![]() |
Re: Machetele mele - VENOX
Cobra m-a lasat cu gura cascata... superba!!! Lasa-ma sa ghicesc de unde o ai:-P Doar o mica nelamurire am, din ce an e?, n-o gasesc nicaieri... Iar Corvette-ul este din 2006 First Editions, nu?
|
Am si io o Cobra ca aia. Doar ca nu mai are parbriz si arata ok si asa (tvr challenge style) doar ca a ramas protuberanta de la plasticul care prindea parbrizul de caroserie. Trebuie sa-l pilesc cumva. Masinuta sa aflat intr-un set din 2003 cu alte masinute printre care Mustang Cobra GT 2003, un fel de masina avion si inca vreo 2....
|
Intr-adevar e din 2003 B-Day 5-Pack
Mai jos si imaginea cu el: http://www.southtexasdiecast.com/hwg...pack/57018.jpg |
De unde o ai nu stiu, dar e superba Cobra! Corvette e ca si al meu din 2006.
|
Quote:
|
Nu e din set, e de la mine. Bafta cu prezentarile Vlad.
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Re: Machetele mele - VENOX & CO
9 Attachment(s)
Macheta ce urmeaza sa o prezint face deasemenea parte din colectia prietenei mele, ea aduna oldtimers.
Bugatti Type 55 1932 (1/24) Bburago |
Foarte frumos bugatti;)Am si eu unu identic doar ca este albastru;)Spor la colectionat:D:D
|
Arata mai bine la tine decat la mine:lol:
Sa-l stapanesti sanatos:D |
Frumos Bugatti-ul Type 55! Chiar e al prietenei tale? Foarte tare, pune o poza de grup cu toate machetele ei oldtime, ca-s curios sa vad :D
|
Foarte frumoasa macheta, frumoasa si schema de culori, felicitari pentru prietena ta. Apropo, de ce nu-si deschide si ea un topic daca e pasionata?
|
Quote:
|
Frumos bugati:) Pacat ca e clasic :D Hai mai arata-ne dinastea mari :P
|
Foarte, foarte frumoasa macheta;-)
Poza a treia credeam ca e o poza veche, cu masina reala:lol: |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
11 Attachment(s)
Incepem saptamana cu alte oldtimere:
Mercedes-Benz 190SL 1955 (1/58 ) Welly Jaguar E-Type Coupe 1961 (1/61) Matchbox |
Waw ! Superbe !!! Ti-o spune un iubitor de clasice ! Absolut superbe chiar si la scara asta ! E-Type de unde l-ai luat ca vreau si doua bucati ( una pe verde daca se poate ) !!!!!
|
MBX face machete ok la aceasta scara. Modele bune mai sunt si Lotus Europa, DS23, Mini Countryman si altele. :)
|
Da asa e....apropos de DS23 , unde il gasesc ?
|
Foarte bine arata Jaguar-ul, dar nici Mercedes-ul nu e mai prejos, oricum cele clasice sunt mult mai frumoase decat ce se scoate acum.
|
Va multumesc pentru aprecieri! Machetele le am de la Calin_79 si au venit impreuna cu un lot mare, deci nu cred ca mai exista prin magazine, eu cel putin nu le-am mai vazut.
|
Frumoase astea mici :d la welly 1/60+- daca ar schimba stitul rotilor ar face treaba buna:D Dar pana atunci merg si astea :)
|
Foarte dragut Jag-ul;-) Se mai gaseste prin magazine, si pe rosu si verde (aviz Thunder77), fiind model de 2009, dar noroc sa ai! Si eu l-am vazut odata cand erau multe MBX-uri pe raft, dar nu am bagat de seama, acum realizez ce am pierdut... Ce imi pare rau, este ca in Brasov, magazinele unde se primeau MBX(real,- si Selgros) nu s-au mai inteles cu furnizorii si nu cred ca voi mai vedea prea curand MBX-uri pe raft:cry:
|
Tare asta cu: ea zice ca are machetele ei, eu zic ca avem machetele noastre, tare de tot. Felicitari pentru achizitii.
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
8 Attachment(s)
Continuam cu astea clasice:
Chrysler 300B 1956 (1/58 ) Maisto Royal Mail - Days Gone (1/56) Made in England by Lledo |
300B-ul il am si eu (de la un set de 5) si nu mi se pare cine stie ce
|
Da-l la mine alexu atunci :D Frumoase Venox , in special trasurica !!!
|
Frumoase, vad ca ai gasit calut pentru Royal Mail.
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Vorba ta, chiar masina de gangsteri:-)
Draguta rau si diligenta(sau cum sa-i zic, numai trasura nu e)! |
Mafia anilor 60 :) ar fii fitza maxima acum una dinaia :D e foarte frumoasa.
|
8 Attachment(s)
Multumesc prieteni pentru aprecieri!
In continuare nu ma voi abate de la modele vechi: Custom 41 Willys Coupe (1/64) Hot Wheels Pass'n Gasser (1/64) Hot Wheels |
Foarte frumoase astea doua, bafta.
|
Salutari !
Sfat: Scoate rotitele scrise de pe Piss'n Gasser (naspa rau) si baga'le pe vreun muscle car sau ceva ca ar arata belea; cu caroseria de la Piss'n Gasser poti sa te joci (o arunci de la etaj, o pui sa o calce un tramvai/camion sau o arunci la trash. ;) |
Quote:
|
10 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Ramanem pe oldies but goldies si va prezint: Bone Shaker (1/64) Hot Wheels '40's Woodie (1/64) Hot Wheels |
Superbe, cred ca stiu de unde le ai, si te cam invidiez ca au ajuns la tine :P. Bone shaker ala ar trebui la mine sa fie, ca sa mearga cu altceva ce am eu de la Calin ;), respectiv woodie sa ii tina companie celui cu placi de surf pe care il am :-D.
|
Nu te-ai multumit cu Bone Shaker Treasure Hunt... l-ai vrut si simplu:evil:
Foarte frumoase ultimele 4;-) |
| All times are GMT +2. The time now is 03:23. |
- Copyright 2026 4Tuning