Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/1573-monden-constanta-stiri-monden-evenimente-barfe.html)

CT-03-ART 19-04-05 18:58

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
Blonda e nebunaa .. a dat burn cu tico :) hahahaahah ... e nebunaaaaaa ... o sa pun filmuletzuu :)

ashteptam...cu nerabdare...sa vedem ce face la legale...

Psycho 19-04-05 19:13

Aurash: ce urme beton sunt pe tomis...de la tine

Aurash:

Psycho: mai sunt ???

Psycho: hahahaha

Aurash: este ca e mai multe

Aurash:

despre ce e vb .. aseara am facut drifturi pe tomis ... .. intrebatzi baietzii ce show .. si ce urmee .. ahahahahaha ... pacat k nu mai tzine frana d mana ... dar tre sa o fac ... k vine 1 mai ... ahahahahaha

:evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug

BYG`ule .. cum faceai in mashinaa bah baaaahh baaahhh subaruu baaaaaaaaaaaaa

:evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug

needBrain 19-04-05 20:11

io eram in park mey psycho.io te-am vazut in actiune
si apoi a fost tare si faza cu vento-ul de pol :lol:

blonda 19-04-05 22:59

e...ce o sa fac...o sa ma distrez .......indiferent de ce o sa se intample.....o sa fie prea tare......si apoi sper sa mai fie si alte masini al categoria mea :boogy: e......vedem noi!

79BYG 20-04-05 01:45

Re:

Quote:

despre ce e vb .. aseara am facut drifturi pe tomis ... .. intrebatzi baietzii ce show .. si ce urmee .. ahahahahaha ... pacat k nu mai tzine frana d mana ... dar tre sa o fac ... k vine 1 mai ... ahahahahaha

:evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug

sa imi bag PeWl@ am zis prima data ca nu il ierti pe ala cu SUBARU si pe urma a iesit bine pana la urma...FRATE sa fii sofer si sa stai in dreapta cam nasol... oricum a fost misto...BV PSYCHO

Psycho 20-04-05 08:28

Re:

Quote:

Originally Posted by \"79BYG\"
Quote:

sa imi bag PeWl@ am zis prima data ca nu il ierti pe ala cu SUBARU si pe urma a iesit bine pana la urma...FRATE sa fii sofer si sa stai in dreapta cam nasol... oricum a fost misto...BV PSYCHO

hahahah pai munceam cateva luni sa ii fac lu ala mashina sau ani :) ..... e nasol sa fii shofer sa stai in dreapta ... si sa calci frana .. si sa nu o ai :))

Psycho 20-04-05 08:29

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
io eram in park mey psycho.io te-am vazut in actiune
si apoi a fost tare si faza cu vento-ul de pol :lol:

hahahah ... na k n`am scapat .. tot m`a vazut cineva ... lewll .... si aseara mai erau urmele :))

Evo007 20-04-05 09:52

Dacuma da-ti un telefon daca vreti sa aveti spectatori :D
Si in legatura cu blonda daca ai tico si vrei masina sa te dai vezi ca faratele lui mike.omega are un tico

needBrain 20-04-05 20:04

bah evo,mike.omega mi se pare mie sau n-are permis??????
taci draq din dejtele alea

Evo007 20-04-05 20:35

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
bah evo,mike.omega mi se pare mie sau n-are permis??????
taci draq din dejtele alea

Bhai daca te uiti mai antena am zis FRATELE care stiu ca are carnet
Si a venit la intalnirea trecuta

madfish 20-04-05 21:15

are dreptate evo.

Psycho 21-04-05 11:13

Re:

Quote:

Originally Posted by \"madfish\"
are dreptate evo.

il shtitzi p ala cu 22 zeu .. :) se dadea la ala cu renault 5 turbo ala d braila ... care era d vanzare p la sala ... l`a lasat ala sa se duca putzin .. si apoi i`a dat ... si ... s`a auzit din mashina lu ala cu zeu ... din cielooo ... MAMAAAAAAAAAAAAAAAA sa`mi baaaggg pewlaaaaaaaaa .... ce se duceeeeeeeeee ... hahaha m`am *** pe mine de ras ... si azi cand imi aduk aminte de faza rad k prostu .. cums a pui cielo cu renault 5 turbo :))

D_M_X 21-04-05 11:37

1.Ori uitase ca e la volanul unui cielo
2.Ori orizontul lui se oprea la Cielo

Psycho 21-04-05 12:26

Re:

Quote:

Originally Posted by \"D_M_X\"
1.Ori uitase ca e la volanul unui cielo
2.Ori orizontul lui se oprea la Cielo

sau face si asta cum a facut NRG`ul cu VPR`u ... hahaha crede k orice cielo face ORICE OPEL ... dar nu shtia k e SFI :) ahahahahahah si consuma 8.8 in goarna

yamahaer1cip 21-04-05 12:27

:D :D

Psycho 24-04-05 14:22

3 Attachment(s)
matizu lu ala d la mine din cartier despre care va vorbeam :))

Psycho 24-04-05 14:24

3 Attachment(s)
mashina mea dupa o seara in port ;)

X-Ray-Eyes 24-04-05 14:34

Pentru cei care aveti treaba pe la Navodari :
Aveti grija ca s-a rupt podul !!!
Mai exact s-a surpat !!!
Asa ca ocolitzi zona !!!

D_M_X 24-04-05 19:14

FRate ce naiba ai facut aseara dupa ce am plecat ca nu era asa ...

Psycho 24-04-05 22:55

nieh .. e de data trecuta .. nu e de aseara :)

Psycho 25-04-05 09:22

1 Attachment(s)
ia fitzi atentzi faza tare in pewla mea am gasit`o pe undeva pe aici :) m`am strikat p mine de ras :)

needBrain 25-04-05 18:36

bai dar mi se pare mie,sau invie portul?

Carmen 25-04-05 18:39

Ce ziceati de intampinarea celor care vin la mare de 1mai? 8) O intalnire 4tuning? :eyebrow:

Psycho 25-04-05 19:54

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Carmen\"
Ce ziceati de intampinarea celor care vin la mare de 1mai? 8) O intalnire 4tuning? :eyebrow:

da .. daca te intereseaza potzi afla detalii .. ori prin PM ori telefon .. da un mesaj si iti dam \" programul \" nostru care am vrea sa`l facem :)

madfish 25-04-05 21:32

un lucru e cert .. a reinviat portu
Portu a inviat ... adevarat a inviat !!!

Psycho 25-04-05 23:10

Re:

Quote:

Originally Posted by \"madfish\"
un lucru e cert .. a reinviat portu
Portu a inviat ... adevarat a inviat !!!

e o treba sa vedem la vara ce si cum dar acu baietzii sunt mai jmecheri .. atzi vazut ce fac ?!?!? aduk ulei .. il toarna si se asheaza frumos .. pe mashinile parcate .. si stau si se uita .. cum rup altzii mashinile ... da ... io k de obicei ma dau odat de 2 ori si trag pe dreapta .. ii las pe \" adevaratzii expertzii \" sa ne arate ce shtiu :)

D_M_X 25-04-05 23:22

Am uitat ce vroiam sa sriu...vinu e de vina...aaaaaaa adevaratzii expertzii comentatori si barfitoriii...sa-i BIIIIIIIPPPPP in gat

Psycho 25-04-05 23:54

Re:

Quote:

Am uitat ce vroiam sa sriu...vinu e de vina...aaaaaaa adevaratzii expertzii comentatori si barfitoriii...sa-i BIIIIIIIPPPPP in gat

shtii hai sa zicem k eu .. tuh si altzii care au lasat mult fum benzina ulei .. si au facut show in port ne permintem sa radem .. am zis ne permite ..k nu o facem .. asta e .. dar si noi am fost k ei si altzii au ras de noi la randu lor ...

dar ei nu au nici macar carnet .. vin si manank pizza si sparg semintze .. si beau cola ... rad k proshtii ... asta ma supara .. si fac comentarii ... dar daca le pui volanu in mana si pedalele in picioare .. nu o sa shtie ce sa faca cu ele .. sau o sa faca , ca un tov d`al meu care cand s`a urkat priam data la mine la volan dadea la peldale .. si i`am zis .. HOOo frate k asta nu e bicicleta ta .. :D

D_M_X 26-04-05 10:16

Stii vorba aia spoof.....Noi ca ei am fost da ei ca noi nu o sa fie

D_M_X 26-04-05 10:18

apropo am auzit ca am masina PACHETE PACHETE FACUTA.......oare?????
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Psycho 26-04-05 20:21

Re:

Quote:

pacete connex go sau d muschi .. daca e de mushchi da si mie k vine pashtele si ... n`am mel :) .. lewl .. stai kalm .. k si andrei avea mashina facuta pachet .. si GNT`u .. alea alea

-=X-Team=-82-MDN 26-04-05 23:58

Re:

Quote:

Quote:

pacete connex go sau d muschi .. daca e de mushchi da si mie k vine pashtele si ... n`am mel :) .. lewl .. stai kalm .. k si andrei avea mashina facuta pachet .. si GNT`u .. alea alea

ha ha ha ...:) treaba cu zvonuri din astea asa ... dar doamne fereste ... sa nu fie si adevarate ... ca atunci e mai nasol ... inca o data ... doamne fereste ...

Dragon3tY 27-04-05 01:45

Macara...

1 Attachment(s)
Bahh baietzi macara-ua aia a fost pusa acolo de un om care se gandeste si la voi..

Dragon3tY 27-04-05 01:59

Filme..

Vedetzi k vam bagat filme din portu tomis....

Dragon3tY 27-04-05 02:10

1 Attachment(s)
Nu va ducetzi la vara pe plaja MODERN...... :lol:

Dragon3tY 27-04-05 02:11

1 Attachment(s)
Face cerculetze....

pav[] 29-04-05 14:44

1 Attachment(s)
azi, dupa ce m-a lasat masca avionul din poza :D

p.s. am si vreo doua filmulete din masina.. dar alea sunt reactiile mele cu injuraturi si etc(neimportante).. poate o sa fac mai pe seara altele mai normale :D

lolek 29-04-05 15:19

asta e DIABLO din insomnia ... au venit baietii :)

madfish 29-04-05 15:38

Sa inceapa petrecereaaaaaaaaaaaaaaaaaa
BAHAOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSss

Dragon3tY 01-05-05 02:17

Hristos a inviat....paste fericit pt totzi baietzi mei...va pupa tata

All times are GMT +2. The time now is 02:31.

- Copyright 2026 4Tuning