![]() |
Re: Virtual Tuning
1 Attachment(s)
spatele...zic eu foarte realizabil ...:arrow:
nu m-am mai semnat :-) |
da viezure ... frumos ... sa vedem ce face si tng-ul :P
|
1 Attachment(s)
Quote:
razvan Am ajustat pe a lu cmd`u ... sper sa-ti placa |
tng-ule misto ...deci sa inteleg ca nu-i sta bine cu stopurile negre ?! merci frumos ....dar restu ?
|
1 Attachment(s)
Am facut si eu un mic VT ...ceva realizabil ...sper sa-ti placa....8)
|
nu mai face ma misto de ticozauru` lui :lol:
bine tenegicule;) |
Quote:
|
cmd-ule ... lasa ma sa faca misto...io ma multumesc si cu asta....!! parerile sunt si vor fi impartite intotdeauna !!
|
2 Attachment(s)
cv realizabil ....... :-)
|
Quote:
|
stiu dragos ... mi-am dat seama ... ;)
Ady9005 frumoasa fata ... spatele e cam gol ... !! Merci |
1 Attachment(s)
scuze ca mi-am batut joc de ea
data viitoare inceraca sa pui niste poze mai mari si mai clare ca sa iasa mai frumos nu prea le am cu "realizabilul" |
frumos ... da prea zici ca e nava spatiala .... nu vreau sa fuga lumea de ea :D merci ... e dragutza ... dar parca ar merge mai negru jumatea aia .... al alte jante ... in rest ... dragutz ....
|
mergea si mai negru dar se vedea cu purici
si alte jante mai mici cj-hiar nu aveam ca tot ce aveam aveam la rez marii si se vedea ca dracu incerca sa pui o poza mai mare cu masina gen 1024 sau 1600 sa vezi ca o sa iasa mai bine |
1 Attachment(s)
refacuta sper sa iti placa mai mult acuma :mrgreen:
|
sincer nu te supara ... nu-mi place capota ... e mult prea lasata ... in rest n-arata rau ... merci !
|
Quote:
|
tng faci vt la un matiz
?????????????????????? |
da. pune niste poze dragutze cu el ... si incerc
|
6 Attachment(s)
jante negre in 5 spite preferabil
folie praguri discrete barile albe plasa argintie in gaurile din fata si in rest ce iti mai vine tie |
2 Attachment(s)
am incercat ceva ... e cam greu din negru sa faci alb ... si sa aiba o forma cat de cat reala :rolleyes2
|
3 Attachment(s)
uite see un matiz vt.......
un tico pt razvan.... |
wow ... bafta la tunareala see-ule
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Vă rog să comentaţi acest Nissan în particulare..chiar şi cele mai mici greşeli! L-am mai pus la comentarii lucrari, dar acum i-am dat un update ...aştept păreri :-)
|
arata bine ....
-la roata fata sus tebuia putina umbra , iese deodata de sub aripa -trebuia un pic de umbra la badboy look -spoileru e tras in jos , e deformat si e alta culoare , puteai sa mai umblii putin la el sa nu fie chiar de porsche:) |
Multumesc..la spoiler ai dreptate...nu reusesc sa gasesc culoarea exacta:D ...oricum...o sa-i dau un update ;)
|
frumos ...
|
Te rog mult imi faci si mie virtual tuning la nova gt? pls ;) chiar vreau s ao tunez am postat si pe forumul general un thread despre cine are idei de tuning si vreau sa vad cum i-ar sta bine. Ms mult! pozele cu ea le am la profilul meu! MULTAM!
|
Nu ai niste poze la o rezolutie mai mare si/sau mai clara? :roll:
|
SRY dar deocamdata nu am. sunt 800 pe 600 astea. o sa incerc sa mai fac si altele dar momentan masina e murdara k am venit de la Muntele Rosu si e un "super" drum acolo, iti e mila sa bagi si o masina pregatita de macadam :(
Dak poti face ceva cu pozele alea ti-as fii f recunoscator. ms ms mult! |
Eu am incercat..dar nu prea pt face mare lucru..am facut doar "bad boy look", am pus plasa..si cam atat!..decat sa fac putin si urat..mai bine ai un pic de rabdare si incearca sa faci niste poze cat de cat bune;) bafta!;)
|
1 Attachment(s)
salutare
vreau si eu portbagaju neru si facut ceva la bara de spate da nu extrem |
2 Attachment(s)
poftim ...
|
Quote:
|
Buna
Te rog mult ajutama si pe mine ca sa pot sa ii fac o surpriza placuta tatalui meu.Noi avem un Chevrolet Aveo sedan .Si de foarte mult timp cautam elemente de tuning pentru ea dar nu gasim nicaieri,tatal meu a primit de la un prieten de-al lui din italia bandourile pe care le vezi montate pe spoilare si deja masina arata altfel.Am vazut ca te pricepi si ca ai mai ajutat si pe alti doritori de aceea apelez la ideile tale de tuning pentru masina noastra si daca cunosti pe cineva care se ocupa de tunant masini si adresa.As dori daca vrei sa ma ajuti sa imi faci un tuning virtual pe poza . MII DE MULTUMIRI SI ADMIR CEEA CE FACI Ma poti contacta si pe messenger pe jupanu_rd_2007 pentru ati trimiti foto cu masina mea :D |
era mai bine daca nu faceai dublu post si ii trimiteai lui un Private Message ;)
|
cmd-ule e incepator omu frate .... asa eram si io inainte ... talibane ...daca vrei sa te ajute baietzii tre sa le dai si o poza cu masina .... altfel .. n-are pe ce sa-ti faca virtual tuning !!
|
i-am explicat...n-am dat cu paru` :D
|
Quote:
Hmm, bandouri pe spoilere... asta nu-mi suna a tuning... (mai mult a protectzie impotriva altor masini in parcare ca sa nu iti zgarie coltzurile la bare) - de obicei vezi la taxiuri chestii d-astea... :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 18:18. |
- Copyright 2026 4Tuning