![]() |
1 Attachment(s)
hai k pun si poze....nu duc viata grea..dupa cum zicea si duduia intr-o vreme..mi-am facut singur viata grea :D
|
canavaro tata, eu zic sa pui mana pe telefon, si s-o suni sa va intalniti, k sa discutati ca doi oameni maturi, nu k doi copii de 14 ani... :wink:
|
Re:
chiar ca.....e cam telenovela....dar,am prins esentialul...
dar probl se pune in felul urmator,din mom ce ea a intrat cu statusul ala \"sunt var-su\",oare l-o fi pus p-asta stiind ca tu vei intra pe ea? aaa si inca o chestie,cand tu ai intrat de pe alt ID.....ea si-a dat seama....vezi tu,e prea mare coincidenta dar pana una alta........pune mana pe tel si sun-o |
eu o tsin doar pe ea pe invisible!!! si ea credea ca stau de tot pe invisible.. ptr toti...ca sa o fac pe ea sa creada ca m-am omorat bla bla..
si cica .daca e varsu on si nu e ea..ies de pe invisible;;) acum secvente din ce-am vb cu eu ea de pe celalalt id roxy: ba.... roxy: astia din nichita roxy: sunteti cam aiuriti te_iubesc_mult_x: face si ea parte din ei? roxy: sa mor eu roxy: roxy? te_iubesc_mult_x: da te_iubesc_mult_x: ea roxy: u o cunosti? te_iubesc_mult_x: nu roxy: stii cat de belea e? te_iubesc_mult_x: adica? ... roxy: si unde iai gasit adresa? te_iubesc_mult_x: plm te_iubesc_mult_x: ti-am zis te_iubesc_mult_x: nu mai retii? roxy: ba da ma roxy: dar in cr cls? te_iubesc_mult_x: mai stiu??am gasit`o am bagat`o pe tel si i`ma dat add roxy: ma.... roxy: ea n e genul care sa o scrie peste tot roxy: d asta sunt cam sacait te_iubesc_mult_x: si ce vina am eu? roxy: c cibne esti roxy: si d unde o ai ..{p el nu cred ca-l interesa de unde am id`ul..decat daca era EA} ..... te_iubesc_mult_x: le are cu fotbalu? roxy: dap roxy: pai joaca roxy: d 4 ani roxy: la profesionisdti roxy: dar roxy: se lasa roxy: anul asta roxy: asaam inteles roxy: ea e stelista roxy: d mult timp roxy: adik? roxy: ma te_iubesc_mult_x: daca iese doctor roxy: ea e draguta cred k sta pacientul doar d placere :)) roxy: uita d boala te_iubesc_mult_x: nu mi se pare febletea dupa lume roxy: :)) roxy: :)) te_iubesc_mult_x: cel putin nu din pozele alea roxy: pai nu e flebetea roxy: dar aratabine roxy: ma! roxy: ee te_iubesc_mult_x: tu ii iei apararaea ca e sti varsu`? roxy: fiecare cujm ii place te_iubesc_mult_x: da te_iubesc_mult_x: nu stiu de ce va place sa scrieti cu moi te_iubesc_mult_x: in loc de eu te_iubesc_mult_x: =))))))))))))))))) aici am prins`o ca e ea {doar ea scrie cu moi in loc de eu }:))) roxy: acum 3 ani....a sta mult plecata roxy: are bani da o incolo roxy: acum roxy: e la bv roxy: in plm roxy: mea roxy: a facut rev roxy: in poiana roxy: si p mine n m a luat aici ahh batea un apropo :))) cu revelionul roxy: da...ma dar ea n genul kre sa tina la careva... roxy: adik roxy: multi roxy: umbla dupa ea./... roxy: ce a m vazut din pretenii mei roxy: si ea abia ] roxy: daca le da atentie roxy: in vara umbla c unul care avea bmw motoare alea alea...si ea nici makar o privire nu i a dat a vb c el...dar atat roxy: adik roxy: a avut roxy: o exp roxy: cam naspa te_iubesc_mult_x: adica roxy: s a indragostit dunul te_iubesc_mult_x: si roxy: si ala a stat c ea doar pt bani si d at...e altfel c baietii te_iubesc_mult_x: aaa te_iubesc_mult_x: adica al aumbla dupa banii ei> te_iubesc_mult_x: bagame=ash ****`n masa de taran te_iubesc_mult_x: care`i ala ma? roxy: unul din plopeni roxy: si fata roxy: d at roxy: n isi mai arata bani roxy: sau alte chestii te_iubesc_mult_x: da l-a cautat mult la plopeni? roxy: el a gasit o roxy: si a vrajito te_iubesc_mult_x: aaa te_iubesc_mult_x: inteleg Aici isi cauta iubirea:))) roxy: ma....ai vreun tip belea... roxy: vreau sa o combin p varmea...am tot incercat c smecherii mei d buc si n a mers...ii sunt dator c m-a ajutat mult c unua.... te_iubesc_mult_x: am de toti aici te_iubesc_mult_x: vrei poze cu baietii? eu zic ca era tot ea:)) 1) nu avea el de ce sa fie asa insistent ca sa afle de unde am id`ul ei 2) nu statea el sa o laude de-aiurea 3) limbajul folosit e al ei unic si inconfundabil 4) decideti voi... Oricum nu am de gand sa fac eu primul pas sa o sun... (ambitia prosteasca...) dar daca nu o sun e la fel de rau .:) Heeelp pls :D:D |
mdap deci numai conteaza ce ati vb pe mess sau cine era
ia legatura inapoi cu ea ca merge bine de tot scoasa la o guma :wink: :evil: |
moshule...baga-te .... te doare mana ???
c'mon man...eu nu cred ca e vorba numa' de ambitie...cre' ca e vb si de timiditate...am i wrong ? |
20% timiditate sa zicem
Restul depinde de curajul meu |
prin faza asta,ca \"te-ai spanzurat\" nu-i dai de inteles decat ca e importanta,ceea ce nu e bine
daca vrei sa te combini cu ea,pune draq mana pe tel,sun-o si iesiti in orash.daca acolo ea \"va accepta\" totul e ok.daca nu.....ata ete,NEXT!!! |
pfuaaa needbrian esti tare auzi NEXT:D lasa l sa se friga :)
cannavaro glumeam:D |
pai da sunt sute alte femei ;...unele destepte alte frumoase..altele cu alte calitati .... dar ea le are pe toate :))
btw : sa ma spanzur ptr o fata= sa cad la picioarele ei |
Re:
Quote:
cam da cam cazi la picioarele ei:D da vezi ca treaba cu femeile frumoase si destepte e cu dus si intors :twisted: :twisted: :evil: sunt frumoase si destepte pana la un anumit punct :twisted: :twisted: :evil: :evil: rar fete care sa iubeasca in ziua de azi mult prea rare asemenea specimene :evil: :twisted: :evil: :roll: :roll: :twisted: :evil: :twisted: :evil: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
ce adevar ai grait :oops: :oops: :oops: :( :( :( asta e altfel de desteptaciune:( :cry: :cry: :? :? :oops: |
ii dai un mesaj ca vrei sa ieshitzi shi ii zici \"auzi draga vrei sa fii cu mine?\" shi ea o sa itzi sara in bratze daka e cum zici tu...nu e greu...
|
Re:
Quote:
da-te la ea...prinde-o cand mai vine cu o amica (chiar daca aia are prieten) si da-te putin la amica ei... efect 100% gelozie pe cea care te intereseaza pe tine ;) |
maine aka azi vineri 6.01.2005 ma duc cu ea in oras :) ...defapt m-a ajutat cu ceva ptr scoala ... si tre` sa platesc si eu nu ?? ...
Oricum a intervenit ceva ... mai rau decat imi puteam imagina !! La vara fata da la facultate la medicina la craiova... La bucuresti s-ar zice ca nu intra dupa parerea ei ! adica o sa vina acasa o data pe luna...etc.. bla bla o sa-si faca prieten acolo .. oare? Nici nu va imaginati cat de mult imi doresc sa nu intre acolo :twisted: :twisted: Tot raul o sa fie spre bine .. OARE :D:D :!: :!: :?: |
Spun si eu acuma una incercata cu un prieten foarte bun de-al meu
Stai la intersectie stop trecere de pietoni oriunde inseamna sa treaca fata prin fata masini pe langa trecerile de pietoni de la licee si cand o vezi ca vrea sa treaca franezi si cand ajunge in dreptul masini masini calci pana la podea acceleratia (mare atentie sa nu fie masina in viteza :D) si daca dupa sperietura sambeste deschizi geamu si te bagi cu ea in seama daca nu rade asta e ... treceri de pietoni sunt multe :P |
Re:
Quote:
adica priveste logic problema.daca tie iti place de una,si iesi cu ea la un suc,si mai vii cu un prieten,si aia se da la el(ca sa te faca gelos pe tine)tu nu ai crede ca-i tarfa....? |
trust me...la mine merge :P
|
cum plm sa mearga ma :lol: :lol: nu am folosit dar nu cred ca merge ...sau doar la un mic procent :D
|
Re:
Quote:
altfel...treci deja la alta ;) relatiile la distanta pur si simplu nu tin |
am si eu o intrebare de ce te zbati asa de mult ? doar nu vrei sa te insori cu ea? dupa cat de zbati asa se apre ! oare? :roll:
|
dude...it's all about love here :P
|
ce love frate..... :)) ca mor de ras.... ! tipa e aia in roz ? ar merita asa .... sa te zbati ....dar ce face el e cam mult
|
mah ... fiecare cu intentiile lui...
eu ii recomand sa faca in metoda mea :D |
from Jamaica to the world..... it's just love :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Doamne ce topic..... :D iei un carlig shi o agatzi :D cel mai simplu shi foarte sec :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
da mah...da' ii spargi capu...
ce naiba...te-ai ticnit ??? acum te combini cu moarte ? :D :lol: :lol: :lol: |
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa adevarat.....
siexu siexu siexu shi fumeia... la la la la toata lumea da de pasarica gata sunt barosan :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
femeia nu arata ca in poze...poza este mai veche!!
In momentul de fatsa alta alternativa nu am ..Cat pot sa lupt ptr ea asta o sa fac.. nu e singura nu e ultima nu e cea mai frumoasa / desteapta fata de pe pamant... daca ar fi sa ma iau dupa voi as renuntsa din prima !! |
Re:
Quote:
|
Invata sa vorbesti ! ;)
ai detalii in pm ! Sant0s |
sa-mi bag picioarele...
recurg la o metoda veche :D care ai o gagica de vreo 16-20 de ani care n-are prieten si vrea ? :lol: :lol: nota : sa fie din bucale si sa fie cat de cat draguta :P am innebunit...da' cand o femeie te place...iti vede cel mai bun prieten al tau si se indragosteste de ala....devine ciudat...culmea...e a 3-a oara...a 4-a nu mai exista :P |
marfa , chiar , cum reactionati intr-o situatie de genul astA?
|
nu am patit asa ceva :D nus cred ca daca nu as tyine prea mult la tipa si nu as vrea prea mult sa fiu cu ea.... as lasa`o :) sa fie cu prietenu :)
|
Re:
Quote:
|
putin normal !
|
le dau viteza la amandoi, k sunt mwishti...
dar lucrurile astea se intampla... e firesc intr-un fel... voi nu i-ati trage-o prietenei alea buuune ale nush carui amic de-al vostru pana v-ar da sangele pe nas dak ati avea ocazia? sincer acum... |
ba da :twisted:
|
Re:
Quote:
Femeile nu gandesc ca noi, ele sunt altfel... cand o sa incetezi sa te pui in pielea lor, ai sa le intelegi mai bine. FEMEILE SUNT ALTFEL!!!! Ele gandesc mult mai putin si sunt mult mai emotionale decat noi, d-aia de multe ori ramai siderat de ce pot face si de cum pot reactiona! Deci, tehnica e buna, trebuie finisata si da roade! |
Re:
Quote:
in fine...trecem la alta :D pana acu au mers pe banda fetele...dc nu ar merge si de acu inainte ?:P |
| All times are GMT +2. The time now is 18:17. |
- Copyright 2026 4Tuning