![]() |
Re: Street Racing Squad
Sunt obosit nea Leo..l-am plimbat pe TAZZ prin tot cartierul Militari...i-am aratat masini din ce in ce mai frumoase cea mai tare fiind Speedster-ul UFO:twisted:...Oricum Fortza SRS si Fortza Leo SR..si ala mic:lol::lol::lol:!!!!
|
Quote:
nu ma intereseaza de unu si altu ce firme are sau nu una la mana eu lucrez ,si cand am un timp liber plec cu masina la incarcat , oare sti cum e sa faci intro zi bacau dus intors plus un curiereat de 4 descarcari asa ca e vineri , daca tai frunze la caini nu mai vb , o sa ma vezi si la fata stai calm ....eu nu stiu daca ai avea masina la pamant ce ai alege intalnirile sau masina scz-ma da am venit la o intalnire si ca o nesimtire si pt voi cei care ati fost la afi ati plecat fara a anunta ca plecati si ce zici am venit degeaba ....asa ca nu mai vb de nesimtirea celuilalt membru ca nu esti in stare .daca nu mai vazut u nu inseamna ca nu ma vazut nimeni sau nu mi-a vazut masina cei ce au vazut masina stiu despre problema si au vazut si ei iar daca e sa fiu exculs asta e o zi buna in continuare e alegera clubului mai sunt si alte cluburi .... nu eu am venit la club ci voi ma-ti contactat |
Quote:
|
sper k nu o dam in cearta pe forum. idee a fost ca tu, ionut, ai zis ca iesi la 18 de la munca, si noi ne intalnim la 20:30, deci parerea mea si a tuturor e ca puteai sa treci putin pe la carol. am inteles ca zici ca esti obosit dupa o zi grea, dar toata lumea e obosita vinerea pt ca unii muncesc altii cu scoala etc. cum s-a mai spus, un membru a venit in timpul programului, a prins o pauza mica si a venit, eu am venit tocmai de la snagov doar sa fiu prezent... klkn a venit direct de la munca etc. acum, fata de toti care au sacrificat cate ceva, tu ce scuza ai? bafta SRS
|
eu chiar nu am nimic cu ionut...ptr ca...
1.Nu stie locatia 2.Momentan masina lui e pe bara... 3.E de treaba omu'...ce aveti cu el domne'?:lol:!!! |
1 Attachment(s)
SALUT, OAMENI BUNI HAI SA VEDEM DE DRUMUL CLUBULUI SI SA PUNEM LA CALE DE UN GRATAR SI POATE IESE CEVA FRUMOS CU CATEVA POZE ARTISTICE SI O CATERINCA LA IARBA VERDE:bat: SUPUNEM LA VOT SI -O PUNEM DE-O LISTA CU CEI DORITORI SA PARTICIPE LA PASCUTUL PASUNILOR MIORITICE:peace: NR:1 LEO.SR
|
vine si tanku :D
|
HAI CU LISTA NR:1 LEO.SR
|
NR:3 GRIN:twisted:
|
LISTA IARBA VERDE
|
hai sa facem altfel... fiecare care se va inscrie pe lista, sa copieze lista si se adauga la final...ok?
|
De acord
|
Quote:
|
mama......
cam pe la ce ora sa fie?sambata am toata ziua ocpuata,daca s-ar putea duminica,ar fii perfect.daca nu,vad din ce tai si vin.Deci: NR:1LEO.SR NR:2 TANK NR:3 GRIN NR:4 TAZ SAMBATA ASTA MAI ESTE SI E36 Meeting!!!! de la 17 la 19 parca:-?? |
yo zic intai sa ne strangem si dupa stabilim unde si cand. ca sa avem timp sa ne facem programu
|
Quote:
|
weekendul asta nu pot sa ajung la gratar fiindca la 8 am tren spre cluj vineri seara :(
|
Pai ce sa zic...weekendul asta sunt plecat din oras, deci daca nu e weekendul asta cred ca ma bag si eu.Lista continua: 1.LEO SR ; 2.TANK ; 3.GREEN ; 4.TAZZ ; 5.BLUE ; 6.ANDY
|
FACEM LISTA SI DUPA ACEEA HOTARAM LOCUL SI DATA
:bat: |
Ce trist, eu sambata lucrez de la 1 jumate la 10 si duminica la fel :-<
|
nu e sambata asta man....doar facem lista :D
|
am o sansa sapt viitoare?:X
|
salutare tuturor. am fost azi in herastrau... si mi-a venit mare idee.... knd mergem cu totii in parc si inchiriem biciclete ( inchiriat adik moca cu buletinu si poti sa mergi pe ea 2 ore :P ) si sa facem un mic show SRS pe pedale :D... cine se baga?
|
se hotaraste sa mearga careva la cluj la drift ?
te costa asa : 80 lei transportu 40 lei biletele 100 lei mancare 100 lei cazare :rolleyes2 deci ? eu vam zis daca vreti careva imi ziceti :lol: |
man...nu prea are rost sa dau 220 ron sa ma duc la cluj......mai bn iau cv pt masina....sau facem mare gratar pt club...anyway ..bafta,si sa ne zici si noua ce a fost pe acolo(si sa aduci si o hosstesa,doua:>:>)
GATA,Mergem cu bicicletele...ma dau cu Leo SR::>:>....si cu cine mai vrea sa se traga cu mine:))) hai....lista cu adversari:)) |
:))) cred k o sa iasa mare kterink
|
se baga cineva la Drift arabesc;;)?=))
|
9 Attachment(s)
Am profitat si eu de putin timp si mi`am instalat street racing redline, si am facut dintr`o coaja de urs, un "drifting machine" special pentru racer, stiu ca`i plac ursuletii. Motoru de bmw are 612 cai V6, iar al doilea motor este un DTM de 1200 de cai, maine o sa pun poze cu ce stie sa faca pe un test track, lasam pozele sa vorbeasca putin
|
pune-i parasolarele ,domnu' membru care esti:)))).....arata bestial:>:>:D
|
dar de ce scrie nissan pe el? :))
|
E sponsor bre, are niste piese in motor de nissan :-", si parasolar nu stiu sa pun, abia am bagat jocu nu stiu multe la el.
|
l-am jucat si l-am si terminat... nu poti pune stickere pe geamuri
|
ba se poate dar iti trebuie ceva unelte ca sa poti baga, moduri, addons etc.. e prea complicat si nu ma bag mi ca stric ceva si me lene
|
1 Attachment(s)
am tunat si yo un urs...l-am facut smart :))
|
daca vede racer ce ai facut din ursu ala face infarct:))
|
oups :oops:
|
Ce mai zic baietii?Ce se mai aude?V-a placut vineri?Eu zic ca a fost bine.voi ce ziceti?bafta si respect SRS
|
a iesit bine :D dupa yo m-am dus spre baneasa...era "blocaj", nu misca nimeni nimic... si erau si filtre
|
a dat foamea in bugetari filtre peste tot :))=))
|
5 Attachment(s)
Mici detalii, doar ca emblema de pe spate trebuie sa o colantez iar,enjoy :P :
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:25. |
- Copyright 2026 4Tuning