![]() |
Re: dacia 1300 black an fabr.1975
eu sper sa gaseasca o toba de inox...dar de dacie ca a mai avut lumea...cu site in ea cu tot la fel ca sa nu faca zgomot deloc.dak face zgomot ii vine sai dai ture, are si motive politia sa dea amenda si nu mai e nici masina originala si nu as vrea sa se intample asta k mai sunt politai suparati ca nu e tipsu omologat si pac talonu dar asta era cel mai nesemnificativ motiv pt care putea sa-i ia talonu(era tuning agresiv masina)......i s-a intamplat lu MAU cu loganu(hzc-ul)
eu personal as vrea sa nu ia oracaitoare.bafta cu suspensia. |
dacia 1300 black an fabr.1975
Sau o toba finala Borla de inox (facuta dupa originala, si nu sport), poate chiar tot traseul de evacuare;)
|
6 Attachment(s)
fratilor... tocmai am spus ca o sa-i pun toba eu vreau una micuta rotunda iar legat de jante... dau gotti jos sa pun fergat ? daca vroiam sa o fac securista ii puneam fergaturi dar nu aia a fost ideea...:lol:
poze de azi cu regina mea si portocala lui clif cu care a iesit si el azi in sfarsit si mai pe seara altele facute cu camera |
Quote:
|
dacia 1300 black an fabr.1975
1 Attachment(s)
uite 8)
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
poze......
|
Quote:
p.s. penultima poza e tare de tot;) |
Arata... jos palaria....imaculata...excelenta:lol::lol:
Exact ca asta era si dacia tatei..."fara modelu ala indicatoare din bord,fara gotti, si fara proiectoarele din bara...acum 5-6ani... |
Nota 10 !
|
SUPER FRUMOASA!! si imi place ca ai pus jenti specifice Gordiniurilor. I-ai pastrat linia aia frumoasa!! FELICITARI!:shock: As avea o intrebare si anume de unde ai luat aripi negre de uzina?:???: caut de un an jumate si nu gasesc. :oops: . Mersi
|
3 Attachment(s)
Quote:
Cristi..vezi k ala e locul astora de la ADRENALINE.o sa-mi dai chirie ca sa ramanem prieteni :D .de cate ori am omorat eu masina akolo.vezi sa nu te puna gandu' sa faci si tu asa ceva cu biju.....scuze de poze pe topicul tau.dar doar sati arat |
1 Attachment(s)
Quote:
|
in legatura cu fergaturile...daca o sa umblii si iarna cu masina, asta depinde de tine:) [sincer eu asi tine-o in garaj:) ] ai putea sa cumperi un set de jante fergat pt cauciucurile de iarna!;) si gottiurile sa le tii pt vreme faina!:) parerea mea...bafta!
|
blanoasa rau....in prima poza zici ca-i o macheta, arata foarte, foarte bine.
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
va multumesc pt aprecieri si laude :oops::-P ma ajuta si pe mine cineva cu un vt? :D as vrea sa vad cum arata regina mea cu dungi de gordini albe , nu vreau sa-i pun dar sunt curios :D |
"ma ajuta si pe mine cineva cu un vt? :D as vrea sa vad cum arata regina mea cu dungi de gordini albe , nu vreau sa-i pun dar sunt curios :D"
Eu? Daca sa fac VT si pun cu dungi de model gordini? Ce doresti? :lol:;) Spune-mi care sunt poze dupa modificat... |
4 Attachment(s)
|
mai degraba cu dungi galbene, sa fie ceva asortat cu jantele :D albinutza securista o sa fie dupa aia:))
|
1 Attachment(s)
Quote:
Nu iesit bine :x.... Mai pastrat jante de Gotti.;) |
sr_cristi masina e fff reusita cum e acum :lol:
parerea mea e k ai reusit o restaurare de 100% masina e de nota 10 ! cel putin drumuri bune ...;) |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Sincere felicitari pentru rezultat, arata absolut bestial masina..e superba8)8)
Incearca sa faci un sistem de prindere pentru numarul de pe fata, ca arata aiurea cu el asa;) Felicitari inca odata:-)..pot sa spun ca imi place mai mult decat orice Dacie vazuta pana acum, chiar mai mult decat a mea:-) |
felicitari,dupa munca depusa spun eu ca rezultatul este mai mult decat de apreciat!felicitari inca odata si daca te gandesti la dungi punele albe :)
bafta in continuare cu ai si ai mare grija de ea ! |
Felicitari pentru masina, absolut superba, pacat ca nu ai venit azi cu ea:(
Parerea mea personala, nu ii pune dungi de Gordina ca o strici... ii strici toata originalitatea si tot farmecul de masina de securisti.. mai ales ca masina ta aer un aer clasic si elegant nici decum unu sportiv care il are gordina;) Bafta |
Quote:
Acum...poti sa ii dai o ceara sanatoasa, bagi niste ulei in praguri, vaselina pe ici pe colo si nu o sa mai ai probleme cu ea. |
Quote:
Quote:
Quote:
stai linistit nu ii pun dungi de gordini eram curios sa vad cum ar arata :D Quote:
|
amice palaria-n pamant in fata ta ca ai facut o treaba de nota 10+ . nu am nici o intrebare si nici un comentariu de facut! BRAVO:peace::peace:
|
Quote:
Quote:
|
E superba ,abia astept sa o vad live !
|
3 Attachment(s)
poze de zai :D am repozitionat numarul si am mai aranjat cateva lucruri prin interior
|
Masina ta e criminala ....am ramas :shock::shock::shock: cand am vazut pozele !
Super tare..BRAVO ! Vad ca din ce in ce mai multe babutze revin la viatza ...si ce mai viatza :lol: Arata bine in VT acela cu dungile gordini albe.... |
De ce nu pui ceara in locu la ulei si vaselina? Stiu ca exista ceara speciala pt praguri lonjeroane si restu de piese care necesita protectie sporita:)[/QUOTE]
eu am bagat(defapt taicamiu ca eu eram mic) ceara de lumanari si am usile si aripile spate neumblate si intregi. daca o las in soare si acum mai curge ceara din usi. |
Foarte tare masinutza , incredibila....
Daca a-r vedeau-o Ceausescu ti-ar confiscao :) |
Quote:
|
numai proprietaru stie cata munca a depus si cate sacrifici dar dc ati vedeaua in realitate ati zice ca e de jucarie e superba numai cuvinte de lauda felicitari
|
Quote:
putina protectie solara nu strica niciodata asa ca azi i-am pus folie (30%) pe geamurile din spate si mai tarziu o sa ma ocup de luneta ! poze diseara ! |
| All times are GMT +2. The time now is 21:34. |
- Copyright 2026 4Tuning