![]() |
Re: Agressive Racing Team
[QUOTE=Erros20;3278912]daca te pot aj cu cv sa imi zici . nasol ....[/QUOu nu ai ce cauta pe forum veziti u de clubul tau si de forumul tau
|
sper sa revi cit de curind ,fiarele se indrealta bine ca nu ai patit u ceva ,
|
Quote:
|
cei care nu au fost azi la intilnire sa stie ca miine la ora 10.00 in parcare 18.04.2010:lol:
|
2 Attachment(s)
intre timp`.. :))
|
10 Attachment(s)
NISTE POZE SI CU MASINUTA MEA,ACCEPT PARERI,BINENTELES DE BUN GUST,ORICUM FIECARE CU GUSTURILE LUI SI BUZUNARU LUI!!!
|
GMA un golf pe gustul lui " unic " chiar imi place bavo frumos golf
chiar ai gust baffta la evenimente |
Baieti , care sunteti de prin Zalau si imprejurimi ... pe data de 15/16 ... cam cati veniti la KOE ? :) Sa stim ... sa ne organizam .
Daca vor veni baieti din satu mare sau b.m. ne vom intalni cu ei si vom merge mai multi . Sper sa mergem cati mai multi ca anul trecut Eu si Mortzi mergem 100 % . Numai bine |
4 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Limba romana lipseste din clubul asta! |
[QUOTE=geo_gee2005_xxx;3325678]
Quote:
|
2 Attachment(s)
:lol:
|
frumos foc golful dar..parca ar arata mai bine cu toata capota neagra..nu doar pe mijloc
|
Salutare baieti se anuleaza intilnirea de Simbata ,,
|
Quote:
|
mna cu ce se prezinta agresivu la cj ?:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
|
Salutari baieti cei care vin la CJ KING OF EUROPE ne intilnim in parcare la 6:45 la 7:00 e plecarea ,
|
Sall a fost super tare la King Of Europe CJ multumim celor care au fost prezenti la eveniment SJ ,GYU, VAA, YST, VLP, AMY, BOG baieti superbi ,,tot respectu pentru ei,
|
Salutare. Unde ati fost la KOE ca m-am uitat dupa voi? Unde ati parcat?
|
2 Attachment(s)
super tare eveniment
|
Super tare..evenimentul ..mai putin vremea...:D..dar ne-am descurcat..
..Bine ca azi nu a mai fost..ala cu sierra.. :))) stie \yst/ dice.. :))) |
Quote:
|
8 Attachment(s)
Citeva poze de la eveniment
|
Si in ultimu rind sa nul uitam pe GMA ,un Golf frumos modificat merita toata admiratia nu a putut fi prezent la eveniment ,
|
GMA membru clubului A.RT TEAM a depus un efort mare sa fie prezent la acest eveniment ,da din pacate nu a putut prezenta masina,avut ceva probleme personale ,la anu speram as fim prezenti cu toti ,//
|
Quote:
|
Salutare baieti in curind AGRESSIVE RACING TEAM inplineste un an de cind am infintat clubu trebuie sa sarbatorim,si sa vazut cine e pasionat de masini si de buna funtionarea clubului,,.in acest timp//
|
Baieti nustiu daca ajung la intilnire Simbata treburi personale o intervenit ceva ,si trebuie sa merg,de pot trec peacolo,intilnirea ramine tot asa la 19;00 tineti leg-..cu Marti
|
Nici eu nu cred ca ajung..sorry..am probleme cu masina.. :D
|
7 Attachment(s)
si totusi :)
care cum mai sunteti:)) |
frumoase pozele,multumiri baietilor,ca si-au facut prezenta,chiar a fost o dupamasa faina,eu unu cel putin m-am distrat pe cinste,TRAIASCA ECHIPA "AGRESSIVE RACING TEAM",griji de voi!!!
|
da..faine pozele.. :)) GMA..nu ti-a dat bine GPS`u..pacolo prin parc.. :)) era sa iesim in cluj.. :)) Bafta multa ..A.R.T..
|
o rugaminte am la cei care,stiu unde si cand mai sunt expozitii,evenimente tuning,in orasele:oradea,satu mare,baia mare,cluj,etc.,va multumesc:peace:
|
Quote:
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
pana una alta sa mai pun niste poze abia astept sa ajung la finalu lucrari........
|
baeti care participa ;Emil-in albastru,dan-pantaloni scurti,mortzi-nu este prezent momentan ,si vlad-tricou rosu ......pana acum au facut o treaba minunata toata stima si respectul pt ei
|
Quote:
|
Mda.. 100% rezultatul final va fi frumos..!
realizat de.. Agressive Racing TEAM.. |
Ma da mai exista clubu asta a vost? ca tare v`ati rarit prin zalau :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:41. |
- Copyright 2026 4Tuning