![]() |
Re: Intalnirea "babelor" - Mures
OK. Si e vreo problema daca nu sunt din MS?
|
Quote:
|
Kopatz te uitai in toate partile cand ai fost claxonat !!:))
|
Iee ma,nu stiam ce dreaq am gresit dar pana la urma m-am prins:),scuze domnu` data viitoare o sa fiu mai atent:D
|
de obicei DUMINICA la ora 18 la INTEREX!
|
Baietii cand am fost acum duminica la intalnire eu inca nu eram membru pe 4tuning, dar in orice caz mi-a placut intalnirea asa ca ne vom vedea si in datiile viitoare.Sunt nou pe acest forum asa ca daca mai gresesc cate ceva sa imi ziceti.
|
Quote:
|
Chiar ma, Yeed ai dreptate:))
|
Iuuui Dragose.......:D
|
cred ca o sa ne inbatam daca fiecare nou venit plateste o bere:D:D:D
|
Quote:
|
Va rog fara off topic:P....ca se supara Vali!!!!si va sterge psoturile!!!
https://forum.4tuning.ro/402-mures/41...ml#post2967336 aic nu este offf-topic aici vorbitz de orcie:D |
|
ms Cosi am si bagat,sa vedem acuma ce putem scoate din hardughia aia:Dvb pe mess
|
Ba da eu ce sunt aici,banca?=)))).Ar trebui voi sa-mi faceti cinste cu bere pentru faptul ca sunt nou.Doar Kopatz trebe sa bea pe banii mei si ma seaca de bani in cateva min, acum restu nu stiu=)))=)))
|
6 Attachment(s)
scuzati intarzierea pozelor...dar nu am avut timp nici sa vad ce s-a mai intamplat pe aici...:sad:
am vrut sa pun poze cu fiecare masina in parte,dar nu prea are rost pt ca pozele au fost facute la repezeala si imi cam tremura mana de la frig:))si nu-s chiar asa reusite... data viitoare o sa punem toate masinile una langa cealalta....nu una intr-un colt,alta in alt colt si asa mai departe....si o sa facem si o poza de grup:Ddaca sunteti de acord bine-inteles.... |
Florine in sfarsit pozele:-P
Multumim....frumoase poze ;) |
apoi nah...am si eu umpic de timp liber in seara asta;))
|
da unde se ascund "babele" ca nu vad niciuna???
|
Fain pozele! Pe data viitoare incerc sa aduc si eu un aparat :) (cu gazda cu tot), si facem poze si cu "babele din mures" ! Sa fiti iubiti!
|
Chiar k nu am facut poze acuma din alea ca inainte:|
|
Quote:
|
da e adevarat se vede ca nu a fost Dex el e forografu.dar si NZN sa descurcat.tziam vazut loganu zilele astea in parcare la servis acolo in fatza la metro.babutzele erau la povesti mai retrase putzin.na ajuns poza pana acolo:))).nafta baetzii
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
pozele nu-s prea clare fiind facute cu tel-u,era si ceata si... data viitoare iau aparatu...:D sper sa ne adunam tot asa multi data viitoare...chiar mai multi....sa umplem parcarea aia:))sa facem poza de sus de la MBO...sa se vada toata masinile...si cum am mai zis...si poze de grup...si etc...abea ast sa vina vara sa ne intalnim si ziua;)) |
ai dreptate TheNZN
vara e mai placut... si poza de la MBO e o idee faina... am avut si eu camera la mine... dar am uitat pozele:)) |
Vara chiar putem sta mai mult timp pe afara langa masini... la povesti. :)
|
1 Attachment(s)
si e si mai cald...k mie in fiecare duminica imi ingheata picioarele:-L
AHHHH si varog data viitore fiecare cum ajunge varog sa parcatzi unul langa altul pt dorul pozelor!!! Uite cam asa VAROG!!!:) |
incercam dar daca o sa fum 20 si asa no sa incapem intro singura poza:))
|
lasa ca si masinile de politie osa inchepe in poza:)) nuti fa grij ca nu intram in cadru:))
|
Ar fi frumos facuta o poza cu masina politiei... chiar ca ar merita pusa in rama. :))
|
da daca iaras vine politia io nu stau maduc de acolo astea vin si va scrie numele si tot si daca faceti ceva deja osa stie la cine sa merga astea tot se lauda la politisti cu masinile si asa scriu datele din buletin si etc,.....
|
Quote:
|
am si io numere de dacie in portbagaj:))
inca valabile:P |
dex vezi ce si cum faci de nu vi merg la keresztur varos si fur masina de la tine :))
|
masinuta mea nu mere, numa daca sunt eu la volan...
daca nu stii sa manevrezi bine schimbatoru de viteze... ramane blocat cand scoti din prima :P am dat odata la cineva, sa mearga o tura si cand sa bage din I. in a II. so blocat schimbatoru intre doua viteze :)) |
Isi cunoaste stapanul masina ta :);)
|
si a mea numai sub mana mea functioneaza:))
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:44. |
- Copyright 2026 4Tuning