![]() |
Re: Seatul meu minor !
bbs ....zenden alea fac roata sa para mica :))
|
Quote:
M-am uitat acum pe VT-uri si intr-adevar dau mai bine Zenden-urile, ce marime au ? 15" sau 16" ? si ce J ? L.E: Da parca tot BBS-urile alea ar fi mai bune :lol: apropo, daca tot iti schimbi jantele si o sa ti se vada etrierii poate o sa-i vopesesti, nu ? :D |
Quote:
|
Quote:
oricum no sa fie ca in vt ca acolo is pe 17 :)))))....o mai lasi din flex si din gume |
Mda,le-am luat,le-am pus,urmeaza sa le dau jos,imi ating. :(
|
Quote:
Arata criminal masina incaltata zu Zenden... lasa Vladutz ca o rezolvam noi si pe asta. |
unde ating?
|
la aripi, ar trebui evazate
|
Quote:
|
Quote:
|
225/45/16 e cam mare...as incerca un 195/45/16 pe fata si 205 pe spate...is 9j toate?
|
mai mult ca sigur cu 195/45 o sa mearga fara probleme
|
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Cea mai simpla solutie e sa isi ia alte jante pe 15" si dimensiunile cauciucurilor sa fie maxim 215/45. L.E: Deci... Jantele ZENDEN 16" 4x100 cu 4 cauciucuri de vara(in V) 225/45/16 sunt de vanzare Arata impecabil, nu sunt sudate, crapate, agatate sau zgariate.. Pret: 200 Euro sau schimb cu alta pereche de jante pe 15" cu cauciucuri. Poze :arrow: |
nu inteleg de ce a dat banii pe ele pana nu le-a incercat ?...nasol asa
|
1 Attachment(s)
Cu niste cauciucuri de 195/45 diametrul rotii va scadea cu aproape 10cm, ceea ce e destul de mult.
Poti compara restul datelor... |
Quote:
|
O roata un tine numai de latime si ET.... Asculta ce zice Morph si Doryn, ca nu zic rau! Daca pui si tu datele rotilor originale+astea cumparate intr-un calculator, si faci niste calcule, o sa vezi ca exista solutii.... Totusi, nu si-a luat jante de 20", sunt pe 16", diferenta fata de cele originale e de.... cat? Putin prespun.
|
2 Attachment(s)
Ating foarte putin,si ating la gropi,in aripi,ca se adua zapada. Jantele sunt deja promise,dar daca apare alta oferta cu jante pe 15 nu-i problema,vorbim. Le voi da pe niste OZ-uri tot asa in 5 spite. Si 2 poze facute de un coleg,o sa fac maine altele. Upgrade:mi-a crapat tata spoilerul spate :)) In curand voi face spoilerele din nou dupa ce trece zapada.
|
Arata mai bine pe a ta decat pe vectra aia , pacat ca iti atinge .. :cry:
|
Bai Vladutz esti exagerat!!! Apai cum vrei ma tati cu gumele alea de tractor (no offence) sa nu'ti atinga??? Fa treaba cu cap, ai luat jantele la pret bun, da jos guma de pe ele ca nu te costa nimic, vinde gumele sau dale la schimb (mai castigi un ban ) si cauta ceva cu talon mai mic, o sa arate muuuuuuult mai bine, o sa fie probabil si putin intinse si cel mai important NU O SA ITI ATINGA. Din cate vad eu janta intra bine sub aripa, ma gandeam ca nu'i asa dar la tine situatia e REZOLVABILA 110%. Si e pacat, arata ffff bine jantele pe masina.
Acum tu faci cum vrei...eu as proceda cum am scris mai sus. Nu te costa mult...si'i pacat. Chiar daca's promise chiar daca... hai noroc! |
Quote:
|
Quote:
|
salut vlad,
am citit de la cap la coada tot ce ai facut si vreau sa te felicit:D am si eu un seat ibiza model ca al tau si am facut niste modificari la bord:) uitate aici poate te intereseaza:D https://forum.4tuning.ro/263-seat/190...ml#post4123015 |
stiti de unde sa imi iau un far de ceata ca imi lipseste de cand am luato:(
http://tinypic.com/r/i1mv48/7 Multumesc!! |
6 Attachment(s)
Niste poze...saptamana asta intra in service sa se schimbe spoilerul,indreptat aripa si facut unghiu. Si dupa ce vine caldura putin sa refac si spoilerul spate care l-a botit tata :))
|
cand mai conduce taicatu masina , dai jos spoilerele :D:D:lol::lol:
|
S-a intamplat :)) E sofer bun,are peste 2 milioane de km condusi,are mai multi km cu spatele decat am eu cu fata :))
|
auleu :D sa-ti traiasca !
|
Luni intra in service pentru spoiler fata inlocuit,aripa stanga refacuta,refacut unghi. Si dupa ce vine caldura urmeaza si spoilerul spate :)
|
Imi zici si mie de unde ai luat husele pentru scaune si cat a costat. te rog:)
Multumesc!!! |
Quote:
|
Ok...
|
Astazi am fost la service-ul unde voi face masina,si am vorbit,am lasat actele alea,pe luni cred ca vor ajunge piesele si v-a intra la facut...abia astept :X
|
Masina a intrat azi in service,de acuma e mai greu cu asteptarea asta :-< Rog un moderator sa uneasca posturile.
|
5 Attachment(s)
Urmeaza saptamana asta proiectoarele foliate galbene si saptamana viitoare cred refacut spoilerul spate. Se pare ca ulta-mega-super-maxi moderatorii nostri nu au timp sa uneasca 3 posturi. Daca vreun zeu al moderarii forumului 4tuning are timp sa le uneasca o sa ma inchin in fata lui si o sa-i aduc ofrande toata luna martie.
|
A iesit bine , bine :D vezi cum faci ca a dat caldura si poate rasare si o grila fara semn prin gradina cu ghiocei :lol::lol:
|
Joi seara masina va avea o fata putin schimbata. Urmeaza asa:sticle proiectoare,aplicat folie galbena pe ele,grila fara semn,reparatie/revopsire spoiler spate. Grila fara semn mi-o face cel care imi face spoilerul pe spate,parca nu prea imi vine sa dau 140 ron + taxe expediere pe o bucata de plastic mai ales pe foamea asta. Omul e priceput si ma rezolva el,voi reveni cu poze noi vineri :) PS: Multumesc moderatorului !
|
Urmatoarele poze vor fi cu cateva schimbari,cand zic cateva chiar sunt vreo 2 ;))
|
4 Attachment(s)
Claritatea lasa de dorit dar ideea principala se vede ;)) Rog un moderator sa-mi uneasca posturile.
|
Necesita putina dragoste :D bafta mare cu ele , imi plac :!::!:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:08. |
- Copyright 2026 4Tuning