![]() |
Re: Masinile voastre desenate de noi
4 Attachment(s)
salutari baieti...am vz lucrarile de prin zona asta...si au fost cateva kiar frumoase..
cand are vreunu timp...il rog sa imi faca si mie o schitza dupa una din pozele pe care le-am atashat.. si..cand o fi gata.. sa o puna aici si sa imi dea un PM..ms frumos si spor la treaba in continuare.. salutari ;) |
o vrei asa cum e slip!?
|
3 Attachment(s)
.................
|
1 Attachment(s)
Quote:
iti si zambeste ! deci vrea tunarealaaaaaaaa !!! :lol: :lol: :lol: |
Quote:
vreau mai mult o schitza... decat forma normala ..desenata ;) color..nu prea ma intereseaza... dak e alb negru.. cu un efect de schitza... adik putin lasat detaliu in spate... si alungit cumva..ca si cum ar fi in miscare..atunci e super ;) am 2 fete care imi deseneaza peretii din camera..dar nu stiu la ce detalii sa se uite la o poza cu o masina.. si aia e o masinutza .. cam cum am eu si mi-ar tihni sa o am pe perete langa mine :D ar fi frumos.. ms de intrebare..si dak te descurci..da=mi un PM te rog.. salutari |
Quote:
sa nu te miri daca incepi sa sughitzi ...cred ca face acatist omu :)))) |
las ca nu il injur !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cine poate sa-mi deseneze si mie peju??????????????????? |
Gheorghe, in primu' rand, varsta care-ti apare sub profil e cea reala ?
In al 2-lea rand, tu stii ce inseamna sa faci un desen ? Stii cat dureaza ? In al 3-lea rand, concentreaza-ti ideile intr-un singur mesaj; nu mai face posturi consecutive. |
1 da am 14 ani
da foarte mult timp sczzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!! taicamiu ii pasionat de tuning si a vrut sa vada cum ar arata modificat atata tot daca am gresit imi cer scuzeeee |
N-ai gresit cu nimic. Daca vrei sa vezi ceva facut la masina, intr-un timp mai scurt, posteaza aici.
Ai postat poza la ora 15:30, iar la 20:10 esti nerabdator. Incearca sa intelegi ca oamenii au sesiuni, au serviciu, au scoala, nu toti isi petrec timpu' liber desenand sau modificand masini. |
Quote:
|
Quote:
si spor la desenat ! |
2 Attachment(s)
bravo fratilor chiar aveti talent.....va felicit....talentatilor:).....app puteti sa-mi desenati si mie un audi tt roadster 2006...si 2 poze sa va ajute....dak aveti timp dak nu asta e....poate altadata
|
4 Attachment(s)
:D :D si mie imi place sa fac desne cu masini da nu prea am imaginatie
pun poze cu unu din desenele mele avand in vedere varsta pe care o am io de 14 ani io zic ca ii un inceput bun voi ce ziceti?????????? |
mah sa nu radeti de mn
sunt incepator mai am mult ca sa ajung ca alti de pe forum |
nu-ti face griji k toti desenam prost la inceput ... e un inceput bunicel, dar trebe sa exersezi in continuare... bafta si ai asteptam si altele ;)
|
1 Attachment(s)
slip ...ai cerut o skitza... stiu k am gresit un pic fata... :oops:
|
ace!!!!apasa pe creionu ala!!!chiar vrei sa'ti zic acelasi lucru de 10 ori?
unde'i cauciuc si umbra,fa negru si sa vezi ca desenu prinde alt contur |
bah o sa incerc.. dar cu hb-ul era greu ... poate imi ies mai bine de acu inainte :D
|
10 Attachment(s)
Salut la toata lumea...eu sunt nou ca membru dar vizitez forum-ul cam de un an....am si eu o propunere pt virtual designeri....sau desenatori pe hartie....am niste poze luate de pe net si as vrea sa ma ajutati sa le modificati...pt un proiect pe care vreau sa-l incep acum in primavara...va atasez niste poze....
Este vorba de o dacie de preferabil sport...si ...as vrea ceva asemanator in fata ma refer cu un mustang...as vrea sa gasiti voi cea mai buna varianta si daca se poate sa se lucreze si la spate si la jenti...dar in prealabil as dori botul...din profil as prefera cum e mustangul bleu care este fotografiat tot din profil. Pozele cu dacia le-am luat de la Night Devil....mersi pt ajutor |
Quote:
inca o data mersi..si.. poate are careva timp sa o faca in mers..sau..ceva.. va salut si spor la treaba... |
1 Attachment(s)
la inceput a vrut sa fie o skitza si pana la urma am ajuns sa-mi incerc talentul artistic p ea :p ; c zici ad1 arata mai bine!?
|
f frumos...dungile putin mai late////parerea mea
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
salut!
se incumeta careva? :D |
alte schite sau desene pentru ce am propus eu se poate? Mersi frumos Ace Axel pentru initiativa si ajutor...astept si de la altii daca se poate....
Din nou mii de multuliri |
1 Attachment(s)
daca se poate .. un tuning din creion ! .. o completare :) multumesc !
|
1 Attachment(s)
sal tuturor sunt nou pe acest form precum si in cele ale desenului. am incercat si eu o schita. As dori mai mult sa-mi spuneti ce gresesc si inca umbrele si luminile inca nu stiu sa le folosesc. Va multumesc
|
Pai un sfat ar fi sa te uiti prin Thread-ul cu Tutorials Tips & Triks ....
Akum referitor la desenul postat ... Ai probleme cu proportionalitatea, perspectiva si pe la simetrie mai ai de lucrat .. Pentru inceput eu ti-as propune sa incerci desene cu masini mai usoare nu cu multe elemente ... si incearca sa lucrezi mai curat ... |
1 Attachment(s)
Quote:
asta e astra lu X`ray`eyes :D |
3 Attachment(s)
Imi face si mie cineva BMW`ul? :D
va rog frumos! :P |
Da o sa fie si BMW'ul tau desenat dar asteapta si tu putin ... ca unii dintre noi sunt in sesiune ... alti au alte problme ... stai fara grija nu o sa ramana el nedesenat ... :D
|
ok! astept :D
eu am scapat de sesiune... miercuri am avut ultimul examen! |
5 Attachment(s)
Daca le puteti face pe toate v-as fi recunoscator ;)) :D
|
toate's ale tale!?
|
Quote:
In rest toate toate Passat - tata 206 - mama Beetle - colectie(fratimiu) |
si a ta???;)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
va salut,si respect ce faceti aici,v-as ruga daca ati putea sa-mi desenati si mie bmw asta.As dori pe cat posibil sa ramana asa cum este in poza,daca se poate si backgroundul daca nu, e perfect oricum.merci mult.
|
aaronnel vezi k de fapt te-au conceput mai tarziu si vezi k am facut eu un 206 mai in urma... si vroiam sa fac si un passat la un moment dat, dar a pikt afacerea pana la urma... ata ete...
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:15. |
- Copyright 2026 4Tuning