Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Vitantis ALL STAR DRIFT & Tuning - 10-11 Octombrie (https://forum.4tuning.ro/613-vitantis-all-star-drift-and-tuning-10-11-octombrie.html)
-   -   Vitantis ALL STAR DRIFT & Tuning - 10-11 Octombrie - poze inside (https://forum.4tuning.ro/613-vitantis-all-star-drift-and-tuning-10-11-octombrie/146689-vitantis-all-star-drift-and-tuning-10-11-octombrie-poze-inside.html)

mihai.ghetto 12-10-09 23:24

Re: Vitantis ALL STAR DRIFT & Tuning - 10-11 Octombrie - poze inside

un show reusit din multe puncte de vedere, mai putin partea de expo. cei care au avut masinile expuse, timp de 2 zile au trebuit sa stea de paza langa ele (celor care le pasa cat de cat de propria masina) si sa nu le scape din priviri din cauza valurilor de oameni care circulau printre ele... cu geci, cu sacose, cu fermoare, carucioare de carrefour, cu biciclete!!

cu toate ca masinile erau incercuite de jur imprejur cu banda, aceasta era pur si simplu calcata in picioare de toti, treceau fara nici o jena. doua zile ne-am certat in continuu cu mexicani bubosi si tot felu de tigani slinosi cu burtoaca pe afara care vroiau sa ajunga dincolo de stand sa vada de ce a pocnit un cauciuc.

cum de aceste specimene nu putem scapa la show-uri (si de regula in bucuresti, ca prin alte orase nu am avut astfel de probleme) ar fi de bun simt ca pe viitor organizarea sa acorde mai multa atentie acestui aspect, si masinile sa fie aranjate/expuse/pazite/ferite whatever. este inadmisibil sa venim cu masini in care s-au bagat mii si zeci de mii de euro, polisate si aranjate si sa ne intoarcem cu ele zgariate si calcate in picioare (nu este cazul meu, repet eu nu m-am clintit de langa masina 2 zile) dar din cate am aflat cel putin una din masini a plecat cu niste zgarieturi de toata frumusetea.

la urmatorul show la care mai ajung si ma lovesc iar de haos pe partea de expo cum a fost la vitantis, fac cale intoarsa si alta data nu mai calc pe la nici un eveniment 4tuning cu masina.

cei care au mai avut masinile expuse si au ceva de spus, ii rog sa ma completeze...

KENZO 12-10-09 23:46

Da Mihai (Agent smith) ai dreptate in mare parte,cu toate ca am inchis suprafata delimitata masinilor cu banda si etc,lumea trecea peste ea fara nici o jena.Eram sigur ca asta o sa se intample duminica atunci cand targul vitan este deschis si toti indienii isi fac prezenta.

kos_YRC 12-10-09 23:48

subscriu...a trebuit sa deschidem usile la masini...darrrrrrrr nu va spun k se gaseau persoane k care se descurcau si singure si inchideau deschideau...data viitoare mai multa atentie...in rest a fost super!

buldogu 13-10-09 00:09

abia astept pitestiu:X:X sorine poate mai arunci si tu cu vreo manusa ceva:D

expres 13-10-09 08:54

am o intrebare asa de curiozitate , stiu ca HAI`u mai avea si un urs negru , turbo .. ce sa intamplat cu el ?

morbidmind 13-10-09 09:01

am stat la spectacol langa masinile ghetto si in 5 minute au trecut cel putin 5-6 persoane ....

pt toti taranii care au trecut pe acolo , daca masina are banda in jurul ei , ( sau lant la portiere cum avea opelul cu mtx ) nu mai faceti pe vitejii sa treceti pe acolo . nu ocolesti masina 1 km , nici nu trebuie sa astepti metrou ca sa ocolesti

am vazut sambata un cigan care pur si simplu tragea de lant k sa se aseze si el putin in masina ....

smith ... data viitoare incercati cu teren minat , sarma ghimpata, si garduri electrice . ( dar la cum sunt de tupeisti ciganii de la noi ... ar trece si de ele ) . eu nu am expus masina ( ca nu am ce sa expun) dar tot am gasit-o zgariata ...

taz.frkz 13-10-09 09:04

Razvan LKN, in primu rand multumesc foarte mult pentru "plimbari". In al doilea rand tine'o tot asa faci un show foarte frumos. FORTA !

69-HAI 13-10-09 09:09

caroseria a ajuns la gratian pt o noua masina de drift,
iar motorul l-am dat la arad unui prieten cu e30 care face
furori cu el pe acolo.
acum vreau sa dau si ursul alb v8 si sa incep un nou proiect

NISSAN SILVIA S14 A DRIFT CAR

in limita puterii financiare vreau ca pana
in primavara sa o scot,
sau chiar mai repede cu ajutorul lui DUMNEZEU

Red Celica 13-10-09 09:49

Quote:

Originally Posted by taz.frkz (Post 2714430)
Razvan LKN, in primu rand multumesc foarte mult pentru "plimbari". In al doilea rand tine'o tot asa faci un show foarte frumos. FORTA !

sa cresti mare si merci si eu pentru iuncurajari...
:lol::lol:

Red Celica 13-10-09 09:51

Quote:

Originally Posted by 69-HAI (Post 2714443)
furori cu el pe acolo.

in primavara sa o scot,

stai linistit Sorine, Doamne Doamne ajuta intotdeauna oamenii buni...

De cate ori ti-ai dorit ceva tare si nu s-a intamplat???

Succes :lol::lol:

mihai.ghetto 13-10-09 10:00

Quote:

Originally Posted by morbidmind (Post 2714424)
am stat la spectacol langa masinile ghetto si in 5 minute au trecut cel putin 5-6 persoane ....

pt toti taranii care au trecut pe acolo , daca masina are banda in jurul ei , ( sau lant la portiere cum avea opelul cu mtx ) nu mai faceti pe vitejii sa treceti pe acolo . nu ocolesti masina 1 km , nici nu trebuie sa astepti metrou ca sa ocolesti

am vazut sambata un cigan care pur si simplu tragea de lant k sa se aseze si el putin in masina ....

smith ... data viitoare incercati cu teren minat , sarma ghimpata, si garduri electrice . ( dar la cum sunt de tupeisti ciganii de la noi ... ar trece si de ele ) . eu nu am expus masina ( ca nu am ce sa expun) dar tot am gasit-o zgariata ...

da, la gard electric ma gandeam si eu. animalele trebuie tratate ca niste animale, asta e clar.

dar pe tine nu te-am observat, de ce n-ai zis nimic? desi e foarte posibil sa fii reactionat urat fata de oricine, fiind cu nervii la pamant. duminica dupa-masa de ex era sa ne luam la bataie cu un tigan burtos in izmene de casa, cu puradelu dupa el, care sarise si nu mai vroia sa iasa... s-a terminat doar cu amenintari din fericire.

bolidu' 13-10-09 10:22

nu mai vorbim de praful de cauciuc care se punea pe masina si le schimba culoare si luciul instant.expo-ul trebuia sa fiu la vreo cativa metrii mai incolo pt ca masinile sa fie ferite si de mizerie si de lumea care se inbulzea sa vada drifturile!

alex_pyf 13-10-09 10:40

10 Attachment(s)
intradevar niste masini super

maxmitzu 13-10-09 11:04

Quote:

Originally Posted by Red Celica (Post 2713881)
multumim de aprecieri,
....
Felicitari si tie si iti spun ca cei ca tine ii fac pe cei care nu pot ajunge la evenimente sa inteleaga ce a fost si sa-si doreasca ca data viitoare sa ajunga si ei.
Razvan LKN

Merci pt cele zise... am vre-o cateva arhive cu pozele cu tine (vre-o 150 de poze :) ), am sa le pun pe topicul "masina mea" (adica a ta), dar mai diseara, sau maine dim ca trebuie sa merg la faculta ... data viitoare la sv sau la buc trebuie sa ma bag in seama la tine sa ma plimbi oleaka :)
Numai bine si toate cele bune...
Mitzu

B85KYL 13-10-09 11:25

Quote:

Originally Posted by agent smith (Post 2714583)
da, la gard electric ma gandeam si eu. animalele trebuie tratate ca niste animale, asta e clar.

dar pe tine nu te-am observat, de ce n-ai zis nimic? desi e foarte posibil sa fii reactionat urat fata de oricine, fiind cu nervii la pamant. duminica dupa-masa de ex era sa ne luam la bataie cu un tigan burtos in izmene de casa, cu puradelu dupa el, care sarise si nu mai vroia sa iasa... s-a terminat doar cu amenintari din fericire.

Eu i-am intrebat pe toti daca asa fac shi la zoo, daca intra peste leu in cusca ...
Frate ca shi locatie vitanul este varza ... cred ca este solarul gratis acolo

buldogu 13-10-09 12:20

Quote:

Originally Posted by B85KYL (Post 2714810)
Eu i-am intrebat pe toti daca asa fac shi la zoo, daca intra peste leu in cusca ...

:)))) tare..chiar ca... bine zici!

buldogu 13-10-09 12:22

se vede intr-o poza postata mai sus, la nissanul lui tengu janta stramba pe stanga fatza...ma doare inima =(( a fost printre putinii, daca nu singurul care a concurat cu jante cat de cat frumoase...

kimi 13-10-09 12:57

Quote:

Originally Posted by buldogu (Post 2714929)
singurul care a concurat cu jante cat de cat frumoase...

Isi permite..Pe tine te doare sufletul, pe el nu;)

Flippy20 13-10-09 13:07

Quote:

Originally Posted by leonard (Post 2710992)
lasa-l ca e de pe alta planeta , cred ca daca era dupa el , la drift trebuia sa participe e30 de la rs tuning alb si cel mov cu piele alba , ca sa-i faca lui pe plac.
chestia care el nu o stie este ca in masinile alea "bune de dus la remat" s-au investit cam 10 mi in ele , daca nu mai mult (majoritatea) , dar nu se vede decat pentru cei care cunosc;) ... asa ca ... (virgula) cainii latra , caravana trece. eu te invit sa nu mai vi la astfel de evenimente , nu de alta dar ocupi loc in public aiurea si nu mai vad cei care intradevar apreciaza ;)

era cineva in public care chiar urla sa bage ursu mov si cel alb replica dtm la drift sau burnout :))daca o continua asa saream la gatul lui.....

e pacat ca multi isi dau cu parerea fara macar sa aiba habar de realiate....de banii si pasiunea care se investesc in sportu asta ....

MULTE felicitari razvan (LKN)....cred ca ai fost favoritul multora din public(al meu sigur){{{{eu sunt baiat de sambata care va intreba de toyota :D}}}

felicitari Sorin ,Marius,Mouse(nu-ti stiu numele :D,pare ca stii multe...dar nu ai masina capabila de atat de mult show asa cum altii au avut parte si poate nu au stiut ce sa faca cu ele)
mari dezamagiri de la baietii cu Suprele....cel putin de la cea albastra dezamagiri mari de tot :)

una peste alta...bravo voua.....ati avut curajul sa "va dati " si nu sa stati in public si sa dati din gura ca multi "stiutori""
nu sunt mult in tara care ar face ce faceti voi....

La mai multe cauciucuri bubuite si cat mai mult fum :)

Red Celica 13-10-09 13:12

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by buldogu (Post 2714929)
se vede intr-o poza postata mai sus, la nissanul lui tengu janta stramba pe stanga fatza...ma doare inima =(( a fost printre putinii, daca nu singurul care a concurat cu jante cat de cat frumoase...

adica ce??? jantele mele nu sunt frumoase???:lol::lol::lol:

buldogu 13-10-09 13:16

Quote:

Originally Posted by Red Celica (Post 2715046)
adica ce??? jantele mele nu sunt frumoase???:lol::lol::lol:

hei hei hei...usor :))) nu-mi sariti la gat...ba da sunt superbe si ale tale..avand in vedere ca vbim de niste jante M...:) asa erau cele de pe fata...banuiesc ca asa sunt toate nu? :P si pe aceasta cale tin sa te mai felicit odata pt evolutie :X si imi pare taaree rau ca nu esti prezent si la pitesti.. :(

Red Celica 13-10-09 13:20

Quote:

Originally Posted by Flippy20 (Post 2715031)
era cineva in public care chiar urla sa bage ursu mov si cel alb replica dtm la drift sau burnout :))daca o continua asa saream la gatul lui.....

e pacat ca multi isi dau cu parerea fara macar sa aiba habar de realiate....de banii si pasiunea care se investesc in sportu asta ....

MULTE felicitari razvan (LKN)....cred ca ai fost favoritul multora din public(al meu sigur){{{{eu sunt baiat de sambata care va intreba de toyota :D}}}

felicitari Sorin ,Marius,Mouse(nu-ti stiu numele :D,pare ca stii multe...dar nu ai masina capabila de atat de mult show asa cum altii au avut parte si poate nu au stiut ce sa faca cu ele)
mari dezamagiri de la baietii cu Suprele....cel putin de la cea albastra dezamagiri mari de tot :)

una peste alta...bravo voua.....ati avut curajul sa "va dati " si nu sa stati in public si sa dati din gura ca multi "stiutori""
nu sunt mult in tara care ar face ce faceti voi....

La mai multe cauciucuri bubuite si cat mai mult fum :)

Multumesc de incurajari si aprecieri...

A fost primul eveniment unde m-am inteles mai bine cu masina (alte suspensii, alt diferential cu raport mai bun si sudat, frana de mana reglata foarte scurt), nu am avut nici tensiunea si emotiile competitiei si am putut sa fiu eu insumi si sa ma dau relaxat si sa fac show... lucruri la care ma pricep...

Bafta tuturor,

Razvan LKN :lol::lol:

zexe187 13-10-09 14:12

Quote:

Originally Posted by B85KYL (Post 2714810)

frate una peste alta....aja cum spui u k vitanu e varza si k solaru e moca aici.....parerea mea e k a fost cel mai reusit eveniment......parerea mea.......desi a fost un spatiu de desfasurare mai mic decat cel de la baneasa...show a fost peste toate asteptarile....parerea mea....aja k...............

EaGle 13-10-09 14:40

11 Attachment(s)
.....................

miler21 13-10-09 15:06

Razvan dupa cate vad din comentariile de sus toata lumea ca si mine de altfel te apreciaza pentru ceea ce faci !!! Sunt onorat ca am avut ocazia sa merg in dreapta ta la showurile de la SUCEAVA de vreo 3-4 ori si sper sa mai merg !!!
Se vede k pui suflet in ceea ce faci

BAFTA IN CONTINUARE
FORZZA LKN !!! :twisted::twisted::twisted:

Red Celica 13-10-09 15:21

Quote:

Originally Posted by miler21 (Post 2715433)
Razvan dupa cate vad din comentariile de sus toata lumea ca si mine de altfel te apreciaza pentru ceea ce faci !!! Sunt onorat ca am avut ocazia sa merg in dreapta ta la showurile de la SUCEAVA de vreo 3-4 ori si sper sa mai merg !!!
Se vede k pui suflet in ceea ce faci

BAFTA IN CONTINUARE
FORZZA LKN !!! :twisted::twisted::twisted:

mercic barbate,

aprecierile voastre (in numar mult mai mare decat visam) ma fac sa fiu convins ca sunt pe drumul cel bun si sa merg mai departe.

Va multumesc tuturor

buldogu 13-10-09 16:06

Quote:

Originally Posted by Red Celica (Post 2715462)
mercic barbate,

aprecierile voastre (in numar mult mai mare decat visam) ma fac sa fiu convins ca sunt pe drumul cel bun si sa merg mai departe.

Va multumesc tuturor

cu siguraanta esti pe drumul cel buunn:) adica, cred ca nu te gandeai sa renunti la drift?? :o inca putin antrenament si vei fi acolo unde te vrea toata lumea:) adica suuuss:D te-ai gandit sa te inscrii in camp. national de drift??
si app mi-a placut muulltt atunci cand te-ai invartit in jurul sotiei tale, in timp ce ea mergea...si cred ca tuturor le-a placut...acolo s-a vazut cat de bine aluneci :P si controlul masinii a fost unul f bun...si la drifturi si la taxi drift... bafta!

expres 13-10-09 17:48

Quote:

Originally Posted by 69-HAI (Post 2714443)
furori cu el pe acolo.

in primavara sa o scot,

iti doresc mult noroc in acest proiect , dumnezeu sa te ajute si sa ai parte de elementul cel mai important , banii , SUCCES!!!!!

Red Celica 13-10-09 18:46

Quote:

Originally Posted by buldogu (Post 2715593)
cu siguraanta esti pe drumul cel buunn:) adica, cred ca nu te gandeai sa renunti la drift?? :o inca putin antrenament si vei fi acolo unde te vrea toata lumea:) adica suuuss:D te-ai gandit sa te inscrii in camp. national de drift??
si app mi-a placut muulltt atunci cand te-ai invartit in jurul sotiei tale, in timp ce ea mergea...si cred ca tuturor le-a placut...acolo s-a vazut cat de bine aluneci :P si controlul masinii a fost unul f bun...si la drifturi si la taxi drift... bafta!

de Campionatul National nu se pune problema...cu siguranta voi fi prezent la toate etapele... am participat la toate etapele si de anul acesta si am avut 3 podiumuri... eu sper sa pot ajunge si la cateva etape KOE... anul asta am fost la Cluj la etapa King of Europe si am iesit pe locul 20 fara sa am setarile actuale de pe masina.

Pretentii avem... acum sa vedem cat sunt de realiste...

Bafta si voua si merci de incurajari

MOUZE 13-10-09 18:52

Quote:

Originally Posted by Red Celica (Post 2716028)
de Campionatul National nu se pune problema...cu siguranta voi fi prezent la toate etapele... am participat la toate etapele si de anul acesta si am avut 3 podiumuri... eu sper sa pot ajunge si la cateva etape KOE... anul asta am fost la Cluj la etapa King of Europe si am iesit pe locul 20 fara sa am setarile actuale de pe masina.

Pretentii avem... acum sa vedem cat sunt de realiste...

Bafta si voua si merci de incurajari

la baneasa nu ai avut aceleasi setari ?? :p
sau nu-ti prieste apa ??
oricum acolo a fost cel mai tare traseu ever dpdv al asfaltului,gradul de umiditate...etc
de fiecare data cand intrai era altfel insa trebuie sa ne adaptam in orice situatie!

Puya123123 13-10-09 19:34

Quote:

Originally Posted by agent smith (Post 2713953)
un show reusit din multe puncte de vedere, mai putin partea de expo. cei care au avut masinile expuse, timp de 2 zile au trebuit sa stea de paza langa ele (celor care le pasa cat de cat de propria masina) si sa nu le scape din priviri din cauza valurilor de oameni care circulau printre ele... cu geci, cu sacose, cu fermoare, carucioare de carrefour, cu biciclete!!

cu toate ca masinile erau incercuite de jur imprejur cu banda, aceasta era pur si simplu calcata in picioare de toti, treceau fara nici o jena. doua zile ne-am certat in continuu cu mexicani bubosi si tot felu de tigani slinosi cu burtoaca pe afara care vroiau sa ajunga dincolo de stand sa vada de ce a pocnit un cauciuc.

cum de aceste specimene nu putem scapa la show-uri (si de regula in bucuresti, ca prin alte orase nu am avut astfel de probleme) ar fi de bun simt ca pe viitor organizarea sa acorde mai multa atentie acestui aspect, si masinile sa fie aranjate/expuse/pazite/ferite whatever. este inadmisibil sa venim cu masini in care s-au bagat mii si zeci de mii de euro, polisate si aranjate si sa ne intoarcem cu ele zgariate si calcate in picioare (nu este cazul meu, repet eu nu m-am clintit de langa masina 2 zile) dar din cate am aflat cel putin una din masini a plecat cu niste zgarieturi de toata frumusetea.

la urmatorul show la care mai ajung si ma lovesc iar de haos pe partea de expo cum a fost la vitantis, fac cale intoarsa si alta data nu mai calc pe la nici un eveniment 4tuning cu masina.

cei care au mai avut masinile expuse si au ceva de spus, ii rog sa ma completeze...

ai perfecta dreptate pana aici+ ca trebuia facut cumva sa isi stie fiecare locul,nu sa parcheze toti cum vor,unu spre stanga unu pe 2 locuri unu pe de-a latu etc.. si sa nu bage chiar orice masina la expozitie,mai ales dupa ce in prima zi ni se zice ca s-au calificat nu stiu care masini,iar in urmatoarea zi cand vin sunt cel putin 5 sau 6 masini schimbate,puse total haotic,cat mai in drum sa nu mai intre si altii.. cea mai proasta organizare posibila a fost la expozitie,eu nu cred ca mai calc pe la ceva de genul asta,decat ca vizitator

green_e30 13-10-09 19:39

Va rog mult are cineva clipuri sau poze din 10-10 cand m-a dat HAI'u cand a sarit pe plafon?:D:lol:!

Red Celica 13-10-09 21:16

Quote:

Originally Posted by MOUZE (Post 2716057)
la baneasa nu ai avut aceleasi setari ?? :p
sau nu-ti prieste apa ??
oricum acolo a fost cel mai tare traseu ever dpdv al asfaltului,gradul de umiditate...etc
de fiecare data cand intrai era altfel insa trebuie sa ne adaptam in orice situatie!

mie imi place apa...nu-i bai... dar acum am avut alta suspensie, alt ambreaj si alt furtun de vacum la frana de mana...

Cred ca a fost evidenta diferenta de tinuta a masinii..:lol::lol::lol:

k_cy 13-10-09 22:03

1 Attachment(s)
frate care te stii in poza...dreapta gen...lasa un mesaj ceva cu idu tau k tre sa vorbesc neaparat cu tine!

mihai.ghetto 13-10-09 22:11

https://forum.4tuning.ro/member.php?u=50584

el e

marius_WDI 13-10-09 22:37

Am si eu o intrebare : ce motor avea pisica aia FMS :rolleyes2 ??
Bravo lui Razvan cu LKN cel mai tare sa dat...si multumesc lui KNS pentru tura:D

B85KYL 13-10-09 22:42

Quote:

Originally Posted by zexe187 (Post 2715230)
frate una peste alta....aja cum spui u k vitanu e varza si k solaru e moca aici.....parerea mea e k a fost cel mai reusit eveniment......parerea mea.......desi a fost un spatiu de desfasurare mai mic decat cel de la baneasa...show a fost peste toate asteptarile....parerea mea....aja k...............

sincer sa fiu nici eu nu ma asteptam sa fie atat de reusit...
Eu ma refeream strict la taranii care nu se puteau abtine sa nu treaca peste cordonul care delimita standul nostru atata tot...
Iar spectacolul l-am facut noi cei care am participat , impreuna cu organizatorii...
Voi ati fost multumiti , dar noi nu prea am fost...
Cu timpul o sa devenim mai civilizati shi nu o sa mai fie probleme

PDV_1989 13-10-09 22:44

Quote:

Originally Posted by marius_WDI (Post 2716813)
Am si eu o intrebare : ce motor avea pisica aia FMS :rolleyes2 ??
Bravo lui Razvan cu LKN cel mai tare sa dat...si multumesc lui KNS pentru tura:D

2.0 24

cRbL 13-10-09 22:48

Quote:

Originally Posted by B85KYL (Post 2716826)
sincer sa fiu nici eu nu ma asteptam sa fie atat de reusit...
Eu ma refeream strict la taranii care nu se puteau abtine sa nu treaca peste cordonul care delimita standul nostru atata tot...
Iar spectacolul l-am facut noi cei care am participat , impreuna cu organizatorii...
Voi ati fost multumiti , dar noi nu prea am fost...
Cu timpul o sa devenim mai civilizati shi nu o sa mai fie probleme

n-ai cum sa le impaci pe toate.
ai si tu dreptate, era prea mic spatiul pentru expo dar era o amarata de parcare...cat despre maimutele care se atingeau de masini...n-ai ce sa le faci ( buna ideea cu gardul electric :evil: )
Poate in timp o sa invete si romanu sa respecte munca altuia.

stefan_88 13-10-09 22:55

10 Attachment(s)
Cateva poze si de la mine :D
Mai multe gasiti aici :arrow: http://www.foto.siteoficial.ro/?level=album&id=57
Attachment 1126493Attachment 1126494
Attachment 1126495Attachment 1126496
Attachment 1126497Attachment 1126498
Attachment 1126499Attachment 1126500
Attachment 1126501Attachment 1126502

All times are GMT +2. The time now is 22:41.

- Copyright 2026 4Tuning