![]() |
Re: Dj16xxs... Bmw E30
Quote:
|
nu ti-am trimis capota vineri o sa o fac astazi promit ;) m-am bagat si eu in seama aici la tine mai mult pt ca vroiam sa-ti zic ca nu-mi place deloc bara ta spate ...:))
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
..............are ochii mei.............
|
era capota deschisa?:D
|
Quote:
|
pune o pleoapa d-aia mare.. :)
|
Quote:
|
ce vorbesti domne
|
Quote:
|
da chiar ca se vede misto ....saptamana asta o sa incerc sa dau sticla jos sa vad daca merge sa bag angel alb neon ;) nu de alta dar mi-a ramas un far intreg din accident si am pe ce sa experimentez cred ca s-ar vedea mult mai misto...
|
Quote:
|
Quote:
|
marfa rau masina ....imi place ...adevarata ...bravo ..bine lucrat ..:)
|
Daca mai asteptati putin va scap eu de o bara spate!Nu de alta da mie imi place asa urata!
|
Quote:
XXS - esti prezent la 4tuning days?:rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
pacat ... sper macar sa iti vad masina Live ...chiar daca nu o sa fie 'expusa'... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ramane sa ne mai auzim in perioada apropiata evenimentului...e30 fest... :D:D:D |
Quote:
Ei vezi, aici se vad prietenii adevarati!8) Da o strigare si se poate rezolva. Parerea mea umila e ca ar fi pacat sa nu o expui dupa atita munca!Ai avea o satisfactie mai mare!:-) EXTREME ..unde sinteti?:evil: Sper sa o expui:cry: |
Quote:
eXtreme momentan someaza....pana in toamna!!! |
Felicitari pt masina,sa o stapanesti sanatos si fara incidente neplacute;) ,foarte tare masinuta:twisted:
|
xxs , ce faci pana la urma, expui masina ?
|
super draguta masina,bafta in continuare:)
|
imi cer scuze de offtopic o capota fata cat mai dreapta si mai nelovita stie careva???mersi
incearca sectiunea BAZAR a forumului |
Quote:
|
dj16xxs da de motor cand te apuci? ...ca la exterior esti boier :D
|
Quote:
sincer.....caut!.... |
Nu te duce chiar 2000 euro pt un 24v.
|
Quote:
|
Quote:
Foarte tare a iesit bmwul xxs-ule ... intradevar este printre cele mai frumoase e30-uri din tara . Poate ca niste jante cu buza ar fi dat un pic mai " agresiv " pe masina . Poate gasesti niste Brock B1 pe 16'' . Anyway .. foarte tare masina si respect pt investitia facuta " intr-o rabla " cum ar spune niste pusti de bani gata . Felicitari pt bunul gust si pt ideile puse pe masina . Sper sa o vad si eu live, fiindca la cursa de la craiova nu prea am vazut-o . :D |
un motor de 2.5 24v ajunge la 2000 pus pe masina... asta k sa fie si motoru la fel k si xxs'u...
|
pana la urma o expui ? ai terminat kozorocu ? poze :)
|
Quote:
sau tu te-ai referit la 2000 RON:lol: XXS ce ai mai facut cu masina? |
Quote:
Iti lucreaza corect si ieftin . Motor in mintile lui, la mai mult de 1500e suna a prostie . Dar daca pt unii nu conteaza 500e ... ar da si 3000e pt un motor de 2.5 :D . anyway ... fiecare da cat are si se arunca la cat poate . Poate xxs-ul nu poate sa intretina acum o masina care consuma 13 - 15 % . 8) |
motorul complet complet cu 160 de mii de km si carte de service din germania a costat 900e in schimb cum a zis si andu, daca vrei sa arate motorul cum arata si masina, adica impecabil te costa nu stiu daca chiar 2 mii dar aproape.
|
Quote:
salut, uite nr. meu de telefon valabil de la 30.03: 0726649963 danny :rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 21:05. |
- Copyright 2026 4Tuning