![]() |
Re: Cielo DJ-90-KTL
Ai statie, foarte buna investitia, prin oras o folosesti?... si sa sti ca daca statia are 4w la iesire nu merge mai mult de 17 km in afara;) numai in unele cazuri cand conditiile meteo sunt foarte bune:rolleyes2
|
7 Attachment(s)
Dj_kyd - nu stiu nu m-am uitat cati W are statia ... oricum o ajuta antena foarte foarte mult. Am probat-o si cu cea facuta de mine cu bobina improvizata 7/8 Ohmi nu bate decat 1 km , maxim 2 , ce trece de 2 km sunt aproape numai paraziti.
pana una alta am trecut la incaltarile de iarna , carora le-am dat si culoare :)) . Oglinzile le-am avut 2 zile colantate asa , de proba , dar parca prea era 'de jucarie' . Am schimbat si autocolantul de pe stalpi. Urmeaza incaltari noi pentru jantele de vara sau poate si alte jante , folie pe faruri si grila crom va fi schimbata cu una neagra :D |
frumoasa combinatia de culori..nu te-ai gandit si pt jantele de vara la o astfel de culoare mai ciudata ca sa zic asa ? Se vede ca masina plange dupa suspensie :p
|
le-ai dat cu grund ? :lol:
|
Quote:
Quote:
|
Arata foarte bine portocaliul acela pe culoarea masinii tale !
Cred c ar da bine si pe cele de aliaj;) Spor mai departe! |
2 Attachment(s)
Mersi CT97AMD
Up : :boogy: |
Asta facusi ma tu toata ziua ? :lol: Uita-te la mine pe topic sa vezi acolo munca , nu 2 becuri si 3 fire :lol:
|
Masina intra la vanzare urgenta , 2100 euro ultimul pret :(
|
Quote:
imi pare rau...ce pot sa zic....spor la vanzare atunci |
Quote:
|
Quote: