![]() |
Re: Provocari
s-au incins spiritele
sper ca anul asta sa vina toata lumea la legale si sa se decida lucrurile acolo sa nu mai fie subiect de carcotit |
Quote:
Aseara "ma trecut" Tekin tot la podu' cu pricina :lol: ,nashpa cu porcariile alea pt redus viteza :-) Later edit: merge bine honda :-) |
:) :) :) da da merge merge da tu cu ce masina erai domnu ??
|
Quote:
:-):-):-) |
frumoasa masina,si frumos videoclipu:D
|
ai facut cva praf pe bord nu? :D
cand ma gandesc ca am avut si eu asa cva....(mici diferente la motor). dar spiritul era acelasi :)) |
@ tekin
dupa ce se mai mestereste putin la masina mea poate incercam o accelerare sa vedem daca reuseste bembeu' sa semene cu probe gt ;):lol: ce zici ? te tenteaza? sa vedem daca ma treci tu sau te trec io:lol: |
cand vrei tu.....daca vrei te las sa ma treci daca nu vrei nu te las hehehehhe :PPP
|
Quote:
|
:) bine are timp sa gadeasca la asta.....
|
stai ca noi am dat cand aveai probele ???
|
da am dat cu probele
vezi sa ai curele la tine;) ...sau sa le verifici sa nu se rupe iar:D ma lasi sa te trec si daca vor fi blonde in zona?:D sau daca vine magda sa "lase mainile jos":lol:? pai daca nu ne trecem nicicum ne masuram si exhausturile si decibelu' la exhaust:lol: dara |
la best sigur pierd.......daca vine magda si sa lase mainile jos si cu fustita ma trece si dacia serios.......
|
am uitat sa te intreb.....ce putere are doamna de la semnatura cp,motor,modificari etc...
|
Quote:
|
in safarshit ceva interesant :)
|
theabsolutesound cu tine trebe sa ma mai gandesc.....nu stiu daca are rost dar incerc si cu tine cand vrei
|
Quote:
|
Quote:
si ai decis ca nu ti-e rusine?:lol: interesant dar prvocarea era pt tekin nu e marfa la oferta:lol: cu masinile turbo,peste 1.8 cand va fi si compresorul ca sa "vorbim aceeasi limba";) |
@ tekin
domnisoara de la semnatura e 320 2.2 170cp nothing to worry about asa de fun si de creeat un precedent:lol: de dragul antecedentelor:lol: la exhaust ,de ce nu? chiar daca a mea e tare pe partea asta chiar e tare( doar e custom) scuzati-mi modestia:lol: |
ne dam ca sa "debutez" si eu din nou:lol:
ca mai am un prieten care a debutat si el din nou si nu vreau sa ramana numai el in situatia asta:lol: (pt cine stie despre ce vorbesc)..dara |
daca ma faci vand preludu cat mai repede :)
|
Quote:
|
Quote:
|
hai sa onoram provocarile intr-un cadru legal... :)
|
nu am provocat pe f.intruder ci el pe mine....
|
dara ca io sant provocatoru'
ne dam in cadru legal asa pe shusta acceleram numai asa "pe persoana fizica":lol:;) |
mai vreo 2 saptamani si va rup o fashu :lol: ... si dupa mai vreo 2 luni si ne rupe criss fashurile :lol:
|
tai chitantza ? :)
|
dau si factura :lol:
|
Re: VOT- BEST EXHAUST UNDERGROUND Arad 2008
Tekin vino si tu sa ne intalnim azi la ora 2:00 AM la petromV sa plecam la baia mare sa dam una pe aeroport ... daca te tine bineinteles...
|
Quote:
|
14.18.... fain...felicitari.Racing Syndicate sa castice cat mai multe cupe
|
Re: Evenimente auto-moto in ARAD sau din alte zone
Tekin & PIT... spre sfarsitul saptamanii va astept la 4 benzi
|
14.182 a fost timpul de dimineatza pe racoare... pe caldura a fost putin mai slab 14.374 dar pana la oradea rezolvam sub 14 sec...
TEKIN pregateste cutia pe masina |
ce cutia bah eu nam nimic cu cutia.... si care prelude care civic ??? aaa incaodata felicitari pt loc 1 ;)
|
dupa timpi astia care scoti tu nare rost sa ma dau cu tine
|
faci cinste ???? nu mai scrie pe forum trimite pm
|
:workout: vin si eu ..sa-mi iau notite;)
spring action :evil_laug |
nu cunoaste nimeni directoru de la aeroport ?sa ne lase macar o ora :) la 4 benzi nu avem cum sa ne dam ne asteapta politia
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:55. |
- Copyright 2026 4Tuning