![]() |
Re:
Quote:
|
Aurash: ce urme beton sunt pe tomis...de la tine
Aurash: Psycho: mai sunt ??? Psycho: hahahaha Aurash: este ca e mai multe Aurash: despre ce e vb .. aseara am facut drifturi pe tomis ... .. intrebatzi baietzii ce show .. si ce urmee .. ahahahahaha ... pacat k nu mai tzine frana d mana ... dar tre sa o fac ... k vine 1 mai ... ahahahahaha :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug BYG`ule .. cum faceai in mashinaa bah baaaahh baaahhh subaruu baaaaaaaaaaaaa :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug |
io eram in park mey psycho.io te-am vazut in actiune
si apoi a fost tare si faza cu vento-ul de pol :lol: |
e...ce o sa fac...o sa ma distrez .......indiferent de ce o sa se intample.....o sa fie prea tare......si apoi sper sa mai fie si alte masini al categoria mea :boogy: e......vedem noi!
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
hahahah pai munceam cateva luni sa ii fac lu ala mashina sau ani :) ..... e nasol sa fii shofer sa stai in dreapta ... si sa calci frana .. si sa nu o ai :)) |
Re:
Quote:
hahahah ... na k n`am scapat .. tot m`a vazut cineva ... lewll .... si aseara mai erau urmele :)) |
Dacuma da-ti un telefon daca vreti sa aveti spectatori :D
Si in legatura cu blonda daca ai tico si vrei masina sa te dai vezi ca faratele lui mike.omega are un tico |
bah evo,mike.omega mi se pare mie sau n-are permis??????
taci draq din dejtele alea |
Re:
Quote:
Si a venit la intalnirea trecuta |
are dreptate evo.
|
Re:
Quote:
|
1.Ori uitase ca e la volanul unui cielo
2.Ori orizontul lui se oprea la Cielo |
Re:
Quote:
sau face si asta cum a facut NRG`ul cu VPR`u ... hahaha crede k orice cielo face ORICE OPEL ... dar nu shtia k e SFI :) ahahahahahah si consuma 8.8 in goarna |
:D :D
|
3 Attachment(s)
matizu lu ala d la mine din cartier despre care va vorbeam :))
|
3 Attachment(s)
mashina mea dupa o seara in port ;)
|
Pentru cei care aveti treaba pe la Navodari :
Aveti grija ca s-a rupt podul !!! Mai exact s-a surpat !!! Asa ca ocolitzi zona !!! |
FRate ce naiba ai facut aseara dupa ce am plecat ca nu era asa ...
|
nieh .. e de data trecuta .. nu e de aseara :)
|
1 Attachment(s)
ia fitzi atentzi faza tare in pewla mea am gasit`o pe undeva pe aici :) m`am strikat p mine de ras :)
|
bai dar mi se pare mie,sau invie portul?
|
Ce ziceati de intampinarea celor care vin la mare de 1mai? 8) O intalnire 4tuning? :eyebrow:
|
Re:
Quote:
|
un lucru e cert .. a reinviat portu
Portu a inviat ... adevarat a inviat !!! |
Re:
Quote:
e o treba sa vedem la vara ce si cum dar acu baietzii sunt mai jmecheri .. atzi vazut ce fac ?!?!? aduk ulei .. il toarna si se asheaza frumos .. pe mashinile parcate .. si stau si se uita .. cum rup altzii mashinile ... da ... io k de obicei ma dau odat de 2 ori si trag pe dreapta .. ii las pe \" adevaratzii expertzii \" sa ne arate ce shtiu :) |
Am uitat ce vroiam sa sriu...vinu e de vina...aaaaaaa adevaratzii expertzii comentatori si barfitoriii...sa-i BIIIIIIIPPPPP in gat
|
Re:
Quote:
dar ei nu au nici macar carnet .. vin si manank pizza si sparg semintze .. si beau cola ... rad k proshtii ... asta ma supara .. si fac comentarii ... dar daca le pui volanu in mana si pedalele in picioare .. nu o sa shtie ce sa faca cu ele .. sau o sa faca , ca un tov d`al meu care cand s`a urkat priam data la mine la volan dadea la peldale .. si i`am zis .. HOOo frate k asta nu e bicicleta ta .. :D |
Stii vorba aia spoof.....Noi ca ei am fost da ei ca noi nu o sa fie
|
apropo am auzit ca am masina PACHETE PACHETE FACUTA.......oare?????
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
ha ha ha ...:) treaba cu zvonuri din astea asa ... dar doamne fereste ... sa nu fie si adevarate ... ca atunci e mai nasol ... inca o data ... doamne fereste ... |
Macara...
1 Attachment(s)
Bahh baietzi macara-ua aia a fost pusa acolo de un om care se gandeste si la voi..
|
Filme..
Vedetzi k vam bagat filme din portu tomis....
|
1 Attachment(s)
Nu va ducetzi la vara pe plaja MODERN...... :lol:
|
1 Attachment(s)
Face cerculetze....
|
1 Attachment(s)
azi, dupa ce m-a lasat masca avionul din poza :D
p.s. am si vreo doua filmulete din masina.. dar alea sunt reactiile mele cu injuraturi si etc(neimportante).. poate o sa fac mai pe seara altele mai normale :D |
asta e DIABLO din insomnia ... au venit baietii :)
|
Sa inceapa petrecereaaaaaaaaaaaaaaaaaa
BAHAOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSss |
Hristos a inviat....paste fericit pt totzi baietzi mei...va pupa tata
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:31. |
- Copyright 2026 4Tuning