![]() |
Re: accidente in bacau
stiu pe cineva care are casco full(adik inclusiv furt, si tot ce mai insemna optiuni suplimentare) si se judeca cu o asigurare de vreun an pentru o incendiere voluntara (adik a gasit-o arsa)
|
Quote:
|
baieti,full casco nu implica si despagubirea pt vandalism,asigurarea pt vandalism se face optional....
|
Pai si ce inseamna acest FULL?
|
Quote:
|
Pai incendierea nu e act de vandalism?
|
si eu am full casco si iti spun in mod sigur ca nu implica si polita de vandalism,aia se face separat!eu am facut-o acum 2 luni in urma unui incident.....si aici era vb de incendiere care in mod sigur inseamna vandalism!cei de la omniasig mi-au spus ca pana acum cateva luni luni nu aveau asigurare pt vandalism......
|
Quote:
|
normal ca nu este vandalism daca iti ia foc masina de la un accident sau un scurt la instalatia electrica!!! dar incendiere inseamna clar cand cineva da foc in mod intentionat,deci se incadreaza la vandalism!
|
casco "full" are semnificatii diferite in functie de asigurator. verificati ce scrie in polita de asigurare.
|
Intrebati-l pe SIlviu Tun :)
|
la bcr mi-a despagubit-o cand am gasit-o zgariata de jur imprejur si cu oglinda rupta... fara sa am polita suplimentara
da chiar asa, nu ne spune silviu mai exact cum e? |
si la Allianz te despagubeste pt vandalism......
|
Ceva accidente mai noi prin bacau ? :D ...
|
un micut accident am vazut in onesti pe la Dedeman la pod(drumul spre bacau) intre un bmw 520 si un renault clio....s-au "sters" putin....bmw a ramas fara oglinda....si renault-ul era zgariat....nu am stat sa ma uit ca eram in masina....:):D
|
ieri onu haidau ( cu ffp-ul- a4) a intrat in intersectie la tic-tac, dinspre centru spre orizont, si un minunat taximetrist i-a taiat calea pe neacordare cu o vectra a, de i-a strambat toata fatza la audi...
ce-i drept semaforul era inchis, si era o aglomeratie de toata frumusetea, dar neacordarea ramane... |
intradevar am vazut shi eu mashina in fatza la pol pacat mare pacat sa muncit putzin la mashina ai. acum trebuie probil sa ashteptzi putzin timp pt o bara noua de la abt???
|
pai nu, ca prelungirea la spoilerul original a sarit din locul ei, si parea neatinsa...
|
Quote:
|
e deja pe drum
bara single frame audi a4 de la Hopfelle e impecabila |
tare :D suna interesant :P
|
Quote:
|
nu stiu cum arata... puteti pune o poza ceva?
|
taximetristii astia.......************:((((((
|
3 Attachment(s)
[inca un cascador fara voie
pacat de mashina ca nu avea casco cer scuze daca pozele nu sunt prea clare |
cum a juns acolo???????:(
|
super tare frateee :lol::lol::lol: il cunost pe proprietar ??? nu vinde masina ? :lol:
|
si fara casco.... mi-e mila de el... eu tocmai l-am reinnoit, k mi-e cam tarsha sa merg fara :p:p:p
|
bine ai facut aleks norocul tau k poti face casco :) si norocos acela q bmw k nu a patit nimik :)
|
la ce suma ti-a asigurat-o alex??? mie nu a vrut sa mi-o asigure la mai mult de 12300 :(
|
acesti oameni sunt inconstienti..... cum sa nu facvi casco la o asa masina.
|
1 Attachment(s)
accident vazut vineri la intrare in targu secuiesc dinspre brasov. nu cunosc prea multe detalii. si am mai vazut un cielo rasturanat, facut praf, nu mai avea nici un geam intreg pe mijlocul soselei la intrare in brasov dinspre tg secuesc. cei care erau in cielo nu cred ca au avut prea multe sanse :???:
|
era un "coleg" de-al nostru.... cine stie ce s-o fi intamplat.
|
dc Daful era in starea aia va da-ti seama Cielo in ce stare era :(
|
scuze dar nu m-am facut prea bine inteles, nu aveau nici o legatura accidentele.
|
Quote:
|
Quote:
|
pai si eu am full casco, chiar daca imi conduce altcineva masina, si pe pasageri, dar atat mi-a scos 12300.
|
pai a ta e mai trompeta:)):)):))
|
mda....poate stiti de accidentul de la barsanesti...tinerii mi-eu fost colegi de liceu...se cunosteau din cls a 9-a .... numai eu stiu prin cate au trecut,el cam era dorit de multe,plm... stiam ca ei se vor insura dar nu credeam ca in in loc sa merg la nunta voi merge la inmormantare.Pacat Anda era si insarcinata in luna a 8-a,iar pasagerii din spate erau chiar nasii lor de cununie. Baiatul-Ionut- traieste....sa vad pt cat timp...pt ca ek chiar tinea la fata asta si numai eu stiu la cate a renuntat pt ea...
http://www.observatordebacau.ro/2007...arsanesti.html |
| All times are GMT +2. The time now is 16:15. |
- Copyright 2026 4Tuning