![]() |
Re: Intalnirile Membrilor 4tuning Vrancea
le faci prea intunecate...daca tot vrei sa faci ceva bun uita-te pe tutorialele de la foto ;)
|
cand va mai dati o intalnire vin si eu cu espreso meu
|
Quote:
|
Nu ... e vorba de camera ca nu imi place cum ies si daca le mai intuneci putin ies mai in evindenta anumite chestii ... cum ai remarcat tu albul ;)
A venit si vremea asta :cry::cry::cry: naspa tare , nu stiu cum ies pozele pe ceata ... o sa incerc ... oricum asta e ... TDR esti multumit de Nokia 1208 de la mine ? Daca mai intereseaza pe cineva telefoane sa imi spuna ... accept si schimburi ... ma bate gandu de un mp3 pentru vw sa ii pun sau un htc mai caut ... nu prea m-as baga pe net la electronice ... riscurile le stim cu totii :) Ca telefoane mai am : Nokia 5000 ( aspect 10/10 , functional , e al unei amice ) - 2.500.000 Nokia E51 ( aspect 10/10 functional , e al meu ) - 4.500.000 Motorola E8 ( aspect 8/10 functional , e al unui amic ) - 2.500.000 sau schimb cu altceva , el ar vrea un E51 ... Scuze de off :) :rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ma primiti si pe mine? Va rog frumos
https://www.youtube.com/watch?v=opW8R0Vfr2U |
Vineri seara, saptamana viitoare te asteptam, pe Bld. Bucuresti la benzinaria MOL, de la ora 21! Ne gasesti acolo!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
@Johnsonxxl cum sa nu am cont :))) |
o sa fiu prezent daca nu plec la mare joi
|
S-a strofocat jipilica sa ne faca sectiune separata "focsani" degeaba.. nu mai misca nimeni si nimic pe aici.. nici o cursa nici un drift nimic ?? Nu se mai da nimeni ?? macar mai ziceti cate un banc .. ......
rusine |
Quote:
|
Intalnirile Membrilor 4tuning Vrancea
Mar interesa si pe mine un sticker cu 4tuning...cu, pot face rost de el????multumesc
|
Quote:
Aaa si sfat ... daca se poate sa il lipesti pe interior ... nu stiu cat de caltitativ il vor face ... |
cata linistea.... :shock:
|
2 Attachment(s)
Regulament, program detaliat si formular inscriere pe gtautoclub.ro
Taxa de participare 100 lei Pot participa la clasa Juniori si cei care nu au implinit 18 ani. |
Avem traseul etapei de la Focsani:
http://www.gtautoclub.ro/wp-content/...raseu-et-3.jpg Cum vi se pare? |
|
PRIMARIA FOCSANI SUSTINE ETAPA a 4-a CNIA 2014
Primii trei clasati pe grupe, clase si cel mai bun timp al zilei, vor primi: locul I = 100 lei, locul II = 70 lei, locul III = 50 lei. Grupe/clase: Juniori, Femina, Modificate, Debutani 1, Debutanti 2, Avansati 1, Avansati 2, Istorice 1, Istorice 2 si Open. Succes la premii tuturor participantilor! |
| All times are GMT +2. The time now is 04:05. |
- Copyright 2026 4Tuning