![]() |
Re: Oltcit Club 11 - VL 02 ABU
Quote:
|
Totusi mai are itp sau a expirat?
:???: |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Pai daca e expirat din februarie nu trebuie sa mergi cu masina direct la RAR ?
Parca asa imi zisese tata...ti'a expirat ITP'u,nu mai ai ce cauta la ITP,RAR'u e prima destinatie. PS: aia e fosta mea evacuare? :twisted: |
Poti merge fara probleme la orice statie itp si cand este expirata verificarea;
mare grija ce le spui la itp,nu zici alb nici un ruptul capului,spui crem deschis :lol: |
Quote:
Quote:
|
Pff abia astept s'o aud
|
Si cand or sa vada aia la rar ca n-ai itp ce-or sa zica? O sa il faci la ei aproape garantat.
|
Quote:
|
Pai daca cei de la ITP au i'zis ca trebuie :)) tu ce faci ? zici contrariu ?
|
ba da, va trebui sa mergi cu masina la rar pt schimbare de cculoare, iar cel putin cei din bucuresti sunt dusi cu pluta au frecat ieri la un lonjeron la mine 10 min ca sa vada vopseaua originala bej :chainsaw::chainsaw: asta se intampla in romania daca vopsesti o masina ca la carte adica cheala, cum ai facut tu si eu, iti racaie cu smirghelu munca.....
|
Pff astia isi bat joc :shock:
Pai si tu ce faci ? O vopsesti din nou din cauza incompetentei lor ? Astia cred ca pot face ce vor |
mai nu e treaba de reviopsit e nici un cm patrat dar e ideea in sine eu m-am chinuit sa-mi fac compartimentul motor sa arate calumea si vine ala cu surubelnita si il freaca... ai grija la astia ca sunt bulangii vad oltcit si ii doare in pix
|
3 Attachment(s)
am vb,si merg doar cu actele ;),itp-ul il fac in alta parte.in alta ordine de idei,am facut un filmulet cu zgomotul facut de ambreiaj(stiu imi bate o axa cu came,si interiorul nu e gata;)),poate va dati seama de la ce e.am reglat cum a zis iulica mai sus(partea filetata e la jumate),dar deja pedala e foarte moale pana la jumate dupa care incepe sa se intareasca spre final.idee e ca face zgomotul/huruitul asta doar la miscari usoare de pe loc fata/spate,in mers nu mai am treaba plec chiar cu scartait de roti fara sa vreau,culmea si cu rotiile astea mari
https://www.youtube.com/watch?v=9GNM0bBBipA |
salut zgomotu ar putea proveni de la lipsa sau uzura bucsei de bronz dim ambielaj in care se centreaza priza sau discu de ambreiaj deformat
|
N'are nicio trb cu ce ai intrebat tu , dar .. mai las'o de fata .E prea inalta
|
Nu stiu ce sa zic intr-o anumita privinta::lol:
Masina arata beton, insa ...cum ziceam, insa.... ideea cu roata de rezerva in 3 prezoane nu mi se pare prea inspirata:twisted: |
Cauza zgomotului poate fi din mai multe locuri,cum a spus si mirel poate fi de vina bucsa din ambielaj,discul prost,placa proasta,rulment prost,cel mai bine ar fi sa dai jos motorul si sa verifici tot ansamblul,si mai verifica si arcul de la furca,eu am patit-o pe doua cutii de viteza ca acel arc sa atinga in placa de presiune :rolleyes2
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Atata munca pentru o luna de plimbat :))
|
Quote:
|
Ar fi si pacat
|
Eu zic asa ... Totul e bine cand se termina cu bine!;)
|
cu rezerva de oltcit ce mai faci?
|
dureaza 2 ore sa dai jos motorul si sa-l pui la loc....
Daca atinge placa de presiune de arcul ala ai mare sanse sa se rupa si atunci n-o sa fie asa bine... |
1 Attachment(s)
Quote:
azi am rezolvat cu culoare :peace:,maine la itp cu ea :D |
Spune si la noi cat a costat schimbatul culorii si cum ai mers tu fara masina la ei la rar pt identificarea concordantei actelor, nu trebuie sa verifice seria caroseriei si alte alea?
Daca nu poti scrie in topic, trimite un privat, multumesc anticipat! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Hai ca si eu sunt curios cum ai reusit fara identificare...
|
indentificarea este obligatorie doar atunci cand schimba proprietarul, este o masura de preventie...
|
Zau? :D de asta ai pe formularul de atestare un paragraf unde alegi pentru ce vrei sa verifici autenticitatea masinii?
Dupa vopsirea vehiculului in culoarea preferata, trebuie sa va prezentati la sediul unei reprezentante R.A.R. pentru modificarea culorii in cartea de identitatea vehiculului. Actele necesare la R.A.R. pentru modificarea cartii de identitate a vehiculului (C.I.V.) sunt: - cerere activitate R.A.R. (cererea se va completa olograf de catre solicitant pe propria sa raspundere, va fi semnata in prezenta angajatului R.A.R. care efectueaza prestatia); - act de identitate solicitant; - cartea de identitatea vehiculului. |
schimbarea culorii e aparte de schimbarea proprietarului ... la schimbare proprietar trebuie sa ai si itp facut ... la schimbare de culoare nu se cere asta.. am trecut si eu prin asta ... am cumparat masina ..am aranjat-o inclusiv vopsire si dupa aia tambalaul cu actele ... prima data am facut schimbarea de culoare cu identificare cu tot (m-am riscat si m-am dus cu masina fara itp... nu au zis nimic) a doua zi am facut itp-ul (nu ma primeau la itp fara schimbare de culoare trecuta in certificat) si dupa itp imediat am facut schimbarea de proprietar in carte iar la rar si apoi tevatura cu politia si financiarul si ..bla bla
|
Quote:
|
sa ne luminezi si pe noi in privinta schimbarii de culoare fara masina, eu am fost tot pe 26 09 2011 !!! si tot crem a fost si a mea acum au trecut-o neagra problema e ca la mine au verificat la sange masina si mi-au racait vopseaua pe lonjeron si contraaripa sa fie ei siguri ca a fost crem inainte am scapat cu 89.xx lei
|
1 Attachment(s)
garantie ,garantie,ce garantie domnule.noi aici lucram pe incredere https://www.youtube.com/watch?v=gMGM9LDtHW0 pe principiul asta sa rezolvat:D.ptr cei mai curiosi detalii pe privat ;).bun,am rezolvat si cu itp-ul,am programare vineri,pana atunci o pregatesc sa fie frumoasa la poza :D.i-am pus bari de trs(imi place f mult cu da cu ele),o sa iau si o capota stock sa am una si fara bad boy,o vopsesc si o montez,si uite asa masina o sa aiba doua fete.cand ma plictisesc de una o pun pe cealalta :D
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:42. |
- Copyright 2026 4Tuning