Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Buzau (https://forum.4tuning.ro/192-buzau.html)
-   -   Diverse Discutii (https://forum.4tuning.ro/192-buzau/16804-diverse-discutii.html)

keemo 18-05-07 22:25

Re: Diverse Discutii

mai ..cauta ...da nu la buzau .. n'am auzit p nimeni din buzau sa isi cumpere bilet ptr FIA GT 3 :)..asa.... k mai cauta cumparator ...

giubau_v8 22-05-07 13:47

duminica a fost gratuit...am fost si eu..super tare cursa, cu cateva incidente, depasiri ....zgomotul motoarelor infernal( ma cam doare urechea dreapta :P)...ce sa zic...suuuuper tare frate

nu_stiu 22-05-07 23:14

giuban`e vroiam sa te intreb , u parca ai alte gume pe spate(parca 205), au loc, nu iti ating de suportul de la arc sau de aripa????

giubau_v8 23-05-07 01:36

nu ating...am intarit suspensia ;)

nu_stiu 25-05-07 00:21

adik sta cauciucul deasupra aripei???da si mie o poza cu masina ta sa o vad

giubau_v8 25-05-07 08:55

cauta si tu la sectiunea dacia...dacia 1300 (urata da e a mea) :P...sunt cateva poze pe acolo

Monica_bz 28-05-07 15:47

of of of... am citit de ma dor ochiiiiiiiiiiiiiiii si am ajuns la o singura concluzie.... ma mir ca in Bz exista bani sa fie net... sa nu mai vb de tuning de masini... lumea nu are un milion sa vina la FIA GT si se vb de tuning si de "dream cars" ca Nissan Skyline... TRIST

giubau_v8 28-05-07 15:59

vad ca ai venit suparata rau pe forum....orice om are dreptu sa viseze

giubau_v8 28-05-07 16:01

Re: un loc unde sa ne adunam?

intereseaza-te...tu ce masina ai?...te-ai nascut cumva in bemweu?

wsn_asf 28-05-07 16:04

Eu am fost :))

wsn_asf 28-05-07 16:16

Daca nu sunt prea indiscret de ce esti tu asa suparata???

DragosT 28-05-07 16:18

Exista o sectiune unde lumea se prezinta a.i. sa se stie cine cu care discuta si de pe ce pozitii. Te deranjeaza muzica - gen sau cu ce este produsa- (impartaseste-ne din ce sonorizare posezi), nu esti multumita de tuningul local (tu anume ce modificari ai adus la vehiculul pe care speram ca-l posezi, unde le-ai facut, cu ce piese etc.), loc de adunat, vb lui giubau, intereseaza-te. la april stau doar motociclistii acum. Bine ai venit!
PS-ma mir ca se aude muzica tocmai din olanda

siadimet 28-05-07 23:25

Quote:

Originally Posted by Monica_bz (Post 922079)
of of of... am citit de ma dor ochiiiiiiiiiiiiiiii si am ajuns la o singura concluzie.... ma mir ca in Bz exista bani sa fie net... sa nu mai vb de tuning de masini... lumea nu are un milion sa vina la FIA GT si se vb de tuning si de "dream cars" ca Nissan Skyline... TRIST

uite ca avem totusi net,si asa,cu posibilitatile astea limitate,eu am participat la mai multe curse decat ai vazut tu(live sau la tv,sau adunate).si am fost si la fia gt.si sunt la a 3-a masina tunata in decurs de 3 ani.si vor mai urma multe.ASA CA TACI!!!!!!!!!!

TzuTzu77 28-05-07 23:28

ce i-ai zis-o:lol::lol::lol:

giubau_v8 28-05-07 23:44

hai mai baieti...a venit si ea..nu cunoaste...intampinati-o si voi cu bratele deschise ;)....dupa ce ca e printre putinele fete de pe forumuitati..
incep eu...bun venit pe forum....:P

SiloS@1300 29-05-07 20:33

Bun venit monica ... Sarim peste etapa cu "ASL PLS" ca ne-am dat seama din profil ... Trecem la urmatoarea : "JPG ?"

TzuTzu77 29-05-07 20:57

jpg cu masina banuiesc, nu?:lol: sa vedem ce poseda ea, k noi intre noi ne cam stim rablele (pe care le iubim, chiar si asa rable cum sunt ele, nu?)

giubau_v8 29-05-07 23:19

Quote:

Originally Posted by Monica_bz (Post 922079)

noah ca am fost si la fia gt, avem si net,....'eu merg cu dacia tu mergi pe jos'' ...permis ai macar? trist? esti cam trista...vezi ca e un topic...loc de cearta ..te invit acolo

TzuTzu77 29-05-07 23:21

giubau, vad k ai luat foarte in serios instigarea mea la certa:D f bine, macar asa sa mai inviem si noi sectiunea asta a noastra...si oricum, vine sesiunea, timp berechet de pierdut:D

keemo 30-05-07 14:14

1 Attachment(s)
am si eo o intrebare ....unde gasesc plexiglass in buzau..vreau sa imi fac un subwoofer transparent ...sau cel putin o latura sa fie transparenta...dak stie cineva unde se gaseste asa ceva in buzau ..postati va rog sau pm

diesel_pw 01-06-07 14:45

DragosT 02-06-07 02:21

Diverse Discutii

10 Attachment(s)
1 iulie 2007

s3bas71ans 02-06-07 02:25

Re: Gratar

Barosane am vazut ca a venit caravna din dragoste cand am plecat noi!!! Ceva problem??!! Noi am dat ceva in gusa cand ne-am intors sper sa descarc de pe tel sa le pun pe forum!!! Breck-ul vs Dacia Rosie!!! Loganul in urma rau !!! :D

AnduGTR 02-06-07 12:57

n-a iesit rau deloc....cu exceptia "loganului cu beculete" :D

s3bas71ans 02-06-07 13:00

Quote:

Originally Posted by AnduGTR (Post 930105)
n-a iesit rau deloc....cu exceptia "loganului cu beculete" :D

Pai nu ati vrut voi sa o datzi cu Loganul!!! Uite ca venise si loganul numai ca asta era trasnit deasupra ca avea luminii misto!!! Ala cu dacia rosie de la mine nici nu a mai intors sa o dai cu el abia dupa 5 min ne-am intors si noi sa vedem care cum statea treaba!!! Tare sunt curios cum de a trecut fix pe akolo nenea Ilie cu Loganul!!???

giubau_v8 02-06-07 14:23

ati venit voi si deaia :))....

s3bas71ans 02-06-07 14:27

Quote:

Originally Posted by giubau_v8 (Post 930239)
ati venit voi si deaia :))....

De ce ne bagi pe noi la inaintare!!! Ori cum trebuia sa se dea baiatul cu Oltcitul cu el!!! :lol: dupa cum am mai spus a fost misto si au fost bucurosi si baietii ca sau dat!!!

giubau_v8 02-06-07 14:30

mah daca tu nu intelegi o gluma e treaba ta
...important e ca am facut grataru mult asteptat..premiera de altfel...propun sa va mutati discutiile in alt topic...la diverse discutii..gasiti voi ..eventual pe mess ;)...aici e vb de gratar

s3bas71ans 02-06-07 14:34

Quote:

Originally Posted by giubau_v8 (Post 930253)
mah daca tu nu intelegi o gluma e treaba ta
...important e ca am facut grataru mult asteptat..premiera de altfel...propun sa va mutati discutiile in alt topic...la diverse discutii..gasiti voi ..eventual pe mess ;)...aici e vb de gratar

Stiu ca ai zis in gluma si gratarul vostru mult asteptat nu era pt noi stii doar!! Ori cum bucurs ca ne-am int si sper sa fi cazut bine gratarul !!! Bafta!!!Eu ma retrag de pe forumul asta daca avetzi ceva de spus vb pe forumul nostru Ramnicu Sarat!! https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase/42111-ramnicu-sarat.html

Monica_bz 04-06-07 10:50

Nu stau sa ma prezint ca nu are rost... cat despre masina... am un rover 400 de 103 CP cu un mp3 Alpine, boxa fata/spate Infinity si statie de 283 W RMS si sub de 300 W RMS tot Infinity.... cat despre tuning, la a mea nu am facut nimic ca nu am de gand sa o tin mult, dar imi plac masinile frumos tunate si stiu destul despre un tuning reusit (cel putin la exterior)

FlorynCRG 04-06-07 10:59

Hy Monica! ce zici despre karting?! Poate ne intilnim sa vezi o masina de curse adevarata!

Monica_bz 04-06-07 11:17

karting-ul e ok... dar din cate stiu singura pista care merita bagata in seama e cea de la centura de la Bucuresti (intre DN1 si E85)... am fost o singura data si e prea pustiu...

DragosT 04-06-07 11:41

daca nu are rost, pai nu are rost si gata

giubau_v8 04-06-07 12:25

monica...poate ne plimbi si pe noi cu masina la urmatoarea intalnire..ca noi nu rea avem bani de benzina..nu de alta

Monica_bz 04-06-07 12:43

cum spui tu ;) las ca vedem ce se poate rezolva direct pe strada cand imi schimb mashine ;)

giubau_v8 04-06-07 12:55

eu vreau vineri sa ma plimbi cu roveru

FlorynCRG 04-06-07 13:10

Pai mai sunt la Bacau, Tg.secuiesc si Arad! Urmatoarea cursa Bacau 22.06.-24.06!Ai ce vedea! Nu intilniri haotice pe str.Buzaului cu niste "drivers" incepatori si care nu stiu notiunea de tuning si cursa!

DragosT 04-06-07 13:17

Quote:

Originally Posted by FlorynCRG (Post 932825)
Pai mai sunt la Bacau, Tg.secuiesc si Arad! Urmatoarea cursa Bacau 22.06.-24.06!Ai ce vedea! Nu intilniri haotice pe str.Buzaului cu niste "drivers" incepatori si care nu stiu notiunea de tuning si cursa!

daca nu ai cumva licenta de pilot te rog sa te rezumi la aspecte ce te caracterizeaza doar pe tine. la fel ca si monicai iti lansez invitatia de a te prezenta. poate voi doi chiar sunteti mai la curent cu anumite aspecte si am avea cu totii ceva de invatat. daca nu, limitati-va la statutul de anonimi frustrati, care apreciaza "Ai ce vedea!". pentru " Ai ce sa faci!", exista in parcul Tineretului o pista asfaltata unde poti incerca un cart pricajit.

FlorynCRG 04-06-07 13:22

Sal! Am licenta de pilot, probabil, printre putini din Buzau! suna la FRAK si intreaba, poate asa afli cine sunt! Ciao

DragosT 04-06-07 13:31

Quote:

Originally Posted by FlorynCRG (Post 932839)
Sal! Am licenta de pilot, probabil, printre putini din Buzau! suna la FRAK si intreaba, poate asa afli cine sunt! Ciao

iti urez bafta intr-atat pana o sa stim si noi ca avem un buzoian intr-o competitie nationala. pentru hobby-ul tau exista o alta sectiune pe acest forum. daca nu ti-ai dat seama aici sunt discutii intre amatori, care, in ciuda statutului pastreaza o limita de decenta. nici kartingul nu a inceput cu 100 de piloti la start si spectatori mii. dar nu ai de unde sa stii atunci cand intri in fenomen pe parcurs. ce incercam noi, nu te coafeaza pe tine se pare, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne impartasesti atitudinea ta de superioritate. din punctul meu de vedere un enduro sau motocros pe la izvorani este mult mai spectaculos decat o cursa de carturi. dar este parerea mea si ma limitez doar la ea. iti recomand acelasi lucru. mult succes!

All times are GMT +2. The time now is 09:41.

- Copyright 2026 4Tuning