![]() |
Re: BMW E39, M-look, style 132 19'' wheels... Timisoara
250 lei pentru tine :D sau 300 lei negociabil !
Luni dimineata pun toba sus . Azi m-am jucat putin cu LED-uri , am pus in usi , plafoniera si la numar ! Mai trebuie sa cumpar 2 bucati sa fie completa . |
tu le pui eu le dau jos :D bine eu am avut motiv, erau rosii la interior :lol:
|
aleg varianta 300 negociabil :)) vorbim pe saptamana ce urmeaza ok ?
|
Quote:
Quote:
|
nu am scapat, astept sa vina caldura sa bag flexu' in ea :lol: pana una alta o mai detiganesc pe ici colo, cateva steaguri cu Romania/UE ici, cateva becuri rosii colo, mici probleme de genul 5 bujii de un fel alta de alt fel, o fisa intrerupta, sonda lambda dusa, interior unic pe sistem turbo in romania, facut de baba oarba de la voluntari care a cusut pentru ceausescu etc etc
|
Quote:
Incet incet o pui la punct ! Ti-am zis ca interior ieftin am eu ! Ti-l dau ieftin ca sa renteze sa-l cari de aici :D |
3 Attachment(s)
Toba e sus !
O operatiune care trebuia sa dureze putin a tinut de la 10 dimineata pana la 2 ! Plin de improvizatii pe la evacuare :twisted: nu se poate desface nimic separat , e sudat tot din galerie pana la finala . Greu de tot am montat-o !! Se aude foarte OK , exact cum am vrut eu ! Din interior se simte foarte putin , afara se aude infundat . O sa pun un film mai spre seara . Imi trebuie si 2 gume pe spate !! Astea s-au facut praf foarte repede :D cum plm s-au sters asa repede nu-mi dau seama . |
Quote:
|
Ce vrajeala ai :lol: Nu-si da el seaman dom'le cum s-au uzat asa repede :lol: Sa stapanesti sanatos toba, astept filmuletu :D
|
Quote:
Quote:
Film cu toba https://www.youtube.com/watch?v=OeFcutzhV8E |
ce urat se aude domle :D ! glumeam... se aude frumos , bravo !
Pe spate trebuie sa refaci convergenta rotilor , daca vrei sa nu le mai distrugi asa de repede ! Asa am patit si eu ! , avusesem roti de 16 inchi standard pe e39 , dar odata ce am pus fata si spatele pe 18 , au inceput sa mi le roada pe interior mie , am refacut toata convergenta si fata si spate si am scapat de griji ! |
asa da domnu'!!!!
imi place foarte mult cum se vede/aude! si la mine e la fel toata evacuarea dintr-o bucata:lol::lol: tu macar ai stat 4 h dar e toba finala,dar eu am stat vreo 2h jumate pentru un tips...:lol::lol: |
Suna bine, arata bine ;)
Si eu imi i-au una asa, m-a convins :D |
Quote:
|
Nu ma ispiti .. ca te pun sa o treci pe caiet ! :P
|
Alta viata cu noua toba:D
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Toba ..
As lua si un E39, dar trebuie sa cresc mai mare :)) |
Quote:
|
daca tii rotile astea , iti recomand powerflex ! sunt mai rezistente si fac fata cu brio la rotile tale
|
Quote:
Incepand de acum cum cedeaza ceva pun powerflex , am citit numai de bine de ele . A ajuns azi si folia pentru faruri , maine o montez ! Se apropie sedinta foto :shock: |
Quote:
deci va sa zica iti faci abonament la politie domnu' sax?? ce folie e??:lol: light sau dark? |
Quote:
Am comandat si eu folie pentru proiectoare si stopuri dar nu am reusit sa o montez.... sa imi zici si mie daca iti iese :D Toba arata prea bine pe masina ! Felicitari ! |
Quote:
Quote:
Oricum trebuie sa fie putin mai cald afara , la -10 nu cred ca se poate :D Tot mint astia la TV ca se incalzeste dar nimic .. |
Quote:
Eu asa le-am avut puse. |
Quote:
trebuie sa ai grija sa incalzesti bine suprafata pe care o lipesti ca sa nu faca bule!ca sa o tragi peste far o incalzesti si tragi de ea sa se intinda! iti spun din experienta ca am foliat multe lucruri cu toate felurile de folie de la lucios la carbon:lol: la frig nu o sa iti iasa niciodata pentru se intareste folia si nu se muleaza sub nici o forma:) bafta! |
Ok mersi de sfaturi !
Spune-mi ce amestec fac in spray . Apa si mai ce ? |
Quote:
in apa pune pur de spalat vase.astfel paleta cu care intinzi folia nu o va zgaria.aluneca foarte usor.de fapt in loc de pur poti sa pui orice gel de dus,sapun lichid...... |
N-am reusit cu folia :sad: Daca udam nu se mai lipea nici cum si fara apa nu a mers ! Asa ca am consumat-o toata si n-am facut nimic, am pus doar pe semnale dar cu mici imperfectiuni .
Mai am o bucata mica pentru proiectoare dar astept sa se incalzeasca ca n-am chef sa le demontez !! |
Quote:
|
Iti dai sema ca dupa ce am pus prima bucata cu apa si nu s-a prins nu am mai incercat :D
Pe uscat si incalzit cu feonul , dezlipit putin cate putin si tot a facut cute :evil::evil::evil: am incercat in toate felurile posibile si n-am reusit !!! Am lucrat in camera la caldura deci problema frigului nu se pune , doar problema nepriceperii mele ! Dar asa se invata , comand inca o folie si mai incerc :D |
Salut, am vrut si eu sa iti spun sa nu o pui singur ca e greu, am avut si eu pe faruri, dar am zis sa nu crezi ca sunt arogant
|
Quote:
Azi am observat ca imi atinge janta in piulita de reglaj de la suspensie :shock: Maine ma uit sa vad care e problema si mai las jos 1 cm ! |
Quote:
|
si eu am incercat sa pun pe semnalizari la stopuri... sa arate ca ale tale sau cum are tea .... dar nu am reusit :D ... sapt asta incerc sa pun pe proiectoare si semnalizari laterale ! sper sa imi iasa !
|
lenes om esti :lol:, noroc ca nu am uitat eu, ghinion ca e inchis azi, asa ca ai de asteptat pana vin eu inapoi acasa :???:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Cand poti tu e OK ! |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Deja am investit prea mult in farurile astea care oricum le schimb , nu stiu daca le mai fac ceva !!
Azi am lasat masina pentru a ma plimba pe 2 roti :D foarte galagioase !! |
ai pana pe spate?
a fost geniala vremea azi pentru plimbat pe doua roti |
| All times are GMT +2. The time now is 05:53. |
- Copyright 2026 4Tuning