![]() |
si totusi care sunt ultimele noutati din lumea automobilistica CLUJ?
am vazut ceva seat-uri am vazut un corsa cu ceva \"chrome-uri\" , am vazut un renault 19 care avea in contructie spoiler fata / spate. care vine sambata prin oras LA MISTO sa \"vanam\" niste masini sa avem ce posta aici, sau care-i scopul topicului? sa... vorbim si noi fara sa VEDEM despre ce? |
am mai vazut o masinutza beton--un seria 6 la mine pe strada .cica tip[ul aduce modele de bmw de la nemti.bijuterie :D
|
fiind vorba de vento ala amg, daca trece careva pe acolo, nu ezitatzi sa va uitatzi si la acea \" bijuterie \" de dacie rosie papuc cu bady chit bull-bar ... i wonder what thei'll come up with next :roll:
|
Re:
Quote:
|
ma ufo in legatura cu tipu ala de la noi din zona
ala aduce o gramada de bmw acuma a adus un seria 6 tre sa pun poze cu el a avut si un m5 da nu aveam tel sa fac poze :D 8) |
zander ala face bari din alea pt scari interioare .si el crede ca asa isi face reclama
|
... aham ... :roll:
|
poate face drv o poza cand mergem la ford
|
1 Attachment(s)
noutate :)) :lol: 8)
|
4 Attachment(s)
alte noutati. azi in seara asta la o tura pe strasse cu gashca
|
vai ce ciuda imi e ca nu am camera :x :x :x cate mashini am vazut in ultima vreme.... :((((((((((
|
:D frumoase neoanele lui driveru
|
2 Attachment(s)
AMG
|
1 Attachment(s)
:twisted: :twisted: se pregateste ceva :twisted: :twisted: :twisted:
|
1 Attachment(s)
zise el de sub masina :lol: :lol: :lol:
|
1 Attachment(s)
:lol:
|
1 Attachment(s)
la fel si driveru
|
Hmmm.... Am impresia ca ati facut poze neautorizate. Andrei... zi ca nu ai vazut semnul ala cu camera si aparatu foto interzise la intrarea in garaj... :?
PS: Sunt incluse si telefoanele cu garsoniere foto. :P |
Andrei (NUI)....acolo cred ca incerca sa prinda ceva ce am desfacut eu cu atata maiestrie. :lol: Nu era sub masina. Da' dupa unghiul pozei, cred ca tu erai. :lol:
|
poza aia cu driveru ii sub masina mea
sa te bip bip bip bip bip...nui`ule.. ai zis ieri ca se rupe`n 2...si s`o rupt azi noapte pe la 2 bagami`as...bani`n cec acuma...sa vedem ce face driveru :d |
DACIA-WRC m-o ajuns blestemurile tale ca m-o lasat azinoapte unu fara permis :x :x :x
pana maine poimaine sper :lol: :lol: |
cum naiba vrei sa vad semnul cu foto interzis cand nu am vazut ditamai culoarea rosie in fata mea??? :roll:
...a eram prea happy :lol: :lol: |
muhahahahhahahahaha!!!
nuiule ai ramas fara carnet ? vai ca ma pish pa mine :lol: :lol: :lol: mnoh ... deci ... do the bus a bus ? :lol: cre'ca asta ii faza saptamanii ... nuiu fara carnet :lol: |
Adevaru e ca bariera aia era mult mai mare decat semnu' meu... :roll:
Nuiule....tu ce culoare vezi bine? Da' BINE! Ca vopsesc semnu'...mai mare nu-l fac. :P PS: Pot sa presupun ca verde? |
eram prea mandru de cazanu meu sa vad ROSU in fata ochilor :lol: :lol:
|
scrieti toata povestea sa o bagam pe prima pagina 8)
|
looollll :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hai ca ii tare...nici nu am vazut telefonul :P :P
|
heheh, eu stiam ca semnele de circulatie sunt formalitati....oare nu ii valabila treaba aia pentru toata lumea? oare eu cat mai scap? :d
mi-aam schimbat lonjeroanele... :d nui da`mi si mie pozele alea |
8 Attachment(s)
totusi....ONTOPIC niste poze.
|
golfu ii a unui impresar de 2 bani...cica a lui ii kenvelo din cluj
da fordu imi place...adica`mi plac masinile negre :D |
ce face??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: de la shef de magazin----pana la patron ew muulllllt
|
Re:
Quote:
|
bmw-ul nu este m ..mi se pare ca e de 1.8....jantele is mak-uri,blocuri optice fata ,care sunt ok si spoilere si praguri din someseni,care ehh.. :( ..dar per total masina e cat de cat aranjata...modeo-ul e de vanzare parca...tot era in piata cu el...geamuri fumurii si asta e incaltat cu mak-uri scoasa grila din fata,stopuri clare, si cam atat...ca evacuarea este cam...
|
BMW-u daca il vezi pe viu...da a tractor.Acuma cinstit ii exagerat cu jentile de pe spate.Nush de cat is da is imense si chiar nu arata bine cu ele.Fordu ii frumusel daca ii aranjeaza cineva evacuarea aia.
|
da a tractor pt ca pneurile folosite sunt de 2 lei...si sunt prea inguste..in loc sa protejeze janta....janta protejeaza cauciucurile .....foarte nasol...daca isi ia niste cauciucuri de firma ...poate poate...dar masina o ingrijeste..se vede clar...si de aceea arata binisor
|
Chiar acuma am vazut-o ai dreptate,cauciucurile nu stau bine pe jentile alea,da masina cum zici tu ii ingrijita.Totusi is de parere ca jentile alea nu is de ea.
|
fata la bmw ii joasa da curu ... ii k curu ...
|
:),faina expresia...dupa cum ziceam eu mai devreme,da a tractor.
|
frumoase critici :lol: :lol: :lol:
sa vad io cand o sa inceapa sa le critice pe ale voastre :oops: :lol: :lol: |
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: de ce nu ai zis ... \"ale noastre\" 8)
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:21. |
- Copyright 2026 4Tuning