![]() |
Re: Golf 3 - 1.8 GT
Rabdare fanii mei rabdare:lol::lol:.
Alex ce ne place sa ne complicam, mai mult mie:lol::lol: |
Hai cu masina pe burta :D:D
|
Iti dai seama ca si eu abia astept sa vad cum se aseaza
|
1 Attachment(s)
Mai putin si termin si cu sesiune si pun amortizoarele.
Intre timp vizualizand niste poze mi-a venit o idee. Ce ziceti sa ar da mai bine cu semnalizari portocalii ? |
mie nu imi plac...all black ii bine, parerea mea
|
MA gandeam sa ii mai dau o pata de culoare ca parca e prea neagra.
|
va arata foarte bine cu semnale portocalii
|
si eu tot portocalii le-am lasat si imi place...
|
Pune portocalii ! :D
Si eu vreau la fel sa fac , semnalizarea portocalie si restu negru . Mai aveam o varianta , sa le las asa si sa pun semnalizarile albe , dar nu am gasit pe nimeni in Ploiesti sa facem schimb :D . |
Mersi baieti. Sa vad daca gasesc pe aici prin apropriere niste semnalizari sa nu ma mai complic cu transportul
|
Facem schimb si fiecare isi plateste transportul prin posta si ne ajunge 7-10lei. Salut
|
Mersi de oferta, dar imi caut prin apropriere. Ma complic prea mult cu posta. Plus ca vreau sa le pastrez si pe cele de pe masina
|
+1 pentru semnalizari portocalii :D (+ sa le faci si american style,adica si pozitie 8) )
|
Am luat de la un baiat codurile pentru pozitii de america. Deci ramana sa cumpar semnalizarile + soclurile de pozitie
|
Quote:
|
Mi-a trecut si mie ideea asta prin cap si sa pun un soclu de pozitie
|
Quote:
|
Quote:
|
Cumpar semnalizari originale portocalii. Si cu un bec de pozitie normal galben. se aprinde portocaliu
|
am o semnalizare ratacita prin garaj e de dreapta parca si e portocalie
p.s e cado |
Mersi bogdan. Bag de seama ca sunt o baieti de treaba pe acest forum care au sarit sa ma ajute. Dar am gasit aici in tm la 20 de lei si nu are rost sa ne complicam cu posta
|
Gata am facut rost si de semnalizari. Acuma sa ajung acasa sa le montez sa vedem la care ma hotarasc:lol::lol:
|
bine ca-s baieti de treaba doar pe forum......bv asa cum am zis si eu PORTOCALA MECANICA :)))
POZE, POZE,POZE, POZE,POZE, POZE,POZE, POZE,POZE, POZE,POZE, POZE |
Lasa ma ca noi ne cunoastem suntem foarte buni prieteni si e normal sa ne ajutam reciproc. Eu zic de baietii care nu m-am intalnit niciodata cu ei fata in fata.
Poze nu mai pot sa le fac ca le ascunsai prin portbagaj pe la clio:lol::lol:. Le fac cand vin acasa si le punem. Si nu mai rade tu de portocala mea ca maine poimaine te vad ca vrei si tu semnalizari portocalii:D:D |
M-am saturat de orasu asta in care traiesc. Ma duc si eu azi linistit la un prieten in vizita si cand ies de la om ce sa vezi canci bandouri pe usile din spate. Vai si amar. La dracu mai investesc in ea cand mi-o dezmembreaza altii, ba proiectoare, ba bandouri:cry:
P.S: Daca stie cineva 2 bandouri de GT pentru usile din spate rog sa ma anunte si pe mine |
Ce sa faci, pentru unii e mai usor sa ia de la altul de pe masina decat sa isi bata capul sa caute, pe la dezmembrari sau mai stiu eu pe unde. Cunosc si eu doua cazuri, in care a disparut o buza fata, si alt caz semnalizarile fata si cele din aripa.
Poate e si vina noastra ca ne-am luat masini care se dezmembreaza asa de usor. |
eu am un bandou normal pe acasa, nu stiu pe care din usi vine, dar e de 4 usi. daca iti trebuie ti-l fac cadou :-)
|
Pacat. Eu am un prieten cu e36 si i-au furat bandourile de m de pe aripi si portiere. Si-a cumparat altele si a rezolvat problema definitiv... le-a lipit cu silicon de parbrize la un service care se ocupa cu asa ceva. Tragi de ele si se indoaie tabla. cam asa trebuie procedat la noi.
|
Aia e ca la golfuri si la bmw-uri se fura cel mai usor si se vand si repede. O sa caut sa le montez si ma rog sa nu mai dispara. Daca mai dispar le sudez:lol::lol:.
RideTheRiddle astea de gt sunt mai late decat cele obisnuite. Mersi de ajutor. Ca tot eram eu suparat azi, cu ajutorul lu florin andrey am facut un refill la clima:lol:. Pot sa vina caldurile acuma |
mane, lasa asta e ...noi sa fim sanatosi ca bandouri gasim si gasim si aparat de sudura......clima fu din partea casei ;;)
|
CIne plm le cumpara bah ca am bandouri de vr6 si cacaturi si nimeni nu suna... Is idioti unii si fura aiurea... Foarte naspa faza...cred ca ar trebui prinse cu holsuruburi din exterior...sa se vada ca is tapene pe usa..sa nu mai traga fraierii.... Daca si de pe Golf 3 se fura....ce sa mai zic ca azi dimineata am vazut politia langa un Mercedes CLS an 2008 ceva pe acolo...fara usi...pur si simplu fara usi..Undeva prin Buziasului... Nah..i-au furat masina ca sa ia usile...
Traim intr-o tara de cacat..... :| |
Seba vai si amar de capu lor. Mai mult sa faca rau ca doar altceva n-au ce sa faca.
|
mie mi`a furat bandou si grila fara semn...da mi`am pus arici si pe grila si pe semnalele din bara si acuma am si bec la parcare...urmeaza sa stau cu sniperu` pe balcon sa`i astept 8)
|
Sau varianta cu paturica si dormit in masina:lol::lol:. Radem noi radem da eu fac ce fac mai trag cu ochiu pe balcon la ea
|
Quote:
|
m-am lasat pe mine si i-am dat lui pontul, sper sa le ia repede sa nu stea prea mult "julita" :D
|
RideTheRiddle mersi de ajutor, dar cu ajutorul lu alex am gasit bandouri la paul_ral. Acu astept sa soseasca.
Alex mersi de sfat. Am mai primit unul acuma sa vad asupra caruia ma decid |
1 Attachment(s)
Am montat si semnalizarile:D
|
Quote:
pozitii in semnal ti-ai tras? |
Inca is nehotarat, dar cred ca o sa revin la ale mele infoliate. Neah fara US:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:13. |