Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia Loco Pe Sticla B-69- TAU (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/15561-dacia-loco-sticla-69-tau.html)

juana_man 09-05-06 14:02

Re: Dacia Berlina Alb-negru Fara Manere

in primul rand vreau sa te felicit pt efortul depus in modificarea masinii.sincer imi place masina si sper k il voi vedea live la oradea la revenge.un singur lucru nu-mi place la el : suruburile negre cu kre-i prins bara(spoileru)din fata si din spate, sper sa nu o iei drept jignire!...in rest e ok.
felicitari pt aparitie in videoclip de la casa loco. cum ai ajuns acolo?

B-69-TAU 09-05-06 23:09

Re: Prima Dacie Berlina Din Rom. Intr Un Videoclip!!

pana duminica sper sa pot pune jantele gata vopsite si de saptamana viitoare sa montez si stopurile clare cu leduri, aranjate in mare fel! vreau sa vad daca imi iese o combinatie ca vreau sa schimb motorul sa pun ceva mai performant..... surpriza.... ramane de vezut.....

B-69-TAU 10-05-06 00:38

a vazut-o regizorul [la prisma] care a facut clipul si a zis ca cauta o dacie tunarita putin, cum cei de la cassa loco au o tendinta mai mult romaneasca s-a potrivit bine tau in cadru!
daca observati in videoclip fundalul din spatele masini este rosu dar cand este filmat si tau este negru! au vopsit aia si decorul dupa masina, am ramas masca cand si bogdan de la cassa loco si-a pus pe cap sapca cu alb si negru!
:rolleyes2 :rolleyes2

SirNenea 10-05-06 01:00

Quote:

Originally Posted by B-69-TAU
pana duminica sper sa pot pune jantele gata vopsite si de saptamana viitoare sa montez si stopurile clare cu leduri, aranjate in mare fel! vreau sa vad daca imi iese o combinatie ca vreau sa schimb motorul sa pun ceva mai performant..... surpriza.... ramane de vezut.....

la faza cu stopurile mai facut foarte curios nu poti sa pui si u niste poze ceva cu ele sau macar cum leai facut si cat te ajunge :?:

B-69-TAU 10-05-06 07:37

Quote:

Originally Posted by SirNenea
la faza cu stopurile mai facut foarte curios nu poti sa pui si u niste poze ceva cu ele sau macar cum leai facut si cat te ajunge :?:

pai cand vor fi gata, ca momentan lucrez la ele! acum cumpar ledurile pregatesc materialul.....deci sunt in stadiul de lucru....

dj81bas 10-05-06 09:16

Nu inteleg de ce mi s-a sters postul sau nu acceptati decat comentarii pozitive????
se accepta comentarii constructive nu jignitoare...

SirNenea 10-05-06 11:14

Quote:

Originally Posted by B-69-TAU
pai cand vor fi gata, ca momentan lucrez la ele! acum cumpar ledurile pregatesc materialul.....deci sunt in stadiul de lucru....

ok atunci te astept si daca e atunci cand sunt gata poate imi zici si mie cum le-ai facut si cat te-au ajuns

anndi 11-05-06 19:52

E tare masinuta, dar nu cea mai tare! E de admirat munca care a fost bagata, dar doar pentru ca a ajuns intr-un clip nu trebuie ridicata in slavi! Au fost alte dacii pe aici mai frmoase care au fost denigrate din cauza lipsei de jante si aici numai se recomanda. Asta e efectul de turma! Bafta cu montarea motorului de care se zicea in ceva posturi mai sus.

Bizonul 11-05-06 21:03

TAU-ule, sa o stapanesti sanatos si cat mai multi km fara incidente.chiar daca sunt unii carcotasi care zic ca nu faci treaba cu masina asta o fac doar din invidie
am vazut masina la Prisma, ai avut-o la un moment dat chiar langa a mea si sincer, chiar mi-a placut
tine-o tot asa si sa stii ca te "urmaresc" si eu..bafta in continuare

B-69-TAU 12-05-06 00:31

merci frumos bizonu! in 2 zie revin cu poze noi, ca mi-am luat adidasi pt tau!:D

B-69-TAU 12-05-06 00:42

7 Attachment(s)
am urcat videoclipul in sfarsit, si cu ocazia asta se inchide si topicul!
parerile si toate discutiile despre aceasta masina au loc aici https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=6920 va astept cu pareri constructive.....

Opportunity 12-05-06 11:36

deci tare rau masina.. alte praguri si niste jentzi si.. :D trebuia sa aibe hidraulice in videoclip sa se miste uu :D

B-69-TAU 14-05-06 01:44

7 Attachment(s)
jantele mele, azi le-am pus am muncit pana la 2 dimineata sa le montez....
poze la masina maine ....

B-69-TAU 14-05-06 09:32

4 Attachment(s)
si jantele pe masina si semnalele clare.......

andrey2003 14-05-06 09:36

extraordinar... felicitari... sa stapanesti sanatos jentile ;) spor la treaba in continuare ;)

topser 14-05-06 09:55

ft misto a iesit masina ! felicitari ! si noile jenti sunt misto vopsite ! bv`o

cristivw 14-05-06 10:23

wow! a iesit extraordinara! serios, arata prea bine! sa ai grija de tabla... stii, ti-am mai zis la telefon :D in rest, keep up the good work! best dacia 1410 :D 8)

Bmwaldo 14-05-06 10:28

TAU-le ... ai dat clasa .. felicitari pt jante .. si pt semnale ... dau super pe masina .. cu adevarat cea mai frumoasa din Ro ... felicitari inca odata ...si respect pt tot c ai facut pana acu la masinutza asta ! :-P :-P :-P

quick_5hifter 14-05-06 13:21

ooooo ia uite ca incep ziua cu o veste excelenta :-)
bine robert! muuuuuulte, muuuuulte felicitari, sunt super jantele, iar semnalele nu mai zic, dau excelent pe masina! (incearca un virtual tuning cu jantele vopsite invers, adica alb unde e negru si negru unde e alb, doar ca sa-ti faci idee, eu asa le vad mai bine, dar oricum arata super)
acum ce mai urmeaza? (in afara de fetzele de usi ;) ) ?

sandrin 14-05-06 18:30

wow...bine lucrata.. ... jentile dau foarte bine pe masina.. sa o stapanesti sanatos .. si multa bafta in continuare , bv ! ;)

DVDValy 14-05-06 18:39

bv mane e belea ;)

B-69-TAU 14-05-06 18:48

10 Attachment(s)
mutumesc multumesc, poze noi azi sunt facute:

Opportunity 14-05-06 19:02

mama frate..ma uimesti :D

LKS 14-05-06 19:03

tzi`a ieshit frummoasa ...bv..s`o stapaneshti sanatos

Skillzu 14-05-06 19:07

cu jantele nu stiu ce sa zic..oriucm arata bine....in sfarsit ai scapat de semnalizaotarele alea..se vede super bine...oricum are alta fata masina :D

UniculSGM 14-05-06 20:03

Ce tamburi misto, de unde ii ai? Vezi ca e 50 mii pe zi chiria :P

B-83-DAC 14-05-06 20:26

aoleu SGM ai atins punct sensibil.Nasol ca nu ai putut sa vi si tu la intalnirea daciilor.

Al3xius 14-05-06 22:28

superba !!! Felicitari Taurasule ! ;)

juana_man 15-05-06 09:08

felicitari pt jenti,arata beton si si semnalizatoarele is la locu lor.
PS: vopseste suruburile alea negre cu kre sunt prinse spoilerele pls pls pls!arata urat rau!!

No-X-Cape 15-05-06 15:42

senzatie majora cu 40/h :) bai colegu ce pot sa-ti spun.. laude, aprecieri s-au spus in diferite moduri -- o dacie reusita, iesita din comun si mai ales celebra nu poate sa te faca sa te simti decat mandru, fericit ...ai grija de ea ! bv si ce ne mai pregatesti nou ? :P

mad_mike 15-05-06 15:44

In ciuda altor comentarii mi se pare ca arata extraordinarde bine iar cei care nu au ce face ji stau toata ziua sa gaseasca defecte la majinile altora atunci.......Dar sa se gandeasca la un lucru:daca majina ta nu ar fi fost super atunci de ce au luat-o cei de la cassa loco sa apara in videoclip.FELICITARI INCA O DATA
PS:Intrarea fara portiere e cea mai marfa

ionut17 15-05-06 16:31

cum adica''Intrarea fara portiere e cea mai marfa'' ????

sandrin 15-05-06 16:34

fara manere ...;)

SirNenea 15-05-06 20:35

felicitari pt jenti arata super si astept stopurile (in cat timp le termini )

B-69-TAU 15-05-06 22:28

Quote:

Originally Posted by SirNenea
felicitari pt jenti arata super si astept stopurile (in cat timp le termini )

nu stiu, eu sper cat mai repede, dar uite ca lipsa fondurilor ma mai intarzie putin....

SirNenea 15-05-06 22:55

pacat sper sa reusesti sa faci rost de bani

UniculSGM 16-05-06 01:21

Quote:

Originally Posted by +rN4L1n_JuNky
aoleu SGM ai atins punct sensibil.Nasol ca nu ai putut sa vi si tu la intalnirea daciilor.

Are 150 mii sa imi dea pana acum chiria la tamburi :)

claudiu lucian 16-05-06 07:42

bravo tau-le, s-a schimbat radical aspectul masinii, dar acum dracusoru nu se mai potriveste p capota si park ii trebuie o pata d culoare. Incearca sa vopsesti tamburii, si... sea d la discuri :D

OaSe 16-05-06 08:17

vreau sa spun k masina e super nashpa in poze, life e mortala:shock: bv taule

ggd_87 16-05-06 10:08

pana s vad mashina lu tau radeam de orice berlina,acum knd am vz ce paote iesii dintr-o berlina , :shock: oricum,felicitari tau-le si abia astept sa-ti vad stopurile (puse pe mashina,k asa le-am vz).

All times are GMT +2. The time now is 20:45.

- Copyright 2026 4Tuning