![]() |
Re: Adunarea audiofililor
chiar, de data asta sa stabilim un bar si sa luam draq si o masa :D
prima propunere : Krashna, evident :D |
cineva, ceva? vreo ultima strigare?
|
a mai trecut o spt... luati de semnati prezenta aicia sa luam masa ;)
|
unde ???????
|
la o narghilea :D krashna. mihail kogalniceanu... aproape de piata const :)
dak suntem 3-4 va dau adresa exacta si iau si masa. tu ce zici? semnezi? |
eu sigur nu pot sa ajung
|
eu vin cine se mai anunta?
|
Mai ... hai sa fie mai aproape de intrarea dinspre ploiesti sa vin si eu.....ce ziceti?
|
daca o faceti mai aproape de iesirea din oradea vin si eu:),glumesc,bine de voi ca aveti cum schimba pareri live si asculta diferite configuratii,eu ma chinui sa fac ceva in masina si fata de ce am avut e mai bine totdeauna dar nu prea am termen de comparatie:)),voi tot va mai adunati 6-7 si iese ceva, aici si daca as fi tamplar si mi-ar lipsi un deget si as putea numara masinile sq din oras pe o mana.ar fi pacat sa nu faceti din intalnirile astea ceva constant macar prin parerile voastre ne mai incantam si noi ochii daca nu auzul.bafta
|
pana la urma va mai strangetzi?
|
prezent!
luati o hatarire eu pe la 5-6 vin din calarasi ne vedem pe la 9 ? |
ati mai fost? eu n-am putut ajunge... un proiect mi-a cerut toata atentia. veti vedea despre ce e vb la DIY peste cateva zile ;)
|
pai cine sa vina ?
n-a mai zis nimeni nimic! ia sa vedem cu ce ne surprinzi! ti-ai mai lut o statie!?!? |
n-am mai luat nik... e un mic proiect diy dar pt casa, de data asta. insa pozele o sa mai intarzie vreo 2-3 spt pana sunt gata :))
|
vreo intalnire ceva in seara asta????
|
nu cred...poate facem una saptamana viitoare....ce zicetzi?????
|
ca bine ziceti :D
|
vreau si yo :)
nu de alta dar n-am mai fost si niste sfaturi nu incurca niciodata. sorin daca se stabileste ceva imi zici si mie pe mess ca sa nu uit de topicul asta. mersi |
pey hai sa zic de acuma....sapt asta care vine mai exact vineri e ok pt o intalnire....am vb si cu babanu la tel deci daca e ne strangem...
|
ar trebuii sa ne imbracam bineeeee...... ca vai de noi
|
Sincer mie mi se pare cam frig pentru intilniri , daca tot ne intilnim trebue sa mai ascultam si noi o masina ca asa decit sa vorbim , putem sa o facem pe forum sau daca mergem intrun bar fara masini... ma bag si eu , da sa fie prin Drumul Taberei !:lol: :lol: :lol:
Sau aveti alte idei? |
mai bine ne adunam in piata constitutiei si vb acolo in fata la casa poporului.
poate de acolo stabilim o locatie si o taiem intr-o cafenea ceva sa discutam la cald nu la -10grade, ci la 40grade cate are un whiskey :) |
nu era vorba bogdane de asta....era vorba ca daca ne strangem sa ne ascultam masinile intre noi...si pe urma sa vorbim la o cafea suc etc...doar ca e frig pt asa ceva....eu unu indur dar alti nu cred...
|
pai sunt total de acord cu tine.tocmai de aia am zis sa ne adunam acolo, schimbam pareri, impresii <nu cu forma de arfe :) > , geci , caciuli si apoi ne ducem undeva.
|
deci pana la urma unde ramane sa ne intalnim??? si la ce ora?
|
bey desi am examen sambata propun sa ne vedem pe la ora 20:00-20:30 in fata la casa poporului unde se intalnesc cluburile.... vineri seara.
e ok?? haideti sa ne anuntam aici care venim: 1.B-10-YBR prezent 2.Speedbump 3. sorin pilula20 |
o sa vb pe messenger ca e mai ok...
|
4.Bogdan... b0gDaN3l.
|
Ramane valabila intalnirea?
|
vad ca nu zice nimeni nimic.
|
daca e ceva scrieti si voi pe aici....ca si asa e super frig si nu as vrea sa vin degeaba.....
|
deci venim la ora 8 pana la urma?
|
a fost super aseara :) :) :) nu ne mai vazusem de mult :) :) :)
|
dar unde s-a tinut intalnirea>
|
pai asta era si ideea....ca nu s-a tinut.yo am vrut pilula a vrut dar nu s-a stabilit nimic concret
|
aha deci eu am fost pacaliciul si m-am dus acolo degeaba
|
Pe cand urmatoarea intalnire ? Mai am si eu nevoie de idei si sa-mi clatesc si eu ochii . :)
|
pai putem sa stabilim o data, o ora si o locatie .....
yo propun sa ne intalnim intr-un week-end ca sa putem veni cat mai multi. ca locatie as propune polivalenta. acolo in spate unde se strage clubopel. ziua o stabilim impreuna. |
tot acolo se strang mai multe cluburi ! Depinde de zi , joi este daewooclub , vineri alt club , sambata ar fi ceva liber .
Dar propun in fata , adica in parcarile acelea mari si nu in spate , unde este spre lac , ca sa nu deranjam cu zgomote sau ceva de genul ca sunt cativa paznici . Dati si voi un semn cand va hotarati ! |
pai noi ascultam muzica nu facem brrrrrrrrrrr ca sa deranjam pe cineva.
locul e OK mai ramane sa se anunte aici cine mai vine. pe saptamana viitoare propun |
| All times are GMT +2. The time now is 22:51. |
- Copyright 2026 4Tuning