![]() |
Re: E36 - 66FLY - visul meu devine încet realitate
Si 2-3 poze cum arata acuma ca sa se vada orele de munca, rabdarea si banii, sa nu mai comenteze lumea aiurea.
|
sunt destule pe paginile anterioare...
|
Acu vad si eu man (scz): CASA DE CARBON! (sau CASA DE PIATRA daca a fost deplasata urarea initiala)
|
multumesc !
parerea mea e ca masina la vremea ei a fost ce a fost, aduceti-va aminte de primele show-uri de la PRISMA...de primul tuning show adevarat de acum...multi ani... intre timp, s-au schimbat mult stilurile, si eu am incercat sa o actualizez si sa o fac sa fie pe gustul meu. E extrema, intr-adevar, dar mie imi place la nebunie ce am reusit sa fac, cu ceva bani si mult mult timp, nervi, rabdare si imaginatie...(si putin ajutor din partea prietenilor Society X si a lui GAJU) |
Maşina a făcut furori la timpul ei, dar de atunci tuning-ul s-a schimbat !
Mereu există schimbări ! |
Quote:
Peace |
Alex , E CEEA CE TREBE :D
|
pana la urma vi pe 5-6 iunie aici ?
|
5-6 iunie e la voi?pana atunci sigur vin...sambata bag masina la retusat, de fapt spoilerul fata si aripa dreapta, si spoilerul spate...
astazi ajunge si la electrician, sa rezolv inchiderea centralizata/alarma ca asta mi-a mai ramas singura problema electrica |
cred ca atunci este,nu stiu sigur am auzit si eu un zvon.
|
inca nu m-a contactat nimeni pana acum...o sa vedem...pana atunci, sper sa reusesc sa upgradez si franele, numai etrieri fata de m3 nu gasesc, asa ca o sa comand zimmermann perforat si ventilat fata spate, placute noi, si...cam atat.
NWA nu ti-au ajuns serpisorii? |
Quote:
|
pfuu...pana vad ce e cu serpisorii, mi-am comndat alti suporti motor (ci vechi sunt cam slabiti), si deocamdata discurile + placutele pe spate (alea din fata inca asteapta un miracol - etrieri si suport de etrieri de m3 ), mai am de schimbat flansa de la cardan, si simeringul dintre cutie si cardan - atunci se schimba si uleiul in cutie.
maine ma duc la electrician sa rezolv si problema inchiderii centralizate (sa o leg cu alarma) - apoi la Arad, iar saptamana viitoare va mai primi niste maruntisuri, si o desfac sa refac spoilerul si aripa dreapta, si ce mai trebuie retusat / revospit. impreuna cu o indreptare si o refinisare a jantelor spate (daca tot desfac franele), apoi urmeaza serpisori si traseu inox,...si interiorul retapitat si aranjat asa cum trebuie (am gasit o mocheta buna de coupe - a mea e varza - mai am nevoie de niste maruntisuri de care am timp sa ma ocup incet incet - s-ar putea sa pun scaune de z4...depinde cat ies cu retapitatul lor). |
vezi ca salonta-arad e un fel de test de aptitudini in condus, pentru masinile mai joase de stock....
|
sper sa trec testul atunci...singura chestie e sa nu lovesc jantele,...in rest, nu are ce sa se intample, mai ales daca mergem in coloana...
|
bafta la koe man......:D
|
9 Attachment(s)
[QUOTE=daflyer_oradea;3338469]pfuu...pana vad ce e cu serpisorii, [QUOTE]
in sfarsit,au ajuns.. |
locul 3 la BWE la concursul de "look", cu masina murdara dupa 120 de km de ploaie si gropi - testul de aptitudini l-am trecut, am reusit sa nu lovesc nimic in afara de un caine pe care l-am dat la o parte de pe drum...nu a incaput sa intre sub roti sau sub spoiler, deci masina e animal friendly (daca animalul e suficient de mare)...
am mai frecat ocazional, putin, cu suportii de la spoilerul fata, dar doar atat... |
Adica nu l-ai omorat ?
|
de curiozitate, care a fost locul 1, 2?
|
locul 1 pink probe
locul 2 bmw 525 mr Cat daca aveam masina gata, aveam pretentii, dar asa... nu, nu am omorat cainele, doar l-am aruncat in lateral...nu a incaput intre roata si aripa, sau sub spoiler, asa ca...nici macar nu am zgariat aripa. dar ma apuc de restul reutusurilor si problemelor, incet incet. |
mr cat, locu 2...oleaca cam ciudat prarea mea...
|
cred ca se putea mai bine.. din partea juriului.
|
in ce sens?
|
cred ca merita masina cel putin locul 2. Poate erau mai multe dame in juriu :))
|
Quote:
|
eu nu am interior gata, inca, si ... masina a fost murdara de pe drum (nu am gasit spalatorie in Arad - inspre Armonia...si mai am de retusat spoilerul la ea.
e ok si locul 3, ma mandresc si cu atat. dar, vine vremea mea, in curand... |
Quote:
|
interior de coupe? ai asa ceva? de vanzare? (excluzand fetele de usi din fata, is aproape gata deja..
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
9 Attachment(s)
new goodies...
pentru cunoscatori, are importanta in functionarea calculatorului de abs marimea jantelor? al meu nu mai merge, si am citit pe un forum din State ca problemele ar fi din cauza marimii jantelor...se poate? stock la E 36 e maxim 17"... in alta ordine de idei,in poze vedem un set nou de discuri spate, cu placutele aferent, doi suporti motor si un modul de inchidere centralizata ptr Astra 7T7... si inca o pisica cu M-pack a unuia dintre cei din Society X CHOPSHOP...impreuna cu pisi mea... mai urmeaza pachetul pt fata, si...o sa mai vina plastice si alte maruntisuri (termin cu alarma si inchiderea centralizata - si refacem apoi exteriorul, in acelasi timp schimb mocheta din interior...si finisez fetele de usi sa le pun sus, si imi comand serpisorii si refac sub masina traseul evacuarii, cu incercarea de a mai diminua galagia;asta pana mai adun bani de retapitare completa ( e mai important sa fie ok tehnic decat sa ma lafai in piele, deocamdata...cel putin asa consider acum) |
1 Attachment(s)
Inca o poza ;)
|
Quote:
In alta oridine de idei ... imi poti da spune si mie cat au fost discurile ? ms... keep up the good work |
Ceva deosebit,felicitari , un e 36 diferit de restu !
|
3 Attachment(s)
au ajuns si discurile fata...
|
Zici ca-s de plastic discurile :D .
Cat ti-a luat sa te hotarasti ce discuri si placute sa cumperi ? |
foarte frumoasa masina , este cu totul deosebita ! bafta in continuare !
|
Quote:
|
nu mi-a trebuit mult sa ma hotarasc...Zimmermann fac discuri bune, cunosc multa lume care are, si toti sunt super multumiti...negasind etrieri de m3 la pret rezonabil...am ales metoda mai simpla Zimmermann si TRW (ATE erau mai bune, dar sunt aproape duble ca pret, la furnizorul meu de piese)
|
Te intrebasem ca mie mi-a luat o saptamana sa ma hotarasc ce discuri + placute sa imi iau dintre combinatiile brembo - TRW - ATE, ca numai astea le aveam ca alternativa mai buna pt masina mea. Stiind ca pt BMW sunt mai multe disponibile, ma gandeam ca ti-a luat cel putin la fel de mult :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:32. |
- Copyright 2026 4Tuning