![]() |
Re: Comanda Model Car World
astepam asteptam ...:d
|
Deci e ok atunci, mi-a trimis Promo un pm ca nu stia cati suntem, vad ca acum e ok daca a pus Sergini lista. Comanda, dati-o cand vreti voi, mie mi-e indiferent, doar sa stiu cand sa-i pun banii in cont la Promo si cat o sa coste bineinteles :-)
|
din calculele mele,doar 6 persoane sunt hotarate...daca vad bine:rolleyes2
|
am vb cu cristianes si azi a dat si el pm cu ce vrea.
eu inca nu am primit raspuns dar sigur o sa primesc :D m-am emotionat cu gindul la comanda :oops: |
Deci 3 decembrie este termenul pentru a vedea cine rămâne dintre înscrişi:)?
Termenul pentru bani presupun că-l vom afla după. |
Quote:
|
aflam astazi detalii? doar e 3 nu?:d
|
am primit PM de la urmatorii :
BH07FAF Brabus Gica Racer21 Tako Sergini0 deci 6 oameni. transportul e 4.16 euro . mai astept pana duminica seara cand voi trimite pe pm suma totala care trebuie depusa luni.... luni seara as vrea sa dau comanda... |
multumim promo. mai asteptam pana duminica si luni o sa depunem banii.
|
stiu sigur ca si cristianes vrea o macheta (slr-ul 1:18 de la maisto).
mi-a zis ca a trimis pm, poate nu poate ca are posturi putine? |
Quote:
|
Hai, poate se mai hotărăsc din cei ce s-au înscris.. :-P
|
pana la urma maine depunem banutii?sau mai asteptam?
|
Păi cred că vom fi anunţaţi de Promo în seara asta... din câte am înţeles eu.
|
Bun atunci, waiting :-) ... oricum persoane sunt destul de multe si e bine (la penultima comanda au fost doar 3, printre care si eu :sad: acum suntem 7, deci much better)
|
pai ar fi cazul sa depunem banii, insa nu a facut nimeni un fisier word cu ce isi doreste fiecare!!!
|
pai pe pagina de dinainte promo zicea:
"mai astept pana duminica seara cand voi trimite pe pm suma totala care trebuie depusa luni.... luni seara as vrea sa dau comanda... " eu i-am trimis ce vreau si astept sa situ cit depun si unde. :D:D:D |
Problema e ca maine 100% nu o sa poata sa ii depuna toata lumea banii in cont, daca o sa ne dea pretul final & contul astazi ... eu de exemplu maine o sa pot intra pe forum doar la ora 14 (sau poate chiar 15 ca am si meci) si cred ca banca se inchide pe la 17-18, deci aproape nici o sansa. Macar 2 zile termen pentru depus banii in cont :sad:
|
pana la urma au ramas 7.
BH07FAF Brabus Gica Racer21 Tako Sergini0 cristianes toata lumea a primit raspuns cu suma si contul. nu mai trebuie nici o lista am eu notat tot. ce a trimis fiecare pe PM aia primeste :) ps: toate machetele sunt disponibile pana acum ! |
NOTA !! nu imi mai trimiteti PM in care sa imi ziceti cat e cursul BNR, stiu cat e.
cursul este azi de 4.35 (raiffesen) . cei care cumpara euro la BNR sa imi zica si mie..ca trebuie sa platesc acu chiria... :lol::lol:8) |
eu am rezolvat transferul de 15 min :D
|
Si eu am depus pe la 14:30 :-).
|
Quote:
|
am depus si eu
|
si eu i-am depus pe la 12...astept acum:d
|
au intrat banii de la 5 oameni
BH07FAF Brabus Gica Tako Sergini0 ------------ si uite asa din 9 au ajuns 5.... astept pareri...e clar ca azi nu pot face comanda. |
Comanda Model Car World
si eu am depus baniiiiii azi :D
|
sigur o sa depuna miine si cristianes, doar zicea si mai sus ca miine depune. stam pina miine, parerea mea. :D
|
Şi eu propun să mai stăm o zi, pentru cei care au întârziat. Oricum cristianes a spus că îi va depune mâine dacă îl aşteptăm iar Racer21 ne-a anunţat de ieri că nu crede că va avea timp să-i depună azi, cred că ar fi frumos din partea noastră să-i aşteptăm.
|
pai eram 9? eu in lista am vazut 7 ...daca mai asteptam si maine cred ca vor depune banutii si cei doi, nu?sper:p
|
Aşa ar fi frumos, şi din partea noastră şi din partea lor...;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Multumiri pentru asteptare la toti :-) Azi 100 % pana la ora 5 o sa pun banii , revin oricum cu confirmarea :-)
|
scuze de dublu-post.
Am pus si eu banii, i-am dat PM lui Promo, dar am scris si aici sa stie lumea ca nu mai are dupa cine astepta :-) |
pai asta ar insemna ca am depus banutii , toti cei de pe lista nu?:d...
|
Asteptare placuta baietii, daca nu ma insel s-a dat comanda!
|
am dat comanda aseara...azi sper ca a plecat...
asteptare placuta !:pelvic_th |
Quote:
|
si la ce interval ziceti ca se fac comenzile? :D
pun deoparte pentru urmatoarea comanda :-P care sper sa fie mai mare de 2 machete :rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 18:36. |
- Copyright 2026 4Tuning