Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   VT UserGroup: aderare la grup, discuţii, etc. (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/17067-vt-usergroup-aderare-grup-discutii-etc.html)

Skillzu 13-07-06 14:35

Re: VT Usergroup - Provocari

Quote:

Originally Posted by GloW
my bmw ............

Quote:

puteti sa-mi ziceti si mie pe ce baza s-au analizat masinil;e \/// mie mi se pare tare de to a lui \lilu cum ii ziceti voi ...
ai grija k esti pe bec deja....nu iti place cu 40 + zile de ban? la cea mai mica abatere s-ar putea sa iti iei ban pe ip..si atunci poti sa-ti faci 100000 de usere k degeaba.

andrey2003 13-07-06 14:44

aaa... deci nu a fost pe IP... ma gandeam ca o fi fost la vreun prieten si s'a inregistrat iar... dar nu a fost asa :|

ra2 13-07-06 14:46

Quote:

Originally Posted by madskilz
ai grija k esti pe bec deja....nu iti place cu 40 + zile de ban? la cea mai mica abatere s-ar putea sa iti iei ban pe ip..si atunci poti sa-ti faci 100000 de usere k degeaba.

si dk isi ia ban pe ip...poate sa o scoata la capat...am zis eu pe privat VT ce poate sa faca...k dk zic si aici poate ii dau idei:lol:

Barum 13-07-06 16:54

blowwind .....ink nu ai ales pa nime sa iti ocupe locul nu ? deci se mai poate face inca masina ?:Dsper....deci ma apuc ca sa o faq iara ca data trecuta o iesit jale mare :( ata eete

blowwind 13-07-06 17:29

Quote:

Originally Posted by Barum
blowwind .....ink nu ai ales pa nime sa iti ocupe locul nu ? deci se mai poate face inca masina ?:Dsper....deci ma apuc ca sa o faq iara ca data trecuta o iesit jale mare :( ata eete

pey ideea e ca n`am gasit nici o masina mai buna :D ... daia n`am ales...asa ca...spor la munca :D

GloW 14-07-06 08:21

Quote:

Originally Posted by blowwind
pey ideea e ca n`am gasit nici o masina mai buna :D ... daia n`am ales...asa ca...spor la munca :D

cum vrei sa fie ? iti dau eu idei d masini ... da-mi add la scorpion_logic j mai vb

Gabi 14-07-06 10:55

GloW: esti in pom, ca-ntotdeauna. S-a dat o masina (in cazu' de fata, BMW seria 5) la modificat, dar rezultatele n-au fost atat de bune ca sa-l scoata pe blowwind din usergroup.

PS: nu mai scrie cu alb, ca zbori iar; scrie normal !

Barum 14-07-06 20:26

ma de ce nu ma lasa ca sa imi pun poza ?:( ca am gatat-o si imi arata asta la Atache file : ``Valid file extensions: 3gp avi bmp divx doc gif jpe jpeg jpg mpg pdf png psd rar swf txt wmv zip`` ceh mama supararii ii ? plsz helpsz
p.s.: maa refeream la masina....cu provocarea lu` blowwind ;

TazAless 14-07-06 21:27

intri in photoshop... dai save as si alegi de jos acolo JPEG si dai OK
apoi incerci din nou sa uploadezi imaginea

Barum 15-07-06 01:22

1 Attachment(s)
da ma ...dar nu ma lasa nici o poza ca sa pun..amu vad ca imi linku,cu
``Manage Attachments`` in fine.....masina ::arrow: sh m-am gandit ca cu jentzile ei arata mai bine :D deci nu le-am mai schimbat....pareri..? sugesti...un rsp blowwind.. ? :-?

blowwind 15-07-06 09:25

Quote:

Originally Posted by Barum
da ma ...dar nu ma lasa nici o poza ca sa pun..amu vad ca imi linku,cu
``Manage Attachments`` in fine.....masina ::arrow: sh m-am gandit ca cu jentzile ei arata mai bine :D deci nu le-am mai schimbat....pareri..? sugesti...un rsp blowwind.. ? :-?

facem battle luni ... sa vedem poate se mai inscrie cineva!!

Barum 16-07-06 16:32

no bine blow :D dak nici acu` nu ocup ...un loc in VT sa mor de nu ma las de sportu` asta :((

Alex2Fast4U 19-07-06 21:45

1 Attachment(s)
Dak mai e valabila provocarea aia.. ma bag shi io cu BMW M5 "Jeff Gordon" DTM Special Edition .. :D cam lung numele nuh.. :D stiu.. da is fan Jeff Gordon.. shi noh m-am gandit sa-l bag shi pe el pe`acolo.. bafta la restu`.. shi numai bine ..

Reme 19-07-06 23:30

1 Attachment(s)
poate mai e valabila provocarea! ce ziceti ma bag si yo

blowwind 19-07-06 23:31

catzi mai multi :D

Alex2Fast4U 20-07-06 00:20

da` pe cand e dead-line-ul... shi knd se decide..?? doar de curiozitate.. :D

blowwind 20-07-06 09:27

Quote:

Originally Posted by Alex2Fast4U
da` pe cand e dead-line-ul... shi knd se decide..?? doar de curiozitate.. :D

cand vretzi voi

Most_Wanted 20-07-06 16:35

1 Attachment(s)
Andrey2003 ...acepti frate o provocare din partea mea ?poza cred ca o stitzi ...

Reme 20-07-06 19:37

Quote:

Originally Posted by Most_Wanted
Andrey2003 ...acepti frate o provocare din partea mea ?poza cred ca o stitzi ...

dc o fac ma pot baga si yo?

andrey2003 20-07-06 21:58

Quote:

sorry... nu accept... nu prea am chef... tre sa plec la mare... dupa munte... etc... mai incolo... acum nu... sry.... ;)

Most_Wanted 21-07-06 11:57

Quote:

Originally Posted by Reme
dc o fac ma pot baga si yo?

eu vreau sa ma bag cu unu din VT sa ii iau locul ...doar eu cu el !!!!
oke andrey ...incerc la altu
edit ; george GMN .....o dai cu mine ......daca nu tie frica :twisted: masina e mai sus ;)

Reme 21-07-06 12:23

Quote:

eu vreau sa ma bag cu unu din VT sa ii iau locul ...doar eu cu el !!!!
oke andrey ...incerc la altu
edit ; george GMN .....o dai cu mine ......daca nu tie frica :twisted: masina e mai sus ;)

ok man np!

george GMN 21-07-06 13:12

Quote:

george GMN .....o dai cu mine ......daca nu tie frica :twisted: masina e mai sus ;)

sincer nu-mi place sa fac sa zic asa la comanda, eu lucrez, mai am si altele pe cap, dar dk o sa am timp ma apuc de ea.

Most_Wanted 21-07-06 13:14

..api daca acecptzi trebuie sa zicem pana cand ...trebuie sa potsam masinile ...uite cum facem ..Duminica (nu asta cealata la ora opt sa fei gata ) facem asa/?
ureaza-mi succes ..o sa am nevoie .:d:rolleyes2 :D

george GMN 21-07-06 13:17

Quote:

..api daca acecptzi trebuie sa zicem pana cand ...trebuie sa potsam masinile ...uite cum facem ..Duminica (nu asta cealata la ora opt sa fei gata ) facem asa/?
ureaza-mi succes ..o sa am nevoie .:d:rolleyes2 :D

nu promit nimik, ti-am zis dk am timp am sa incerc...
si abrobo...mult succes ;)

Most_Wanted 21-07-06 13:24

bah frate ...zii sincer daca da sau nu ...sa mnu ma arunc degeaba ....da sau nu ?

george GMN 21-07-06 15:10

Quote:

bah frate ...zii sincer daca da sau nu ...sa mnu ma arunc degeaba ....da sau nu ?

NU

pt k nu prea am timp si nu-mi place sa promit ceva si sa nu ma tzin de cuvant.

Most_Wanted 22-07-06 09:37

Oke .......Metal_militzia .....al meu esti ...o dai cu mine ...hai ..sau tie frica,, ca unu care a invatat cate ceva de la tine .te va face ? :twisted:

Trickz 22-07-06 12:00

most wanted...kiar zici ca esti copil mic....,,hai mah...hai mah...nu te tine..nu te tiiine''.....shi io am fost refuzat de foarte multe ori...lks a zis ca accepta, el a propus masina si dupa ce am facut'o si'a dat seama ca nu are timp.......daca si eu ma consumam asa, pana acum, topicul asta avea 60-70 de pagini....
oricum,acum este periada in care NIMENI nu mai vrea sa faca vt...e soare afara...parcu racoros..plaja imbietoare...etc.din asta rezulta ca sunt si mai putine persoane care vor sa participe la provocari......
p.s.,,patele tau,,??? nu ar trebui sa fie ,,spatele,,?;)

take care

Most_Wanted 24-07-06 16:01

......nu e treaba ta ...io le zic chestiile astea poate ii fac sa se bage ......provoc pe cine vreau ....nuh?

Barum 24-07-06 16:09

blowwind fa dead-lineu .....k omenii astia se omoara peaci cu provocarile si numa-si dau in cap :)

Alex2Fast4U 26-07-06 03:06

ei.. ? nu face nimeni un poll cu bmw`u..?

Most_Wanted 26-07-06 21:07

Metale ...vezi ca maisna e cu o pagina inapoi

metal_militia 26-07-06 21:09

frate..ne dam :twisted: da nu pe pozitii in VT sau cine stie ce....pana luni seara e bine? ;)

metal_militia 26-07-06 21:55

mw...nu imi place masina deloc, am incercat sa ma apuc de ea si nu iese, pur si simplu nu imi place :rolleyes2 dak vrei facem pe ASTA

Most_Wanted 26-07-06 22:47

e prea nasola pozitzia ....
si credema ...doar stii ca nu am net acasa si nici materiale ....si nci nu stiu can o sa iau masina asta de pe net ....pe aia o am acasa si m-am apucat de ea ...brush sau photoretaching ..sau cum ii zice .....dar pe mertu asta chiar nu am ce sa fac

blowwind 26-07-06 22:54

ok..deadline VINERI ...
vineri seara facem Poll timp de 3 zile ... cel ce va obtine cele ma multe locuri imi va lua locul ... in battle intru si yo ;) ... asa ca punetzi mana si facetzi-va clone cat mai multe :D:D

Most_Wanted 28-07-06 13:08

Quote:

Originally Posted by metal_milita
frate..ne dam :twisted: da nu pe pozitii in VT sau cine stie ce....pana luni seara e bine? ;)

dece nu pe pozitzii in VT ..d.aca esti tare ..o dai cu mine pe masina care am puso eu ..si o dam in photoretaching sau brush cum i nse zice ....eu am zis nu am material .si incerc brush ...eu m-am apucat deja de masina .....nu zicem inca pana cand pana nu ne hotaram ok?

edit ...apropo asta nu e mertanu care mi-ai zis u odata ca lucrezi de mult la el ...?:twisted: si il ai gata facut ?

seriozitate metale 8)

metal_militia 28-07-06 14:49

bine frate hai...pe pozitii in VT :twisted:

PointMaster 28-07-06 15:27

3 Attachment(s)
salut, vroiam sa va intreb ce masina se face acum, ca vreau si yo sa particip pt un loc in VT. ms :)

P.S. asta e o lucrare recenta de-a mea

All times are GMT +2. The time now is 15:33.

- Copyright 2026 4Tuning