Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   intreceri pe strazi (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/1372-intreceri-strazi.html)

needBrain 15-07-05 21:01

mie-mi place pe mircea de la isj la capitol

GABBY_ 29-07-05 13:23

nu se aude nimic de vreo adunare pe varianta de la metro in week-end-ul asta .era klumea daca am fii fost mai multi,mai ales ca avem pe forum si reprezentantul unui alt club constantean.poate iese ceva week-end-ul asta.ganditi-va bine si poate se aduna lumea dar in oricare loc decat SS,adica macar sa fie un loc unde se poate face romanul cu ambitite.numai bine

Insanity 30-07-05 16:16

Ca sa vina garda din 5 in 5 minute sa vada ce se mai intampla? LoL timpul lu' Metro a trecut de mult..

GABBY_ 31-07-05 18:45

degeaba tata .se vede ca nu este vointa.asta e.in bucurestiul ala se intampla multe ,la noi este doar asa cand li se pune pata unora.asta e

matrixu 31-07-05 21:07

Gabby tata, in bucurestiul asta se intampla multe pentru ca sunt de vreo 10 ori mai multi ca la cta, si pe langa asta, nu tine nimeni cont ca e clubul X ca e Y ca e mama ca e tata.
Se strange lumea aproape seara seara mai la o barfa mai la o linie, mai se pleaca pe DN pentru ceva mai amplu etc.
Cta nu va ajunge niciodata la nivelul Bucurestiului, cu toate ca daca stai sa citesti prin posturile astea, anul trecut pe vremea asta intalnirile 4tuning aveau o cu totul alta nuanta ;)

Drive safe!

D_M_X 01-08-05 12:06

si ce nuantza aveau anul trecut intalnirile 4 tuning?

matrixu 01-08-05 15:21

O nuanta inchisa :) , pentru ceea ce se vroia sa fie.
Numai daca stai sa citesti toate posturile(de fapt tu stii mai bine ca mine) o sa iti dai seama cat de mult a evoluat cta fata de anul trecut la intalnirile astea mai organizate.
Ca lumea se facea si atunci si acum 2,3,4,5 ani si nu era nimic organizat si \"amplu\" asta e altceva.

Psycho 01-08-05 22:10

io nush despre ce intalniri .. zicetzi voi .. dar la alea .. tin minte k ma distram f f f bine :))

DaciaMustang 03-08-05 04:05

psycho tu ai cumva o dacie nova/sn alba? daca da, ce naighba incercai sa faci tu aseara pe soveja dinspre bratianu spre primo (impreuna cu tipu ala cu nova/sn galbena)? era un tico alb in spatele vostru care se cam grabea si facea flashuri intr-una, iar voi mergeati pe 2 benzi cu 20-25 la ora :lol: ...hmmmm...si daca erai tu, zi-mi si mie ce reprezinta inscriptia aia de deasupra mumiei (ceva cu e------) ca tare sunt curios... :?:

ct77pia 03-08-05 17:11

sincer chiar nu ai vrea sa stii :twisted: :twisted: cind il mai vezi depasestel cu mare grija sau trage pe dreapta e cel mai intelept lucru

blonda 03-08-05 18:59

ERHABE?!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted:
Prieteni stiu de ce!!

Insanity 04-08-05 00:44

ERHABEEEEEEEE! dar el este mai original are solenza nu sonata :P

ct77pia 04-08-05 10:20

solntza dar mai bine sonata

GABBY_ 13-08-05 14:45

in seara asta se pare ca va fii miscare mare tinand cont de evenimentul de maine.daca aflati ceva ptr seara va rog sa postati si pe forum.multumesc

Ady81GBX 15-08-05 11:00

Da e k-lumea pe mircea ...zona aia pana la capitol... da nu se compara cu varianta... Mie unu varianta mi se pare cel mai taree lok la racing...sosea marfa... linie dreapta.. skoti o liniutza perfecta si o turatie maxima :d

-=X-Team=-82-MDN 16-08-05 02:25

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Ady81GBX\"
Da e k-lumea pe mircea ...zona aia pana la capitol... da nu se compara cu varianta... Mie unu varianta mi se pare cel mai taree lok la racing...sosea marfa... linie dreapta.. skoti o liniutza perfecta si o turatie maxima :d

sa se duca vara ... o sa inceapa din nou ..:) si poate atunci nu o sa ne mai alerge politia. ... :) :) :)

pav[] 16-08-05 22:30

doua opel calibra se faceau azi prin oras.. ce pot sa zic.. SUPER! cei care le-au vazut, probabil sunt de acord cu mine.. e ceva sa mergi cu peste 100 la ora pe o straduta cu loc pentru o masina, marginile fiind ocupate de masini parcate.. eh.. draguta intrecerea :)

Ady81GBX 17-08-05 11:26

La asta ma gandeam si io MDN... dupa ce trece vara poate nu mai fac astia razie prin port... si poate atunci va redevenii portu ce a fost o data.. in fine atunci cand era portu in voga X-Team-u facea tot show-u... 8)

Insanity 18-08-05 20:17

JAndarmii or sa patruleze si pe timpul iernii stati calmi...

Ady81GBX 19-08-05 23:56

Sa speram ca o sa ne lase in pace dupa ce trece vara... iarna akolo pe zapadutza iese frumos.. abea astept... 8) :D

Insanity 21-08-05 01:14

Si pe ploaie este interesant :)

madfish 21-08-05 14:38

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Insanity\"
Si pe ploaie este interesant :)

si pe gheatza .. mama mama e perfect :P

GABBY_ 22-08-05 11:24

poate cand le va trece romanilor frica din oase un pic atunci se vor mai aduna pe varinata la o liniuta.si aseara am trecut pe acolo si mama mama ce senzatie belea este la 3 dimineata sa mergi pe acolo mai ales sa ai si o masinuta klumea care sa rupa asfaltul.

BlueEyes 24-08-05 02:01

io zic s nu te mai lansezi in afirmatii cu denumiri de locatii ... si daca vrei PE VARIANTA du-te si date singur daca vezi k baietii nu se dau ....dupaia se mai intreaba toata lumea de ce a sarit toata politia p noi .... si de ce sunt date amenzi si luate taloane la greu ... uite asha deaia ... k se gasesc unii s s dea in mijlocu verii si se nimereste si cineva mare prin zona accidental si ii oripileaza vederea....si zbang telefon \"ia sa va vad ma pe toti l treaba (p masinile tunate sau \"tunate\")\".....

SLaniCeanu-MIDNIGHT_RACER 24-08-05 10:56

je SLC!

bai GABBY sau cum e useru tau nu mai vb aiurea cu varianta si chesti tresti ca acolo oricum nu prea o sa se mai faca nimik ca nu se mai poate ca Politia este abonata acolo!Si macar de ai fii intr-un club si ai avea o masina mai tare asa da ai vb toata ziua buna ziua de liniute dar asa?
pt ce?

Psycho 24-08-05 22:34

Re:

Quote:

JAndarmii or sa patruleze si pe timpul iernii stati calmi...

si daca o sa patruleze ce frate .... fara sa vreau .... s`a blocat fraan de mana si controlam mashina in nenumarate derapaje .. CONTROLATe .... ahahaha si ce poa sa`mi faca .. sa`mi dea amenda k imi aluneca , cauciucurile pe gheatza ... ?!!?!? please .... vreau sao vad si p asata .. :)

Insanity 24-08-05 22:39

Nu te baza pe chestia asta... daca vor ei, pot sa te lase fara permis...
Nu e chiar atat de greu sa ti-l suspende...
:peace:
Stiu eu loc de liniute, in caz ca vrea jandarmeria sa ne pandeasca... pe Str. Atelierelor!!!

Psycho 24-08-05 22:46

Re:

Quote:

Nu te baza pe chestia asta... daca vor ei, pot sa te lase fara permis...
Nu e chiar atat de greu sa ti-l suspende...
Stiu eu loc de liniute, in caz ca vrea jandarmeria sa ne pandeasca... pe Str. Atelierelor!!!

frate eshti nebun .. petntru ce sa`mi ia permisu ... k am alunecat pe gheatza .. anu trecut am intrat in curba la capitol cu frana de mana ... pe gheatza ... si de jos venea vento ... si ce mi`au facut ... se uitau la mine si dadeau din cap .... ce sa`mi faca .. intelege .. daca eu ii zic k am alunecat pe gheatza ce`mi face .. eshti nebun ... si daca ma prinde in port .. k ma dau cu frana de mana pe gheatza ii zic k mi`a inghetzat de exemplu .. asta e un exemplu si incerc sa ii dau drumu .. ii zic k am venit cu femeia sa stam la un pahar de vb si a inghetzat frana de mana eshti nebun ... si ii zic daca vrea sa mi`o traga el ... :P .. frana de mana :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

Ady81GBX 24-08-05 23:28

8) 8) 8) 8) ce taree .. bine zis Psycho nu au ce sa iti faca ... iarna e iarna ..zapada .. gheata ... asta e mai aluneca si masina :)))) cand vrem noi 8) 8)

needBrain 24-08-05 23:29

pai stiti voi \"iarna nu-i ca vara\" :lol:

pav[] 26-08-05 08:06

ma, locuri bune de liniute si chestii sunt peste tot.. odata cu asfaltarea orasului.. bine, nu chiar peste tot.. nu-ti trebuie planuri sa te dai.. si nici loc.. se intampla brusc :P dar oricum pe aici pe la mine se intampla prea des :roll:

madfish 26-08-05 15:29

Re:

Quote:

Originally Posted by \"pav[
\"]ma, locuri bune de liniute si chestii sunt peste tot.. odata cu asfaltarea orasului.. bine, nu chiar peste tot.. nu-ti trebuie planuri sa te dai.. si nici loc.. se intampla brusc :P dar oricum pe aici pe la mine se intampla prea des :roll:

las ca vine toamna si descoperim locurile incet incet ....

GABBY_ 26-08-05 18:39

atunci asteptam sa vina toamna (se culeg roadele :lol: ) .pana atunci ne facem la un semafor prin oras.cand se discuta despre varianta am vazut ca lumea se agita rau de tot ,daca as fii fost langa ei cred ca ma plesneau :lol: .vedem noi ce va fi in toamna ,atunci speram sa fie ceva miscare si in port.numai bine

Reno 25-01-06 23:24

N`aveti O chifla in stomac !

Valabil decat pt unii care nu prea au loc de mine pe site-ul asta adica (ct-03-ART, PVA.si care mai sunt ).Bai sclavilor care suntetzi ce plm va intereseaza pe cine am facut eu si pe cine nu ,dar asta o sa discut eu cu voi mai bine cand ne intalnim ,daca e asa ,vad daca voi ma cunostetzi asa bine pe mine si ce fac eu ar trebui sa va cunosc si eu!! nu ????si in legatura cu subaru nu cred ca m-am facut cu m5 am am iesit la linie 2 luate 2 pierdute si in in al treilea rand .....nu am am avut eu nici o sa scuza cu franele decat am spus ca intervine cand o bruschezi prea tare sistemul de derapaj si-mi taie din gaz . Si pe m3 l-am facut in mamaia pt ca e altfel asfaltu .dar pt mai multe informatzii despre mine si masina respectiva le aflazti cu prima ocazie cand ne vedem.Si cu papagalul ala care a zis ca daca mi zice cineva sa bag motorina in loc de benzina eu zic fratzioare sa-ti vezi tu de masinutzele talea alea performante si sa faci ce stii mai bine (sa faci cheta la benzina ca sa potzi sa dai ture pe tomis duminica ;) ). Si punctu numaru patru ,la vremea cand am cumparat masina nu cred ca sa gaseau, nici daca era vreuna facut muci, nu cred ca facea la 60K asa ca mai subtire cu aluziilea aste de street racer expiratzi.

Psycho 26-01-06 13:35

WOOOOoooo .. who r u ??!?! .......... damn boy why r u so hard :) ... bai bagati mintile`n cap :))

Reno 26-01-06 19:31

O sa`mi bag da inainte o sa ti le bag si tie

ct77pia 27-01-06 08:46

frate dar cine esti ? fara suparare dar chiar m-ai facut curios da-mi un pm

Psycho 27-01-06 11:41

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Reno\"
O sa`mi bag da inainte o sa ti le bag si tie

woooooooooooooooooowww dude .... prietene mie nu mi le`a bagat in cap nici politia nici nimeni ... daca reusheshti sa mi le bagi tuh eshti tare ...

pia .... chiar crezi k tre sa ne agitam ....

CHILL .....

ghelburay ... domuz ... : )

XtremeClubEmotion 27-01-06 13:02

:lol: Reno e RENATO... ;) ...
(Psycho...inseamna ca esti tare bazat :lol: )

Psycho 27-01-06 14:14

Re:

Quote:

Originally Posted by \"XtremeClubEmotion\"
:lol: Reno e RENATO... ;) ...
(Psycho...inseamna ca esti tare bazat :lol: )

hai sa fim serioshi ... oricine poate face un user .. .. uite o sa`mi fac unu cu titi aur .. unu cu george leu ... ... sau poate collin mcraee ... a ce zici .. hai sa fim serioshi ... e cineva care nu are ce face ... in loc sa ramana la ascultat manele si messenger .. a aflat de forum ...

btw .. la cate belele am avut eu cu militia sa zicem ... tot nu mi`am bagat mintiile`n cap .. stai kalm .. nu neaparat cu cea rutiera ... cea rutiera e ok .. ci in general cu militia :) ...

All times are GMT +2. The time now is 02:48.

- Copyright 2026 4Tuning