Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele scara 1/18 (https://forum.4tuning.ro/688-machetele-mele-scara-1-18.html)
-   -   Machetele mele - radu_rs (https://forum.4tuning.ro/688-machetele-mele-scara-1-18/153457-machetele-mele-radu_rs.html)

FED express 24-11-10 15:48

Re: Machetele mele - radu_rs

si te plangeai de spatiu :eyebrow:
lasa ca e bine, si uite ce frumoase sunt toate acolo, impreuna.

2010 24-11-10 16:52

Quote:

Originally Posted by radu_rs (Post 3840107)
merci, o sa fie dar mai astept putin... zapada.

:lol: :lol: :lol:

true-true! Pai sa stii ca puteam face o plimbare pana la Buzau... nu-i prea traziu nici acum.

Ma intreb cum ai reactiona sa vezi coloana asta trecand prin fata ta..:?::?:

steaua23 24-11-10 17:43

Hehe ... ti-a ajuns pana la urma. Im adevarat pasionat de Renault-uri.
Laguna coupe nu-ti face cu ochiul ?

radu_rs 24-11-10 18:21

Quote:

Originally Posted by FED express (Post 3840152)
si te plangeai de spatiu :eyebrow:
lasa ca e bine, si uite ce frumoase sunt toate acolo, impreuna.

Merci. Si acum ma plang de spatiu, nu-mi place cum stau inghesuite. :lol.

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 3840293)
Ma intreb cum ai reactiona sa vezi coloana asta trecand prin fata ta..:?::?:

Coloana de Renault-uri?!?! Chiar nu stiu, cred ca le-as trage 100 poze si i-as propune unuia dintre piloti un schimb cu Symbolul meu :evil_laug
Deja mi-am inchipuit... :shock:

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 3840439)
Hehe ... ti-a ajuns pana la urma. Im adevarat pasionat de Renault-uri.
Laguna coupe nu-ti face cu ochiul ?

Laguna este pe lista, am gasit-o la 210 lei... Urmeaza oricum Clio Williams si Laguna. Nicio graba.
A ajuns mititica.

radu_bv 24-11-10 23:19

Foarte misto Renaulturile....foarte foarte frumoase:!: Deabea astept sa-mi ajunga si mie clioasele sa le tragem niste poze la toate;)

bmwh548 25-11-10 23:31

In ultima vreme nu prea am mai intrat pe topicurile de prezentari asa ca postez si eu (cam tarziu) referitor la numere: fontul e gresit, sunt prea inghesuite caracterele... Iti arat maine la ce ma refer cand ajung la desktop.

CIPONE 25-11-10 23:38

Quote:

Originally Posted by radu_rs (Post 3840563)
Laguna este pe lista, am gasit-o la 210 lei...

in cazul asta o sa-ti placa una dintre urmatoarele mele prezentari radu...;)
spor.

andreigica 25-11-10 23:49

Misto RS-ul,o sa-l cumpar si eu pana la sfarsitul anului,ca sa aiba un "fratior" Williams-ul!:D

DTH 26-11-10 00:32

Arată bine rău pe raft împreună , aşteptăm mai multe poze pentru ultima achiziţie :)

Cozmescu-Alin 26-11-10 00:47

Quote:

Originally Posted by radu_rs (Post 3840107)
merci, o sa fie dar mai astept putin... zapada.

:lol: :lol: :lol:

true-true! Pai sa stii ca puteam face o plimbare pana la Buzau... nu-i prea traziu nici acum.

Daca vi la buzau sa anunti man.:D Sa ne strangem mai multi la un pahar de vorba si un covrig de buzau:D.

Oricum foarte frumoasa colectia,ti-am urmarit-o pe toata dar nu am considerat important sa ma bag si eu la comentarii.Acum am facuto:twisted::twisted::twisted:

Haideti la Buzau:D:D:D:D Tot Brasovul la Buzau:lol:

radu_rs 26-11-10 12:18

Quote:

Originally Posted by radu_bv (Post 3841743)
Foarte misto Renaulturile....foarte foarte frumoase:!: Deabea astept sa-mi ajunga si mie clioasele sa le tragem niste poze la toate;)

le tragem o sedinta foto , dar astept sa-mi iau si Clio Williams de Norev. :???:

Quote:

Originally Posted by bmwh548 (Post 3844912)
In ultima vreme nu prea am mai intrat pe topicurile de prezentari asa ca postez si eu (cam tarziu) referitor la numere: fontul e gresit, sunt prea inghesuite caracterele... Iti arat maine la ce ma refer cand ajung la desktop.

Merci, orice sugestie este bine venita. De la tine stiu parca cum se duc zgarieturile de pe barbriz la machete. :)

Quote:

Originally Posted by CIPONE (Post 3844927)
in cazul asta o sa-ti placa una dintre urmatoarele mele prezentari radu...;)
spor.

M-ai facut foarte curios CIPONE, astept cu interes sa vad ce prezinti.

Quote:

Originally Posted by andreigica (Post 3844946)
Misto RS-ul,o sa-l cumpar si eu pana la sfarsitul anului,ca sa aiba un "fratior" Williams-ul!:D

Tie iti trebuie macheta mea si mie macheta ta. :lol: Nu ezita, este o reprezentare buna.

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 3845017)
Arată bine rău pe raft împreună , aşteptăm mai multe poze pentru ultima achiziţie :)

Merci Claudia, o sa fie o prezentare cu siguranta. Macheta fiind deschisa la culoare, inca nu am un fond inchis, am doar deschis. O sa cumpar un carton negru sa-i fac pozele.

Quote:

Originally Posted by Emin3m (Post 3845034)
Daca vi la buzau sa anunti man.:D Sa ne strangem mai multi la un pahar de vorba si un covrig de buzau:D.

Oricum foarte frumoasa colectia,ti-am urmarit-o pe toata dar nu am considerat important sa ma bag si eu la comentarii.Acum am facuto:twisted::twisted::twisted:

Haideti la Buzau:D:D:D:D Tot Brasovul la Buzau:lol:

merci maestre, eu as fi de acord sa trag o fuga la Buzau, chiar si intr-o plimbare, nu-i chiar mare distanta din Brasov pana la Buzau.
8)

bmwh548 26-11-10 15:52

1 Attachment(s)
Vezi arhiva pentru numere. Nu mi-au iesit nici mie perfecte, dar fontul e mult mai apropiat de cel "oficial".

PS: daca vrei numere fa o lista cu seturile pe care le vrei si ti le "redactez" gata pentru printare.

CIPONE 26-11-10 17:06

Quote:

Originally Posted by radu_rs (Post 3845865)
M-ai facut foarte curios CIPONE, astept cu interes sa vad ce prezinti.

Pai...o Laguna coupe...:lol:

radu_rs 26-11-10 20:35

Quote:

Originally Posted by bmwh548 (Post 3846331)
Vezi arhiva pentru numere. Nu mi-au iesit nici mie perfecte, dar fontul e mult mai apropiat de cel "oficial".

PS: daca vrei numere fa o lista cu seturile pe care le vrei si ti le "redactez" gata pentru printare.

Arata foarte bine, iti multumesc. Momentan nu mai pun numere pe machete, las doar cele doua megane cu numar.;)

Quote:

Originally Posted by CIPONE (Post 3846530)
Pai...o Laguna coupe...:lol:

hehe, misto, m-ai nimerit bine cu macheta aceasta. Chiar astept pareri din partea ta, am vazut ca este o macheta buna. O sa o cumpar si eu ca am gasitope renault-merchandising cu 210 lei si Clio Williams.

Cozmescu-Alin 26-11-10 20:38

Quote:

Originally Posted by radu_rs (Post 3847167)
Arata foarte bine, iti multumesc. Momentan nu mai pun numere pe machete, las doar cele doua megane cu numar.;)

hehe, misto, m-ai nimerit bine cu macheta aceasta. Chiar astept pareri din partea ta, am vazut ca este o macheta buna. O sa o cumpar si eu ca am gasitope renault-merchandising cu 210 lei si Clio Williams.

Intr-un weekend,in vacanta de iarna:D,ar fi frumos sa fie zapada afara frumos,si sa ne intalnim asa la un vin fiert si un covrig (de data asta cald):D:D:D

Cu draga inima va astept la Buzau! Hai ca stiu ca acolo la Brasov e numai lume de calitate.:D

model collector 26-11-10 20:43

Chiar ca la tine se cere un Clio Williams! Asa ca nu mai astepta.

CIPONE 27-11-10 01:07

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by radu_rs (Post 3847167)

macheta este foarte reusita Radu, eu o am in varianta visiniu cu interior negru/rosu. Interiorul este exceptional, mult peste o macheta Norev normal, interior si portbagaj mochetate, linia bordului bine definita si scaunele sport superbe. Eu, la masina mea, am scos arcurile suspensiei deoarece mi s-a parut cam inalta. Astept numerele preferentiale de la Edy si o zi frumoasa si un cadru special pentru o sedinta foto si o sa o prezint. Pana atunci, daca nu e cu suparare, uite un mic preview, inainte de a cobori masina din suspensie.spor.

r27kul 27-11-10 10:03

Interiorul chiar pare de mare efect, chiar nu a mai fost prezentat inca, asteptam...:woowoo:

FED express 27-11-10 11:05

interiorul arata foarte bine.imi place combinatia de culori.buna idee cu scoaterea arcurilor, era cam offroad:lol:, dar oare daca ati mai fi taiat din ele?:confused2 in felul asta poate ati fi micsorat si inaltimea si ati fi pastrat si suspensia...:confused2

radu_rs 27-11-10 12:11

Quote:

Originally Posted by CIPONE (Post 3847829)
macheta este foarte reusita Radu, eu o am in varianta visiniu cu interior negru/rosu. Interiorul este exceptional, mult peste o macheta Norev normal, interior si portbagaj mochetate, linia bordului bine definita si scaunele sport superbe. Eu, la masina mea, am scos arcurile suspensiei deoarece mi s-a parut cam inalta. Astept numerele preferentiale de la Edy si o zi frumoasa si un cadru special pentru o sedinta foto si o sa o prezint. Pana atunci, daca nu e cu suparare, uite un mic preview, inainte de a cobori masina din suspensie.spor.

Am Megane Sport Norev si are un interior foarte prost comparativ cu Laguna Coupe. Este o diferenta foarte mare, de la cer la pamant, din considerentul ca Laguna este 2 nivele peste. Mi se pare o idee buna cu scoaterea arcurilor avand in vedere ca cope-ul are linii fluide iar cu o garda la sol ridicata nu arata atat de bine. Ma gandeam sa mi-o cumpar pe gri, dar vad ca arata mult mai bine in aceasta culoare red passion.
Merci pt. preview. :>

radu_rs 27-11-10 12:40

1 Attachment(s)
Double post, n-am mai apucat sa editez ca s-a scurs timpul.

Am uitat sa te intreb CIPONE, stiu ca esti pasionat de machete rally, nu te tenteaza sa-ti achizitionezi Megane Trophy 2009? Din cate imi amintesc parca ai versiunea 2007. :lol:

CIPONE 27-11-10 14:23

Quote:

Originally Posted by radu_rs (Post 3848616)
Double post, n-am mai apucat sa editez ca s-a scurs timpul.

Am uitat sa te intreb CIPONE, stiu ca esti pasionat de machete rally, nu te tenteaza sa-ti achizitionezi Megane Trophy 2009? Din cate imi amintesc parca ai versiunea 2007. :lol:

ba da radule...sunt cu ochii pe el de cum a aparut insa nu l-am prins pana acum la un pret rezonabil...sugestii ceva??:lol:

m_power87 29-11-10 01:14

Foarte tare Megane-ul

radu_rs 29-11-10 10:36

Quote:

Originally Posted by CIPONE (Post 3848864)
ba da radule...sunt cu ochii pe el de cum a aparut insa nu l-am prins pana acum la un pret rezonabil...sugestii ceva??:lol:

intr-adevar, nu are un pret rezonabil macheta. Ti-as sugera sa mai astepti putin, poate mai lasa din pret cu trecerea timpului. 8)

Quote:

Originally Posted by m_power87 (Post 3853513)
Foarte tare Megane-ul

Merci frumos. 8)

babau_999 29-11-10 15:45

Ai o colectie foarte frumoasa Radule, sa o stapanesti sanatos, merita scos in evidenta faptul ca ai batut atata drum pt. o macheta, lucru pe care multi poate nu l-au face. Imi plac foarte tare RENAULT-urile si indeosebi MEGAN-urile poate pt. ca si eu conduc zi de zi unul.Sa ai parte de cat mai multe si cat mai frumoase.

DTH 30-11-10 16:47

Ai reuşit să aduni nişte machete de vis , ai gusturi foarte bune :) Succes în continuare :P

MeMutzu 02-12-10 19:12

Superbe machetele tale pana acum...si sunt sigur ca asa va fi si in continuare:-)sa le stapansti sanatos!:D

radu_rs 02-12-10 22:02

8 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by babau_999 (Post 3854882)
Ai o colectie foarte frumoasa Radule, sa o stapanesti sanatos, merita scos in evidenta faptul ca ai batut atata drum pt. o macheta, lucru pe care multi poate nu l-au face. Imi plac foarte tare RENAULT-urile si indeosebi MEGAN-urile poate pt. ca si eu conduc zi de zi unul.Sa ai parte de cat mai multe si cat mai frumoase.

Va multumesc, bine ca l-am luat pana la urma, ce-i drept, din alta parte.

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 3858021)
Ai reuşit să aduni nişte machete de vis , ai gusturi foarte bune :) Succes în continuare :P

Multumesc MillionDollarBaby, sper sa o tin tot asa, ma axez in special pe brand-ul Renault... si tu ai o colectie foarte frumoasa dar si ingrijita.

Quote:

Originally Posted by MeMutzu (Post 3864515)
Superbe machetele tale pana acum...si sunt sigur ca asa va fi si in continuare:-)sa le stapansti sanatos!:D

Multumesc MeMutzu, sa stii ca m-ai cam ajuns din urma, ai machete frumoase.
--------------------------------------------------------------------------
Pentru astazi:

RENAULT CLIO RS, scara 1:18, SOLIDO

O macheta in opinia mea foarte buna, care nu este fabricata de nici un alt producator de machete statice si care pentru mine reprezinta una dintre masinile preferate la scara 1:1.
Pozele... sunt praf, nu-mi plac mai deloc... dar, neavand altele, le-am atasat p-astea. Poze cu motorul nu am facut, este identic cu cel al machetei Renault Clio Sport R3 pe care l-am prezentat acum ceva vreme.

DrifterGT 02-12-10 22:04

Frumoasa macheta :). Sa o stapanesti sanatos , imi plac detaliile.

2010 02-12-10 22:13

Arata foarte foarte bine, imi place culoare si mult de tot interiorul:!:
Felicitari pentru achizitie:!:

CIPONE 02-12-10 23:04

ce au bre Radule pozele astea?

radu_rs 03-12-10 12:27

Quote:

Originally Posted by DrifterGT (Post 3865134)
Frumoasa macheta :). Sa o stapanesti sanatos , imi plac detaliile.

Merci, are detalii bune, imi plac in mod special jantele cum sunt facute si interiorul. 8)

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 3865167)
Arata foarte foarte bine, imi place culoare si mult de tot interiorul:!:
Felicitari pentru achizitie:!:

Merci si mie-mi place culoarea mult si interiorul. O macheta foarte ok. 8)

Quote:

Originally Posted by CIPONE (Post 3865398)
ce au bre Radule pozele astea?

nu stiu, nu stiu d-astea, nu stiu! :lol:
Pozele sunt facute pe un carton deschis, macheta este deschisa, nu-i contrast.... se vad pixeli... :D

Racer21 03-12-10 14:11

Nu e chiar la nivelul celorlate machete de pana acum, la detalii ma refer ... in comparatie cu AA :lol: dar e o macheta reusita. ;) oricum ce conteaza cand esti asa mare fan Renault, mai ales Megane si Clio. :D

FED express 03-12-10 16:29

eu cred ca ne este dor de niste poze pe afara...
era frumos sa scoti vitezistu' asta la aer.
frumoasa macheta.

andreigica 03-12-10 16:37

Arata bine macheta,am sa o cumpar si eu pentru a avea un "fratior" pentru Williams!:D

radu_bv 03-12-10 17:33

Frumos Cliosul:-P imi place,desi nu exceleaza el cu nimic...dar parca tot R3 e mai misto...mult mai misto...cel mai misto;)

radu_rs 03-12-10 20:23

Quote:

Originally Posted by Racer21 (Post 3866566)
Nu e chiar la nivelul celorlate machete de pana acum, la detalii ma refer ... in comparatie cu AA :lol: dar e o macheta reusita. ;) oricum ce conteaza cand esti asa mare fan Renault, mai ales Megane si Clio. :D

Este o macheta chiar reusita, nu se ridica la nivelul Aa-urilor, in nici un caz, dar Aa sau oricine altcineva nu o fabrica. Sunt un fan RENO :)) ms

Quote:

Originally Posted by FED express (Post 3866918)
eu cred ca ne este dor de niste poze pe afara...
era frumos sa scoti vitezistu' asta la aer.
frumoasa macheta.

As fi vrut eu sa-l scot afara la o sedinta, dar mi-a fost lene, ms.

Quote:

Originally Posted by andreigica (Post 3866932)
Arata bine macheta,am sa o cumpar si eu pentru a avea un "fratior" pentru Williams!:D

Poti sa o cumperi cu incredere, stiu ca ai un standart in ceea ce priveste calitatea machetelor, aceasta nu face rabat de la calitate, chiar daca este un SOLIDO.

Quote:

Originally Posted by radu_bv (Post 3867091)
Frumos Cliosul:-P imi place,desi nu exceleaza el cu nimic...dar parca tot R3 e mai misto...mult mai misto...cel mai misto;)

Dude, macheta este ca modelul 1:1, nici aceea nu exceleaza in comparatie cu un Ferrari :lol:. Macheta este facuta pe aceasi platforma ca si R3, dar si eu inclin spre R3. :)

r27kul 03-12-10 20:32

M-ati innebunit cu R3 asta :D, drept urmare am sa-l iau si eu :peace:(sper sa mai fie).

radu_rs 05-12-10 18:15

11 Attachment(s)
Astazi m-am hotarat sa scot o motocicleta la pozat, una din cele 3 pe care le detin, nu colectionez motoare , le am primite in principal, dar mi-am spus sa fac ceva dragut. Prima poza este blurata din cauza obiectivului care se aburise din cauza frigului, iar regulat il stergeam ca sa pot face in continuare poze.
Sper sa va placa ce a iesit.

KTM 525 exr, 1:18, Maisto

CIPONE 05-12-10 18:36

Hei bro' ai scos capra la pascut???:lol:ai grija sa nu te apuce noaptea pe afara cu asta ca-i varianta racing si n-ai pic de far!;)...foarte frumoase poze si foarte draguta locatia!spor.

All times are GMT +2. The time now is 04:16.

- Copyright 2026 4Tuning