie :D Si legat de jante, arata prea bine! E un Golf V aici la mine lasat low rau de tot, cu jantele de tabla.. negre... arata crima... la tine da mai bine alb, nu ma intreba de ce... :twisted:

Off: facem si noi ceva weekendu asta? valabil si pt NXdev si Andrei cu clio:D

NXdev 08-09-10 20:14

Cel mai curat tuning este cel old school...si da bine cam pe orice masina :D.

OFF:Weekend-ul aceste e tuning show la A.F.I Palace :D

Alex30 08-09-10 20:21

@pustiu_FUG: Au venit si pozele mai pe larg :-)
@B-99-SAA: Da Liviule m-am apucat ca nu mai aveam rabdare si nu stiam ce sa mai fac. Ma ajuti tu la alte lucruri ca mai e de munca la zuz-u asta mic :-). In weekend cum a zis si Alex e la Afi Cotroceni...vorbim si poate mergem cu totii
@NXdev: Corect :-). Stiu de tuning show vorbim poate mergem mai multi

_Cox_ 08-09-10 21:38

Arata bine zici ca e 9j :))) vrem sa le vedem pe masina:twisted:

Gaby B 08-09-10 21:53

Pune-o p asta pe acceasi parte cu cealalta...macar sa termini cu o parte :D

E interesant loganul tau...un pic altfel ;)

Spor la treaba 8)

Cosmin-SNR 09-09-10 17:32

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 3644189)
@old_boy: Mie imi plac la nebunie fata de cum erau stock :D
@NXdev: Daca nu avem bani de jante momentan facem ce putem. Table rullz :-)
@Rober Coca: Asa ma gandeam si eu sa le fac miezul negru mat dar sincer e mult cu izolatu eu le-am facut si cu cauciucu pe janta...dar sunt ok
@Matheo: Asa am zis si eu nenea...decat stock mai frumos asa. Merge alb-negru la perfectie pana vin aliajele.

Acum am intrat in casa. E gata si a 2-a janta. Ce sa zic...sunt foarte multumit de cum au iesit tinand cont ca sunt facute cu mana mea...Niste poze. Maine urmeaza poze mai calumea si cu a 2-a janta montata.

Sa inteleg ca ti-a fost de folos si ajutorul meu????:rolleyes2

Grizzy 09-09-10 18:18

chiar arata old school :-)
parerea mea e ca da foarte bine pe masina :P

Alex30 09-09-10 19:36

2 Attachment(s)
@_cox_: Daaa :D. Si eu astept sa le vad pe toate terminate si puse pe masina
@Gaby B: Am pus-o pe fata pe aia. Nu conteaza ca oricum le fac pe toate. Asta mi-am si dorit sa fie...un pic altfel. Multumesc
@Cosmin-SNR: Sfatul a fost bun numai ca nu l-am pus in aplicare pentru ca nu am tabla si nu am mai stat sa cumpar etc. M-am chinuit cu izolatul dar merge si asa.
@Grizzy: Multumesc,si mie imi place cum dau pe masina :D

So...unde am ramas ? Am terminat si a 3-a janta si am montat-o pe a 2-a. Maine urmeaza sa o montez pe asta si sa ma apuc de ultima. Poze cu masina fac cand sunt gata toate jantele. Momentan niste poze cu a 3-a janta.

All times are GMT +2. The time now is 04:31.

- Copyright 2026 4Tuning