Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele scara 1/18 (https://forum.4tuning.ro/688-machetele-mele-scara-1-18.html)
-   -   Machetele mele - steaua23 (https://forum.4tuning.ro/688-machetele-mele-scara-1-18/157403-machetele-mele-steaua23.html)

enDzo 16-03-10 16:38

Re: Machetele mele - steaua23

La modelul 1/1 bancheta spate este de fapt o "chestie de plastic" - ca doar nu o sa aseze infractorul in plush - si din cate stiu nu are nici mocheta... oricum interesanta achizitie... pentru ca este de politie...

radu_rs 16-03-10 17:15

Quote:

Originally Posted by ksm170 (Post 3189652)
AUTOart-urile vechi sunt mai bine finisate decat cele noi...
cat a costat macheta?

eu n-as generaliza...

N-am mai vazut macheta aceasta pe forum, este frumoasa pt ca este o altfel de macheta, deloc comuna. Poate cand e mai cald o scoti pe afara la o sedinta foto, sa o surprinzi in timp ce urmareste Escalade-ul. :D
Astept sa prezinti cealalta macheta :)

steaua23 16-03-10 17:49

Quote:

Originally Posted by radu_bv (Post 3189939)
Foarte foarte frumoasa. imi place extraordinar de mult. Vezi poate faci rost si de modelul vechi de Crown Victoria de politie sai le ai pe ambele:-P
FELICITARI:!:

Merci. Nu stiu daca o sa iau crown victoria de politie vechi, dar ma gandeam la Chevrolet 150 de pompieri de la HW61 ca e si la pret bun.

Quote:

Originally Posted by model collector (Post 3190126)
Foarte adevarata macheta! De unde ai luat-o e-bay?

Merci. Macheta e cumparata de la cineva de pe forum. Nu a avut anunt de vanzare cu ea, dar am aflat din intamplare si am zis sa nu ratez ocazia.

Quote:

Originally Posted by enDzo (Post 3190322)
La modelul 1/1 bancheta spate este de fapt o "chestie de plastic" - ca doar nu o sa aseze infractorul in plush - si din cate stiu nu are nici mocheta... oricum interesanta achizitie... pentru ca este de politie...

Este o macheta mai putin intalnita pe aici, dupa cum ziceam. La modelul real inca nu am gasit niste poze ca sa vad exact ce material e in masina. Macheta are cateva detalii interesante, mai ales felul in care e facuta statia din masina. Totusi, datorita usilor care au o deschidere mica nu pot poza cum vreau eu.

Quote:

Originally Posted by radu_rs (Post 3190468)
eu n-as generaliza...

N-am mai vazut macheta aceasta pe forum, este frumoasa pt ca este o altfel de macheta, deloc comuna. Poate cand e mai cald o scoti pe afara la o sedinta foto, sa o surprinzi in timp ce urmareste Escalade-ul. :D
Astept sa prezinti cealalta macheta :)

Sincer nici eu nu am vazut-o pe forum, dar nici nu cred ca am vizualizat toate machetele prezentate aici. Am vrut sa fac o sedinta foto in aer liber, dar lenea si vantul de afara m-au convins repede sa ma mut in "studio".

e30_eVG3n 16-03-10 19:39

Foarte frumaosa politista;-)

Calin001 16-03-10 19:41

Ce tare e politia.....stiu masina de la fata locului....

gabitzUU 16-03-10 20:15

Frumoasa masina de militie :d bine lucrata.Felicitari

steaua23 17-03-10 00:20

12 Attachment(s)
Ma bucur ca va place macheta.

Ford Expedition - UT Models 1:18

O alta macheta veche, achizitionata odata cu ford-ul de politie. Nu are geam la usile fata si dispune de un sistem doglegs, dar compenseaza prin altele. La interior se misca cele 2 cotiere din fata, iar pe jos exista un material ce seamana foarte mult cu mocheta.
Aveam optiune si de Expedition in culoare alba, dar cred ca am facut alegerea buna pana la urma ...

Gabi 17-03-10 00:31

Oh shit ! Ce bine arată magaoaia !

Ai idee de unde pot lua nişte roţi mai mari pentru Explorerul meu ? Aş vrea să-l fac mai offroad. :roll;

steaua23 17-03-10 01:04

Merci de aprecieri.
Pentru ford ... jante cred ca tot pe forum ai avea sanse sa gasesti. Si eu caut pentru un cadillac escalade, dar nimic :(

inchains0 17-03-10 07:08

ce bine arata, imi place mult, daca l-ai fi pozat undeva in natura as fi spus ca e 1:1. vad ca si rotile sunt realist lucrate, nu ca la alte modele!!! :peace:

ciprian_f 17-03-10 07:48

imi place culoarea interiorului la Ford, e mai ok decat plasticul anost folosit de Autoart pe Mitsubishi Pajero.

Si interceptorul de politie e interesant. Nu este foarte detaliat, dar este o aparitie foarte interesanta.

radu_bv 17-03-10 20:58

Misto de tot ford-ul:-P finisajele de bord si imbinarile(tot de bord) lasa putin de dorit,dar per total e foarte frumoasa. Felicitari:-P

steaua23 17-03-10 21:15

E destul de veche si macheta de Ford Expedition, deci nu prea am mari pretentii de la ea. Are detalii slabute, dar tind sa cred ca e ceva mai rara.
Maine promit niste poze cu Toyota Harrier - AutoArt in natura. Este un Suv de AutoArt achizitionat la 20Euro, dar care are cateva elemente interesante.

radu_rs 17-03-10 21:19

Frumoasa aceasta macheta Ford. Ai facut o alegere corecta achizitionand modelul pe culoarea asta pt. ca este una frumoasa.
Imi place ca deschide tot, materialul care imita mocheta si detaliile exterioare.
Nu-mi place ca nu are geam lateral fata, sistemul de inchidere/deschidere al usilor si, nu-mi plac masinile care au schimbatorul langa volan :D

Si asa, este o macheta de tinut si avut in colectie. Felicitari de achizitia facuta, astept cu interes... stii tu ;)

steaua23 18-03-10 10:50

12 Attachment(s)
Radu, ce astepti tu ...cred ca mai dureaza 1-2 zile pana o sa fie prezentata :D

Toyota Harrier - AutoArt 1:18

O macheta facuta de AutoArt acum ceve vreme cu detalii slabe. Are doglegs, plastic mult si finisaje slabe. Totusi ar fi de apreciat faptul ca se deschid toate cele 4 usi si cele 2 capote, detalii multumitoare la motor si suspensie. E al 3-lea model de AutoArt despre care aflu ca are suspensie. Pe jos se afla o vopsea poroasa ce imita oarecum mocheta, dar nu e la fel de reusita ca la alte machete, iar restul detalilor din interior sunt mediocre. Ar mai fi de mentionat ca se misca cele doua cotiere din fata.

ps: ultimele 3 poze sunt cu drumurile din Bucuresti :lol:

Creative256 18-03-10 12:13

Masina de polite, Fordul si acum Toyota asta, chiar foarte faine, si nu cred ca am mai vazut pe forum vreuna. Bravo, spor sa ai sa ne arati numai modele dinastea ;)

steaua23 18-03-10 12:29

Merci. Ford Expedition l-am mai vazut la promo, dar restu nu prea. Mai un una singura care sigur nu a mai fost prezentata, dar astept sa ii fac niste poze intr-un cadru mai realist.

enDzo 18-03-10 17:31

Lexus RX300 :)... dar nu am mai vazut-o pe nicaieri... interesant !

steaua23 18-03-10 20:48

1 Attachment(s)
E cam aceeasi macheta cu Rx300 ... :D

Sneak Preview pt maine

dorin_cdg 18-03-10 21:20

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 3198266)
Sneak Preview pt maine

hehe....trebuia sa pozezi "altceva" :lol:

e30_eVG3n 18-03-10 21:41

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 3198266)
Sneak Preview pt maine

Asta nu e Pontiac GTO:rolleyes2?

steaua23 18-03-10 21:46

Quote:

Originally Posted by dorin_cdg (Post 3198426)
hehe....trebuia sa pozezi "altceva" :lol:

:)) pai daca puneaM "altceva" stricam surpriza :))

Quote:

Originally Posted by e30_eVG3n (Post 3198473)
Asta nu e Pontiac GTO:rolleyes2?

Nu e pontiac. Poza e neclara si seamana unpic ... :D
Pontiac Gto il am prezentat cateva pagini mai jos.

e30_eVG3n 18-03-10 21:58

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 3198491)
Nu e pontiac. Poza e neclara si seamana unpic ... :D
Pontiac Gto il am prezentat cateva pagini mai jos.

Pai stiu ca-l ai pe cel Highway61 si ma miram...;)

Mai am o fisa: Cadillac Eldorado:rolleyes2?

radu_rs 18-03-10 22:02

poze frumoase, clare!!! o macheta frumoasa cu detalii ok.

in ceea ce priveste poza atasata cu macheta de maine, am un singur cuvant sa-ti spun: teasing :)

P.S just teasing...

alexu_bad_boy 18-03-10 22:25

impala sau continental

THUNDER77 19-03-10 00:45

Explorer-ul e de vis............Ai grija cu Lexus-ul ala ca sunt scumpe piesele :D Cum te-a lasat inima sa-l bagi prin jungla de asfalt de la noi ? :P

CALIN 79 19-03-10 07:04

Nu m-am mai uitat de ceva timp pe thread-ul tau dar foarte tari machete ai prezentat in ultima vreme. Felicitari pentru ele si pentru ca reusesti sa maresti colectia in continuare.

steaua23 19-03-10 10:54

21 Attachment(s)
Multumesc de aprecieri. Lexus-ul pare mai ok in poze, dar nu e cine stei ce macheta. Totusi cu un minim de munca puteau sa o faca mult mai frumoasa.

Cadillac 1966 Limousine Hearse - Precision Miniatures

Macheta are dimensiuni impresionante ~36 cm lungime si ~12 latime cu o greutate destul de mare, fiind cea mai masiva din colectie. Din pacate nu se deschid decat usile din fata si cea din spate pe unde intra sicriul.
Macheta are elemente din lemn natural in interior, iar sicriul este produs din lemn si aluminiu. Sicriul se deschide, este mochetat, iar pernita din interior se poate soate. Detalile sunt frumos realizate, iar materialele folosite par de calitate.
Ar mai fi de mentionat si semnul Cadillac care apare pe majoritatea elementelor de pe masina, indiferent de dimensiunea lor.
In rest ... poze (iar am depasit numarul maxim persmis :( )

ps: thanx you Dorin pentru machete ...

inchains0 19-03-10 10:58

:peace: ha ha, esti tare cu asta, chiar ma gandeam mai demult cum vor reactiona restul cand ciuneva va prezenta asa un model......... asa ca......... asteptam, oricum, e misto!!!
scheletul e inclus sau trebuie cumparat separat?? :lol:

GrAnDe 19-03-10 11:35

E prea misto :D..confectioneaza si un mort :lol:

Gabi 19-03-10 11:48

Draguta si macabra in acelasi timp ! Am mai vazut o masina mortuara pe forum, dar nu mai stiu exact la cine. Daca ai gasi si un schelet d'ala cum erau o data pe post de breloc de chei... damn ! :lol:

Creative256 19-03-10 13:25

GENIAL!!! Eram sigur ca e un Caddy, dar Dric ?!?! superb, sa ii faci neaparat rost de un pasager ;)

alexu_bad_boy 19-03-10 13:44

marfa......cauta-l pe the Godfather si punel acolo ca din cate stiu eu sta cu mainile in fata si s-ar potrivi

radu_bv 19-03-10 16:13

Foarte tare macheta:lol: ce mai......nici nu stiu ce sa zic......e foarte....nu pot sa-i zic frumoasa ca e ciudat:-P

gabitzUU 19-03-10 17:17

A MURIT LUMEEEEE Sariti lumeeeee a venit mortuuuu.Deci este prima macheta de acest gen care o vad si sa moara mortu de nu este superba:x FELICITARI MAXIME :D

andreigica 19-03-10 20:00

Superba achiztia,este o macheta reusita pentru pretul sau,dar dricul nu este pe gustul tuturor :D

makvld 19-03-10 21:13

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 3199716)
Multumesc de aprecieri. Lexus-ul pare mai ok in poze, dar nu e cine stei ce macheta. Totusi cu un minim de munca puteau sa o faca mult mai frumoasa.

Macheta are dimensiuni impresionante ~36 cm lungime si ~12 latime cu o greutate destul de mare, fiind cea mai masiva din colectie. Din pacate nu se deschid decat usile din fata si cea din spate pe unde intra sicriul.
Macheta are elemente din lemn natural in interior, iar sicriul este produs din lemn si aluminiu. Sicriul se deschide, este mochetat, iar pernita din interior se poate soate. Detalile sunt frumos realizate, iar materialele folosite par de calitate.
Ar mai fi de mentionat si semnul Cadillac care apare pe majoritatea elementelor de pe masina, indiferent de dimensiunea lor.

interesanta macheta...nu credeam ca exista si asa ceva...:D

aokimare 19-03-10 23:03

mann..repecte...este super....felicitari

dog99 19-03-10 23:47

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 3199716)

asta e chiar tare,nu ma asteptam sa se faca asemenea masini + ca mai are si sicriu :-) dementiala.

Racer21 20-03-10 08:43

Masina e superba, macheta e superba, dar faza cu sicriul este...GENIALA!!! :shock:

All times are GMT +2. The time now is 12:57.

- Copyright 2026 4Tuning