![]() |
Re: RENAULT 11 TXE
1 Attachment(s)
merge ceas , mai am 2 furtune sa nu se mai incinga si este gata :D
|
Beton :D !
|
6 Attachment(s)
are cineva furtunele de apa (pentru radiator) ???????????:evil:
|
Problema cu fiertul cred ca este din cotetul ala de radiator :burn: maine zboara , mama lui, calez motorul pentru o tinichia :evil:
|
Quote:
|
am unu de 2000 diesel cat tot botu :twisted: :))))
|
3 Attachment(s)
Mai am nevoie de cateva furtune , sa vedem ce zice dupa :bat: mai iese fum de sub capota la semafor :burn::burn::no:
|
de ce renault e radiatorul ala mah?
|
de renault logan :))) :-)
|
9 Attachment(s)
dupa o zi de cautat modificat si montat la furtune am reusit sa imi mai face cativa nervi din cauza la furtunul original de sus care mi s a spart de 2 ori problema cu fiertul era de la dracia aia de termostat care ramanea blocat :evil: are cineva idee de la ce masina se potriveste ????sau trebuie original
|
Incearca sa dai cu wd40 pe el poate si-o reveni ...
|
4 Attachment(s)
dupa inca o zii am ajuns la concluzia ca merita dusa la fier vechi
Am schimbat : -radiator -furtune -termostat Si apare urmatorul fenomen, umplu instalatia cu apa , aerisesc , merg cu masina un timp totul perfect si dintr-o data creste temperatura la apa si imi scuipa toata apa prin vasul de expansiune:chainsaw: |
Garnitura de chiuloasa este ok?
|
Este noua . ..
Am aerisIt din nou instalatia de racire + GMV (pe butonul de la proiectoare si asa nu le mai foloseam ) Merge superb pana acum :twisted: si numai mers in oras semafoare ,treceri . Sper sa tina de data asta:!: |
Mai devreme am ajuns cu masina acasa si a inceput iara sa scuipe apa din vas , problema era furtunl care iese din chiuloasa si are in el purja de aerisire , era taiat si intra aerul in circuit :popa: Luni il schimb sa vad cum sta treaba dupa:twisted: , ultimul furtun original de pe masina :evil: s-a spart si asta :)))
|
9 Attachment(s)
Ceva mai relaxant dupa atata munca :twisted::-)
|
5 Attachment(s)
Astazi am montat si stopurile :-)
|
5 Attachment(s)
astazi am schimbat si cureaua de accesorii , urmeaza si o instalatie GPL.... adio benzina :)))) :bat:
|
Deci e frumoasa rau masina asta...imi place ca te-ai tinut de treaba si nu ai abandonat proiectul...bafta in continuare si ai grija de ea..numai bine!
|
Quote:
|
daca bagi u benzina nu mai pun :>
|
Quote:
|
da,mult mai bine pe GPL...cu toate ca petrolul a scazut la pret,benzina la pompa ramane la fel..ROMANIA!!
|
Ar merita ceva pufoasa sub perna :2gun:
|
:drunk: bine macar ca s-au hotarat sa scada la loc impozitele pentru masinile peste 2000 cmc..o sa se injumatateasca de la 31 decembrie!iar asigurarea este mai ieftina..am dat 170lei pe 6 luni fata de cea de acum juma de an pe care am dat 340 lei pe 6 luni...e bine..
|
5 Attachment(s)
cateva imagini :D:twisted:
|
Arata splendid , ai montat si GPL-u?:twisted:
|
ms :-) inca nu :D
|
Quote:
acum ceva ani era una in 2 usi cam aceeasi culoare in Craiova si arata excelent alegerea GPL-ului nu este rea dat fiind perioada prin care trecem bafta cu masinuta |
1 Attachment(s)
ceva de la mare si pentru babuta :twisted:
|
Deci e nebunie masina asta :D si chestia aia pe capota ii sta chiar bine :D
|
vand motorul de pe masina 1.7 benzina pret info 500 ron urgent!!
|
8 Attachment(s)
Astazi am vrut sa lipesc un ornament care nu statea bine pe usa din dreapta fata si nevrand sa stea , le-am dat jos pe toate , mai am sa spal usile cu benzina sa scap de acel silicon :evil: :twisted: fara ornamente parca este mai noua cu 5 ani
|
e buna si o curatenie din asta
|
ce motor ai de gand sa iti pui pe ea?
|
1.4 turbo
|
si te mai plangeai de consum :lol: ...1.9 td omule...asta mi-as pune si eu pe masina, chiar as fi dispus sa renunt la f7p :)
|
imi iau alta masina pentru drumuri lungi ... asta o tin de o plimbare seara :twisted:
Daca ii pun diesel , nu mai are nici un farmec :rolleyes2 |
un diesel de 110 cai asa nu ti-ar face cu ochiul? evacuare de inox cap coada...si ala esti :) am avut o tentativa acum 3 luni sa fac miscarea asta ..dar vanduse omul masina donatoare....in orice caz...gadeste-te bine:)
|
Foarte ingrijita masina si curata..felicitari..bravo
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:48. |
- Copyright 2026 4Tuning