Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Opel Speedster vs. ...? (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/14863-opel-speedster-vs.html)

CZR 04-12-07 22:41

Re: speedster vs ????????

Quote:

Originally Posted by Lucian (Post 1230326)
Sunt convins ca ai avut o concurenta acerba si la Suceava (??!!) si la Oradea, :)) Tocmai ca stau in public ar fi trebuit sa te vad mai bine ... Cat despre respect ... chiar daca ai avea nevoie de el nu ai stii cum sa-l capeti. Mult succes la curse indiferent de incadrarea lor din punct de vedere juridic.

lucian,ce ai facut tu pt lumea curselor?
tu te iei de toti,doar k e democratie?
cine sa te respecte p tine mai lucian?
participi la curse?...NU...
ai o masina tunata...felicitari...cum zice si toba...tot o dacie e...
ce ai vrea tu? sa ma inchin in fata ta?fa-ti o masina sa ma bati pe 400m si vorbim
la suceava...mergeam cu 1,4 atunci... ia dovezi... https://www.youtube.com/watch?v=3P2iihUJpk0

k si la oradea cu o sapt mai devreme knd am batut un s2000 in finala,neputand sa ma inscriu la grupa mai mare,unde mentionez k timpii erau pe pozitia 2 la general,dupa un evo 9 rosu

Lucian 04-12-07 22:46

Calimero inteleg perfect ce spui ... numai ca mi se paer improriu sa spui ca ai AMESTEC bogat din cauza bujiilor . Nu stiu cum sa ma exprim exact pt a ma intelege. Eu vad amestecul si factorii care-l influenteaza ca ceva variabil , reglabil controlabil. Ca din cauza bujiilor amestecul nu este in intregime sau deloc aprins e una ... sa spui ca DIN CAUZA bujiilor ai amestec bogat ... ar insemna ca din cauza bujiilor poti avea si amestec sarac.

CZR 04-12-07 22:49

Quote:

Originally Posted by Lucian (Post 1230358)
Calimero inteleg perfect ce spui ... numai ca mi se paer improriu sa spui ca ai AMESTEC bogat din cauza bujiilor . Nu stiu cum sa ma exprim exact pt a ma intelege. Eu vad amestecul si factorii care-l influenteaza ca ceva variabil , reglabil controlabil. Ca din cauza bujiilor amestecul nu este in intregime sau deloc aprins e una ... sa spui ca DIN CAUZA bujiilor ai amestec bogat ... ar insemna ca din cauza bujiilor poti avea si amestec sarac.

probabil florin iti va explik mai bine...dupa kre sa postezi aici sa vedem dak esti in stare sa t faci singur d ras...tu guru al meknicii...
knd o sa ai tu o masina cu tehnologie relativ noua...inkrkta de electronik si senzori si impinsa demult peste limitele constructive sa-mi zici cum reactioneaza
pana atunci nu-ti face tu griji pt mine...d bine d rau,p mine ma stie lumea,sunt om al strazilor,tu esti un tastaturist

Lucian 04-12-07 22:52

Quote:

Originally Posted by caracatitza (Post 1230342)
lucian,ce ai facut tu pt lumea curselor?
tu te iei de toti,doar k e democratie?
cine sa te respecte p tine mai lucian?
participi la curse?...NU...
ai o masina tunata...felicitari...cum zice si toba...tot o dacie e...
ce ai vrea tu? sa ma inchin in fata ta?fa-ti o masina sa ma bati pe 400m si vorbim
la suceava...mergeam cu 1,4 atunci... ia dovezi... https://www.youtube.com/watch?v=3P2iihUJpk0

k si la oradea cu o sapt mai devreme knd am batut un s2000 in finala,neputand sa ma inscriu la grupa mai mare,unde mentionez k timpii erau pe pozitia 2 la general,dupa un evo 9 rosu

Nu as putea vreodata sa sustin financiar o masina care sa stea cu a ta. Nu stiam ca vorbim de nivelul financiar aici. Cat despre participarea mea la curse ... hai sa facem un pariu aici .. pe un forum public si sa vedem cine va avea mai multe succese la cursele legale , fiecare la grupa lui in 2008. Asta daca tot vrei competitie . Nu am nevoie de plecaciunile tale. Dar la orice vorba aruncata trebuie sa te astepti la pareri pro si contra mai ales cand vorbele le arunci pe un forum. Faptul ca parerile mele nu au fost aceleasi cu ale tale macar apreciaza ca am facut-o intr-un mod civilizat fara intentia de a jigni. Altfel ma faci sa cred ca asocierea ta cu o anumita etnie de catre Pepy nu avea legatura cu culoarea pielii. O seara placuta si ceva Magne B6 !

Lucian 04-12-07 22:55

Mda ... se pare ca ai o viteza mai mare la tastatura decat mine. Am un motor fabricat de Renault pt Volvo dupa un proiect Porsche. Nu stiu daca ai mai multi senzori ca mine si chiar mi se pare infantila comparatia. Te asigur ca exista pana si senzori de temperatura a aerului in admisie. Vad ca ai trecut la ofense deci ... m-am convins de ... culoarea caracterului tau. Te trales te bahtalo ! (scuza-mi gramatica , nu cunosc limba)

Lucian 04-12-07 22:55

Om al strazilor :))))))))))))))))))))

pepy 05-12-07 02:19

Quote:

Originally Posted by caracatitza (Post 1230226)
vineri ai fost sunat din kiseleff,k sa fie martori,sa nu mai suferi pe net k fug eu de tine sau de oricine altcineva...nu am facut-o niciodata,contrar minciunilor spuse de tine pe acest topic
sambata ai stat iar cu kpul in nisip,duminik lafel
luni am vb cu lucian pe mess in jurul orei 14,moment in kre probabil ai aflat si tu si m-ai sunat pe la 15
REPET...LUNI AM VB CU LUCIAN
unde ai stat 3 zile?
dak voi aveti cercul vostru de aplaudaci,ma bucur,mie mi s-a scarbit de toti
ai avut okzia sa dovedesti k esti tare,schimbasem bujiile kre erau kuza amestecului bogat...si masina era ok...te-am sunat...te-ai dat lovit?ce ins asta?
k ma faci,nu...?!? k aia la tine in club asa vb pe la colturi...
p.s. in ciuda tenului meu mai negricios,nu sunt tigan...multumesc de remark
cum e sa fii pe locul 2,doare?

ZIIIITTTTTTTTT!!!! pitic mic , negru si urit!!!!
ai pomenit ceva de o suma si o data, iar astept sa spui ceva concret.
daca nu ai ceva concret de spus te rog nu mai posta pe topicul asta, ca il strici !

Ford_V6 05-12-07 10:46

Luciane . . . nu inteleg de ce te tot agiti . . .e clar ca omul e paralel cu ce se intampla intr-un motor termic dar are bani, ii baga in masina care merge mai mult sau mai putin tare . . . depinde de cati senzori are . . . .

Raceri d'astia care se duc cu masina la service si baga 20.000 in ea si vin si se dau rotunzi . . . a se scuti . . .

blazeyblaze 05-12-07 11:24

ba fratilor....e atat de greu sa respectati gramatica limbii romane ?
cezar eu cred ca ai luat-o pe aratura....vezi te rog frumos care e subiectul threadului si gata....

Lucian 05-12-07 11:38

Quote:

Originally Posted by Ford_V6 (Post 1230959)
Luciane . . . nu inteleg de ce te tot agiti . . .e clar ca omul e paralel cu ce se intampla intr-un motor termic dar are bani, ii baga in masina care merge mai mult sau mai putin tare . . . depinde de cati senzori are . . . .

Raceri d'astia care se duc cu masina la service si baga 20.000 in ea si vin si se dau rotunzi . . . a se scuti . . .

Stiu ... dar nu ma agitam ... initial am incercat sa calmez spiritele dar cand am vazut cu cine incerc sa fac asta ... am inceput sa ma amuz copios .

UGA 05-12-07 19:12

Quote:

Originally Posted by Lucian (Post 1231026)
Stiu ... dar nu ma agitam ... initial am incercat sa calmez spiritele dar cand am vazut cu cine incerc sa fac asta ... am inceput sa ma amuz copios .

O sa iasa cu bataie pe aici,e adevarat ca e urat afara si cu totii ne plictisim...:) dar fairplay domnilor.....

UGA 05-12-07 19:19

"da...si marturie poate depune florin de la master tuner kre a depistat defectiunea.cred k makr in el aveti incredere,nu"

Mie i-mi plac ambele masini,insa......ce ai scris mai sus ma face saizbucnesc in ras...parerea mea

yoda 06-12-07 10:55

Quote:

Originally Posted by pepy (Post 1230633)

:lol: :lol: :lol:

flipper 10-12-07 07:12

Ma bag si eu chiar daca nu am nici o sansa. 2.5 24v se misca ok pentru soselele noastre.

AlecsM 10-12-07 10:10

dhomneee ce face masinili astea din oameni neoamnei ! bah...cata kterink ma ?!?!??!?? deci asta e de pus la sectiunea funny =)))

CZR 10-12-07 13:08

Quote:

Originally Posted by pepy (Post 1230633)
ai pomenit ceva de o suma si o data, iar astept sa spui ceva concret.
daca nu ai ceva concret de spus te rog nu mai posta pe topicul asta, ca il strici !

mai traiesti?nu am mai auzit de tine...mai ales in weekendul in kre trebuia sa iesi ai uitat k vineri sambata si duminik sunt 3 zile d weekend...probabil,drogat de frumusetea ta si a sufletului tau pur si inocent...te-ai trezit luni dupa masa!
dupa cum bine ai zis...la cum ma stii pe mine,aceasta cursa nu ar fi existat...PT K TU NU AI VENIT ! TE-A SUNAT TOBA PT K STIAM K ESTI UN MARE MINCINOS SI K VEI DA BIR CU FUGITII...TU SI RACHETA TA DE MASINA !!!
in locul tau mai bine bagi kpul in nisip si stai acolo...pana knd imi iau permisul inapoi...dupa kre...vei sti c sa faci :))))))))))))))... vei fi iar indisponibil
si stai linistit,sunt obisnuit sa fiu jignit,acum insa am si arma impotriva snobilor: O MASINA KRE LE RUPE KPUL...construita cu pasiune,bani proprii si rabdare

pepy 10-12-07 13:50

Quote:

Originally Posted by caracatitza (Post 1239429)
mai traiesti?nu am mai auzit de tine...mai ales in weekendul in kre trebuia sa iesi ai uitat k vineri sambata si duminik sunt 3 zile d weekend...probabil,drogat de frumusetea ta si a sufletului tau pur si inocent...te-ai trezit luni dupa masa!
dupa cum bine ai zis...la cum ma stii pe mine,aceasta cursa nu ar fi existat...PT K TU NU AI VENIT ! TE-A SUNAT TOBA PT K STIAM K ESTI UN MARE MINCINOS SI K VEI DA BIR CU FUGITII...TU SI RACHETA TA DE MASINA !!!
in locul tau mai bine bagi kpul in nisip si stai acolo...pana knd imi iau permisul inapoi...dupa kre...vei sti c sa faci :))))))))))))))... vei fi iar indisponibil
si stai linistit,sunt obisnuit sa fiu jignit,acum insa am si arma impotriva snobilor: O MASINA KRE LE RUPE KPUL...construita cu pasiune,bani proprii si rabdare

Te-am rugat sa nu mai postezi daca nu ai ceva concret de spus. Daca o ti asa iti promit ca in momentul in care ne intilnim o sa iti bag eu capul in nisip!
Ai pomenit de o suma! hai sa stabilim o suma impreuna aici si in primavara la prima cursa legala sa rezolvam provocarea! e ok pt tine? daca vreunul dintre noi nu se prezinta pierde ! si pe linga suma pe care o propui tu mai propun si eu ceva, pierzatorul da rotile jos de la masina pe loc! ce zici?

CZR 10-12-07 13:56

Quote:

Originally Posted by pepy (Post 1239472)
Te-am rugat sa nu mai postezi daca nu ai ceva concret de spus. Daca o ti asa iti promit ca in momentul in care ne intilnim o sa iti bag eu capul in nisip!
Ai pomenit de o suma! hai sa stabilim o suma impreuna aici si in primavara la prima cursa legala sa rezolvam provocarea! e ok pt tine? daca vreunul dintre noi nu se prezinta pierde ! si pe linga suma pe care o propui tu mai propun si eu ceva, pierzatorul da rotile jos de la masina pe loc! ce zici?

lafel k si prietenul tau de ceremonii sebastian,aveti talentul d a nu pune punctul p I...recunoaste k nu ai onorat provokrea,nu mai bate kmpii...iar amenintarile tale ma lasa rece...stii tu ...javrele latra,apa trece
si k si cele 8 victorii ale tale impotriva tt-ului meu,tu pregateste-te pt champions league...va veni si ziua judektii

bogdan 10-12-07 14:35

Quote:

Originally Posted by caracatitza (Post 1239477)
lafel k si prietenul tau de ceremonii sebastian,aveti talentul d a nu pune punctul p I...recunoaste k nu ai onorat provokrea,nu mai bate kmpii...iar amenintarile tale ma lasa rece...stii tu ...javrele latra,apa trece
si k si cele 8 victorii ale tale impotriva tt-ului meu,tu pregateste-te pt champions league...va veni si ziua judektii

cezarica o dai de gard ,parca asta vroiai o suma si o data nu?! de ce nu clarificati asta acum si pana la prima legala o sa ai si permis si toate cele si asa se termina circul asta.

CZR 10-12-07 14:46

Quote:

Originally Posted by bogdan (Post 1239525)
cezarica o dai de gard ,parca asta vroiai o suma si o data nu?! de ce nu clarificati asta acum si pana la prima legala o sa ai si permis si toate cele si asa se termina circul asta.

oi fi tu moderator,dar esti si membru speedline si sincer sa fiu...m-ai jignit d prea multe ori si tu,probabil e politica d club la voi...k sa te mai iau in considerare
fiind un forum public,fiind patit,avand deja dosar penal pt k niste oameni d *** nu au curajul sa ma infrunte pe 400m,si m-au turnat la masa rotunda... nu am d gand sa ma incriminez din nou
am mai kzut o data prada si am ajuns sa fiu acuzat k am instigat la curse ilegale
fiekre sa-si vada d grupa din kre face parte...A,B,C,D,E,F,G SAU H... eu unul ma voi da numai la grupa cea mai mare...PENTRU CA AM CU CE !...desi as fi putut face k altii sa ma inscriu la grupa de drept si sa rup tot (vezi pepy)
m-am convins d lumea asta a racerilor d la noi...numai frustrati,toti k au masina cea mai tare...si knd ii pui la start,ba vor din mers,ba din drift,ba k nu a avut aderenta,ba k nu a putut sa iasa 3 zile la rand din ksa knd altii ziceau k l-au vazut in idm la biliard

bogdan 10-12-07 14:53

nu te-a invitat nimeni la ilegale ba chiar spune clar acolo ca vrea la prima legala si facand abstractie de faptul ca eu sunt in acelasi club cu pepy chiar cred ca nu sunt singurul satul de incercarile voastre (ale tale si ale lui )de a arata "lumii" care e cel mai tare care pana acum nu au fost decat pe net

CZR 10-12-07 15:03

Quote:

Originally Posted by bogdan (Post 1239565)
nu te-a invitat nimeni la ilegale ba chiar spune clar acolo ca vrea la prima legala si facand abstractie de faptul ca eu sunt in acelasi club cu pepy chiar cred ca nu sunt singurul satul de incercarile voastre (ale tale si ale lui )de a arata "lumii" care e cel mai tare care pana acum nu au fost decat pe net

eu zic sa reformulezi:
1. acum in toamna,knd aveam ambreiajul praf si a plekt in fata mea 3 masini,l-am ajuns pe la 300m ( a 4a)
2. asta vara... micutzu la start (dumnezeu sa-l ierte)
si din mers si dupa loc eu victorios... ce repede uiti...
3. m-a batut el in primavara knd aveam turbina mik d la muggianu doar dupa c dadea nos,fara nos nu ma prindea
astea sunt cele 8 victorii ale lui pepy :))))))))))))))))))))))))

bogdan 10-12-07 15:09

"ce repede uiti..." nu am ce sa uit ca nu ma intereseaza ce faci tu sau el in viata de de zi cu zi asa ca nu vreau sa stiu de cate ori si cum v-ati dat voi pana acum ,eu spuneam doar sa stabiliti o data la o legala unde sunt destui oameni sa aprecieze care este mai bun si asa se calmeaza toata lumea

CZR 10-12-07 15:14

Quote:

Originally Posted by bogdan (Post 1239583)
"ce repede uiti..." nu am ce sa uit ca nu ma intereseaza ce faci tu sau el in viata de de zi cu zi asa ca nu vreau sa stiu de cate ori si cum v-ati dat voi pana acum ,eu spuneam doar sa stabiliti o data la o legala unde sunt destui oameni sa aprecieze care este mai bun si asa se calmeaza toata lumea

si eu zic,k avand detaliile p kre ti le-am dat mai devreme puteai sa apreciezi si tu k si restul cititorilor, p c s bazeaza pepy knd zice k m-a batut d 8 ori
k sa vezi cum membrul cu cea mai puternik masina d la voi din club...bate kmpii
dar pt el e mai usor sa jigneask sau sa ameninte dekt sa arate ceva pe 400m
pt mine, CZR, pepy si sebastian nu sunt oameni d incredere, avand in vedere c mi s-a regizat,restul e istorie

mpa 10-12-07 15:25

Quote:

Originally Posted by caracatitza (Post 1239595)

pt mine, CZR, pepy si sebastian nu sunt oameni d incredere, avand in vedere c mi s-a regizat,restul e istorie

:)) tare asta

Lucian 10-12-07 20:45

Re: Opel Speedster vs. ???

Ce complicata e uneori limba romana si sensurile ei ... ;)

pepy 10-12-07 21:05

rog pe : Razvan(raz) , Toba , Aky, Santos , sa puna cite un post aici cu ce stiu ei despre confruntarile dintre mine si czr .

mpa 10-12-07 21:40

Quote:

Originally Posted by pepy (Post 1240376)
rog pe : Razvan(raz) , Toba , Aky, Santos , sa puna cite un post aici cu ce stiu ei despre confruntarile dintre mine si czr .

Au intrat in speedline de curand?

26WRC 10-12-07 21:46

Quote:

Originally Posted by mpa (Post 1240455)

:lol: :lol: :lol: tare asta!! nota 10

Calimero2003 10-12-07 22:26

Quote:

Originally Posted by mpa (Post 1240455)

Meriti nota 10+ pt vorba asta mare...
P.S. - oare lumea nu si-o fi dat seama pana acuma cine bate campii? ... nu vad ce rost mai are sa continuati o cearta aiurea ... total aiurea care se lasa cu "iti bag capu in pamant" ... si asta si mai tare :)
Cum spunea un tovaras de-al meu .. o gramada de "aplaudici" :)

pepy 11-12-07 00:22

nu au intrat in speedline! tocmai daia ziceam sa posteze ei !!

UGA 11-12-07 09:58

Sunt curios cum o sa sune urarile de anul asta:)..
Cred ca ceva de genul"La multe amenzi" "Sa te vad in pom"..."Sa te ia garda"...

O sa fie o iarna interesanta...si o sa o tina asa pana in martie...cand se usuca..si vreunul dintre voi i-si vinde masina:):):)

CZR 11-12-07 10:09

Quote:

Originally Posted by UGA (Post 1241003)
Sunt curios cum o sa sune urarile de anul asta:)..
Cred ca ceva de genul"La multe amenzi" "Sa te vad in pom"..."Sa te ia garda"...

O sa fie o iarna interesanta...si o sa o tina asa pana in martie...cand se usuca..si vreunul dintre voi i-si vinde masina:):):)

nu are cum sa-mi ureze asa ceva dupa c deja mi-au facut sifon la garda,nu intelegi?
voi ii pupati in fund p acesti zei ai curselor p kre i-am enumerat mai sus knd defapt ei au niste kractere mizerabile
eu am adus argumente,cine este suficient d inteligent va trage concluziile indiferent kt d prieten sau dusman este cu vreunul dintre noi
pana knd mi s-a turnat dosarul,eu chiar il consideram ok p pepy,parea k a renuntat la stilul ostentativ d a jigni cu vorba,credeam k a imbunatatit masina dupa c l-am batut in vara si k va arata ceva...pe strada...ori...a preferat masa rotunda
atat timp kt stiu c masina am,nu o s-o vand dekt pt ceva mult mai tare
eu ii urez lui pepy si lui sebastian numai bine si sa n spuna c realizari au avut in anul asta kre s incheie...inclusiv sifoanele (dak e kzul,bineinteles :)))))) )

Lucian 11-12-07 10:44

Prost e Pepy ca nu face ceva bani dintr-un proces de calomnie. Tare sunt curios cu ce va proba "REGELE" in instanta afirmatiile astea de 2 lei. E culmea cine a ajuns sa vorbeasca de altii de caracter infect. Unul care nu se mai sufera nici pe el , care in afara de atacuri personale , jigniri ... dupa ce umple internetul de cursele care le face el si ca nu-l bate nimeni se mira si o arunca pe altii cand in toarna politia . Ce IQ alfanumeric tre sa aibe regele asta ...

CZR 11-12-07 10:50

Quote:

Originally Posted by Lucian (Post 1241047)
Prost e Pepy ca nu face ceva bani dintr-un proces de calomnie. Tare sunt curios cu ce va proba "REGELE" in instanta afirmatiile astea de 2 lei. E culmea cine a ajuns sa vorbeasca de altii de caracter infect. Unul care nu se mai sufera nici pe el , care in afara de atacuri personale , jigniri ... dupa ce umple internetul de cursele care le face el si ca nu-l bate nimeni se mira si o arunca pe altii cand in toarna politia . Ce IQ alfanumeric tre sa aibe regele asta ...

:)))))))))))))))))))
lucian,e cineva cu kre nu te-ai certat p net?
k p strazi,nu am auzit d tine
iar dak si tu esti participant la curse,eu sunt popa
si ink ceva...astept cu interes la prima legala la start toate masinile din tara kre cred k au ceva d aratat pe 400m...desi stiu doar 4-5 kre sa aiba ceva sanse reale,o sa acord okzia aplaudacilor (se stiu ei kre) sa invete sa respecte niste rezultate oficiale,k vad k celelalte l trec f usor cu vederea (erai la 400m tu luciane,nu?)

Calimero2003 11-12-07 13:23

Quote:

Originally Posted by caracatitza (Post 1241053)

Ce tare e si asta .... 10 si pt asta.!!!!

pepy 11-12-07 13:45

cezar nu mi-ai raspuns! la prima legala anu viitor ne dam pe roti? +bani daca asa vrei , si care nu se prezinta pierde!
merge?
DE CE EVITI SA RASPUNZI?

Lucian 11-12-07 14:29

Quote:

Originally Posted by caracatitza (Post 1241053)
iar dak si tu esti participant la curse,eu sunt popa
si ink ceva...astept cu interes la prima legala la start toate masinile din tara kre cred k au ceva d aratat pe 400m...desi stiu doar 4-5 kre sa aiba ceva sanse reale,o sa acord okzia aplaudacilor (se stiu ei kre) sa invete sa respecte niste rezultate oficiale,k vad k celelalte l trec f usor cu vederea (erai la 400m tu luciane,nu?)

Ti s-a parut ca esti bagat in seama ? Depinde ce intelegi tu prin "cineva". Daca te referi la toti impresarii de pe forum ... da .. nu cred ca am ratat vreunul. La un moment dat ma certasem si cu tovarasul Calimero (de acolo probabil si nota plina de obiectivitate data de el) care inca nu si-a cerut scuzele de rigoare dupa insultele mai vechi (gen ca vb din reviste , ca visez sa vad speedster pe strazi , .... stie el ... apropo .. calibra aia ce mai face ?) . Ce chestie ... acum a ajuns sa posteze pe topicul acelei masini . Va invit sa lasati antipatiile personale si sa comentati subiectul in cauza.
CZR ... care ar fi datele alea concrete de care vorbesti ? Acel 0-402m in "sub 10 sec" cu care te laudai ? :lol: :lol: :lol: :lol:
Cat despre "participant la curse" ... Inca erai pe forum cand eu ma dadeam la curse. Ca tastaturist esti mai infocat ca mine ... deja stii prescurtari ... inventezi cuvinte desi nu cunosti prea bine limba romana (demonstrat in posturile tale anterioare). E un topic de provocari. Ai ceva CONCRET (vezi dex. ) de spus ... Pepy asteapta raspunsul tau. Daca ai de gand sa o lalai cu vai ce victima esti tu si cum te-au turnat oameni ca Pepy ... nu faci altceva decat sa te faci si mai rau de ras.

SEBASTIAN 11-12-07 17:45

Quote:

Originally Posted by caracatitza (Post 1239477)

Auzi bai nene sti cu ce rimeaza caractita?
Ceva a cuiva in cratitza.
Esti pus doar pe scandal si tot timpul tu ai dreptate si restul sunt ...
Gresit, tu esti oaia neagra iar oameni de aici stiu asta.

blazeyblaze 11-12-07 19:09

a inceput sa curga cu warn-uri si infractions

All times are GMT +2. The time now is 17:19.

- Copyright 2026 4Tuning