![]() |
Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?
am si eu niste cunostinte care sunt impreuna de cand erau in clasa a 10a..acum au terminat facultatea si tot impreuna sunt...sunt cazuri si cazuri...:D dar oricum , dupa parerea mea asta este tinerete pierduta...:twisted:
|
nu mi se pare deloc tineretze pierduta... e chira f bine daca reusesc de la 16 anisori sa tzina o relatie pana mai tarziu... decat sa freci menta in 20 de relatii sa-ti para rau dupa toate ..mai bine DACA MERGE BINE ramai la una si gata... cine vrea vagabontzeala trebuia sa nu se bage in asa ceva,dar sunt sigur ac cine s-a bagat si inca au rezistat SE BUCURA, cine s-a bagat si s-a stricat tot isi da cu pumnii in cap.. asa e ... FIECARE CU CE_L DOARE, CUM II VINE, si NOI SA FIM SANATOSI ce PLM :lol:
|
Eu m-am impacat , si chiar daca ar fi sa ne despartim , nu mi-ar parea rau dupa ce s-a intamplat , adica nu mi-ar parea rau ca am avut aceasta relatie , de lunga durata , e altceva cand ai pe cineva orice ar fi sa te asculte ....
|
it's ok ;)
|
Quote:
|
n-are sens sa gandesc asa , daca gandeam asa nu mai continuam si oricum , fata asta e tot ce imi trebuie , ma face sa ma simt bine cu ea , tin la ea ....etc.ms de incurajari;)
|
atunci mai vezi ce si cum se mai poate inainta relatzia voastra ..
si sa faceti sa va fie bine cat mai mult timp ... ;) |
Quote:
io consider perioada de pana pe la 22-23-24 de ani,perioada de "informare" ca sa stii si tu cum ai vrea sa fie cea cu care iti vei petrece TOT RESTUL VIETII. asa daca stau cu una de la 16 ani si ma insor e ca si cum as fi stat incuiat in camera vreo 5-6-7 ani si apoi cand am iesit afara am constatat ca pana si banii s-au schimbat. e bine sa apuci sa experimentezi ce e bine si ce nu,ce merge si ce nu,dar mult mai important ceea ce vrei ;) nu ceea ce ai. uite exemplu:am iesit cu o gagica care a plans la mine-n masina de frica pe cuv meu.nu m-as fi gandit ca e posibil asa ceva dar ete ca.....se intampla.pe de alta parte am iesit cu alta care cu cat calcam acceleratia aia mai mult cu atat se simtea mai bine.CONCLUZIE:mai bine cu una pasionata de viteza deci asta e doar un exemplu,nimic mai mult,dar tu care ai stat cu aia de la varsta la care nici nu te gandeai la permis de conducere si nici nu auzisei de tuning,racing etc ramai cu ea si cu un mare "OF" in adancul tau pt ca ea nu impartaseste aceeasi pasiune ca si tine |
mda..am impresia k aici amindoi aveti dreptate...si nu...
In primul rind:perioada d "informare" nu e la toata lumea la aceeasi virsta...so fii mai blind,te rog cu baiatu' ;) P de alta parte,poate tu ai uitat deja,dar cam la toti apare iubirea asta d p la 16 ani..si tine cit tine...dar ne marcheaza p tot restul vietii,deci trebe respectat si asta.Aia e partea a doua k daca ai doar atata minte k sa te casatoresti la 20 d ani,iti meriti soarta...:x ,dar nu cred k asta a vrut sa zica Tuningboy.. Parerea mea este k suntem toti diferiti,ar fi bine sa ne dam timp,k sa putem sa ne dam seama ce vrem de la noi insine,si abia apoi sa ne hotarim ce vrem d la partenerul/partenera noastra....k asta ne-ar feri d o groaza d dezamagiri,si nu ati fi voi aici sa gasiti solutii,ptr a uita...;) Si ink ceva...nu suntem toti facuti ptr relatii lungi si stabile!!!Asta nu ne face oameni mai rai,doar mai iesiti din comun.E greu de acceptat,dar daca e cazul ,e spre binele omului s-o faca,si sa nu tot deie vina p partea cealalta!!!Ptr k TOT RESTUL VIETII e o perioada destul d lunga...believe me.:???: In rest se stie,what doesn't kill you,makes you stronger!!!Si e foarte adevarat. |
LA chestia cu "nu suntem toti facutpentru relatii lungi..." pot sa va spun despre un foarte bun prieten de-al meu care de cand il stiu nu a avut o relatie mai lunga de 4 luni...pusr si simplu nu rezista; insa intr-o discutie "la rece" cu el mi-a spus ca isi doreste din tot sufletul sa poata avea o relatie de lunga durata, sa nu se mai plictiseasca asa de repede de persoana cu care este. Chiar isi facea mari probleme daca se va "asterne odata la casa lui".
|
o pers iubita nu se uita niciodata,eventual s`o uiti temporar dar pt totdeauna NU! (parerea mea)
|
Nici nu ai cum sa o uiti 4ever,dar nu vei mai simti aceeasi atractie ca inainte. Asa e la mine. Le vad k pe niste fete obisnuite cu care nu vreau sa am nici o treaba si gata.
|
cand deja nu mai vrei sa ai treba cu ele ... inseamna ca ai trecut deja peste ... si ca deja iti este cat de cat bine
|
Quote:
|
Nu, Alex :D
|
Quote:
Ma intrebam daca voi ajunge si eu vreodata la "performante" de 3-4 luni. Simteam ca nu mi-am trait viata si de aia nici nu am cerut-o in casatorie... Da` parca e mai bine acum decat atunci...Ma rog ultima mea relatie a fost mai "speciala " pe tot parcursul ei de 3 ani asa ca nu o pot compara cu o relatie normala... |
Kiar acum mi-a sarit in ochi acest topic.
|
Un raspuns: NU o uiti.
Nu daca e true love. Iar daca e si first love >> =)) . Klar. U'r marked for life. |
Quote:
|
Un an jumate + intalnesti o pers care sa merite totul, dar tot nu potzi da totul. Si ajungi sa dai ff putin, pt k esti still dead inside.
|
Frate...e km nasoala situatia...! Am trecut prin asta si e cam greu sa uiti...dar timpul le rezolvba pe toate deroarece nu prea ai ce sa faci...aruncadu-te in bratele alteia nu rezolvi nik ! So ...Let The Time Pass & Live U`re life ;)
|
la unii merge,la altii nu
depinde de felul fiecaruia |
Quote:
|
tocmai luat topicul la rand, pag 1 - last page ,
1st love n`o uiti niciodata - true clar the cure e sa gasesti alta sa te f bine acuma .. sunt curios ce-au rezolvat baietii ... 2.0 accord si obrazNICK si dexter20 , ce-ai mai facut cu aia ? sau e moarta treaba .. |
obraznick e prin lume plecat cu sorcova... pe unde cad elicoptere in centru... turcia .. antalya mai exact! :) si treaba e buna ... impacare adica (ar fi fost pacat sa se fi terminat aici,acum ) ;)
|
Quote:
Altfel cum ai sti sa cauti ceva mai bun??? In fond si la urma urmei e de datoria noastra sa cautam tot timpul ceva mai bun... Avem nevoie de un element de comparatie :P |
Quote:
|
update: sunt ok ... inspre bine si f bine! nu mai vreau sa ma impac cu respectiva! nu mai merita! asa k... incet incet mi se deschid in fata noi orizonturi cu pajisti pline de femei :P
poate peste 3-4 ani o sa mai incercam... akuma sigur nu! 10x for asking! :) |
Quote:
|
Yeeeehaaaa:peace: :chainsaw: Isi revine lumea din necazurile provocate de femei. E un lucru bun. Ce bine cand ne ajutam unu pe altul sa trecem peste starea de leguma de dupa o despartire. Nu pot sa-mi doresc decat....sa nu fie nevoie de acest thread, dar cat timp vor fi femei va exista.
E bine k exista spiritul de luptator si ca avem puterea de a trece peste o etapa oarecum fireasca a vietii. |
Quote:
In fond tu stii cel mai bine ce a fost intre voi si numai tu puteai lua hotararea asta.Dar eu zic ca ti-a tras-o rau daca ai ajuns singur la concluzia ca persoana la care tii isi bate joc. Si eu patit la fel si mi-a fost foarte greu sa recunosc ce era evident... Dar acum sunt pe pajistile alea de care zici tu si ma simt suuupeeer ... |
Quote:
Asha frate...:D si eu m-am desp curand de prietena...si ghici ce ? Flash News...m-am combinat ci o blonda Frumusica foc :D life`s goes on...keep it going |
apropo legat de cum sa uiti femeia iubita.......cu mult in urma ziceam ca poate fii greu sa uiti dar............am ajuns la concluzia ca pe mom ce despartirea a venit neasteptat si se mai intampla si vrun gest necugetat o poti uita imediat prin altcineva........eu asa am facut si asa mi s-a intamplat!asta e viata trebuie traita mai departe!
|
Quote:
|
e clar, cui pe cui se scoate, asa e de cand lumea si pamantul...
|
pai eu ce am zis mai sus ?! :D Aspiram si noi spre ceva mai bun :-P
|
se pare k suntem toti ok din mom c nu a mai scris nimeni din 27...:D
eu mi-am gasit prietena si sunt super entuziasmat si am un zambet pe fata zici k sunt iliescu! tot asa baieti si merci ink o data! |
felicitari ;)
|
See...ar trebui sa invatam toti din kestiilea astea :D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:49. |
- Copyright 2026 4Tuning