![]() |
Re: Concurs
Quote:
Dupa parerea mea cea mai reusita masina este a lui Cypos,a mea(stiu sunt modest) tm_kata si celelalte! Cam asta ar fii topu' dupa parerea mea;) |
pai mie imi plac asa cypos,tu,tm_kata,eu si restu....la a lui gonzy_et nu imi place deloc cum arata 77-ele pe capota
|
Hai sa lasam asta pentru poll...
|
nenea cypos de cand sunt pozele alea ? :))))
|
intra pe topicul SLRR si vezi :lol: , glumeam sunt recente (31-01-10) :lol:
|
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=K0tKxdFqRxU |
@skyZZo- la aia m-am gandit cand am facut masina,
si tot despre ce spunea maryus_x90 trebuie sa fac alte poze sau raman alea???? |
Quote:
|
edit: @just_giugiu: ok alea raman
|
Participi cu pozele pe care le-ai facut prima data!Odata intrat in concurs cu alea ,alea raman!!!
Cand se va face pollu? |
Duminica se va face pollul ... parca nu stiti cat dureaza concursul !?
PS: vine si al meu imediat ;) |
Quote:
|
Si mie... Muscle car-urile sunt bune la multe lucruri, dar sa le folosesti la drift mi se pare cam aberant...
|
Maine se va face pollu !!!
Se pare ca va fii o batalaie stransa,dupa parerea mea:) |
4 Attachment(s)
Dodge Challenger R/T MAGNUM
PS: da maine se face poll.ul, si ? asta am spus si eu mai sus ... sau iti place sa faci off topic. |
Iti anuntam pe cei care uita termenul limita!
Dar cum esti tu tantos .....trebuia sa contezi tu!:| |
Cand se face pollul ala deja prea mult se sta.
|
hai cu pollul!!!
|
OK, acum il fac ...
|
Hai sa trecem la ceva european....:lol: AUDI A4 (S4, RS4, Avant) :D
|
Asa sa fie deci tema e AUDI A,S,RS 4!!!
Bravo cypos e al 2 lea concurs castigat;)Good job! |
4 Attachment(s)
Incerc sa deschid eu acuma concursul ;)
Audi RS4 by GONZY |
Hohooo Gonzy!! Superb ! Vine si al meu mai tarziu....
|
Eu acum ma pun pe descarcat NFS MW, dar va trebui sa plec la tara, si nu stiu daca mai apuc sa il pun...
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Un fel de race-tuning :blink:....sper sa va placa, nu am fost prea inspirat.....
|
4 Attachment(s)
Hmmm... interesant
Sper sa va placa |
Superb plugul de carbon, si solutia de cauciuc dată cu pensula pe jante
|
Quote:
|
Quote:
Pana la urma e un concurs de style;)Deci nu are nici o legatura cu partea mecanica:twisted: |
zici tu ca da bine pe masina . . . este un concurs de style asa cum zici si tu deci masinilor le trebuie aduse modificari potrivite, nu aduci unei masini euro modificari de japoneza . . . ai citit cele doua parti din tuningpedia postate chiar pe blogul 4tuning ;) ?
|
Ca sa iti raspund la intrebare nu,nu am citit!!!!
Cat despre masina, nu e neeaparat sa nu aibe masina ceva dar sa ii pui sticker....sincer cate masini sau postat pe topic fara sa aiba legatura cu asa ceva...dar in fine nu vreau sa dezvolt!!! P.S o mica poezie de pasti! Iepurasul mustacios, e de Paste norocos. Nu-ti lasa cadou in ghete, are el alte secrete: pasca, oul inrosit, cozonacul, mielul fript si un PASTE FERICIT |
ce zici tu e ca si cum ai pune roti de Mertan' pe Trabant..................
|
Bilstein fabrica arcuri (si cred ca si amortizoare). E ca si cum eu nu am voie sa imi pun jante OZ pe dacie, ca OZ dau mai bine pe masini facute ca sa mearga pe luna. Voi aberati!
Si ca tot veni vorba, vorbiti in plus... Dar in plus rau! Bilstein e firma nemteasca. Culmea, si Audi e tot din Nemtia. Deci... Merge? |
4 Attachment(s)
A4 Black Edition by Oltcit Rally Team:lol:
P.S:Am revenit!HRISTOS A INVIAT! |
Oltcit Rally Team interesanta combinatie chear cu tupeu si asta apreciez, un pic capota si eleronul ma cam pune pe ganduri.
|
Quote:
in schimb BILSTEIN ....uite o lista BMW, Ferrari, General Motors, Jaguar, Maserati, Mercedes, Porsche...producatori care folosesc suspensii bilstein ori au proiectate suspensii de inginerii firmei "ThyssenKrupp Bilstein Compa" studiu de caz: www.bilstein.ro ;) ps:cat timp mai e pana la poll? |
3 Attachment(s)
prima oara cand intru in asa ceva:)
|
mai pune o poza sa fie 4 la numar ;)
|
joi este ultima zi, adica 8.04.10
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:26. |
- Copyright 2026 4Tuning