Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Oltcit (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit.html)
-   -   Oltcit Club 11 - VL 02 ABU (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit/151800-oltcit-club-11-vl-02-abu.html)

Danutz Bratosin 22-09-11 16:40

Re: Oltcit Club 11 - VL 02 ABU

Quote:

Originally Posted by Dr.Dre (Post 4600442)
are dreptate don eduardo,masina e in acte crem(fosta culoare).sper sa nu am probleme maine

Pai in cazul asta ai foarte mari sanse sa nu treci de itp...trebuia sa te duci imediat cum ai vopsit-o la rar si la cat ai muncit la ea pun pariu ca te treceau aia (bineinteles cu rotile stock) asa cum e acu..nu stiu ce sa zic:???:

don_eduardo37 22-09-11 16:53

Totusi mai are itp sau a expirat?
:???:

Devu 22-09-11 18:29

Quote:

Originally Posted by Dr.Dre (Post 4598699)
plasticele de la motor o sa le pun maine,azi am facut evacuarea care se aude f frumos,am montat scutul motor,lumini,stopuri,semnalizari,maruntisuri.tubul atura de la aeroterma si aeroterma nu vor mai fi montate(oricum ar fi degeaba ptr ca am astupat grila de la stergator).maine zi mare...merg cu ea la ITP,sper sa nu imi dea aia un sut in fund :D

Arata foarte bine man, imi place la nebunie. Felicitari pentru tot ce ai facut, a meritat din plin.

Dr.Dre 23-09-11 00:12

Quote:

Originally Posted by jimmy_rph (Post 4600454)
poate maine n-o sa ai probleme, dar sigur vei avea mai tarziu daca nu schimbi culoarea si in talon...mai ales ca astia s-au pus cu raul pe noi, cei cu masini mai vechi....
bafta!

pai daca trec maine itp-ul(am ceva pile)si fara sa observe aia ca in certificat e crem,cu prima ocazie ii schimb culorea si certificatu(ca am dinala vechi)

Quote:

Originally Posted by Danutz Bratosin (Post 4600480)
Pai in cazul asta ai foarte mari sanse sa nu treci de itp...trebuia sa te duci imediat cum ai vopsit-o la rar si la cat ai muncit la ea pun pariu ca te treceau aia (bineinteles cu rotile stock) asa cum e acu..nu stiu ce sa zic:???:

pai abea acum am terminat-o,asa ca daca nu imi dau astia itp-ul,merg direct la rar si rezolv acolo cum trebuie,desi sunt mai aspri aia pe la rar,dar cu ceva cunostinte se rezolva ;)
Quote:

Originally Posted by don_eduardo37 (Post 4600502)
Totusi mai are itp sau a expirat?
:???:

e expirat din februarie :rolleyes2
Quote:

Originally Posted by Devu (Post 4600687)
Arata foarte bine man, imi place la nebunie. Felicitari pentru tot ce ai facut, a meritat din plin.

ms ms :D

minimal.madness 23-09-11 17:01

Pai daca e expirat din februarie nu trebuie sa mergi cu masina direct la RAR ?
Parca asa imi zisese tata...ti'a expirat ITP'u,nu mai ai ce cauta la ITP,RAR'u e prima destinatie.

PS: aia e fosta mea evacuare? :twisted:

julaikos 23-09-11 17:06

Poti merge fara probleme la orice statie itp si cand este expirata verificarea;
mare grija ce le spui la itp,nu zici alb nici un ruptul capului,spui crem deschis :lol:

Dr.Dre 23-09-11 20:16

Quote:

Originally Posted by minimal.madness (Post 4602535)
Pai daca e expirat din februarie nu trebuie sa mergi cu masina direct la RAR ?
Parca asa imi zisese tata...ti'a expirat ITP'u,nu mai ai ce cauta la ITP,RAR'u e prima destinatie.

PS: aia e fosta mea evacuare? :twisted:

nu e problema,pot merge la orice statie itp...nu e toba ta e alta care seamana cu a ta(asta are si silencer) ;)

Quote:

Originally Posted by julaikos (Post 4602546)
Poti merge fara probleme la orice statie itp si cand este expirata verificarea;
mare grija ce le spui la itp,nu zici alb nici un ruptul capului,spui crem deschis :lol:

am fost azi la itp si mi-a zis sa merg intai la rar sa schimb culoarea din crem in alb si dupa fac itp-ul :sad:,asta e mergem inainte :D

minimal.madness 23-09-11 21:16

Pff abia astept s'o aud

don_eduardo37 24-09-11 08:33

Si cand or sa vada aia la rar ca n-ai itp ce-or sa zica? O sa il faci la ei aproape garantat.

Acc3l3ratoR 24-09-11 08:44

Quote:

Originally Posted by don_eduardo37 (Post 4603454)
Si cand or sa vada aia la rar ca n-ai itp ce-or sa zica? O sa il faci la ei aproape garantat.

nu e nevoie sa te duci cu masina la rar sa ii schimbi culoarea ...;)

minimal.madness 24-09-11 14:23

Pai daca cei de la ITP au i'zis ca trebuie :)) tu ce faci ? zici contrariu ?

Danniel 24-09-11 14:58

ba da, va trebui sa mergi cu masina la rar pt schimbare de cculoare, iar cel putin cei din bucuresti sunt dusi cu pluta au frecat ieri la un lonjeron la mine 10 min ca sa vada vopseaua originala bej :chainsaw::chainsaw: asta se intampla in romania daca vopsesti o masina ca la carte adica cheala, cum ai facut tu si eu, iti racaie cu smirghelu munca.....

minimal.madness 24-09-11 17:28

Pff astia isi bat joc :shock:
Pai si tu ce faci ? O vopsesti din nou din cauza incompetentei lor ?
Astia cred ca pot face ce vor

Danniel 24-09-11 18:37

mai nu e treaba de reviopsit e nici un cm patrat dar e ideea in sine eu m-am chinuit sa-mi fac compartimentul motor sa arate calumea si vine ala cu surubelnita si il freaca... ai grija la astia ca sunt bulangii vad oltcit si ii doare in pix

Dr.Dre 24-09-11 22:46

3 Attachment(s)
am vb,si merg doar cu actele ;),itp-ul il fac in alta parte.in alta ordine de idei,am facut un filmulet cu zgomotul facut de ambreiaj(stiu imi bate o axa cu came,si interiorul nu e gata;)),poate va dati seama de la ce e.am reglat cum a zis iulica mai sus(partea filetata e la jumate),dar deja pedala e foarte moale pana la jumate dupa care incepe sa se intareasca spre final.idee e ca face zgomotul/huruitul asta doar la miscari usoare de pe loc fata/spate,in mers nu mai am treaba plec chiar cu scartait de roti fara sa vreau,culmea si cu rotiile astea mari

https://www.youtube.com/watch?v=9GNM0bBBipA

mirel 19 24-09-11 23:19

salut zgomotu ar putea proveni de la lipsa sau uzura bucsei de bronz dim ambielaj in care se centreaza priza sau discu de ambreiaj deformat

minimal.madness 25-09-11 00:22

N'are nicio trb cu ce ai intrebat tu , dar .. mai las'o de fata .E prea inalta

don_eduardo37 25-09-11 09:58

Nu stiu ce sa zic intr-o anumita privinta::lol:
Masina arata beton, insa ...cum ziceam, insa.... ideea cu roata de rezerva in 3 prezoane nu mi se pare prea inspirata:twisted:

julaikos 25-09-11 11:01

Cauza zgomotului poate fi din mai multe locuri,cum a spus si mirel poate fi de vina bucsa din ambielaj,discul prost,placa proasta,rulment prost,cel mai bine ar fi sa dai jos motorul si sa verifici tot ansamblul,si mai verifica si arcul de la furca,eu am patit-o pe doua cutii de viteza ca acel arc sa atinga in placa de presiune :rolleyes2

Dr.Dre 25-09-11 12:07

Quote:

Originally Posted by minimal.madness (Post 4604844)
N'are nicio trb cu ce ai intrebat tu , dar .. mai las'o de fata .E prea inalta

e asa de inalta ptr itp
Quote:

Originally Posted by don_eduardo37 (Post 4605096)
Nu stiu ce sa zic intr-o anumita privinta::lol:
Masina arata beton, insa ...cum ziceam, insa.... ideea cu roata de rezerva in 3 prezoane nu mi se pare prea inspirata:twisted:

roata de rezerva si aeroterma sunt puse doar ptr poza de la itp
Quote:

Originally Posted by julaikos (Post 4605219)
Cauza zgomotului poate fi din mai multe locuri,cum a spus si mirel poate fi de vina bucsa din ambielaj,discul prost,placa proasta,rulment prost,cel mai bine ar fi sa dai jos motorul si sa verifici tot ansamblul,si mai verifica si arcul de la furca,eu am patit-o pe doua cutii de viteza ca acel arc sa atinga in placa de presiune :rolleyes2

aoleu,nu,deci mi-ai dat cea mai proasta veste posibil,chiar asta nu vroiam,sa dau iara motorul jos :sad:,incerc sa il mai reglez,poate poate,daca nu cred ca la anu ii mai dau motorul jos,merg cu ea asa si gata.si asa mai mult de o luna nu pot sa mai merg cu ea,ca vin ploile,dupa zapada si o bag la garaj

minimal.madness 25-09-11 12:14

Atata munca pentru o luna de plimbat :))

Dr.Dre 25-09-11 12:23

Quote:

Originally Posted by minimal.madness (Post 4605382)
Atata munca pentru o luna de plimbat :))

o luna maxim doua,ca de zapada nu va mai sti ce e aia ;)

minimal.madness 25-09-11 12:52

Ar fi si pacat

Acc3l3ratoR 25-09-11 18:47

Eu zic asa ... Totul e bine cand se termina cu bine!;)

darck_angel64 25-09-11 19:37

cu rezerva de oltcit ce mai faci?

julaikos 25-09-11 21:18

dureaza 2 ore sa dai jos motorul si sa-l pui la loc....
Daca atinge placa de presiune de arcul ala ai mare sanse sa se rupa si atunci n-o sa fie asa bine...

Dr.Dre 26-09-11 19:56

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by julaikos (Post 4606309)
dureaza 2 ore sa dai jos motorul si sa-l pui la loc....
Daca atinge placa de presiune de arcul ala ai mare sanse sa se rupa si atunci n-o sa fie asa bine...

crede-ma ca nu mai am chef sa dau nici un motor jos,o sa incerc sa il mai reglez,sa vad poate isi revine.daca nu termin cu ce mai am de facut pe la ea si pote dupa aia sa mai umblu pe la motor

azi am rezolvat cu culoare :peace:,maine la itp cu ea :D

don_eduardo37 27-09-11 06:20

Spune si la noi cat a costat schimbatul culorii si cum ai mers tu fara masina la ei la rar pt identificarea concordantei actelor, nu trebuie sa verifice seria caroseriei si alte alea?

Daca nu poti scrie in topic, trimite un privat, multumesc anticipat!

DJBOSS 27-09-11 11:38

Quote:

Originally Posted by don_eduardo37 (Post 4608766)
Spune si la noi cat a costat schimbatul culorii si cum ai mers tu fara masina la ei la rar pt identificarea concordantei actelor, nu trebuie sa verifice seria caroseriei si alte alea?

Daca nu poti scrie in topic, trimite un privat, multumesc anticipat!

Credaca maxim 60 lei a dat pt schimbarea culori,cel putin la rar in seveverin atat este si sa treci in 2 culori 90 lei , desi la fel zic si acic a trebuie sa fie prezenta si masina :lol: , bafta multa si bafta la itp sa fie bine ;)

Dr.Dre 27-09-11 16:03

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 4609256)
Credaca maxim 60 lei a dat pt schimbarea culori,cel putin la rar in seveverin atat este si sa treci in 2 culori 90 lei , desi la fel zic si acic a trebuie sa fie prezenta si masina :lol: , bafta multa si bafta la itp sa fie bine ;)

schimbarea culori a costat fix 107 ron ;)

DJBOSS 27-09-11 18:20

Quote:

Originally Posted by Dr.Dre (Post 4609719)
schimbarea culori a costat fix 107 ron ;)

uuuuuuuuuuu cam mult ce nu au toti aceleasi preturi ?

julaikos 28-09-11 07:33

Hai ca si eu sunt curios cum ai reusit fara identificare...

darck_angel64 28-09-11 08:08

indentificarea este obligatorie doar atunci cand schimba proprietarul, este o masura de preventie...

julaikos 28-09-11 08:38

Zau? :D de asta ai pe formularul de atestare un paragraf unde alegi pentru ce vrei sa verifici autenticitatea masinii?

Dupa vopsirea vehiculului in culoarea preferata, trebuie sa va prezentati la sediul unei reprezentante R.A.R. pentru modificarea culorii in cartea de identitatea vehiculului.

Actele necesare la R.A.R. pentru modificarea cartii de identitate a vehiculului (C.I.V.) sunt:
- cerere activitate R.A.R. (cererea se va completa olograf de catre solicitant pe propria sa raspundere, va fi semnata in prezenta angajatului R.A.R. care efectueaza prestatia);
- act de identitate solicitant;
- cartea de identitatea vehiculului.

lancer 28-09-11 14:02

schimbarea culorii e aparte de schimbarea proprietarului ... la schimbare proprietar trebuie sa ai si itp facut ... la schimbare de culoare nu se cere asta.. am trecut si eu prin asta ... am cumparat masina ..am aranjat-o inclusiv vopsire si dupa aia tambalaul cu actele ... prima data am facut schimbarea de culoare cu identificare cu tot (m-am riscat si m-am dus cu masina fara itp... nu au zis nimic) a doua zi am facut itp-ul (nu ma primeau la itp fara schimbare de culoare trecuta in certificat) si dupa itp imediat am facut schimbarea de proprietar in carte iar la rar si apoi tevatura cu politia si financiarul si ..bla bla

lancer 28-09-11 14:15

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 4609256)
Credaca maxim 60 lei a dat pt schimbarea culori,cel putin la rar in seveverin atat este si sa treci in 2 culori 90 lei , desi la fel zic si acic a trebuie sa fie prezenta si masina :lol

preturi difera de la oras la oras ..asta am vazut un pic logic ar fi hai sa zicem ... intr-un oras mai mare si preturile sunt altfel ... si impozitele si taxele ... asta e romania ... dar ce mi se pare ilogic diferenta pentru 2 culori se face aceiasi munca ..aceiasi identificare si in cazul unei culori ca si in cazul a doua culori .. e ca si cum ar costa 60 de lei ca ai schimbat culoarea in alb si 90 ca ai schimbat-o in albastru ... sunt mai multe litere de scris ...:P... eu cand am facut-o pe a mea nu stiu sa ma fi costat mai mult ca am facut-o in 2 culori

Danniel 28-09-11 15:10

sa ne luminezi si pe noi in privinta schimbarii de culoare fara masina, eu am fost tot pe 26 09 2011 !!! si tot crem a fost si a mea acum au trecut-o neagra problema e ca la mine au verificat la sange masina si mi-au racait vopseaua pe lonjeron si contraaripa sa fie ei siguri ca a fost crem inainte am scapat cu 89.xx lei

Dr.Dre 29-09-11 00:21

1 Attachment(s)
garantie ,garantie,ce garantie domnule.noi aici lucram pe incredere https://www.youtube.com/watch?v=gMGM9LDtHW0 pe principiul asta sa rezolvat:D.ptr cei mai curiosi detalii pe privat ;).bun,am rezolvat si cu itp-ul,am programare vineri,pana atunci o pregatesc sa fie frumoasa la poza :D.i-am pus bari de trs(imi place f mult cu da cu ele),o sa iau si o capota stock sa am una si fara bad boy,o vopsesc si o montez,si uite asa masina o sa aiba doua fete.cand ma plictisesc de una o pun pe cealalta :D

DJBOSS 29-09-11 00:29

Quote:

Originally Posted by Dr.Dre (Post 4612780)
garantie ,garantie,ce garantie domnule.noi aici lucram pe incredere https://www.youtube.com/watch?v=gMGM9LDtHW0 pe principiul asta sa rezolvat:D.ptr cei mai curiosi detalii pe privat ;).bun,am rezolvat si cu itp-ul,am programare vineri,pana atunci o pregatesc sa fie frumoasa la poza :D.i-am pus bari de trs(imi place f mult cu da cu ele),o sa iau si o capota stock sa am una si fara bad boy,o vopsesc si o montez,si uite asa masina o sa aiba doua fete.cand ma plictisesc de una o pun pe cealalta :D

ce o sa faci cu scaunele ? le lasi pe astea SPORT sau pui pe cele normale ? bafta vineri la itp oricum treci cu brio fara probleme

Dr.Dre 29-09-11 00:41

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 4612786)
ce o sa faci cu scaunele ? le lasi pe astea SPORT sau pui pe cele normale ? bafta vineri la itp oricum treci cu brio fara probleme

ms ms,asa zic si eu ca il trec fara probleme.scaunele astea raman,dar va trebui sa tai traversele de la jumate(cum a facut iulica) si sa o las mai jos

All times are GMT +2. The time now is 12:42.

- Copyright 2026 4Tuning