![]() |
Re: Counter Strike 1.6
Shobby eu zic sa te maim gandesti oleaca:)))!!Parerea mea!!!!!Dragster bagati pe svr Claudiei daca va lasa 1 vs. 1!!!Bafta !!
|
dragster... jucam :D cand vrei sa jucam ?:D si svr
|
banuiesc ca pe servarul claudiei!Am o intrebare servarul e deschis non stop?Si o mica rugaminte care ridica cs pe un sit ceva pt ca am vazut ca nu mai merge al meu!Si nu prea mas indura sa iau alte variante!
|
Da serverul este deschis non stop , pcp.gemenii.ro dar nu pe asta se joaca meciuri ca asta este public nu e de meciuri :) este full mereu ...si alt server numai deschid decat cand joc si eu meci si de 5 v 5 sau chiar mai multi ....si deschid cand joc si eu ca atunci sunt acasa ....:)
|
daca se poate juca si steam on ma bag si eu :twisted:
|
Quote:
daca ne da claudia serv facem si un demo de aratat la nepoti daca nu jucam pe pglwar :twisted: |
Quote:
mai stii tu cum joaca pgl-isti poate ma fac de ras:shock::lol: hai ca poate o dam cu spectator8)i:D |
In prima runda am jucat la Ct iar tu la tero..x-(...,pe d2 dupa aceea am iesit ca am avut niste probleme!!!Cum sa te faci de ras:)))poate sa ii faci de ras;)..Bafta
|
Multa bafta la toata lumea si UN AN NOU FERICIT!Pentru ca nu ne mai vedem pana la anu!
|
Va doresc un AN NOU FERICIT sa ne vedem si la anu pe servere si dc nu si la
:twisted:TUNING SHOW-uri:twisted: |
LA MULTI ANI TUTUROR SI UN AN NOU FERICIT SI MAI BUN !!! dragster uite id shobby_ams
|
Quote:
22-3 :twisted: dar nu am fost singur am avut poate si noroc cu claudia si andy au jucat si eu bine:twisted: |
Assta asa e ,oricum joci bine bravo!!Se mai aude ceva de meciul 1 vs.1?
|
Quote:
|
vand ca nimeni nimic:???:
porsche te bagi tu la 1?:lol: |
Hai ca ma bag,,sper sa mai traiesc:)),dami un pm cu id tau si vb pe mess!!Bafta!!
|
Connect Relax.Laleagane.Ro NO LAG NO CODATI!
|
Server Public Server HNS & KZ - Mode Dati click pe adresa pentru forum Numai are rost sa stau sa va zic ca nu-s codati si bla bla bla ...intrati si vedeti si singuri :D HF & GL ! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
:lol: Pei , in timpul saptamanii nu prea as avea cum ca am treaba multa :-) dar vorbesc si cu baietii mei , si va spun la sfarsitul saptamanii ( vineri ) daca sa dam sau nu , ori vineri ori sambata sau duminica :-) |
majoritatea nu avem cum in cursu saptamanii ca multi sunt cu scoala,facultatea ,serviciul,agatatul etc!Daca e poate o stabilim undeva sambata seara;)Te rog eu daca e claudia trimitem si mie un link unde ai urcat u kitu de la cs ca am nevoie neeaparat!Te rog eu:P
|
Quote:
|
Quote:
kitu mi-ar trebui si mie.... poate daca aveti si un mod w3ft ? |
Cand l-am pus prima oara mergea...eu l-am sters din pc ca nu am avut nevoie , l-am pus pentru voi , cine l-a mai luat sa-l urce aici daca se poate ( pentru baieti ) ms
|
1 Attachment(s)
uite aici!
|
eu nu vroiam filmuletele ca le stiu vreau si eu kitu' de la cs ca am avut vro 2-3 si toate cu probleme!Claudia trimite-mi si mie un PM cu cs-ul uploadat pe un sit ceva!
|
care joci cs si stai pe mirc pe quakenet ca disperatu intra si pe #nospeedlimit...ms :D
si care ai cont pe clanbase dati si un vot pt mine aici pls (pt a alege capitanul nationalei RO): http://clanbase.ggl.com/nationscup_v....php?lid=10148 |
Cand mai facem un meci?
|
nu cred ca pra curand pentru ca toata lume e cam ocupata cu munca ,scoala etc.....si in week-end majoritatea sunt plecati!Sper sa vb odata cu totii sa facem un joc calumea!
|
In vacanta semestriala poate un meci cu ajutorul Claudiei si restul jucatorilor poate scoatem ceva!!Bafta!!!!
|
Eu pot sa organizez si in fiecare weekend daca vorbesc si cu ai mei sa vad daca pot juca si ei ...si putem face echipele si de restu ma ocup eu ...voi timp sa aveti si sa fiti online cu mouse`ul pe forum sau mess ( in cazul celor care ma cunosc si ma au in lista ) ...ca sa nu fie eventuale probleme de lipsa cuiva ca sa ne agitam degeaba :)
|
Quote:
|
Baby numara si pe mine acolo....8)
|
Yes :D , stai asa ca inca nu m-am apucat de organizat , va anunt eu oricum :P
|
neata!
m-am apucat de cs... am instalat jocul... si la internet nu imi mai vede nici 1 joc. In urma cu vro 6 luni cu alt kit de instalare, la internet aveam sute de servere... acum de ce nu le mai afiseaza?
|
de unde trag si eu kitul de instalare ?si eventual un steam nu mai sunt la curent de 4 ani n am mai utilizat fire in the hole and co. Btw mai exista traficzone kappa etc serverele vechi pe care ne jucam la inceputuri?
|
Quote:
Quote:
Kit instalare de pe ODC sau alte chestii de genu ...steam il poti cumpara , sunt destui care vand ...poate gasesti unul care da ... Pe traficzone jucam si eu acum 5-6 ani , am incercat acum sa ma conectez sa vad daca merge , dar imi zice ca nu-s sloturi disponibile ...in fine ...daca vreti sa jucati undeva ... RECOMAND :arrow: Server Public [/B]Server HNS & KZ - Mode Dati click pe adresa pentru forum Numai are rost sa stau sa va zic ca nu-s codati si bla bla bla ...intrati si vedeti si singuri :D HF & GL ! |
Cred ca cea mai buna idee e sa jucam in vacanta!Doar noi si atat !AAAA ca intre timp mai intra unu altu nu-i nimic!Speram sa iasa ceva!
|
la 12 ani jucai cs?:)) excentric hobby pt o fata .Deci nu gasesc pe dc decat cs 1.5 .Am nevoie de niste huburi da-mi add te rog sau un pm cu cateva adrese daca ma poti ajuta .
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:54. |
- Copyright 2026 4Tuning