Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum agãti un baiat (pentru fete) (https://forum.4tuning.ro/28-femei/1749-ag-baiat-fete.html)

Claudia 18-09-06 14:45

Re: Cum agăti un baiat (pentru fete)

Ehh..ce vrei? femeile sunt mai curioase :D

Claudia 18-09-06 18:05

Ma dezamagesti, bluey! Acum nu vom mai afla raspunsul! ce ti-a venit de ti-ai schimbat avatarul? Ah... si daca e animat, de ce nu il pui la semnatura? ;)

bluey 18-09-06 18:07

Quote:

Originally Posted by Clauditza (Post 558279)
Ma dezamagesti, bluey! Acum nu vom mai afla raspunsul! ce ti-a venit de ti-ai schimbat avatarul? Ah... si daca e animat, de ce nu il pui la semnatura? ;)

Cred ca esti mult prea curioasa.Vrei sa ne imprietenim? :lol:

Claudia 18-09-06 18:12

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 558283)
Cred ca esti mult prea curioasa.Vrei sa ne imprietenim? :lol:

:lol: Curioasa k o pisica.... Gasesti "detalii" prin profilul meu ;)

bluey 18-09-06 18:24

Quote:

Originally Posted by Clauditza (Post 558294)
:lol: Curioasa k o pisica.... Gasesti "detalii" prin profilul meu ;)

Ce te face sa crezi ca as fi interesat?
:lol:
Doar pentru ca ai o poza interesanta la avatar???

Claudia 18-09-06 18:28

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 558315)
Ce te face sa crezi ca as fi interesat?
:lol:
Doar pentru ca ai o poza interesanta la avatar???

E treaba ta man daca esti interesat ;) Eu sunt destul de sociabila, si mi-am facut destui prieteni de pe aici :D
Si...o sa-mi schimb poza, ca sa nu va mai luati de ea! (personal nu mi se pare una interesanta- it`s just me!)

bluey 18-09-06 18:31

Quote:

Originally Posted by Clauditza (Post 558323)
E treaba ta man daca esti interesat ;) Eu sunt destul de sociabila, si mi-am facut destui prieteni de pe aici :D
Si...o sa-mi schimb poza, ca sa nu va mai luati de ea! (personal nu mi se pare una interesanta- it`s just me!)

Il cunosc pe prietenul tau si nu ,nu vreau sa te cunosc pe tine.:evil:

Claudia 18-09-06 18:32

Ok! =)))))
Dap, am vazut din ce club esti :-P

Claudia 18-09-06 18:47

Vad k ti-ai pus imaginea la semnatura. Daca vrei sa se vada animata trebuie sa dai upload in VB Image Host, apoi o gasesti tot in VBimg la my images, copiezi de acolo linkul(cel cu [img/] ) si ii dai paste la semnatura! succes!!

bluey 18-09-06 18:49

Quote:

Originally Posted by Clauditza (Post 558338)
Vad k ti-ai pus imaginea la semnatura. Daca vrei sa se vada animata trebuie sa dai upload in VB Image Host, apoi o gasesti tot in VBimg la my images, copiezi de acolo linkul(cel cu [img/] ) si ii dai paste la semnatura! succes!!

Multumesc dar nu o mai vreau.
Prea vrea toata lumea sa se imprieteneasca cu mine...

aleks 23-09-06 13:52

Re: Cum agãti un baiat (pentru fete)

feteleee...stick to the topic...: cum agatati un baiat?

Gabriel_xenon 23-09-06 15:11

uuhhh....cul...a girl topic:D...
io n-am voie sa postez pacilea?? :(

oricum... on topic: show him ure boobs
glumeam:D

DolusD 23-09-06 19:11

Vreti sa agatzati un baiat , nu incercati sa-l zapaciti cu telefoane si cu sms-rui ca nu tine (cel putin la mine mai ales daca nu cunosc persoana respectiva) ! Dar depinde de la baiat la baiat ,nush ce sa zic yo nu stau sa fiu combinat ,daca imi place o salt daca nu ma fac ca ploua si nu intzeleg ce vrea sa zica :))

Gabriel_xenon 23-09-06 19:35

cel mai bine e sa nu il faci sa creada esti in limba dupa el...
io nu dau atentzie la asa ceva:D...si de multe ori pierd multe ocazii bune :D

Eugen_TL 23-09-06 23:56

tocmai ...ca eu sutn de acord ca o fata tre' sa dea de inteles cum sta treaba unui baiat... altfel baiatu stie ce are de facut..sunt unele care desi il plac pe baiat,baiatu saracu le face curte..TOT degeaba...ce asteapta acestea nu stiu! chiar si acele msg din partae fetelor vin bine..chiar si niste vorbe pe net..chiar o privire face 2face.. orice e bine venit parerea mea! :) VOI baieti in loc sa incurajati ca o fata sa fie directa faceti exact invers: sa nu dea msg,sa nu spuna etc etc... BA SA SPUNA .. FETELOR nu tineti in voi ce aveti de zis,fie bine fie rau... astfel LUCRURILE se COMPLICA;)

DolusD 24-09-06 12:48

Ai perfecta dreptate TuningBoy numa ca pe mine ma streseaza beep-uri din minut in minut si telefoane la 3 noaptea cand yo dorm dus .Oricum am intalnit si de alea care vroiau sa se combine cu mine dar nu vroiau sa cedeze de loc , pai cum draq ori vrea ori nu si nu am mai bagat-o in seama si o venit ea la mine (mai rar sa-ti zica o fata in fatza dar am apreciat acest lucru mult de tot) !

Eugen_TL 24-09-06 14:11

crezi ca la mien nu suna noaptea..cosmoteul il inchid si celalalt pe silent.. la mine mai tot itmpu telurile stau pe silent ..e mai bine asa;) uneori rasp ca vreau alteori nu vreau..alteori nu aud.. n-ai treaba.. ! important e ca atunci cand vezi un semn ceva de la o fata sa-l dai subtil inapoi;)

DolusD 24-09-06 16:17

Pai normal ca subtil ca daca dai beep inapoi de fiecare data o sa stai numa cu telu pe silent .Yo le inchid noaptea ca ma streseaza si mai ales daca ai si prietena le tzin in tel cu nume da baietzi :) :D :D :)

Eugen_TL 24-09-06 16:39

hahaha...mi-ai adus amitne de ceva.. si eu sunt tinut in agenda la fete cu nume de fata :lol: :lol: cu nume de fata la fetele care au prieten si mai vor si amant:twisted: vai si ce=mi place sa fiu pe locu' 2 :D

aleks 27-09-06 01:34

nu-i ala locul 2... t asigur ;)

Alexutzzz 27-09-06 03:18

hahahaa asa aleks... bine zis.... si eu tin tel pe silent..... mereu.....a ....parca topicu era pentru fete.... cum agata un baiat

Trixi 30-09-06 01:12

so,asta-dimineata am constatat k din cauza lipsei d asfalt din fata apartamentului,si din cauza circulatiei intense,atat d groasa a fost stratul d praf p geam,k nu mi-am mai vazut masina!!!:shock: Urgent m-am apucat d treaba...tinuta obligatorie:pantaloni scurti(f scurti)+tricou portocaliu strident+muzica atat d tare k s-o aud oriunde in casa(care nu e chiar mica) ,imi iau toalele,si ma apuc d treaba.....booon...k sa ajung la partea exterioara a geamului,m-am urcat eu p pervaz,cu un picior afara,cu cealalat agatata cumva p geam...si linistita imi fac treaba....:D ....nah...aud o frinaaaaa....moama,ce dreq...:D saracu' om era sa se piarda p drum in latime...apoi altul,mai tupeist,baga claxon,d ma gindesc k nu am dat destul d tare muzica...apoi reapare primul :D :D :D ...la faza asta deja trebuia sa ma tin bine,k simteam k nu mai pot d ris...si am terminat urgent k nebunii astia pana la urma faceau un accident,daca mai mingiiam acolo mult geamul....:D

Detman 30-09-06 12:11

kriminalllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Mustang 03-10-06 08:10

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 570091)
so,asta-dimineata am constatat k din cauza lipsei d asfalt din fata apartamentului,si din cauza circulatiei intense,atat d groasa a fost stratul d praf p geam,k nu mi-am mai vazut masina!!!:shock: Urgent m-am apucat d treaba...tinuta obligatorie:pantaloni scurti(f scurti)+tricou portocaliu strident+muzica atat d tare k s-o aud oriunde in casa(care nu e chiar mica) ,imi iau toalele,si ma apuc d treaba.....booon...k sa ajung la partea exterioara a geamului,m-am urcat eu p pervaz,cu un picior afara,cu cealalat agatata cumva p geam...si linistita imi fac treaba.... ....nah...aud o frinaaaaa....moama,ce dreq...:D saracu' om era sa se piarda p drum in latime...apoi altul,mai tupeist,baga claxon,d ma gindesc k nu am dat destul d tare muzica...apoi reapare primul :D :D :D ...la faza asta deja trebuia sa ma tin bine,k simteam k nu mai pot d ris...si am terminat urgent k nebunii astia pana la urma faceau un accident,daca mai mingiiam acolo mult geamul....

uite cum omoara femeia un barbat cu zilele ... :lol: :lol: :lol:

blazeyblaze 03-10-06 08:17

eu de abia acum am vazut topicul
ma uimiti sincer ...

bluey 03-10-06 10:23

Quote:

Originally Posted by blazeyblaze (Post 573030)
eu de abia acum am vazut topicul
ma uimiti sincer ...

Impartaseste si tu din vastele tale cunostinte....
Desi daca s-ar lua dupa tine femeile ar trebui sa umble pe strada in genunchi cu urme de catarama in frunte :P:peace: :peace: :peace:
Make love not war!!!

Trixi 03-10-06 10:31

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 573080)
Impartaseste si tu din vastele tale cunostinte....
Desi daca s-ar lua dupa tine femeile ar trebui sa umble pe strada in genunchi cu urme de catarama in frunte :P:peace: :peace: :peace:
Make love not war!!!

Da' pitbull eseti asta-dimineata!!!:D Cine a reusit sa te supere pana la ora asta????:D :D :D

bluey 03-10-06 11:33

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 573085)
Da' pitbull eseti asta-dimineata!!!:D Cine a reusit sa te supere pana la ora asta????:D :D :D

Io???
Sunt foarte happy.
Era o gluma (ca-ntre baieti). :wave: :clap:

Trixi 03-10-06 11:47

:D :D :D ...got it!era o minge inalta ;)

bluey 03-10-06 11:57

Chiar foarte tare tipu`.Nici nu ai nevoie de sfaturi cu privire la femei cand ai o semnatura ca asta :
e39 bmw 525I
e39 bmw M5
e53 bmw x5 4.6 is

Clarr??? Zeu frate din punctul asta de vedere...
Daca un BMW este aspirator de femei (stim asta deja), ce poti face cu 3?Din care una este ditamai animalu`

blazeyblaze 03-10-06 12:14

antentie....nu incerca sa ma confunzi cu figuristii pe care ii vezi pe strada
daca m-ai cunoaste ai sti ca realmente nu imi folosesc masina pentru a intra in discutie cu cineva
iar cum de 3 ani sunt foarte fericiti alaturi de prietena mea sincer sa fiu nici nu ma prea intereseaza altceva.....
deci masinile sunt puse in semnatura doar ca scop informativ

iar "vastele mele cunostinte" nu exista...sunt un om normal ca voi toti de altfel

bluey 03-10-06 12:35

Na ca nu a sarit la mine.(pentru cei/cele care se asteptau la asta).
Am si eu o intrebare pentru baietii de aici: in ce masina va atrage mai mult o fata???

blazeyblaze 03-10-06 12:36

in masina mea :D

Trixi 03-10-06 12:42

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 573180)
Na ca nu a sarit la mine.(pentru cei/cele care se asteptau la asta).
Am si eu o intrebare pentru baietii de aici: in ce masina va atrage mai mult o fata???

sorry...sper sa raspunda si baietii...:D
pana ce conduceam passatul...era liniste si pace.daca sunt cu bora,deja se mai uita lumea,k bubuie rau...:D ,dar sa-mi bag picioru',cind is cu buburuza asta mica...nimeni nu se supara,toti zimbesc,imi lasa loc,mai incearca sa vina unul-altul dupa mine...:D :D :D ...explicati pls!!!!

bluey 03-10-06 12:53

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 573191)
sorry...sper sa raspunda si baietii...:D
pana ce conduceam passatul...era liniste si pace.daca sunt cu bora,deja se mai uita lumea,k bubuie rau...:D ,dar sa-mi bag picioru',cind is cu buburuza asta mica...nimeni nu se supara,toti zimbesc,imi lasa loc,mai incearca sa vina unul-altul dupa mine...:D :D :D ...explicati pls!!!!

Asta inseamna sa conduci o masina care ti se potriveste.
Pe mine nu ma atrag femeile cu Land-Cruiseru prin oras.Cred ca e prea feminina masina aia pentru mine (ca si Passatul de altfel).In schimb am vazut azi una cu bigudiuri in cap intr-un z3 decapotat.Ciudata imagine.

Bmw_Rulllzzz 03-10-06 13:37

intr-un tanc ii sta cel mai bine unei femei :D sau o decapotabila tunata ;) (parerea mea)

blazeyblaze 03-10-06 14:43

era vorba de masini aici :)

Alexutzzz 03-10-06 18:20

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 573152)
Chiar foarte tare tipu`.Nici nu ai nevoie de sfaturi cu privire la femei cand ai o semnatura ca asta :
e39 bmw 525I
e39 bmw M5
e53 bmw x5 4.6 is

Clarr??? Zeu frate din punctul asta de vedere...
Daca un BMW este aspirator de femei (stim asta deja), ce poti face cu 3?Din care una este ditamai animalu`

bluey taci ma....... :)) se vede ca esti relativ nou pe forum;))

bluey 03-10-06 19:44

Quote:

Originally Posted by Alexutzzz (Post 573551)
bluey taci ma....... :)) se vede ca esti relativ nou pe forum;))

Tu sa vorbesti cand o sa stii diferenta intre un culbutor si un tachet.
Adica la 18 ani :blahblah: :blahblah: .

Si cand nu te-or mai saruta virjinele pe frunte inainte de despartire .:twisted:

Alexutzzz 04-10-06 01:10

;)) adu un motor si reglez culbutori.....iti arat si unde sunt.......
hahahaah lol....la faza aia a...lol

later edit: ceee....te oftici ca te fac.....cu o mobra de 30 de cai?:))

All times are GMT +2. The time now is 01:03.

- Copyright 2026 4Tuning