![]() |
Re: Opel Calibra super !!!
pai ziceai ca-ti pui leduri, nu-ti mai pui?
|
unele pe fond negru...sun unele doar cu 3 "cercuri"...tot merge..
|
Da-mi o poza cu spatele masinii sa-ti pun niste lexusuri.
|
1 Attachment(s)
Ia sa vedem ce iese....
|
6 Attachment(s)
sau mai pus niste poze, pt "pus" lexusuri, dar nu a mai facut nimeni, sau a uitat sa puna pozele modificate, da hai ca mai pun eu odata :)
|
aaa, a pus si Liviu, n-am observat :D, nu-i nimic
|
2 Attachment(s)
exemple............
|
sunt dragutze alea negre
|
4 Attachment(s)
Am pus 3 modele de lexus + bonus lol negre
|
Votul meu merge la poza a 2-a ;) Imi place mult chiar daca acum intra in contrast cu jegu care era pe mashina si nah se vede ca e VT dar dak le pui si o vezi pe viu sunt sigur ca i-ar veni bine cele din poza 2. Deci liviule eu asha zic ca dak te tzine bugetu sa iti pui varianta 2 ;)
|
Ai dreptate , pe viu e cu totul altceva. Eu inainte sa le cumpar am facut tot un virtual sa vad ce model i-ar sta bine si dupa ce le-am vazut pe viu a fost o mare diferenta
|
Tot ledurile sunt mai la moda!
Liviu am un amic care se pricepe la electronica si chestii dinastea, il intreb cat ar costa un set de triple ? :) |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
adica asa? placa unde vine numarul?
|
la calibra ta ...iar sta bine cu niste stopuri negre ......cum sunt alea puse de georges14....;)
|
da imi palce asa...
|
daca pun si eu o poza cu Super Nova, poate careva sa-mi faca un virtual cu angel eyes?
|
Quote:
|
Quote:
Daca vrei iti dau un link cu o Nova modificata frumos din Craiova. ;) |
Eu unu zic ca arata mai bine masina cu stopurile originale decat cu Lexus.
In schimb zic ca ar arata mai bine cu leduri. Chiar incearca careva sa faca un model de stopuri cu leduri pe masina lui liviu??? |
2 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
cum arata, ce ziceti? |
...si scuze de offtopic cu super nova :D
|
Super tare masina o vad mereu prin oras.
Uitati-va in oglinda retrovizoare.Cine stie!!!!! |
Quote:
|
Super faina masina(imi place foarte mult si culoarea)!!!! Am vazut de cateodata prin oras,dar n-am avut inca sansa sa o admir mai temeinic. Bafta la tuning!!! ;)
|
lexus sucks on calbra
Quote:
am vazut n calbre cu lexus sau cu fumurii ***e pe ele arata ca dracu (chestie de gusturi) si de 5 ori mai urat decat cu cele originale Vrei sa faci o treaba faina ? si buna pe deasupra ? Baga cu led baiatu ' si se schimba radical situatzia cum a zis colegu mai sus |
Asa este frate....ai dreptate...
|
Liviu, am vb cu amicul ala al meu pt. triple pe led-uri si a zis ca se baga dar tre sa mearga acum dupa revelion sa vada care-s preturile la materiale si o sa-ti zic cam cat ajunge toata treaba si eventual stabilim si un model, oke? ;)
Sarbatori fericite si un An Nou plin de succese si eventual premii pe la saloane / curse ;) . Succes si multa sanatate ! ;) |
Re: lexus sucks on calbra
Quote:
Pune te rog o poza cu o calibra cu stopuri pe leduri, vreau sa vad si eu daca sunt chiar asa cum zici tu. |
Quote:
Sigur ca da :* |
Stopurile lexus de golf 4 imi plac la nebunie....lexus la calibra nu da bine pe toate...depinde de culoarea masinii...la tine Georges14 da bine care le ai...APROPO FRATILOR LA MULTI ANI!
|
Ba exista stopuri cu leduri pt calibra si nu home made,numai ca nu prea se importa......Uitati aici poze: https://forum.4tuning.ro/attachment.p...2&d=1159821230 https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1159821230.
Aici scrie si pretul: https://forum.4tuning.ro/showpost.php...&postcount=294. Vedeti sectiunea de pe forum PROMOTII4tuning Stopuri clare cu LEDuri, faruri Angel Eyes, pentru aproape orice masina de la FK pentru mai multe informatii. Si pe caibra nu prea arata bine stopurile tip lexus pt ca sunt prea mari.La calibra nu mi-as pune decat cu leduri,sau le las stoc,inegresc.......nu as da banii pe unele lexus.Parerea mea,nu imi dati in cap!!!!!!!!!! |
asa zic si eu..
ori iti pui leduri, ori le lasi asa cum sunt, tip lexus nu prea dau bine pe masina ta, mai ales ca e alb cu rosu, eventual daca era argintie ;) ...LA MULTI ANI!! si un an nou fericit si fara incidente neplacute ;) |
Salut...tocmai mi-am cantarit una din rotile de la masina...una are 20 de Kg...nu este cam mult???sunt curios cum ar trage masina cu niste roti simple...
|
1 Attachment(s)
Sincer sa fiu nu imi plac cu leduri, ziua arata ca cele de origine, daca ar fi fost cristal da, ceva in genul asta din poza
|
1 Attachment(s)
Sau daca te tine buzunarul poti sa iti pui rotunde ;)
|
georges14, arata bine Calibra verde, nu mai ai niste poze cu ea??
...si dupa cum vad, are jenti ca a lu Liviu, numai ca sunt cromate |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:12. |
- Copyright 2026 4Tuning