Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Slobozia (https://forum.4tuning.ro/573-slobozia.html)
-   -   Slobozia diverse (https://forum.4tuning.ro/573-slobozia/13953-slobozia-diverse.html)

darkyro77 04-09-09 06:27

pai a fost liniste domnu' moderator ... am zis sa ne relaxam si noi la o bere ... doua ... trei ... fara numar ... inainte de cursa ... asa ca am facut o mica intalnire pe terasa de la club

azi am vazut in slobozia un mitsu evo 9 rosu cu numere de italia ... stie cineva al cui e?

bellu_84tim 06-09-09 13:48

Re: Slobozia diverse

Quote:

Originally Posted by darkyro77 (Post 2615411)
azi am vazut in slobozia un mitsu evo 9 rosu cu numere de italia ... stie cineva al cui e?

nu stiu al cui era dar l-am vazut si eu. frumoasa foc masina

darkyro77 06-09-09 17:52

era tras azi in spate la diverta .. ar fi frumos un evo in comunitatea noastra :D

Villy ATS 07-09-09 18:49

Astazi am vazut si o solenza alba cu parasolar "Anonymous Motorsport", banuiesc ca tot de mirko facut, pentru cei ce nu stiu Anonymous este un club infiintat in 2006, inregistrat la FRAS, e pacat spun eu sa porti pe parasolar numele unui club care a depus un efort destul de mare pentru a isi face un nume cunoscut si nepatat in Romania.
Mai multe detali despre acest club puteti afla de la Dan (darkyro77) care are cativa prieteni in acel club.

SweetBoy 07-09-09 21:31

am fost eu vineri pe la el si pot spune ca sigla "Anonymous Motorsport" o avea deja vectorizata si gata de plotat :))

Villy ATS 07-09-09 21:35

Sunt curios ce probleme ar intampina domnul mirko daca membri "Anonymous Motorsport" ar afla ca emblema clubului lor e la moda in Slobozia

SweetBoy 07-09-09 21:37

dupa ce ca nui mai merge treaba cu folia il mai baga astia si prin tribunale drq. omu da faliment rau de tot

catalin90 07-09-09 21:44

ce dreaq ma a ajuns asa rau?:| ca-i mergea bine intr-un timp nu mai facea fata la comenzi:|

SweetBoy 08-09-09 07:40

adevarul e ca el este si singur. nu are cine sa il ajute. probabil le-a onorat, altii au mai renuntat. din cate am auzit are concurenta cu calarasi. sunt acolo cativa baieti care ii cam iau comenzile

darkyro77 08-09-09 08:15

oricum omu nu este serios ... daca aia din calarasi fac treaba mai buna sunt convins ca ii iau clientii
eu oricum a doua oara nu m-as mai duce la mirko

RD-Woo 09-09-09 17:39

Quote:

Originally Posted by darkyro77 (Post 2620602)
oricum omu nu este serios ...
eu oricum a doua oara nu m-as mai duce la mirko

Sustin afirmatia. imi pare rau ca am trecut pe la el, in speranta
ca va face treaba.. din pacate el are alte treburi.. :(

vlad_strumph 09-09-09 18:46

Sebastian SIR, eu te inteleg ca ti-ai tunat Loganu si toate cele...dar mergi in **** mea mai prudent ca aseara era sa dai peste mine ca incercai tu sa iti demonstrezi ca esti sofer si ca esti bun... P.S. o sa fac acelasi lucru,sa vedem daca tu reactionezi mai calm...

catalin90 09-09-09 19:43

te-a suparat:)))

Sebastien SIR 11-09-09 15:49

a?:|unde?

vlad_strumph 11-09-09 20:14

Nu conteaza

Sebastien SIR 11-09-09 23:54

daca tu zici....

naka66vio 13-09-09 09:42

Re: Curse Legale la Slobozia

pana una alta sunt mai bune cele ilegale;))

darkyro77 13-09-09 21:05

se mai fac ilegale pe la noi? si voi nu ziceti nimic? voiam sa vad si eu :(

Sakin 13-09-09 21:42

ilegale ? ptu`...noi am fost doar la gratare, sa ne-ngrasam...nu ne-a chemat nimeni la ilegale ca sa mai slabim si noi :(

Sebastien SIR 14-09-09 07:12

io zic ca intre cosambesti si gimbasani ar fi cel mai bn...drum drept (cam2 3km)...asfalt nou si bun...si cine vrea sa ajunga la gimbasani o ia pe bucu-> marculesti->gimbasani...si parc auto fostul teren de fotbal...

SweetBoy 14-09-09 07:51

Quote:

Originally Posted by Sebastien SIR (Post 2637355)
io zic ca intre cosambesti si gimbasani ar fi cel mai bn...drum drept (cam2 3km)...asfalt nou si bun...si cine vrea sa ajunga la gimbasani o ia pe bucu-> marculesti->gimbasani...si parc auto fostul teren de fotbal...

mai bine o ia pe bora. e drumul mai bun. si precizez ca sunt pomi aproximativ din 5 in 5 m pe acel tronson de drum. am bunicii la marculesti. cam periculos drumu ala si garda se plimba noaptea pe a colo (aia din cosambesti). aveti grija daca va duceti este si drumul cam denivelat. la 200 faceam ca toti dracii pe acolo, park zburam :rolleyes2 (cu un merc clk 240 AMG)

darkyro77 14-09-09 09:02

e nasoala rau portiunea aia ... eu fac zilnic drumul ala ... iar cand ma duc cu meggy imi rupe ficatii, plus ca soseaua e ingusta, daca se da vreunu cu tractiune spate sau cu blocant pe fata s-ar putea sa faca schimb de culori :D

SweetBoy 14-09-09 10:30

saptamana trecuta a intrat unu de la tritipan in pom, coliziune frontala, dar nu stiu ce masina era, ori papuc ori o dubita ceva ,era ceva placaj pe langa pom

darkyro77 14-09-09 11:09

era un papuc ... stiu ca am trecut la cateva minute dupa ... am inteles ca a incercat sa evite un caine ... a franat destul de violent si l-a furat de spate
ps: placaj e si acum acolo :)

later edit: villy muta ultimile posturi pe diverse slobozia

SweetBoy 14-09-09 13:29

sa stii k am vazut odata masina ta dane prin marculesti. da si mie idu tau de mess mai vb p mess :)

Villy ATS 14-09-09 17:23

Hai sa discutam lucruri de acest gen fata in fata, nu pe forum, 4tuning-ul promoveaza cursele legale, in primul rand, si pe langa asta niciodata nu se va merge in acele locuri unde ati propus mai sus, unul din motivele principale fiind inteligenta voastra de a posta pe un forum public eventualele locuri pt. cursele ilegale.

SweetBoy 14-09-09 21:55

ehh vorbeam si noi, k na doar cunostem drumu :P

PS: dane tiam dat add

DannY_SmekeruL 24-09-09 17:26

ca sa nu mai deschid alt topic intreb si eu aici daca are cineva sa imi imprumute contra cost bineinteles un autogen pentru cateva zile sa sudez cateva chesti pe la caroseria masini?

darkyro77 27-09-09 12:02

4 Attachment(s)
cine ghiceste ce s-a intamplat pe aici il dau o tura cu masina :)

update ... little devil ass :)
si nitel carbon nu strica
... watch out for next episode

bellu_84tim 27-09-09 12:07

Re: Prezentarea masinilor membrilor 4Tuning Slobozia

Quote:

Originally Posted by darkyro77 (Post 2672336)
update

super frumos man;)

alex_77_marius 27-09-09 12:08

Meserie:d:)) P.S Villy hai muta repede posturile noastre in alta parte:))):p

RD-Woo 27-09-09 12:11

Rubber burned!!! :twisted: (not your soul...)

astept tura cu masina :-P

alex_77_marius 27-09-09 12:13

Incerc si eu.:) ar fi 2 variante
1.Ori exersai plecarea de pe loc
2.Ii reparai cauciucurile lui Mili cara aveau o bataie
am ghicit?

Ca tot se vorbea de Anonymous Motorsport pe forum poate ca au facut astia "club" si in slobozia:)) oare ei pe unde se aduna:))) pun pariu ca ala cu solenza e sef de trib:)))

darkyro77 27-09-09 12:18

ma ... de ce te bagi? esti mecanic? ca tu stiai ... ai stricat toata smecheria
pe tine oricum te dadeam cu masina ... trebuia sa lasi pe altii sa-si dea cu parerea
deci era versiunea 2 ... ii reparam cauciucurile lui mili care erau 8-uri dupa o franare de la 170 la 50 (fara abs)
versiunea 1 o faceam singurel in capat la chimiei :D

eu credeam ca e mirko sef de trib la Anonymous Slobozia
ca el le da parasolare

alex_77_marius 27-09-09 12:22

Stiu man ca nu e nici un club dar mai ma amuzam si eu abia ne mai trece plictiseala

catalin90 27-09-09 12:59

dracusoru:)))))))

vlad_strumph 27-09-09 17:44

Quote:

Ai facut magarie cu ea...sincer...oglinzile gri din fabrica sunt doar la modelul r26 si era semn distinctiv care l-ai stricat (cred eu),cu capota asa arata urat ca e mica capota ,iar dracusoru...**** mea..

Xie77 27-09-09 17:55

Quote:

hmm, ce sa zic...ai stricat masina. Toata lumea are acum folie carbon 3M :evil: dar dk tie ti-a placut...ENJOY!!!!

darkyro77 27-09-09 19:18

1 Attachment(s)
oglinzile se asortau la R26 cu jantele antracit ... care momentan nu mai exista pe masina ... dar foarte probabil o sa o dau jos de pe oglinzi pentru ca sunt foarte curbate si sigur o sa faca cute de la temperatura
cat despre capota ... uitati ca exista si un R26.R in gama reno? ... urmeaza stickerele cu alb si gri pe capota
sincer imi puteam permite sa-mi iau si capota de carbon (se gaseste la k-tec cu 350 de lire) ... dar cum capota face parte din structura de rezistenta la impact frontal am renuntat la ideea de a o schimba

Xie77 27-09-09 19:36

Quote:

Originally Posted by darkyro77 (Post 2673317)
oglinzile se asortau la R26 cu jantele antracit ... care momentan nu mai exista pe masina ... dar foarte probabil o sa o dau jos de pe oglinzi pentru ca sunt foarte curbate si sigur o sa faca cute de la temperatura
cat despre capota ... uitati ca exista si un R26.R in gama reno? ... urmeaza stickerele cu alb si gri pe capota
sincer imi puteam permite sa-mi iau si capota de carbon (se gaseste la k-tec cu 350 de lire) ... dar cum capota face parte din structura de rezistenta la impact frontal am renuntat la ideea de a o schimba

Asa da...arata mai bine cu stikerele alea pe capota ;) sa vedem cum o sa arata la tine :P

All times are GMT +2. The time now is 12:00.

- Copyright 2026 4Tuning