![]() |
Re: speedster vs ????????
Quote:
tu te iei de toti,doar k e democratie? cine sa te respecte p tine mai lucian? participi la curse?...NU... ai o masina tunata...felicitari...cum zice si toba...tot o dacie e... ce ai vrea tu? sa ma inchin in fata ta?fa-ti o masina sa ma bati pe 400m si vorbim la suceava...mergeam cu 1,4 atunci... ia dovezi... https://www.youtube.com/watch?v=3P2iihUJpk0 k si la oradea cu o sapt mai devreme knd am batut un s2000 in finala,neputand sa ma inscriu la grupa mai mare,unde mentionez k timpii erau pe pozitia 2 la general,dupa un evo 9 rosu |
Calimero inteleg perfect ce spui ... numai ca mi se paer improriu sa spui ca ai AMESTEC bogat din cauza bujiilor . Nu stiu cum sa ma exprim exact pt a ma intelege. Eu vad amestecul si factorii care-l influenteaza ca ceva variabil , reglabil controlabil. Ca din cauza bujiilor amestecul nu este in intregime sau deloc aprins e una ... sa spui ca DIN CAUZA bujiilor ai amestec bogat ... ar insemna ca din cauza bujiilor poti avea si amestec sarac.
|
Quote:
knd o sa ai tu o masina cu tehnologie relativ noua...inkrkta de electronik si senzori si impinsa demult peste limitele constructive sa-mi zici cum reactioneaza pana atunci nu-ti face tu griji pt mine...d bine d rau,p mine ma stie lumea,sunt om al strazilor,tu esti un tastaturist |
Quote:
|
Mda ... se pare ca ai o viteza mai mare la tastatura decat mine. Am un motor fabricat de Renault pt Volvo dupa un proiect Porsche. Nu stiu daca ai mai multi senzori ca mine si chiar mi se pare infantila comparatia. Te asigur ca exista pana si senzori de temperatura a aerului in admisie. Vad ca ai trecut la ofense deci ... m-am convins de ... culoarea caracterului tau. Te trales te bahtalo ! (scuza-mi gramatica , nu cunosc limba)
|
Om al strazilor :))))))))))))))))))))
|
Quote:
ZIIIITTTTTTTTT!!!! pitic mic , negru si urit!!!! ai pomenit ceva de o suma si o data, iar astept sa spui ceva concret. daca nu ai ceva concret de spus te rog nu mai posta pe topicul asta, ca il strici ! |
Luciane . . . nu inteleg de ce te tot agiti . . .e clar ca omul e paralel cu ce se intampla intr-un motor termic dar are bani, ii baga in masina care merge mai mult sau mai putin tare . . . depinde de cati senzori are . . . .
Raceri d'astia care se duc cu masina la service si baga 20.000 in ea si vin si se dau rotunzi . . . a se scuti . . . |
ba fratilor....e atat de greu sa respectati gramatica limbii romane ?
cezar eu cred ca ai luat-o pe aratura....vezi te rog frumos care e subiectul threadului si gata.... |
Quote:
|
Quote:
|
"da...si marturie poate depune florin de la master tuner kre a depistat defectiunea.cred k makr in el aveti incredere,nu"
Mie i-mi plac ambele masini,insa......ce ai scris mai sus ma face saizbucnesc in ras...parerea mea |
Quote:
|
Ma bag si eu chiar daca nu am nici o sansa. 2.5 24v se misca ok pentru soselele noastre.
|
dhomneee ce face masinili astea din oameni neoamnei ! bah...cata kterink ma ?!?!??!?? deci asta e de pus la sectiunea funny =)))
|
Quote:
dupa cum bine ai zis...la cum ma stii pe mine,aceasta cursa nu ar fi existat...PT K TU NU AI VENIT ! TE-A SUNAT TOBA PT K STIAM K ESTI UN MARE MINCINOS SI K VEI DA BIR CU FUGITII...TU SI RACHETA TA DE MASINA !!! in locul tau mai bine bagi kpul in nisip si stai acolo...pana knd imi iau permisul inapoi...dupa kre...vei sti c sa faci :))))))))))))))... vei fi iar indisponibil si stai linistit,sunt obisnuit sa fiu jignit,acum insa am si arma impotriva snobilor: O MASINA KRE LE RUPE KPUL...construita cu pasiune,bani proprii si rabdare |
Quote:
Ai pomenit de o suma! hai sa stabilim o suma impreuna aici si in primavara la prima cursa legala sa rezolvam provocarea! e ok pt tine? daca vreunul dintre noi nu se prezinta pierde ! si pe linga suma pe care o propui tu mai propun si eu ceva, pierzatorul da rotile jos de la masina pe loc! ce zici? |
Quote:
si k si cele 8 victorii ale tale impotriva tt-ului meu,tu pregateste-te pt champions league...va veni si ziua judektii |
Quote:
|
Quote:
fiind un forum public,fiind patit,avand deja dosar penal pt k niste oameni d *** nu au curajul sa ma infrunte pe 400m,si m-au turnat la masa rotunda... nu am d gand sa ma incriminez din nou am mai kzut o data prada si am ajuns sa fiu acuzat k am instigat la curse ilegale fiekre sa-si vada d grupa din kre face parte...A,B,C,D,E,F,G SAU H... eu unul ma voi da numai la grupa cea mai mare...PENTRU CA AM CU CE !...desi as fi putut face k altii sa ma inscriu la grupa de drept si sa rup tot (vezi pepy) m-am convins d lumea asta a racerilor d la noi...numai frustrati,toti k au masina cea mai tare...si knd ii pui la start,ba vor din mers,ba din drift,ba k nu a avut aderenta,ba k nu a putut sa iasa 3 zile la rand din ksa knd altii ziceau k l-au vazut in idm la biliard |
nu te-a invitat nimeni la ilegale ba chiar spune clar acolo ca vrea la prima legala si facand abstractie de faptul ca eu sunt in acelasi club cu pepy chiar cred ca nu sunt singurul satul de incercarile voastre (ale tale si ale lui )de a arata "lumii" care e cel mai tare care pana acum nu au fost decat pe net
|
Quote:
1. acum in toamna,knd aveam ambreiajul praf si a plekt in fata mea 3 masini,l-am ajuns pe la 300m ( a 4a) 2. asta vara... micutzu la start (dumnezeu sa-l ierte) si din mers si dupa loc eu victorios... ce repede uiti... 3. m-a batut el in primavara knd aveam turbina mik d la muggianu doar dupa c dadea nos,fara nos nu ma prindea astea sunt cele 8 victorii ale lui pepy :)))))))))))))))))))))))) |
"ce repede uiti..." nu am ce sa uit ca nu ma intereseaza ce faci tu sau el in viata de de zi cu zi asa ca nu vreau sa stiu de cate ori si cum v-ati dat voi pana acum ,eu spuneam doar sa stabiliti o data la o legala unde sunt destui oameni sa aprecieze care este mai bun si asa se calmeaza toata lumea
|
Quote:
k sa vezi cum membrul cu cea mai puternik masina d la voi din club...bate kmpii dar pt el e mai usor sa jigneask sau sa ameninte dekt sa arate ceva pe 400m pt mine, CZR, pepy si sebastian nu sunt oameni d incredere, avand in vedere c mi s-a regizat,restul e istorie |
Quote:
|
Re: Opel Speedster vs. ???
Ce complicata e uneori limba romana si sensurile ei ... ;)
|
rog pe : Razvan(raz) , Toba , Aky, Santos , sa puna cite un post aici cu ce stiu ei despre confruntarile dintre mine si czr .
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
P.S. - oare lumea nu si-o fi dat seama pana acuma cine bate campii? ... nu vad ce rost mai are sa continuati o cearta aiurea ... total aiurea care se lasa cu "iti bag capu in pamant" ... si asta si mai tare :) Cum spunea un tovaras de-al meu .. o gramada de "aplaudici" :) |
nu au intrat in speedline! tocmai daia ziceam sa posteze ei !!
|
Sunt curios cum o sa sune urarile de anul asta:)..
Cred ca ceva de genul"La multe amenzi" "Sa te vad in pom"..."Sa te ia garda"... O sa fie o iarna interesanta...si o sa o tina asa pana in martie...cand se usuca..si vreunul dintre voi i-si vinde masina:):):) |
Quote:
voi ii pupati in fund p acesti zei ai curselor p kre i-am enumerat mai sus knd defapt ei au niste kractere mizerabile eu am adus argumente,cine este suficient d inteligent va trage concluziile indiferent kt d prieten sau dusman este cu vreunul dintre noi pana knd mi s-a turnat dosarul,eu chiar il consideram ok p pepy,parea k a renuntat la stilul ostentativ d a jigni cu vorba,credeam k a imbunatatit masina dupa c l-am batut in vara si k va arata ceva...pe strada...ori...a preferat masa rotunda atat timp kt stiu c masina am,nu o s-o vand dekt pt ceva mult mai tare eu ii urez lui pepy si lui sebastian numai bine si sa n spuna c realizari au avut in anul asta kre s incheie...inclusiv sifoanele (dak e kzul,bineinteles :)))))) ) |
Prost e Pepy ca nu face ceva bani dintr-un proces de calomnie. Tare sunt curios cu ce va proba "REGELE" in instanta afirmatiile astea de 2 lei. E culmea cine a ajuns sa vorbeasca de altii de caracter infect. Unul care nu se mai sufera nici pe el , care in afara de atacuri personale , jigniri ... dupa ce umple internetul de cursele care le face el si ca nu-l bate nimeni se mira si o arunca pe altii cand in toarna politia . Ce IQ alfanumeric tre sa aibe regele asta ...
|
Quote:
lucian,e cineva cu kre nu te-ai certat p net? k p strazi,nu am auzit d tine iar dak si tu esti participant la curse,eu sunt popa si ink ceva...astept cu interes la prima legala la start toate masinile din tara kre cred k au ceva d aratat pe 400m...desi stiu doar 4-5 kre sa aiba ceva sanse reale,o sa acord okzia aplaudacilor (se stiu ei kre) sa invete sa respecte niste rezultate oficiale,k vad k celelalte l trec f usor cu vederea (erai la 400m tu luciane,nu?) |
Quote:
|
cezar nu mi-ai raspuns! la prima legala anu viitor ne dam pe roti? +bani daca asa vrei , si care nu se prezinta pierde!
merge? DE CE EVITI SA RASPUNZI? |
Quote:
CZR ... care ar fi datele alea concrete de care vorbesti ? Acel 0-402m in "sub 10 sec" cu care te laudai ? :lol: :lol: :lol: :lol: Cat despre "participant la curse" ... Inca erai pe forum cand eu ma dadeam la curse. Ca tastaturist esti mai infocat ca mine ... deja stii prescurtari ... inventezi cuvinte desi nu cunosti prea bine limba romana (demonstrat in posturile tale anterioare). E un topic de provocari. Ai ceva CONCRET (vezi dex. ) de spus ... Pepy asteapta raspunsul tau. Daca ai de gand sa o lalai cu vai ce victima esti tu si cum te-au turnat oameni ca Pepy ... nu faci altceva decat sa te faci si mai rau de ras. |
Quote:
Ceva a cuiva in cratitza. Esti pus doar pe scandal si tot timpul tu ai dreptate si restul sunt ... Gresit, tu esti oaia neagra iar oameni de aici stiu asta. |
a inceput sa curga cu warn-uri si infractions
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:19. |
- Copyright 2026 4Tuning