![]() |
Re: VT Usergroup - Provocari
Quote:
Quote:
|
aaa... deci nu a fost pe IP... ma gandeam ca o fi fost la vreun prieten si s'a inregistrat iar... dar nu a fost asa :|
|
Quote:
|
blowwind .....ink nu ai ales pa nime sa iti ocupe locul nu ? deci se mai poate face inca masina ?:Dsper....deci ma apuc ca sa o faq iara ca data trecuta o iesit jale mare :( ata eete
|
Quote:
|
Quote:
cum vrei sa fie ? iti dau eu idei d masini ... da-mi add la scorpion_logic j mai vb |
GloW: esti in pom, ca-ntotdeauna. S-a dat o masina (in cazu' de fata, BMW seria 5) la modificat, dar rezultatele n-au fost atat de bune ca sa-l scoata pe blowwind din usergroup.
PS: nu mai scrie cu alb, ca zbori iar; scrie normal ! |
ma de ce nu ma lasa ca sa imi pun poza ?:( ca am gatat-o si imi arata asta la Atache file : ``Valid file extensions: 3gp avi bmp divx doc gif jpe jpeg jpg mpg pdf png psd rar swf txt wmv zip`` ceh mama supararii ii ? plsz helpsz
p.s.: maa refeream la masina....cu provocarea lu` blowwind ; |
intri in photoshop... dai save as si alegi de jos acolo JPEG si dai OK
apoi incerci din nou sa uploadezi imaginea |
1 Attachment(s)
da ma ...dar nu ma lasa nici o poza ca sa pun..amu vad ca imi linku,cu
``Manage Attachments`` in fine.....masina ::arrow: sh m-am gandit ca cu jentzile ei arata mai bine :D deci nu le-am mai schimbat....pareri..? sugesti...un rsp blowwind.. ? :-? |
Quote:
facem battle luni ... sa vedem poate se mai inscrie cineva!! |
no bine blow :D dak nici acu` nu ocup ...un loc in VT sa mor de nu ma las de sportu` asta :((
|
1 Attachment(s)
Dak mai e valabila provocarea aia.. ma bag shi io cu BMW M5 "Jeff Gordon" DTM Special Edition .. :D cam lung numele nuh.. :D stiu.. da is fan Jeff Gordon.. shi noh m-am gandit sa-l bag shi pe el pe`acolo.. bafta la restu`.. shi numai bine ..
|
1 Attachment(s)
poate mai e valabila provocarea! ce ziceti ma bag si yo
|
catzi mai multi :D
|
da` pe cand e dead-line-ul... shi knd se decide..?? doar de curiozitate.. :D
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Andrey2003 ...acepti frate o provocare din partea mea ?poza cred ca o stitzi ...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
oke andrey ...incerc la altu edit ; george GMN .....o dai cu mine ......daca nu tie frica :twisted: masina e mai sus ;) |
Quote:
|
Quote:
|
..api daca acecptzi trebuie sa zicem pana cand ...trebuie sa potsam masinile ...uite cum facem ..Duminica (nu asta cealata la ora opt sa fei gata ) facem asa/?
ureaza-mi succes ..o sa am nevoie .:d:rolleyes2 :D |
Quote:
si abrobo...mult succes ;) |
bah frate ...zii sincer daca da sau nu ...sa mnu ma arunc degeaba ....da sau nu ?
|
Quote:
pt k nu prea am timp si nu-mi place sa promit ceva si sa nu ma tzin de cuvant. |
Oke .......Metal_militzia .....al meu esti ...o dai cu mine ...hai ..sau tie frica,, ca unu care a invatat cate ceva de la tine .te va face ? :twisted:
|
most wanted...kiar zici ca esti copil mic....,,hai mah...hai mah...nu te tine..nu te tiiine''.....shi io am fost refuzat de foarte multe ori...lks a zis ca accepta, el a propus masina si dupa ce am facut'o si'a dat seama ca nu are timp.......daca si eu ma consumam asa, pana acum, topicul asta avea 60-70 de pagini....
oricum,acum este periada in care NIMENI nu mai vrea sa faca vt...e soare afara...parcu racoros..plaja imbietoare...etc.din asta rezulta ca sunt si mai putine persoane care vor sa participe la provocari...... p.s.,,patele tau,,??? nu ar trebui sa fie ,,spatele,,?;) take care |
......nu e treaba ta ...io le zic chestiile astea poate ii fac sa se bage ......provoc pe cine vreau ....nuh?
|
blowwind fa dead-lineu .....k omenii astia se omoara peaci cu provocarile si numa-si dau in cap :)
|
ei.. ? nu face nimeni un poll cu bmw`u..?
|
Metale ...vezi ca maisna e cu o pagina inapoi
|
frate..ne dam :twisted: da nu pe pozitii in VT sau cine stie ce....pana luni seara e bine? ;)
|
mw...nu imi place masina deloc, am incercat sa ma apuc de ea si nu iese, pur si simplu nu imi place :rolleyes2 dak vrei facem pe ASTA
|
e prea nasola pozitzia ....
si credema ...doar stii ca nu am net acasa si nici materiale ....si nci nu stiu can o sa iau masina asta de pe net ....pe aia o am acasa si m-am apucat de ea ...brush sau photoretaching ..sau cum ii zice .....dar pe mertu asta chiar nu am ce sa fac |
ok..deadline VINERI ...
vineri seara facem Poll timp de 3 zile ... cel ce va obtine cele ma multe locuri imi va lua locul ... in battle intru si yo ;) ... asa ca punetzi mana si facetzi-va clone cat mai multe :D:D |
Quote:
edit ...apropo asta nu e mertanu care mi-ai zis u odata ca lucrezi de mult la el ...?:twisted: si il ai gata facut ? seriozitate metale 8) |
bine frate hai...pe pozitii in VT :twisted:
|
3 Attachment(s)
salut, vroiam sa va intreb ce masina se face acum, ca vreau si yo sa particip pt un loc in VT. ms :)
P.S. asta e o lucrare recenta de-a mea |
| All times are GMT +2. The time now is 15:33. |
- Copyright 2026 4Tuning