Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arad (https://forum.4tuning.ro/85-arad.html)
-   -   Evenimente auto-moto in ARAD sau din alte zone (https://forum.4tuning.ro/85-arad/14200-evenimente-auto-moto-arad-zone.html)

dan500se 26-06-10 15:46

Re: Evenimente auto-moto in ARAD sau din alte zone

Quote:

Originally Posted by sergiuarad (Post 3470562)
si cam cat e biletu se merita sa mergi macar??!!:P

Cica la Oradea a fost 25 de lei de persoana...Eu zic ca nu se merita...

Monster Truck-urile alea sunt doar imitatii fata de cele din SUA . Le-am vazut de aproape...sunt un sasiu de tractor sau combina peste care s-a pus o carcasa de masina...si aceea ruginita.

Acum, depinde de fiecare daca considera ca merita sau nu.

NEo007 26-06-10 18:09

Da intradevar, alea nu se pot considera monster truck. Sunt niste cotete urcate sus :)
Dar in lipsa de altceva in Romania...sunt bune si astea :lol:

RobertoT5 26-06-10 20:27

Mers
Vazut cat e biletul
Dezamagit
Mers in Real si cumparat pita calda
Mers acasa
:sad:

Astept clipurile de pe Youtube :D

dan500se 26-06-10 20:58

Quote:

Originally Posted by NEo007 (Post 3472147)
Da intradevar, alea nu se pot considera monster truck. Sunt niste cotete urcate sus :)
Dar in lipsa de altceva in Romania...sunt bune si astea :lol:

Cand am vorbit despre ele nu am vrut sa fiu " rau" ! Dar ai perfecta drepate...sunt o abureala de Monster Trucks!

Quote:

Originally Posted by RobertoT5 (Post 3472461)
Mers
Vazut cat e biletul
Dezamagit
Mers acasa

Macar ai facut ceva util si mai putin costisitor!

sergiuarad 27-06-10 12:14

Quote:

Originally Posted by RobertoT5 (Post 3472461)
Mers
Vazut cat e biletul
Dezamagit
Mers acasa

BINE FACUT ROBERTO:!::D

dan500se 28-06-10 06:36

Am trecut ieri pe acolo pe la amiaza...Un "monstru" era defect, se repara la el de zor. Am vazut si pretul biletelor : 25 in picioare, 30 in tribuna. Erau si vreo 2 Dacii aplatizate (RIP)...

Sunt curios daca a fost cineva de pe forum. Sa ne spuna ce au "aratat" baietii! :rolleyes2

PinkProbeLady 28-06-10 18:06

10 Attachment(s)
GLL Tuning Show Sibiu! (girls) :oops:

!41! 28-06-10 21:40

Unde gasesc si eu niste tanti de astea sa mi le pun pe masina? :)

sergiuarad 28-06-10 23:37

merge careva la bucuresti in 3-4 iulie...:P am vazut ca o sa fie ceva frumos si pe noapte...!!!!:D

Dari 06-07-10 12:09

2 competitii in acest weekend la TM

“Cupa VSS 2 - 2010” - 10 Iulie 2010 Competitia se va desfasura in data de 10 iulie 2010, pe un drum de macadam in apropiere de Timisoara.
Competiţia constă din parcurgerea a câte 3 PS - 5,4 km fiecare ps, timpul se cumuleaza.

“CUPA IULIUS MALL 2010”ETAPA VIII din CAMPIONATUL DE AUTOMOBILISM TIMIS 2010; ETAPA V din CAMPIONATUL DE KARTING TIMIS 2010

PinkProbeLady 06-07-10 16:30

Quote:

Originally Posted by Dari (Post 3496923)
2 competitii in acest weekend la TM

“Cupa VSS 2 - 2010” - 10 Iulie 2010 Competitia se va desfasura in data de 10 iulie 2010, pe un drum de macadam in apropiere de Timisoara.
Competiţia constă din parcurgerea a câte 3 PS - 5,4 km fiecare ps, timpul se cumuleaza.

“CUPA IULIUS MALL 2010”ETAPA VIII din CAMPIONATUL DE AUTOMOBILISM TIMIS 2010; ETAPA V din CAMPIONATUL DE KARTING TIMIS 2010

Ce sti Tim Tuning Expo se mai tine?

razvan_shadow619 06-07-10 18:47

1 Attachment(s)
Asociaţia West Motoreador organizează şi în acest an, cu sprijinul Consiliului Judeţean şi al Consiliului Local Pecica, Întâlnirea MotoRock în Pădurice, în perioada 9-11 iulie. Organizatorii au pregătit concerte, demonstraţii de cross şi ATV şi o serie de concursuri pe durata celor trei zile.

Dari 07-07-10 10:08

Quote:

Originally Posted by PinkProbeLady (Post 3497572)
Ce sti Tim Tuning Expo se mai tine?

:rolleyes2 Nu stiu.

NEo007 07-07-10 10:12

Am citit pe alt forum ca s-a anulat :)

ar80rau 07-07-10 14:07

si eu am citit pe alt forum nu dau nume sa fac reclama :D ca s-a anulat evenimentul din motive financiare...dar oricum sambata 10.07.2010 va fi VSS 2 langa Timisoara....va asteptam pe cati mai multi!!!!

NEo007 07-07-10 14:14

Acolo pe camp? N-am jeep :D

PinkProbeLady 07-07-10 14:26

Quote:

Originally Posted by ar80rau (Post 3499719)
si eu am citit pe alt forum nu dau nume sa fac reclama :D ca s-a anulat evenimentul din motive financiare...dar oricum sambata 10.07.2010 va fi VSS 2 langa Timisoara....va asteptam pe cati mai multi!!!!

Sa pune-ti locatia exacta, eu vin ca spectator :D

PinkProbeLady 07-07-10 14:27

Quote:

Originally Posted by NEo007 (Post 3499741)
Acolo pe camp? N-am jeep :D

:lol: Am eu un fel de fel de tranformers, se face si jeep :lol:

bubu_vasile 07-07-10 14:46

bebe nu fi rau :lol:
nu e chiar camp ... e doar un drum de macadam destul de ok si pentru masina ta daca nu ii dai in gura :D
si e aproape de soseaua asfaltata, deci nu cred ca e chiar o problema asta.
bineinteles ca nu se asteapta nimeni sa vii cu masina ta ca participant, ba chiar te rog sa nu o faci ca mi s-ar rupe sufletul sa o vad data pe acolo.
participantii la eveniment vor afla primii noutatile ce vi le pregatim :)

Locatia precisa o sa o postez aici vineri dar va pot spune ca e foarte aproape de timisoara adica nici nu iti dai seama practic ca iesi din TM :)

Tim Tuning-ul nu se mai tine din cauze financiare. Va puteti da seama ca daca nici ei nu au reusit si stau mai bine financiar decat noi si sunt mai cunoscuti, noi nici atat nu am fi putut face fata cheltuielilor de la supermarket. Dar tot raul spre bine (spre binele aradenilor zic eu) ... mai vorbim

NEo007 07-07-10 17:58

Am glumit, nu am vrut sa fiu rautacios :)
Daca nu o sa am nimic de facut posibil sa vin si eu ca spectator, sunt curios :)

Ramo, tu nu ai probleme, ai air ride, o ridici la maxim si blana :lol: :D

bubu_vasile 07-07-10 20:30

bebe, si eu am glumit :)
stiam ca nu esti rautacios ca nu iti sta in fire :D
oricum eu tot tin neaparat sa iti vad masinuta la lucru in vreo cursa :twisted:
asa ca tot o sa te bat la cap pana te bagi ;)

Dari 08-07-10 12:27

Eu sper sa vina multi aradeni, ca si spectatori dar mai ales ca participanti. Arad power :lol:
Ne vedem vineri ;)

bubu_vasile 09-07-10 07:16

date de lucru: organizatorii care plecam din arad ne vom intalni la 7 fara zece la iesirea din arad (la liniiile de tren) astfel incat cel tarziu la ora 7 sa plecam. Se va merge in coloana viteza de croaziera va fi ~ 110 km/h. In giratoriul de centura de la intrarea in Timisoara se va merge pe centura pana la iesirea de langa ghiroda de unde se va merge pana la remetea mare dupa care se vireaza spre Bucovat locul final unde se va desfasura evenimentul.

Daca sunt doritori sa ni se alature ii asteptam pana la ora 7. Restul care vin mai tarziu sper ca au inteles unde trebuie sa vina, in caz contrar au numerele noastre de telefon (il mai dau inca o data pe al meu 0741020406).

ar80rau 09-07-10 07:28

1 Attachment(s)
o sa va mai dau detalii diseara la patinuar la cei interesati, intre timp va atasez o harta cu locatia(scuzati grafica 8))
p.s.(da-ti un click pe imagine si se mareste)

bubu_vasile 09-07-10 15:21

din cate am inteles centura este inchisa pe o anumita portiune din cauza unor lucrari. se pare ca va trebui sa intram prin oras maine.
daca aveti si alte informatii puneti-le pe aici.

dan500se 12-07-10 12:33

Quote:

Originally Posted by bubu_vasile (Post 3504204)
...viteza de croaziera va fi ~ 110 km/h...

Ce am mai ras la faza asta! :lol: Nu stiu cand poti merge pe Arad -Timisoara cu "viteza de croaziera" de 110 km/h...poate noaptea la ora 2, cand e pustiu sau cred ca nu ai inteles bine ce inseamna aceasta expresie! :lol:

bubu_vasile 12-07-10 13:29

pai nah ... acuma exceptand o portiune din Sag si toata Oravita cam asa s-a mers ... incolo, ca inapoi s-a mers mai "interesant" :D

dan500se 12-07-10 13:42

Quote:

Originally Posted by bubu_vasile (Post 3512469)
pai nah ... acuma exceptand o portiune din Sag si toata Oravita cam asa s-a mers ... incolo, ca inapoi s-a mers mai "interesant" :D

Am facut si eu o gluma!
Pe Arad - Timisoara rar merg cu 110...Prefer un 90-95 sigur. Nu de alta dar sa ma pot eventual feri de un "croazier" care ii da si 150-160...si sunt destui. Noroc pe ei ca au mai rarit pomii la Vinga!

Dar e totusi trist ca nu se poate merge in "regim de croaziera" aproape nicaieri in romanica...Pana o sa avem si noi autostrazi adevarate o sa ajungem pasageri la nepotii nostri in masina!

bubu_vasile 12-07-10 13:47

"Nu de alta dar sa ma pot eventual feri de un "croazier" care ii da si 150-160...si sunt destui. Noroc pe ei ca au mai rarit pomii la Vinga!"

m-ai lovit unde ma doare :D ... asta pentru drumul de intoarcere ... sa stii ca am observat si eu ce "chel" e drumul de pomi, dar asta din cauze naturale de furtuni si nu din cauze artificial de "avioane". oricum in multe locuri degeaba nu mai ai pomi ca sunt santuri destul de serioase ca sa iti opreasca "avantul pionieresc" :yikes:

dan500se 12-07-10 14:12

Quote:

Originally Posted by bubu_vasile (Post 3512519)
... ce "chel" e drumul de pomi, dar asta din cauze naturale...

Pai...ce sa zic... si drujba e cauza naturala a disparitie pomilor... De fapt am auzit de la un coleg ca ar fi fost ceva reclamatii cum ca ar fi cam periculoase pentru cei ce "iasa" pe acolo de pe sosea. Faza cu cauzele naturale e omniprezenta cand cineva vrea sa mai taie din ei. 8)

Black Pearl 13-07-10 07:12

Pozele de la VSS 2 - Macadam le gasiti aici:
http://picasaweb.google.com/BlackPea...2010Timisoara#

Dari 13-07-10 18:58

Quote:

Originally Posted by Black Pearl (Post 3514311)
Pozele de la VSS 2 - Macadam le gasiti aici:
http://picasaweb.google.com/BlackPea...2010Timisoara#

Multumim pt poze Li Lee :*

PinkProbeLady 13-07-10 19:33

Quote:

Originally Posted by Dari (Post 3515753)
Multumim pt poze Li Lee :*

Felicitari Dari!

Black Pearl 14-07-10 16:45

Micuta Kamikaze :-P

Dupa cele 3 ture de pista, la VSS 2, cu Jef am ramas cu o aminire de neuitat, poate ar trebuii sa incerc data viitoare cateva ture de pista si cu tine Dari :D

Dari 14-07-10 17:55

Quote:

Originally Posted by PinkProbeLady (Post 3515818)
Felicitari Dari!

Mersi frumos :chick:

Quote:

Originally Posted by Black Pearl (Post 3518020)
Micuta Kamikaze :-P

Dupa cele 3 ture de pista, la VSS 2, cu Jef am ramas cu o aminire de neuitat, poate ar trebuii sa incerc data viitoare cateva ture de pista si cu tine Dari :D

Te risti? Iti dam si tie armura, casca, centuri, si poate poate scapi cu viata :lol:
Eu te duc, cum sa nu.
CEA MAI TARE START-eritza, LILIIIII !!! 8)

Black Pearl 27-07-10 20:10

VSS Racing Club va invita sa participati la etapa a 3-a de raliuri organizata de catre clubul nostru.
Perioada 7-8 AUGUST 2010
Locatia circuitul VIK POWER ARAD
Organizator: VSS Racing Club
Parteneri: Consiliul Judetean Arad, LoganClub Arad, Club Opel Tigra
Circuitul este in lungime de 1,1 km pe el se desfasoara si superspeciala de la raliul ARADULUI din cadrul CNR.

Concursul consta in parcurgerea a 3 manse, fiecare dintre ele presupunand cate 3 ture de circuit rezultand astfel un total de aproximativ 10 km de probe.
Se vor constitui grupe, premierea facandu-se pentru primele 3 locuri din fiecare grupa constituita si pentru ultimul loc din fiecare grupa constituita.

Taxa de inscriere este de 140 RON. Data limita a inscrierilor este 4 august 2010 orele 24.

PinkProbeLady 27-07-10 20:29

Unde se vor face inscrierile?

bubu_vasile 27-07-10 20:46

eh ... ups ... simteam eu ca lipseste ceva :)

inscrieri:

0741020406 pentru arad (je=bubu vasile)

0724 316 943 pentru timisoara (sorin)

Alin Puma 28-07-10 11:42

Ce bine ca va fii si ceva miscare in Arad ca dupa Satu Mare am somat

bubu_vasile 30-07-10 10:03

ieri s-a organizat conferinta de presa pentru eveniment, s-au facut interviuri cu cativa piloti (interviuri care vor continua si in ziua desfasurarii concursului cu alti piloti participanti), s-au prezentat proiectele de viitor. a fost o zi obositoare dar placuta mai ales pentru ziaristii si cameramanii care au ocupat scaunul din dreapta pilotilor pe circuitul Vik Power :)

Pentru astazi avem o alta surpriza: la eveniment va participa si Vali Porcisteanu, caruia ii multumim si pe aceasta cale.
Va asteptam pe toti ca participanti sau ca spectatori.

All times are GMT +2. The time now is 05:35.

- Copyright 2026 4Tuning